-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Ilk kür olarak testosteron+trenbolone planlaması konusunda bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Naci,,, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Jonturk
Herkese Hayırlı Ramazanlar,
Yaklaşık 1 Senedir TRT Tedavisi görmekteyim. 3 Haftada 1 Sustanon 250 Mg enjeksiyon olmaktayım. Sustanon kesip 8 haftalık Testosteron Enanthate kürü yapmak istiyorum ayda 500 mg sizce herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş:43 Boy:1.80 Kg:92 Tüm öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Mimaroba
Markalar hakkında yorumlarınızı bekliyorum ulaşabildiklerim..
Dragon Pharma Noxy Markasız Yeşil Kapaklı Nessie normatech overdose vsvs daha bir kaç marka mevcut önereceğiniz ugl markalar varsa yazarsanız sevinirim.
-
Yazan: SAMOtrophin
Merhaba daha önce hiç tren kullanmadım. Sizce bulk kürü için tren doğru seçim mi olur?
-
Yazan: Sinan06
Merhaba,
Testesteron enantat ve boldenon kürünün 4. Ayına girdim ve 2 haftadır tren enanteth kullanıyorum haftada 400 mg 200- 200 olacak şekilde, yalnız kullanmaya başladıktan 10 gün sonra midemde aşırı yanma , ekşime , acı acı geğirme gibi sorunlar oldu, iştahımı da kesti bu durum, başına gelen veya bunun çözümünü bilen var mı acaba?
Not : acı yemiyorum
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Bozbay
Merhaba arkadaşlar,
Eczaneden sustanon almıştım fakat ilaçları protein tozu kutusunun içine koymuştum. İlaç kutularına protein tozu kokusu sinmiş sustanonlar açılmamıştı. İlaç kutuları protein tozu kokuyor…
Sizce ilaçları bozar mı bi zararı olur mu ?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-