-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Kür sürecimin sonuna geldim! nasıl pct yapmalıyım?
Oluşturan:
adonis45, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Nynex
Herkese merhaba ben 10 haftadır haftalık 500 testo enanthate + 200 primobolan kullanıyorum biraz damarlanma oldu kaslar biraz diri ama onun dışında ölçü alımı ya da aşırı iştah artışı olmadı yaşım 38 - bir yıldır fitness yapıyorum spor geçmişim olduğu için şuan girdiğim ağırlıklar cüsseme göre baya yüksek nizami bir şekilde çalışıyorum ancak kürden neden etki göremedim bilemiyorum hocalarım yardımcı olabilirse sevinirim bu gün test verdim test sonuçlarınıda ekliyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
-
Yazan: eman2763
Merhaba abilerim,
yaş 19 bulk kürü aldım elysian pharma marka geldi 2 tane 100 tabletlik danabol (10 mg) 2 tane testesterone (250mg) 2 tane boldenon (250 mg) geldi. Bu hafta 1. Ayımı bitirmek üzereyim ama gözle görülür Bi etki görmedim 8. Hafta da etki eder dedi sizce ne kadar doğru ?
-
Yazan: Apil
Arkadaşlar merhaba,
2 yıldır spor geçmişim var fakat geçtiğimiz hafta küre başlamayı düşündüm. Ve ilk enjeksiyonumu arkadaşlarımla beraber yaptım. 200mg testo cyp 100mg rimobolan sonrasında arkadaşlarda hiç bişey olmamasına rağmen bende aşırı ödem ve alerjik reaksiyon oluşmasından dolayı vazgeçme kararı aldım.
SORULARIM:
Sizce lh ve fsh sıfırlanırmı pct gerekir mi? Birde ödemden ziyade kalçamda inflamasyon oluştu kalçamın yüzeyinde yoğun bir ağrı ve şişlik oluştu 2 gündür kendi kendine geçer mi acaba? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
-
Yazan: Osman059
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Eklem rahatsızlığından dolayı 5 Yıllık bir aradan sonra tekrar spora başladım. Geçmişte de bir çok kez küre girdim, 5 Yıllık bir araya göre kas kütlem oldukça iyi durumda kas hafızası olduğundan oldukça hızlı toparlıyorum, şu süreçte herhangi bir steroi, peptide vb. kullanmıyorum. 2 ay sonra aşağıdaki yazacağım küre başlayacağım, ürünlerimi aldım ancak düşüncelerini merak ediyorum.
16 HAFTALIK KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Cyp. 500mg Boldenon 500mg Primobolan 400mg Turinabol 60mg Aşağıdaki Peptiede grubunu da kürüme eklemek istiyorum hepsini satın aldım.
IGF 1 -LR 3 CJC DAC 1295 GHRP6 Tüm önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
-
Yazan: Yasinakda
Arkadaşlar merhaba,
Elimde Nordıc marka peptid var ıpomeralin cjc yalnız şu sorunum var iğneyi takınca ayar sıfırda olmasına rağmen ucundan damla damla ilaç çıkıyor kendi kendine nerede yanlış yapıyorum?
-