Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

adonis45

Kür sürecimin sonuna geldim! nasıl pct yapmalıyım?

Önerilen İletiler

adonis45    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

İlk kürümün sonunda gelmek üzereyim.

KÜR İÇERİĞİM:

• Trenbolone acetate
  • Boldenone
  • Clenbuterol

Kan testimi 15 gün sonra vereceğim fikir almak amaçlı nasıl bir yan etki veya düşüş yaşarım pct de nelere dikkat etmeliyim?

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    865

Forum kurallarını okumanı tavsiye ederim ve kategori kurallarını pct için her türlü bilgi testlere tabi dostum. Test olmadan sana kimse şöyle böyle diyemez. Derse banlanabilir. O yüzden sen testlerini yap konunu o şekilde güncelle.

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
adonis45    0

peki yan etkileri konusunda yardımcı olabilirmisin sadece akne ve sivilcelenme yaşadım sinir durumları sadece ilk hafta biraz fazlaydı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    105
adonis45, 11 dakika önce yazdı:

peki yan etkileri konusunda yardımcı olabilirmisin sadece akne ve sivilcelenme yaşadım sinir durumları sadece ilk hafta biraz fazlaydı 

İlaçların dozajlarini yazar mısın ve enjeksiyon sıklığını?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.065
adonis45, 1 dakika önce yazdı:

8 hafta 2 günde 1 75ml trenbolone acetate 
6 hafta 200ml boldenone
4 hafta günde 40mg clenbuterol

Testosteron?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    887

2 ay sonra açıcağı konu pct yaptım ama libido sorunlarım var yardımcı olur musunuz. 6 hafta boldenon ney tadına bakıp saliyim mi dedin ?

• Beğen 1
  • ahahaha 2
  • Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    11

dostum testo ana hormonun kürün yapı taşı ereksiyon problemlerini geçtim testo olmadan tren kullanmak beyin sağlığının içine eder ciddi anlamda, ilaçları bırakıp only test yap bence bi süre.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
adonis45    0

daha kürüm bitti demedim kanka sadece merakımı gidermek istedim bu kadar agresif çıkman gerekmiyor.

trensetter, 28 dakika önce yazdı:

dostum testo ana hormonun kürün yapı taşı ereksiyon problemlerini geçtim testo olmadan tren kullanmak beyin sağlığının içine eder ciddi anlamda, ilaçları bırakıp only test yap bence bi süre.

kürü temin ettiğim kişi ayarladı aslında bu kadar ciddi bir sorunsa boş geçeceğini sanmıyorum farklı birşey olabilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    887
adonis45, 28 dakika önce yazdı:

daha kürüm bitti demedim kanka sadece merakımı gidermek istedim bu kadar agresif çıkman gerekmiyor

kimsenin agresif çıktığı yok sonuna gelmek üzereyim yazmışsın olsa olsa 2 hafta daha kullansan gene saçma bir kür aşırı bilinçsiz yapılan bir kür testosuz kür yapan biri daha vardı pct yaptı lh fsh açılmadı bile @Feladel in yazdığı mesajı oku unuttum o konuyu. Ayrıca kürü yazan kişi emin ol gram seni düşünmüyor alcağı parayı düşünüyor ne kadar verdin ilaçlara ?

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.639
adonis45, 26 dakika önce yazdı:

Kürü temin ettiğim kişi ayarladı aslında bu kadar ciddi bir sorunsa boş geçeceğini sanmıyorum farklı birşey olabilir mi?

Sanmıyorsan pct planını da ona yaptır :) 

• ahahaha 1
  • Cool 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    11
adonis45, 26 dakika önce yazdı:

Kürü temin ettiğim kişi ayarladı aslında bu kadar ciddi bir sorunsa boş geçeceğini sanmıyorum farklı birşey olabilir mi?

trenbolonun alzheimer yapma durumu var testosteron bu durumun önüne geçiyor, tabi ki bir kereden olacak şey değil bu ama gereksiz ve saçma. 125 mg bile olsa test olmalıydı bu kürde. boldenon için ise 6 hafta hiçbir şey zaten ilaç yeni çalışmaya başlarken kesiyorsun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    105
adonis45, 29 dakika önce yazdı:

8 hafta 2 günde 1 75ml trenbolone acetate 
6 hafta 200ml boldenone
4 hafta günde 40mg clenbuterol

Testosteron kullanmaman büyük hata olmuş. KÜR planı saçma olmuş dostum birdaha bu planı yazan adamla çalışma. Yan etki olarak sivilcelenme normal trenden kaynaklıdır, boldenone Bu kadar kısa sürede etki etmez. Tren Ace günlük yaparsan bir nebzede olsa sivilcelenmeyi azaltabilir.

Pct yapmadan öncede bir süre only test gitmen iyi olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.065
adonis45, 47 dakika önce yazdı:

daha kürüm bitti demedim kanka sadece merakımı gidermek istedim bu kadar agresif çıkman gerekmiyor.

kürü temin ettiğim kişi ayarladı aslında bu kadar ciddi bir sorunsa boş geçeceğini sanmıyorum farklı birşey olabilir mi?

Okuyabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    252

ürün markaların nedir? Kan testini merak ediyorum, yüksek ihtimalle hiç bir şey çıkmayacaktır bu kafaya sahip birisinin sattığı ürünlerin dolu olduğunu sanmıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kcan123    2
adonis45, 1 saat önce yazdı:

Moralini hemen bozma.Kan testi ver ilaçların büyük ihtimalle boş.Değilse sonuçlarını at 1 ay only testo devam edip sonrasında pct yap.Podyuma çıkılmayacaksa tren ace neden kullanılır anlamıyorum...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    409
ardas, 8 saat önce yazdı:

kimsenin agresif çıktığı yok sonuna gelmek üzereyim yazmışsın olsa olsa 2 hafta daha kullansan gene saçma bir kür aşırı bilinçsiz yapılan bir kür testosuz kür yapan biri daha vardı pct yaptı lh fsh açılmadı bile @Feladel in yazdığı mesajı oku unuttum o konuyu. Ayrıca kürü yazan kişi emin ol gram seni düşünmüyor alcağı parayı düşünüyor ne kadar verdin ilaçlara ?

Adam sadece 10 hafta rimo kullanmışken açamadı döngüyü. Burada trenle boldenon var.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Nynex
      Herkese merhaba ben 10 haftadır haftalık 500 testo enanthate + 200 primobolan kullanıyorum biraz damarlanma oldu kaslar biraz diri ama onun dışında ölçü alımı ya da aşırı iştah artışı olmadı yaşım 38 - bir yıldır fitness yapıyorum spor geçmişim olduğu için şuan girdiğim ağırlıklar cüsseme göre baya yüksek nizami bir şekilde çalışıyorum ancak kürden neden etki göremedim bilemiyorum hocalarım yardımcı olabilirse sevinirim bu gün test verdim test sonuçlarınıda ekliyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

• Yazan: eman2763
      Merhaba abilerim,
      yaş 19  bulk kürü aldım elysian pharma marka geldi 2 tane 100 tabletlik danabol (10 mg) 2 tane testesterone (250mg) 2 tane boldenon (250 mg) geldi. Bu hafta 1. Ayımı bitirmek üzereyim ama gözle görülür Bi etki görmedim 8. Hafta da etki eder dedi sizce ne kadar doğru ?
    • Yazan: Apil
      Arkadaşlar merhaba,
      2 yıldır spor geçmişim var fakat geçtiğimiz hafta küre başlamayı düşündüm. Ve ilk enjeksiyonumu arkadaşlarımla beraber yaptım. 200mg testo cyp 100mg rimobolan sonrasında arkadaşlarda hiç bişey olmamasına rağmen bende aşırı ödem ve alerjik reaksiyon oluşmasından dolayı vazgeçme kararı aldım.
      SORULARIM:
      Sizce lh ve fsh sıfırlanırmı pct gerekir mi? Birde ödemden ziyade kalçamda inflamasyon oluştu kalçamın yüzeyinde yoğun bir ağrı ve şişlik oluştu 2 gündür kendi kendine geçer mi acaba? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: Osman059
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Eklem rahatsızlığından dolayı 5 Yıllık bir aradan sonra tekrar spora başladım. Geçmişte de bir çok kez küre girdim, 5 Yıllık bir araya göre kas kütlem oldukça iyi durumda kas hafızası olduğundan oldukça hızlı toparlıyorum, şu süreçte herhangi bir steroi, peptide vb. kullanmıyorum. 2 ay sonra aşağıdaki yazacağım küre başlayacağım, ürünlerimi aldım ancak düşüncelerini merak ediyorum.

16 HAFTALIK KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Cyp. 500mg Boldenon 500mg Primobolan 400mg Turinabol 60mg Aşağıdaki Peptiede grubunu da kürüme eklemek istiyorum hepsini satın aldım.
      IGF 1 -LR 3 CJC DAC 1295 GHRP6 Tüm önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
    • Yazan: Yasinakda
      Arkadaşlar merhaba,
      Elimde Nordıc marka peptid var ıpomeralin cjc yalnız şu sorunum var iğneyi takınca ayar sıfırda olmasına rağmen ucundan damla damla ilaç çıkıyor kendi kendine nerede yanlış yapıyorum?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.