Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

0xhex

Pct sürecimi günlük (vlog) olarak yayınlıyorum! takip etmek isteyenlerin dikkatine!

Önerilen İletiler

Darkdefender    53

Bende sizin gibi uzun bi kürden çıktım son enjeksiyondan 1hafta sonra İran hcg yaptım toplamda kaç ay hcg ye devam ettiniz klomen ve tomoxifeni kaç ay kullandınız hcg den sonra testislerde büyüme olurdu bu sefer bi fark yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    174
Darkdefender, 2 saat önce yazdı:

Bende sizin gibi uzun bi kürden çıktım son enjeksiyondan 1hafta sonra İran hcg yaptım toplamda kaç ay hcg ye devam ettiniz klomen ve tomoxifeni kaç ay kullandınız hcg den sonra testislerde büyüme olurdu bu sefer bi fark yok 

Hcg'yi testo devam ederken kullanabilirsin uzun kürden çıktıysan gün aşırı 500-1000ui kullanmak mantıklı olur testislerin boyutuna göre süresine kendin karar verirsin süre kişiden kişiye çok değişir baktın büyüdüler eski haline yakın olduğunu anladığında kesip pct'ye başlarsın ben haftada 2x 500 ui vuruyorum daha hiç küçülmediler neredeyse 1 senedir testodayım blast-cruise yapacaklara tavsiyemdir haftada 2x 250ui bile yetiyor diye biliyorum hcg'ye tesoya başladıktan 1-2 ay sonra düşük doz başlayın pct'ye geçerken kafa rahat olsun hem bolde küründe e2 ve genel tüm kürlerde libido desteği de sağlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.955
0xhex, 04.12.2025 - 13:55 yazdı:

hocam tekrardan merhabalar, son konuşmamızdan bu yana 1 ay geçmiş günlük 1 klomen kullandım
öğlen 12:30 gibi test yaptırdım sonuçlar bu şekilde, bu aşamadan sonra nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz ? uzun bi süre küre girmeyeceğim en az 1-2 sene 

benim düşüncem şu, şuan kendimi çok iyi hissediyorum gerek libido gerek enerji açısından, klomeni yarıya düşürüp bi süre daha devam edicem, ardından duruma göre tekrar bir hcg süreci yapacağım 2 hafta sizce uygun mudur ? 

nedense klomen ile bir türlü 800 900 leri yakalayamadım..

Klomeni yarıya ve çeyrek doza bile düşürmek mümkün, bu dozlarda da çalışması ile ilgili testler var...Deneyebilirsin duruma göre hareket edebilirsin...Değerlerin önceki sonuçlara göre daha iyi seviyede çıkmış.Bazı şeylerin genetik olabileceğini de düşünmek icab eder...Testonun 9 çıkması hepsini kullanacağın anlamına gelmiyor, onun için sonuca bakmak daha mantıklı olur...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    61

29 Ocak 2026 – Güncelleme

Genel olarak kendimi iyi hissediyorum. Antrenmanlar düzenli ve performans tarafında belirgin bir sorun yok. Libido çok yüksek değil ama tamamen de kapalı değil; haftada ortalama 2 kez ilişki oluyor fazla zorlamıyorum ereksiyon sorunum yok. Yaklaşık 2 aydır herhangi bir şey kullanmadım (ne HCG ne de Klomen).

Kan testini biraz uykusuz ve stresli bir dönemde verdim belki normalde değerleri %15 %20 yüksek olabilir. Buna rağmen değerlere baktığımda çoğunun referans aralığında olduğunu görüyorum.

• E2 (22.2) dengeli

• LH / FSH düşük-normal bantta

• Total testosteron (214) referans içinde fakat önceki ölçümlere göre belirgin düşüş var (klomeni bıraktığımdan dolayı)

Planım, tekrar HCG tedavisine başlayıp, ardından Klomen ile devam etmek.

Ekran Resmi 2026-01-29 12.02.47.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
backdoorman    39

Ben senin yerinde olsam şu noktada 2–3 ay daha hiçbir şeye dokunmadan vücudu izlerdim.
Aksın çalışıyor, LH ve FSH mevcut. Sorun kapanma değil, testislerin bu LH seviyesine verdiği cevabın henüz zayıf olması gibi duruyor. Bu da genelde zamanla toparlayan bir durum.

Testisler gerçekten çökmüş olsaydı LH ve FSH belirgin şekilde yükselir, buna rağmen testosteron artmazdı. Sende böyle bir tablo yok.

Tekrar tekrar hCG–SERM döngüsüne girmek kısa vadede rakamları oynatıyor ama uzun vadede aksı eğitmekten çok yormaktan başka bir şey değil. Şu an gidebileceği yön ya aynı kalmak ya da yavaş yavaş yukarı çıkmak, aşağı çökecek bir senaryo görünmüyor.

tarihinde backdoorman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    61
backdoorman, 33 dakika önce yazdı:

Ben senin yerinde olsam şu noktada 2–3 ay daha hiçbir şeye dokunmadan vücudu izlerdim.
Aksın çalışıyor, LH ve FSH mevcut. Sorun kapanma değil, testislerin bu LH seviyesine verdiği cevabın henüz zayıf olması gibi duruyor. Bu da genelde zamanla toparlayan bir durum.

Testisler gerçekten çökmüş olsaydı LH ve FSH belirgin şekilde yükselir, buna rağmen testosteron artmazdı. Sende böyle bir tablo yok.

Tekrar tekrar hCG–SERM döngüsüne girmek kısa vadede rakamları oynatıyor ama uzun vadede aksı eğitmekten çok yormaktan başka bir şey değil. Şu an gidebileceği yön ya aynı kalmak ya da yavaş yavaş yukarı çıkmak, aşağı çökecek bir senaryo görünmüyor.

yapıcı yorumun için teşekkür ederim hocam,şuan başladım 150 iu 3 enjeksiyon Meriofert yaptım buradan bırakmak istemiyorum , Meriofert in etkilerini görmek amaçlı 4. enjeksiyonu yapıp kan testi yaptırmak istiyorum kısa vadede nasıl etki ediyor diye açıkcası çok bi testesteron seviyemde yükselme olduğunu hissetmiyorum libido vs açısından asıl Ovitrelle spike yaptırıyor gibi geldi bana,bir süre Meriofert gidip Ovitrelle ile devam edeceğim, bakalım gelişmeler oldukça aktarıcam buradan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    61

8 gündür Meriofert kullanıyorum, toplamda 4 × 150 IU yaptım. Açıkçası beklediğim etkiyi pek göremedim.

İlginç şekilde:

E2 %50 düşmüş

• FSH neredeyse 2 katına çıkmış
  • LH yaklaşık 1,5 kat artmış
  • Total testosteron ise %50 civarı yükselmiş

Burada şunu da ekleyeyim: bu 8 gün gerçekten iyi uyuduğum, stresin düşük olduğu bir dönemdi. Testo artışının ne kadarının Meriofert’ten, ne kadarının yaşam koşullarından kaynaklandığı biraz muamma.

Meriofert’ten beklentim şuydu:
Dışarıdan FSH/LH benzeri etki verdiği için LH ve FSH’nin baskılanması (en azından Ovitrelle’de gördüğüm gibi) ve buna paralel testosteron artışı.
Ancak bende tam tersi oldu, LH–FSH daha da yükselmiş.

Şu anki izlenimim şu:
Meriofert’ten anlamlı bir etki almak için ya

• dozu artırmak

• ya da enjeksiyon sıklığını artırmak
    gerekiyor gibi duruyor.

Bu doz–frekansla çok belirgin bir farmakolojik etki hissetmedim, görünen değişimler daha çok endojen dalgalanma ve yaşam şartları kaynaklı olabilir. @metinav

Ekran Resmi 2026-02-07 18.42.35.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.