Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

0xhex

Pct sürecimi günlük (vlog) olarak yayınlıyorum! takip etmek isteyenlerin dikkatine!

Önerilen İletiler

Fuhrer    625
0xhex, 25.04.2025 - 18:52 yazdı:

gözlerde yorgunluk oluyor sadece abuk yoruluyor vs hissettiğim tek yan etki bu

kızarıklık, göz yaşı çıkmama vs. oluyor mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

0xhex    61

9 Mayıs 2025 - PCT 7. Hafta Sonuçları:

Genel olarak kendimi çok iyi hissediyorum. Testosteron seviyesi 368'e yükseldi ve her şey stabil durumda. Antrenmanlar oldukça verimli geçiyor, toparlanma süreleri hızlandı ve sabahları artık yorgun argın uyanmıyorum. Özellikle son 1-2 haftadır enerji seviyemde gözle görülür bir artış var.

FSH 5.36 seviyesine çıkarak toparlanmaya destek vermeye devam ediyor. LH seviyesi hafif düşüşle 3.59 olsa da hâlâ sağlıklı bir toparlanma sürecinde olduğumu gösteriyor. Estradiol (E2) seviyesi artışla 14.20 oldu, Prolaktin seviyesi 10.20 ile ideal seviyelerde. Progesteron düşük seviyede (<0.05) kalarak sorunsuz. SHBG 29.3 seviyesinde stabil seyrediyor.

Hormonal toparlanma süreci genel olarak olumlu yönde ilerliyor. Ruh halim, enerji seviyem ve fiziksel performansımdaki belirgin iyileşmelerle birlikte süreçten çok memnunum.

50 mg klomen , 10 mg tamoksifen devam etmekteyim

Screenshot 2025-05-09 at 14.14.26.png Screenshot 2025-04-25 at 13.06.43.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    61

Merhaba,en son enjeksiyonu şubatta yaptım mart ortasında pct ye başladım ağustosa kadar klomen kullandım günlük 1 adet
LH FSH maximum 5 lere (istenilen nokta 10)
Testesteron seviyesi maximum 500 lere (istenilen 800 850 900) çıktı

Klomeni kestiğimde doğal olarak bu rakamlar 2 ye bölündü yarısı kadar şuan

3 haftadır klomeni kestim .yeni pct de hCG protokolü ardından klomen ile tekrar pct yapmak istiyorum menogon tarzı lh/fsh içeriği 1:1 oran olan bir ilaçla özellikle @metinav hocamın yorumlarını merak ediyorum

Son 3 senede 1,5 sene ilaçta kaldığım için artık sadece klomen yetmiyor sistemi açmak için bu çıkarımı yapıyorum,önceden sadece klomen yetiyordu.

WhatsApp Image 2025-10-21 at 14.21.20.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2

Bu testoyla enerjin ruh halin nasıl mesala kas kütlesi ekleyebiliyor musun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Denizfer    5
m41a4, 28 dakika önce yazdı:

Ben de aynı seyi soracaktım testosteron dalgalı deger bugün kan verirsin 200 cıkar yarın 400 cıkar uyku,beslenme,stres her seyden etkilenir.Eğer kötü hissediyorsan 50mg klomen+40mg tamoksifen 8 hafta totalde yeniden pct yap,pctyr baslamadan 2 kalem ovitrelle testisleri uyarır serms grubu da beyni uyarır kolay gelsin 🙃

Bir sey daha ekleyeyim eger hayat boyu enjeksiyon gözünü korkutmuyorsa cruise yapmayı düşün,hcg ile testisleri aktif tutarsın haftada 2 enjeksiyonla,3 kere pct yaptım hepsinde asırı sivilcelendim zayıfladım,belli bir yerden sonra pct boş 2 ileri 1 geri yapıyorsun,kürü bitir sonra 200-250mg testosteronla cruise donemi gecir cok daha iyi hissedersin

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    61
m41a4, 28 dakika önce yazdı:

klomen kullanırken (testo 400 500 lerdeyken) her şey çok iyi, fakat klomeni bırakınca yani testo 200 lere düşünce yorgunluk yükseliyor, libido azalıyor gözle görülür bi şekilde,antremanlara devam ettiğim takdirde kas kütlemi koruyabiliyorum o konuda çok bi sıkıntım yok 

Denizfer, 19 dakika önce yazdı:

Bir sey daha ekleyeyim eger hayat boyu enjeksiyon gözünü korkutmuyorsa cruise yapmayı düşün,hcg ile testisleri aktif tutarsın haftada 2 enjeksiyonla,3 kere pct yaptım hepsinde asırı sivilcelendim zayıfladım,belli bir yerden sonra pct boş 2 ileri 1 geri yapıyorsun,kürü bitir sonra 200-250mg testosteronla cruise donemi gecir cok daha iyi hissedersin

dediğin olayı 40 yaşından sonra düşünüyorum,şuan 31 yaşındayım, sizin yaşınız kaçtı ? 40 yaşından önce TRT ye karşıyım hocam vücut doğal dengesinde ilerlemeli , 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Denizfer    5
0xhex, 51 dakika önce yazdı:

klomen kullanırken (testo 400 500 lerdeyken) her şey çok iyi, fakat klomeni bırakınca yani testo 200 lere düşünce yorgunluk yükseliyor, libido azalıyor gözle görülür bi şekilde,antremanlara devam ettiğim takdirde kas kütlemi koruyabiliyorum o konuda çok bi sıkıntım yok 

dediğin olayı 40 yaşından sonra düşünüyorum,şuan 31 yaşındayım, sizin yaşınız kaçtı ? 40 yaşından önce TRT ye karşıyım hocam vücut doğal dengesinde ilerlemeli , 

İyi de ilerlemiyor hocam iste sıkıntı orda,her girdigin kürün pctsinde daha az toparlıyosun,aynısı basıma geldi,pct bence cruise yapmaktan daha zararlı klomifen olsun tamoksifen bu ilacların yan etkileri var vücut rollercoastera dönüyor bi aç bi kapa hptayı gerek yok bence

çocuk yapmayı dusunmuyorsanız ben olsam düsük doz testo giderim kafamdan dert kalkar

tarihinde Denizfer tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.955

Bence testislerini geliştirmelisin, hcg veya hmg içerikli enjeksiyonlarla...Klomen veya enklomifen ilaç olarak yeri doldurulamaz bir madde, fakat doza endeksli olarak hipofize etkisi var...Özellikle sürekli kür+pct yapıldıkça düşük dozlar yetersiz geliyor...Uzun vadede belki doku kayıpları da buna neden oluyordur...40 yaşlarından sonra pct yapmak sorunu çözmüyor, replesman tedavisiyle gitmek en mantıklısı, anabolik işine girenler için...

Bana göre lh-fsh değeri alt seviyelerdeyken yüksek total testosteron üretimi yapılıyorsa testisler çok iyi durumdadır...Yaş ilerledikçe lh fsh seviyeleri artması gerekir, eski düzeylerin yakalanması için...Fakat hipofizde hormon üretimi yaşlanmayla azalacaktır ve dolayısıyla total testosteron daha fazla düşecektir...

Steroid kürleri bu doğal hormon aksını daha çabuk yıpratıyor...Uzun süre durmak ve baskılamak geri dönüşü her zaman sorunlu hale getirir...

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    61
metinav, 13 saat önce yazdı:

Bence testislerini geliştirmelisin, hcg veya hmg içerikli enjeksiyonlarla...Klomen veya enklomifen ilaç olarak yeri doldurulamaz bir madde, fakat doza endeksli olarak hipofize etkisi var...Özellikle sürekli kür+pct yapıldıkça düşük dozlar yetersiz geliyor...Uzun vadede belki doku kayıpları da buna neden oluyordur...40 yaşlarından sonra pct yapmak sorunu çözmüyor, replesman tedavisiyle gitmek en mantıklısı, anabolik işine girenler için...

Bana göre lh-fsh değeri alt seviyelerdeyken yüksek total testosteron üretimi yapılıyorsa testisler çok iyi durumdadır...Yaş ilerledikçe lh fsh seviyeleri artması gerekir, eski düzeylerin yakalanması için...Fakat hipofizde hormon üretimi yaşlanmayla azalacaktır ve dolayısıyla total testosteron daha fazla düşecektir...

Steroid kürleri bu doğal hormon aksını daha çabuk yıpratıyor...Uzun süre durmak ve baskılamak geri dönüşü her zaman sorunlu hale getirir...

hocam çok teşekkürler,hcg maalesef hiç bir yerde yok ankarada olduğum halde bulamadım,meriofert bulabildim 1:2 oranında lh fsh içeriyor uygun mudur sizce hcg yerine ? 

0xhex, 57 dakika önce yazdı:

hocam çok teşekkürler,hcg maalesef hiç bir yerde yok ankarada olduğum halde bulamadım,meriofert bulabildim 1:2 oranında lh fsh içeriyor uygun mudur sizce hcg yerine ? 

hocam bir de Meriofert içinde 75 iu lh fsh mevcutmuş,kime yeter ki 75 iu ? ovitrellede 5000  iu lh değil mi?

tarihinde 0xhex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    189
0xhex, 4 saat önce yazdı:

hocam bir de Meriofert içinde 75 iu lh fsh mevcutmuş,kime yeter ki 75 iu ? ovitrellede 5000  iu lh değil mi?

Ovitrelle yap hcg yoksa

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    61
Ferdikra, 1 saat önce yazdı:

Ovitrelle yap hcg yoksa

ovitrellede yok maalesef piyasada,
bugun 2 adet meriofert 75 iu kullandım, gelişmeleri haftadan haftaya tekrar buraya yazarım
meriofertin içeriği çok düşük olduğu için 2 adet kullandım...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.955
0xhex, 22.10.2025 - 13:10 yazdı:

uygundur

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    61
metinav, 19 dakika önce yazdı:

uygundur

hocam merhaba tekrardan,meriofert  içeriğine aldıktan baktım 75 iu lh 75 iu fsh barındırıyor 1 flakonda, 2 tane yaptım , yaklaşık 8 tane daha var 
bu miktarlar çok az değil mi ? bir Ovitrelle 2500 iu lh vs olması gerekiyor ? 2500 nerede 75 nerede ? Ovitrelle ile desteklemem gerekiyor sanırım? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.955
0xhex, 6 dakika önce yazdı:

hocam merhaba tekrardan,meriofert  içeriğine aldıktan baktım 75 iu lh 75 iu fsh barındırıyor 1 flakonda, 2 tane yaptım , yaklaşık 8 tane daha var 
bu miktarlar çok az değil mi ? bir Ovitrelle 2500 iu lh vs olması gerekiyor ? 2500 nerede 75 nerede ? Ovitrelle ile desteklemem gerekiyor sanırım? 

Haklısın fakat  normalde hcg ve hmg birlikte kombinasyon halinde kullanılıyor kadın ve erkekte...Hmg 75 iü dozu hergün düzenli olarak 25-30 gün kullanılabilir.Bu maddi külfete değecek bir kür sonrası yapılabilir...Üretim zorluğu maddi açıdan fiyatlara yansıyor maalesef.Doğal insan idrarından elde edilmesi ve sterilizasyon vb. durumlar var.Yurtdışında bile normal hcg, mesela pregnyl de sıkıntı var...Okuyorum çoğu yabancı, hindistan gibi ülkelerin uygun fiyatlı adı duyulmamış hcg ilaçlarını alıp kullanıyor...Bizdeki gibi pct amaçlı değil, sürekli haftalık hrt tedavisi kapsamında kullanan ortayaşı geçen erkekler mevcut ve soğuk zincir vb. durumlardan tedarik sıkıntılı...

Ovitrelle o kadar yüksek doz olmasına rağmen bir pregnyl hcg 2000 iü kadar etkili değil, üretim teknikleri ve kalite kimyasal yapı farklılıkları mevcut...Onun için çok da takılmamak lazım...

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    61
metinav, 30 dakika önce yazdı:

Haklısın fakat  normalde hcg ve hmg birlikte kombinasyon halinde kullanılıyor kadın ve erkekte...Hmg 75 iü dozu hergün düzenli olarak 25-30 gün kullanılabilir.Bu maddi külfete değecek bir kür sonrası yapılabilir...Üretim zorluğu maddi açıdan fiyatlara yansıyor maalesef.Doğal insan idrarından elde edilmesi ve sterilizasyon vb. durumlar var.Yurtdışında bile normal hcg, mesela pregnyl de sıkıntı var...Okuyorum çoğu yabancı, hindistan gibi ülkelerin uygun fiyatlı adı duyulmamış hcg ilaçlarını alıp kullanıyor...Bizdeki gibi pct amaçlı değil, sürekli haftalık hrt tedavisi kapsamında kullanan ortayaşı geçen erkekler mevcut ve soğuk zincir vb. durumlardan tedarik sıkıntılı...

Ovitrelle o kadar yüksek doz olmasına rağmen bir pregnyl hcg 2000 iü kadar etkili değil, üretim teknikleri ve kalite kimyasal yapı farklılıkları mevcut...Onun için çok da takılmamak lazım...

çok faydalı bilgiler teşekkür ederim,o halde haftalık 2 ovitrelle + (günlük yada 2 günde 1) meriofert olacak şekilde devam edeceğim bir süre ardından klomen + tamoksifen ile tekrar bir pct daha yapacağım 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    61
metinav, 23.10.2025 - 21:03 yazdı:

hocam tekrardan merhabalar,son konuştuğumuzdan bu yana 8 adet meriofert 75 1 adet ovitrelle kullandım ve kan testi yaptırdım,alt yüksekliği hcg ilaçlarından kaynaklı olabilir mi ? ayrıca testesteron yükselmiş fakat lh düşük (muhtemelen lh kandan çıktı çünkü meriofert kullanmayalı 48 saat olmuştu test verdiğimde)

ayrıca gün içinde tekrar eden kaşıntılar var bu meriofert ile ilgili olabilir mi ? 

yorumunuzu beklerim @metinav

Screenshot 2025-10-30 at 14.00.50.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174

Meroifert ve hcg nin lh fsh etkisi testte lh fsh olarak gözükmez bu maddeler vücutta lh fsh etkisi yaratıyor belki follitropin alfa fsh olarak ölçülebilir ama hmg ve hcg çıkmıyor kaşıntı sebebi e2 ve prolaktindir muhtemelen yüksek doz hcg e2 yi yükseltir ovitrelli kaç ui vurdun ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    2
Denizfer, 21.10.2025 - 16:37 yazdı:

Ben de aynı seyi soracaktım testosteron dalgalı deger bugün kan verirsin 200 cıkar yarın 400 cıkar uyku,beslenme,stres her seyden etkilenir.Eğer kötü hissediyorsan 50mg klomen+40mg tamoksifen 8 hafta totalde yeniden pct yap,pctyr baslamadan 2 kalem ovitrelle testisleri uyarır serms grubu da beyni uyarır kolay gelsin 🙃

hocam ben ovitrelle için rapor çıkarttım 20 kalem aldım. PCT başlamaya bir hafta kala 1 kalem sonra 3 hafta boyunca 1 kalem kullanmayı düşünüyorum,(tamoksifen ve klomen ile birlikte yeterli olur mu sizce

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.955

Değerlerin yükseliyor bu aslında iyi haber...En azından kısırlık gibi bir durum ihtimalini azaltıcı bir durum... Alerjik reaksiyon (kızarıklık kaşıntı deride pullanma vb.) normal karşılanmalı.Çünkü ilaçların içinde koryucu yardımcı hammaddelerin çoğu alerjik özellikte... Bence müdahale etmen gereken prolaktin değeri.Bunun için dostinex kullan haftada bir tablet...Alt ast değeri için nac yada silymarin vb. bir şey kullanmalısın...

Lh değerinin düşük çıkması ovitrelleden kaynaklanmış olmalı.Vucudun mekanizması, dışarıdan alınan şeyin üretimini azaltmak/durdurmak şeklinde çalışıyor...Haricen yüksek doz lh aldığın için lh biraz baskılanmış...Bu aslında ilk enjeksiyon anındaki durum değil, sonra ortaya çıkan tablo...Fsh değerin bu şekilde bir süre daha gitmeli...Bu süreçte meme dokusunda hassasiyet ve ödem ereksiyon vb. durumları takip etmelisin.En küçük bir belirti olursa özellikle memede tamoksifen kullanmaya başlarsın...Östrojeni düşürmek için arimidex vb. bir şey kullanma...Testis gelişimi için östrojen artışı aşırı olmadıkça baskılanmamalı...Prolaktin yüksekliği östrojen artışıyla birlikte jinekoya sebep olabilir.Normal seveyede olması hem dopamin için, hem de dolaylı yoldan etkilediği dht için faydalı olur.Bu da free testosteronun artması demek...Dikkat edersen östrojen artışıyla birlikte shbg proteini düşmüş biraz.Bu fazla östrojen olmasından dolayı, vucudun hücreleri östrojene boğmaması için asimetrik bir davranış şekli...

Son olarak kaşıntılar için fazla artarsa hafif etkili antihistamin haplarından kullanılabilir veya diamin oksidaz içeren bir suplement faydalı olabilir. Enjeksiyon işlemi tamamlandıktan sonra 15-20 gün tamoksifen kullanmaya devam etmeni öneririm.Kanında dokularında yüksek doz östrojenin zarar vermemesi adına ve fsh etkisinin sürmesi için bu iyi olur...10 mg yeterli gelir doz olarak...

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    61

teşekkür ederim hocam,çok faydalı bilgiler çok yardımcı oldunuz kısa bi süre daha (4-5 gün) hcg enjeksiyonlarına devam edip ardından çok fazla beklemeden serm (klomen tamoksifen) ile tedaviye devam edeceğim , uygundur değil mi? @metinav

klomen + tamoksifende 4. gün, inanılmaz bir sertleşme var (sabah ereksiyonu ve cinsellikte) üstelik tadalafil kullanmadığım halde, durumdan çok memnunum şuan bakalım ilerleylen günler nasıl olacak..

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    189
0xhex, 1 saat önce yazdı:

klomen + tamoksifende 4. gün, inanılmaz bir sertleşme var (sabah ereksiyonu ve cinsellikte) üstelik tadalafil kullanmadığım halde, durumdan çok memnunum şuan bakalım ilerleylen günler nasıl olacak..

Tadalafil pct süresinde zarar veriyomu acaba sürece yoksa faydası olabilirmi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    61
Ferdikra, 34 dakika önce yazdı:

sürece herhangi bir etkisi yok penis e kanın rahat ulaşmasını sağlıyor sadece

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    9
Ferdikra, 2 saat önce yazdı:

Ereksiyon sıkıntını çözüyorsa ise yarıyordur bu süreçte :) ayrıca başarısız bir girişim olması diğer sorunlar cozulse bile psikolojik olarak başarısız olma stresine sokabilir o stresle gidersen de kesin ereksiyon sıkıntısı yaşarsın 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    61
metinav, 31.10.2025 - 13:12 yazdı:

Değerlerin yükseliyor bu aslında iyi haber...En azından kısırlık gibi bir durum ihtimalini azaltıcı bir durum... Alerjik reaksiyon (kızarıklık kaşıntı deride pullanma vb.) normal karşılanmalı.Çünkü ilaçların içinde koryucu yardımcı hammaddelerin çoğu alerjik özellikte... Bence müdahale etmen gereken prolaktin değeri.Bunun için dostinex kullan haftada bir tablet...Alt ast değeri için nac yada silymarin vb. bir şey kullanmalısın...

Lh değerinin düşük çıkması ovitrelleden kaynaklanmış olmalı.Vucudun mekanizması, dışarıdan alınan şeyin üretimini azaltmak/durdurmak şeklinde çalışıyor...Haricen yüksek doz lh aldığın için lh biraz baskılanmış...Bu aslında ilk enjeksiyon anındaki durum değil, sonra ortaya çıkan tablo...Fsh değerin bu şekilde bir süre daha gitmeli...Bu süreçte meme dokusunda hassasiyet ve ödem ereksiyon vb. durumları takip etmelisin.En küçük bir belirti olursa özellikle memede tamoksifen kullanmaya başlarsın...Östrojeni düşürmek için arimidex vb. bir şey kullanma...Testis gelişimi için östrojen artışı aşırı olmadıkça baskılanmamalı...Prolaktin yüksekliği östrojen artışıyla birlikte jinekoya sebep olabilir.Normal seveyede olması hem dopamin için, hem de dolaylı yoldan etkilediği dht için faydalı olur.Bu da free testosteronun artması demek...Dikkat edersen östrojen artışıyla birlikte shbg proteini düşmüş biraz.Bu fazla östrojen olmasından dolayı, vucudun hücreleri östrojene boğmaması için asimetrik bir davranış şekli...

Son olarak kaşıntılar için fazla artarsa hafif etkili antihistamin haplarından kullanılabilir veya diamin oksidaz içeren bir suplement faydalı olabilir. Enjeksiyon işlemi tamamlandıktan sonra 15-20 gün tamoksifen kullanmaya devam etmeni öneririm.Kanında dokularında yüksek doz östrojenin zarar vermemesi adına ve fsh etkisinin sürmesi için bu iyi olur...10 mg yeterli gelir doz olarak...

hocam tekrardan merhabalar, son konuşmamızdan bu yana 1 ay geçmiş günlük 1 klomen kullandım
öğlen 12:30 gibi test yaptırdım sonuçlar bu şekilde, bu aşamadan sonra nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz ? uzun bi süre küre girmeyeceğim en az 1-2 sene 

benim düşüncem şu, şuan kendimi çok iyi hissediyorum gerek libido gerek enerji açısından, klomeni yarıya düşürüp bi süre daha devam edicem, ardından duruma göre tekrar bir hcg süreci yapacağım 2 hafta sizce uygun mudur ? 

nedense klomen ile bir türlü 800 900 leri yakalayamadım..

Screenshot 2025-12-04 at 13.14.27.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.