Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tunch

Yurtdışı ziyaretimde hangi marka ilaçları nereden, nasıl bulabilirim?

Önerilen İletiler

Tunch    0

Merhabalar, bu konuda çok bilgim yok ondan konu açma gereği duydum, internete bazı markalara denk geldim ama emin değilim hala, o yüzden sizin tecrübelerinizi de duymak istedim. İngiltere'ye 1 haftalığına gideceğim orda bulabileceğim kaliteli orijinal çalışır dediğiniz özelikle Testosteron Enanthate satan markalar kimdir fikrinizi almak isterim. Belki yanında Anavar da olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    936

Yurt dışında bu işler çok zor hocam yani çok denetim var. Eroids var burayı google araştır oradan belki işine gelecek yerler bulursun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fkehlibar    40

Mısıra ve ingiltereye gideceğim.Oralardan somotropin ve flakon şeklinde ürün getirmek istiyorum.Daha önce bu şekilde getiren var mı ? Gümrüğe takılsak sıkıntı olur mu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    936
Fkehlibar, 8 dakika önce yazdı:

Mısıra ve ingiltereye gideceğim.Oralardan somotropin ve flakon şeklinde ürün getirmek istiyorum.Daha önce bu şekilde getiren var mı ? Gümrüğe takılsak sıkıntı olur mu ?

Gümrük kapısından geçersen aramalarda bulunursa hakkında işlem yapılır o ülkenin kanunlarına göre yargılanırsın. uçakla az miktarda geçebilir bavula koyarsan bikaç şişeye bende hiç bişi demediler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    319

uk-peptides den peptid alabilirsin ama anabolik ingilterede hangi siteden alınır bilmiyorum avrupa birliğinden çıktıkları için çoğu site kargoda garanti vermiyor ingiltereye genelde uk domestic site bulman gerek.

Ghostun söylediği eroidse gir reviewa tıkla ordan uk domestic seç orda çok incelemesi olan sitelerden alışveriş yap.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
berkay16, 3 saat önce yazdı:

uk-peptides den peptid alabilirsin ama anabolik ingilterede hangi siteden alınır bilmiyorum avrupa birliğinden çıktıkları için çoğu site kargoda garanti vermiyor ingiltereye genelde uk domestic site bulman gerek.

Ghostun söylediği eroidse gir reviewa tıkla ordan uk domestic seç orda çok incelemesi olan sitelerden alışveriş yap.

İlgiltere de yaygın farmaco en cok satılan ilaç .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sietre    28
Fkehlibar, 19 saat önce yazdı:

Bavula salla dağıtarak koy hiç bir sey olmaz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tecrübelerime dayanarak, yurtiçinde ürün temin etmenin aşırı mantıksız olduğuna karar verdim. Ya ürünün içi boş oluyor ya da absürd fiyatlara satılıyor. Bu sebeple yurtdışından gelecek bir tanıdık vasıtasıyla bir şeyler getirtmeye karar verdim. Supplement türevlerini iHerb'den, SARMS ları da bio-lab dan almaya karar verdim. Gene de sipariş geçmeden önce sizlere danışmak istedim. Alternatif olarak önerebileceğiniz yerler mevcut mu ? Alacağım ürünlerde önceliğim yağ yakmak, bunu yaparken biraz kütle koymak da fena olmaz. Özellikle bacak kısmım aşırı kalın oraya yönelik çalışma yapıcam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

herkese iyi forumlar iş dolayısıyla koreye taşınıyorum ve hiç bilmediğim bir ülke şu anda kürdeyim ve iş kabulum olmaz diye düşünüyordum fakat kabul gördüm ve kürü bırakmayı düşünmüyorum fiziğime takıntılıyım . daha önce koreye giden var mı nasıl temin edebilirim testo vs :( eczaneden vs alınıyor mu bilen fikri olan paylaşırsa sevinirim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.187
anabolik.adam, 4 dakika önce yazdı:

herkese iyi forumlar iş dolayısıyla koreye taşınıyorum ve hiç bilmediğim bir ülke şu anda kürdeyim ve iş kabulum olmaz diye düşünüyordum fakat kabul gördüm ve kürü bırakmayı düşünmüyorum fiziğime takıntılıyım . daha önce koreye giden var mı nasıl temin edebilirim testo vs :( eczaneden vs alınıyor mu bilen fikri olan paylaşırsa sevinirim 

Glin varmış kore malı :D bulursan alırsın. 

• ahahaha 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE, 10 dakika önce yazdı:

Glin varmış kore malı :D bulursan alırsın. 

hahahahahaha makara mı yapıyosun bilmiyorum ama eczaneden direk alabiliyor muyum acaba bizim eczaneler gibi onu çok merak ettim. gittiğim ülkede normal herkesin gittiği ülkede değil ki benim soru da garip oldu o yüzden :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
anabolik.adam, 18 dakika önce yazdı:

Avrupada da boş ilacın çok olduğunu söylüyorlardı ama kore insanının dışardan bakıldığında öyle bir dolandırıcılığa gireceğini sanmam ben olsam girerdim güzel bir salona sorardım ihtiyacım olan şeyleri her türlü yardımcı olurlar bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    319

Korede international warehouselardan sipariş verebilirsin ama gümrüğü yüksek riskli ülkelerden birisi çoğu satıcı gümrüğe takılırsa tekrar gönderim garantisi vermiyor veya %30 ücret talep ediyorlar tekrar gönderim için. Dragonun international kargosu güzel ama ben bulgaristana sipariş verdim garip bir rota kullanıyorlar sipariş almanyadan gelir gibi geldi ama asyadan geldi böyle riskli ülkelere özel rotalarla sokuyorlar ürünleri.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    111

Spor salonlarını gezip en kaslı kişilere sorabilirsin :) Slav ülkelerinde bu işler biraz daha kolay, telegram yada direkt site üzerinden satış yapan yerler var, siteler de ofis adresleri bulunuyor, ofislerine gidip elden bile alabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Eroids.uk sayfasından ilk 10 içerisinde pro supps var ben ordan alışveriş yapıyorum. En kaliteli marka bence pharmaqo. 6 Aydır kürdeyim ve inanılmaz geliştim yan etkilerini çok yaşamadım. Diger markalar bende inanılmaz yan etkiler yapıyordu. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    854
ArdaKarakurt, 21 dakika önce yazdı:

Eroids.uk sayfasından ilk 10 içerisinde pro supps var ben ordan alışveriş yapıyorum. En kaliteli marka bence pharmaqo. 6 Aydır kürdeyim ve inanılmaz geliştim yan etkilerini çok yaşamadım. Diger markalar bende inanılmaz yan etkiler yapıyordu. 

hemi oxandrolon deneyimim olmuştu dostum, muazzamdı. bedava olmasından mı bilmem çok verin almıştım. reflü sıkıntıydı sadece

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Peki uçakta yanımda götürme şansım var mı . Orda ilaç ayarlayana kadar beni idare etsin şuanda kullandığım ilaçlar. Havaalanından geçirme şansım var mı yarışmacılar vs bu konuda nasıl yapıyolar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
anabolik.adam, 2 saat önce yazdı:

Peki uçakta yanımda götürme şansım var mı . Orda ilaç ayarlayana kadar beni idare etsin şuanda kullandığım ilaçlar. Havaalanından geçirme şansım var mı yarışmacılar vs bu konuda nasıl yapıyolar

dümdüz valizine koy sorun olmuyor. Ben hiç geçirmedim ama 20 flakonla hiç soru bile sorulmadan geçen arkadaşım var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
Fuhrer, 11 saat önce yazdı:

hemi oxandrolon deneyimim olmuştu dostum, muazzamdı. bedava olmasından mı bilmem çok verin almıştım. reflü sıkıntıydı sadece

O marka çok önüme geliyor ama pharmaqo markasından inanılmaz memnunum. En büyük memnuniyetim sinirlerimi hiç zıplatmaması. İlk defa ilaç kullandığımda cinnetler geçirip kendimi tanrı gibi hissetmiyorum. Gelişim açısından bir tık daha düşük gibi geliyor ama ciddi sinir problemlerim olmasına rağmen hiç ilaç kullanmamış gibi sakinim. Eğer kullanırsan seninde yorumlarını ve tavsiyelerini okuycam dostum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac, 3 saat önce yazdı:

dümdüz valizine koy sorun olmuyor. Ben hiç geçirmedim ama 20 flakonla hiç soru bile sorulmadan geçen arkadaşım var.

Gerçekten böyle bişey varsa çok iyi ama flakon veya ampül sorun olabiliyor havalanından geçerken cihazlardan sanırım  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
anabolik.adam, 2 saat önce yazdı:

Gerçekten böyle bişey varsa çok iyi ama flakon veya ampül sorun olabiliyor havalanından geçerken cihazlardan sanırım  

Dediğim gibi ben daha önce hiç denemedim. Ama arkadaşım daha dün 20 flakon ilaç ile trabzondan izmire uçtu. Hiçbir sorun yaşamadı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac, 5 saat önce yazdı:

Dediğim gibi ben daha önce hiç denemedim. Ama arkadaşım daha dün 20 flakon ilaç ile trabzondan izmire uçtu. Hiçbir sorun yaşamadı.

tr den tr ye sorun olmayabilir belki ama yurtdışı bence sorun olabilir ya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Gurbetlifting
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İnternetten dragon pharma  ve balkan pharmanın ürünlerini buldum fakat bpnin kapandığını biliyorum  farklı adlar ile satılıyor cipandrol gibi bodypharm gibi marklarda var hangilerini önerirsiniz ve bayerin rimosu bitmiş stoklarda onun yerine ne önerirsiniz bir de driox diye bir marka var çok uzattım anlatabilmişimdir umarım.
    • Yazan: Arnoldswazz
      Arkadaşlar bir tanıdığım Ukrayna'da yaşıyor eczaneden testo aldıracağım testo prop var ve fiyatları o kadar ucuz ki 25 TL 1ml Balkan Pharmanın fiyatı çerez gibi orda satılıyor sizce kargo göndertsem gümrükte sıkıntı çıkarmı daha önce yapan oldumu ve oralardanda sadece Ukrayna'ya satış yapan siteler boş ilaç koyuyolarmı bilgi sahibi kişileri bekliyorum 
    • Yazan: bloodiamond
      Herkese Merhaba,
      Uzun senelerdir amatör olarak bu spor ile ilgileniyorum. Yaş 32 belli bir yaşa geldik bazı şeyleri de deneyimlemek ve biraz kendime artı katmak için bu yola gireceğiz fakat sorum şu ;
      Çok bilindik önde gelen hocalarımızdan birisi ile çalışıyorum , yurtdışından Türkiye ye ilaç sokmanın net bir şekilde imkansız olduğunu, tüm hammaddelerin çinden geldiğini burda üretildiğini söylüyor. Dolayısıyla gelen hammaddeleri üreten kişiler bile içeriğini ölçemiyor. Bu sebeple içersinde ağır metaller bulunması ve burada steril olmayan ortamda üretilmesi sebeplerden dolayı cok ilerleyen yaşlarda alzheimer vs gibi hastalıklara bile sebep olabilir bilgisini aldım. Ülkeye üretilmek üzere giren hammadde dışında hiç mi eczane ürünü , veya hiç mi orjinal üretim labaratuvar ürünü yok testosteron anlamında sizce konu hakkında fikir alışverişi için açtım net bilgiye dayalı cevap verenlere teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.