-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Geçmeyen ve baskılanmayan jinekomasti sorunu için hangi tahlilleri istemeliyim?
Oluşturan:
rauthos, in Sağlık Sorunları
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Naturel eleman
Deneyimli abilerim selamlar,
Bu konularda en bilgili ve tecrübeli kişilerin sizler olduğunu düşündüğüm için danışmak istedim. 17 yaşındayım. Çocukluk ve ergenlik dönemimi maalesef oldukça sağlıksız geçirdim. Neredeyse hiç uyumadığım, sürekli yemek yediğim ve haftalarca güneş ışığı görmediğim dönemler oldu internet bağımlısıydım.
Şu an hayatımı düzene sokmaya çalışsam da vücudum hâlâ o sürecin etkilerinden tam olarak çıkabilmiş değil. Spora başladıktan sonra hormonal bir problemim olabileceğini fark ettim ve jinekomasti şüphesiyle doktora başvurdum. Yapılan ultrason sonucunda jinekomasti olduğu doğrulandı. Kan tahlillerimde testosteron seviyem normal çıktı 540 Ancak östrojen (E2) değerim yaklaşık 140 pg/mL ve bunun erkekler için yüksek olduğu söylendi. Bulunduğum bölgede çocuk endokrinolojisi uzmanı olmadığı için süreci sağlıklı şekilde ilerletemedik.
Bu durumda jinekomastiden nasıl kurtulabilirim? Östrojen seviyesini düşürmek için şimdilik yağ kaybetmeye çalışıyorum ancak çok başarılı olduğumu söyleyemem. Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olanların tavsiyelerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
-
Yazan: thelastcrimeantatar
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Ortamla bir buçuk haftadır karışık şekilde kullandım. Normalde jinekomasti çok küçük bir şekilde vardı geçen sene ama bu sene yazdan beri doğal spor yaparken küçülmüş neredeyse yok olmuştu son 3 aydır yani tshortümden gözükmüyordu elleyince anlaşılıyordu çok küçüktü varlığı ,şuan 3 gündür jinolar arttı gecen seneki haline dondu (yaş-19 bu arada) ilacı kestim. Son vurduğumda zaten sol omuzda ödem şislik kızarıklık yaptı apse olmasın diye uğraşıyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 100mg Testosteron Susp. 200mg SORULARIM:
Apse olmaması için ne yapmalıyım? Jinekomasti için çözümü olan var mı? Konuya katılım gösteren, çözüm ve öneri sunan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: enesylmas
Merhaba Arkadaşlar, nasılsınız?
Yaklaşık 2018 dan beri bu sporu doğal olarak yapmaktayım 23 yaşındayım 2 yıldır saçlarımın dökülmesi nedeniyle denemediğim yöntem kalmadı en sonunda dht türevi ilaçlar kullanmaya başladım 1 yılı geciktir kullanıyorum. Bu 1 yılda hiç koyamadığım kadar kütle koydum yağ oranımda bel çevremde yağlanma oldu dht baskılanması sebebiyle muhtemelen e2 seviyelerim fırladı hafif jino başlangıcı var gibi ama ucunda acı veya memede doku yok.
SORULARIM:
Düşük dozlarda arimidexe başlamalı mıyım? Ayrıca küre girmeyi düşünüyorum finesteride kullanımı kürümü baltalar mı ? NOT: Aşağıda finesteri de kullandığım süre boyunca yapmış olduğum tahlilim mevcuttur.
-
Yazan: realjoeweider
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
10 haftalık kürün 7. haftasına giriyorum. 6 haftasında enjeksiyondan 3 gün sonra estradiol ve prolaktine baktırdım.
KÜR İÇERİĞİM:
400 deca 400 testo enanthate mix KAN TESTİ SONUCUM:
Sol göğüs ucunda parmak ile bastırınca hafif bir düz bir tabaka şeklinde sertlik hissediyorum. Sağ göğüs ucunda böyle bir şey yok. İki tarafta da kontrol ettiğimde herhangi bir acı, hassasiyet, kaşıntı veya akıntı yok.
SORULARIM:
Jinekomasti olmaması için nasıl bir yol izlemem gerekir? Baskılamam gerekir mi? Yoksa etkilerin artmasını bekleyeyim mi? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ediyorum!
-
Yazan: Artı41
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Lg sciences markasının pro hormon kit i olan trifecta kit e başladım. İkinci haftasında sol göğsümde hassasiyet hissediyorum ve sanki ucu sert gibi okuduklarım ve sizden öğrendiklerim doğrultusundan Türkiye'den klomen ve tamoxifen almıştım. Bugün günde 20mg tamoxifen e başladım ve kürün bitmesine daha iki hafta var.
SORULARIM:
Tamoxifen etkisini kaç günde gösterir ve doz artırımı gerekli midir? Küre negatif etkisi sizce olur mu? Tamoxifen Jinekomastiyi önlemek için yeterli midir? KULLANILAN ÜRÜN:
Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
-