Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Poolside

6 farklı peptid grubu ile tasarladığım kürüm hk.

Önerilen İletiler

Poolside    0

Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?

Önümüzdeki birkaç aylık dönemde bir peptid kürü planlıyorum ve bu ilk kür olacak.

KULLANMAYI PLANLADIĞIM PEPTİD GRUPLARI:

• Hgh Fragment 
  • Igf1 lr3 
  • Ipamorelin
  • Cjc1295
  • Epitalon
  • Bpc 157

KULLANIM PLANLAMAM:

• Uyandıktan sonra Fragment ve igf1 lr3 
  • Öğlen spordan 1 saat önce Ipamorelin ve cjc 1295
  • Gece uyumadan önce Epitalon ve bpc 157 

Küçük dozlarda başlamayı ve ilerleyen günlerde artırmayı planlıyorum ama peptitleri karıştırmak ve kür de bu kadar farklı peptidi kullanmak doğrumu bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdi den teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    865

Bu kürdeki amaç nedir? Neyi hedefliyorsun? Güncel formun ne durumda?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.321

Bence para kaybı. Bu kader farkı ürün vuracağına gh al 6-8 ünite vur. Bu kadar komplikeye gerek yok 

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SantoR    161

ilginç bir deneyim olacak bizde merak ediyoruz bu karışımı 😬

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    11

Cjc+ipa için en iyi kullanım zamanı gece yatmadan önce doğal gh pulsunu uyurken daha iyi arttırıyor ayrıca aç olman gerek kullanırken ipamorelinin daha iyi çalışabilmesi için yerinde olsam sabah ve akşam 100/100 ipa+cjc ve hgh fragment kullanırdım diğerlerini gün içine yayardım epitalonu bilmiyorum. Ben de şuan cjc+ipa kullanıyorum sabah ve gece.

cjc bazı insanalrda alerji yapıyor bende de ara sıra vücutta kabarcıklara sebep oluyor elinde bir bilaxten bulundur bu durum için elimdeki ürünler bitinde direkt gh kullanıcam bu yüzden.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Poolside    0
deluxes, 3 saat önce yazdı:

Anabolik kullanmayacak misin bunların yanında?

GHOST, 3 saat önce yazdı:

Bu kürdeki amaç nedir? Neyi hedefliyorsun? Güncel formun ne durumda?

Elbette var. 5 aydır işim yoğun olduğu için spor yapmaya zaman bulamıyordum ve formdan düştüm. 40 yaş 85 kiloyum boy 176.dizim de ve belimde kronik ağrı var. İlk ay peptitler ile başlayıp kardiyo çalışacağım. Sonra bu küre primobolan testo propionate masteron ve winstrol ekleyeceğim. Hedefim 70 kilo. 

berkay16, Bir saat önce yazdı:

Cjc+ipa için en iyi kullanım zamanı gece yatmadan önce doğal gh pulsunu uyurken daha iyi arttırıyor ayrıca aç olman gerek kullanırken ipamorelinin daha iyi çalışabilmesi için yerinde olsam sabah ve akşam 100/100 ipa+cjc ve hgh fragment kullanırdım diğerlerini gün içine yayardım epitalonu bilmiyorum. Ben de şuan cjc+ipa kullanıyorum sabah ve gece.

cjc bazı insanalrda alerji yapıyor bende de ara sıra vücutta kabarcıklara sebep oluyor elinde bir bilaxten bulundur bu durum için elimdeki ürünler bitinde direkt gh kullanıcam bu yüzden.

Fragment aç karnına kullanacağım aslında planım IPA+cjc gece kullanmak tı. Belki de epitalon u kür bittikten sonra kullanmalıyım. Ürünler nasıl etkili mi? Önerin için teşekkürler. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    101

85kg den 70e düşmek için bu kadar para harcamaya gerek yok ve çok fazla ilaç var. Test/Mast ve yanına 4iu gh ile çok güzel bir şekilde Define olabilirsin. 

Dizinde ki ve belinde ki ağrılar için peptid ekleyebilirsin bpc157.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    11
Poolside, 1 saat önce yazdı:

Elbette var. 5 aydır işim yoğun olduğu için spor yapmaya zaman bulamıyordum ve formdan düştüm. 40 yaş 85 kiloyum boy 176.dizim de ve belimde kronik ağrı var. İlk ay peptitler ile başlayıp kardiyo çalışacağım. Sonra bu küre primobolan testo propionate masteron ve winstrol ekleyeceğim. Hedefim 70 kilo. 

Fragment aç karnına kullanacağım aslında planım IPA+cjc gece kullanmak tı. Belki de epitalon u kür bittikten sonra kullanmalıyım. Ürünler nasıl etkili mi? Önerin için teşekkürler. 

Uyku kalitem arttı onun dışında gözle görülür bir fark yok henüz yeni başladım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65

Fragment kalori harcamadan 30 45 dk önce alırsın 1 2 saat boyunca etki eder sonra etkisi geçer sen frag alip 2 3 saat sonra spor yapacaksan bir etki alamazsın bu kadar pepdit yerine gh kullanmak daha mantıklı bence 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yanında anabolik alacak mısın eğer sadece peptid ise çok mantıklı gelmedi bana hayırlısı olsun sonuçları bekliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    71
fatman, 3 saat önce yazdı:

Fragment kalori harcamadan 30 45 dk önce alırsın 1 2 saat boyunca etki eder sonra etkisi geçer sen frag alip 2 3 saat sonra spor yapacaksan bir etki alamazsın bu kadar pepdit yerine gh kullanmak daha mantıklı bence 

@fatman seni görmüsken sorayım cinnatropin nasıl aldıgın yer saglam gönderim yaptımı denemeyi düsünüyorum da bende soguk zinciri bozulması icin 20 gün oda sıcaklıgında kalması gerek demişti satıcı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65
Ferdikra, 17 dakika önce yazdı:

@fatman seni görmüsken sorayım cinnatropin nasıl aldıgın yer saglam gönderim yaptımı denemeyi düsünüyorum da bende soguk zinciri bozulması icin 20 gün oda sıcaklıgında kalması gerek demişti satıcı

valla bilmiyorum hocam bozulma süresini ama ilaç buz kalıbında geldi sıvının rengi şeffaftı kullanıyorum 2ui şuana kadar hissettiğim etki 0 carb almama rağmen pump olduğumu hissettim 2 kalem daha söyledim 1000tlden 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    71
fatman, 43 dakika önce yazdı:

valla bilmiyorum hocam bozulma süresini ama ilaç buz kalıbında geldi sıvının rengi şeffaftı kullanıyorum 2ui şuana kadar hissettiğim etki 0 carb almama rağmen pump olduğumu hissettim 2 kalem daha söyledim 1000tlden 

1300 den satıyodu bende siparis edicem bu hafta 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    360

Ben 850den alıyorum çalıştığını uyku kalitesinden anladım test verme imkanım olunca vereceğim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65
EmreGundi, 2 saat önce yazdı:

Ben 850den alıyorum çalıştığını uyku kalitesinden anladım test verme imkanım olunca vereceğim

Hmm onu düşünmedim bende deliksiz uyuyorum 4 5 gündür demek ondan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    31
fatman, 2 saat önce yazdı:

Hmm onu düşünmedim bende deliksiz uyuyorum 4 5 gündür demek ondan

EmreGundi, 5 saat önce yazdı:

1 haftadır yatmadan önce 4ui kullanıyorum uykuya faydasını göremedim.  Tren hic uyutmuyor. yatmadan kac saat önce kullanıyorsunuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    360
h4runx, 29 dakika önce yazdı:

1 haftadır yatmadan önce 4ui kullanıyorum uykuya faydasını göremedim.  Tren hic uyutmuyor. yatmadan kac saat önce kullanıyorsunuz?

Aç karna yatağa girmeden vuruyorum zaten vurduktan sonra bi uyku basıyor beni mk-677de de öyleydi derin derin uyuyorum herhalde toleransım düşük 

@fatman kesin olarak çalıştığını kanıtlamasa da bünyeni az çok biliyorsan anlıyorsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65
h4runx, 7 saat önce yazdı:

2uı aç karına spordan önce kullanıyorum 1 haftadır şimdi 2 ui de gece uyumadan once ac karına eklicem 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Osman059
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Eklem rahatsızlığından dolayı 5 Yıllık bir aradan sonra tekrar spora başladım. Geçmişte de bir çok kez küre girdim, 5 Yıllık bir araya göre kas kütlem oldukça iyi durumda kas hafızası olduğundan oldukça hızlı toparlıyorum, şu süreçte herhangi bir steroi, peptide vb. kullanmıyorum. 2 ay sonra aşağıdaki yazacağım küre başlayacağım, ürünlerimi aldım ancak düşüncelerini merak ediyorum.

16 HAFTALIK KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Cyp. 500mg Boldenon 500mg Primobolan 400mg Turinabol 60mg Aşağıdaki Peptiede grubunu da kürüme eklemek istiyorum hepsini satın aldım.
      IGF 1 -LR 3 CJC DAC 1295 GHRP6 Tüm önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
    • Yazan: Yasinakda
      Arkadaşlar merhaba,
      Elimde Nordıc marka peptid var ıpomeralin cjc yalnız şu sorunum var iğneyi takınca ayar sıfırda olmasına rağmen ucundan damla damla ilaç çıkıyor kendi kendine nerede yanlış yapıyorum?

• Yazan: Kvpzr0
      Merhaba iyi günler diliyorum, 
      Peptid türevi eklemek istiyorum sizce tercihim igf 1 lr 3 mü yoksa mgf mi olmalı?
      ÜR İÇERİĞİM:
      300 test  200 tren ace 200 masteron prop Veya başka bir türevde önerebilir misiniz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.😊🙏🏻
    • Yazan: Yasinakda
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bilen kişiler yardımcı olursa sevinirim elimde ıpamoralin var 10 mg ama bunu sıvıyla nasıl karıştırıcam bilgi verir misiniz? Bide şuan toz halinde bu dolaba koymaya gerek var mı sıvı hale gelince mi dolaba koymalıyım?
      Teşekkür ederim.

• Yazan: dips enjoyer
      İyi günler hocalarım,
      Yurtdışından sipariş vermek üzere marka arıyorum da..
      Bu markaya ne dersiniz daha önce kullanan var mı? 
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.