Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gainzzz

Gh kullanımı ve çalışma prensipleri nasıl olmalı?

Önerilen İletiler

Melihcdmr    10
the_escobar, 8.10.2025 - 00:57 yazdı:

kanka sabah aç karına + en az 40dk bişey yememeye çalış. Akşamda uykudan yine 40dk 1 saat kadar önceden mümkünse aç karınla vur. İnsülin direnci ve kan şekeri @Tr3n'in dediği gibi önemli, maksimum verim düşük kan şekeriyle gezerken alınıyor.

Hocam ben uyandıktan sonra değilde antremandan sonra vuruyorum 1 saat kadar bişey yemiyorum bide yatmadan arada bi 8 saat mesaim var yani öğlenden sonra 3 30 da vuruyorum 4 30 5e kadar bişey yemiyorum ama kahve sigara yapsam etkisini azaltırmıyım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    182
Melihcdmr, 8 saat önce yazdı:

Hocam ben uyandıktan sonra değilde antremandan sonra vuruyorum 1 saat kadar bişey yemiyorum bide yatmadan arada bi 8 saat mesaim var yani öğlenden sonra 3 30 da vuruyorum 4 30 5e kadar bişey yemiyorum ama kahve sigara yapsam etkisini azaltırmıyım

sorun olmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.630
m41a4, 16 saat önce yazdı:

6 iu gj yaptigi insulin direncini nasil onluyorsunuz hocam metformin kullaniyor musunuz

ben kullanıyorum. Dönem dönem insülin kullandığımda oluyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    67
Melihcdmr, 12 saat önce yazdı:

Enjekte ettiğin somatropin kana karıştıktan sonra karaciğere gidiyor, karaciğer de GH’nin etkisiyle IGF-1 sentezlemeye başlıyor. IGF-1 de esas büyüme, kas yapımı ve yenilenme işini yapan asıl oyuncu aslında.

Genelde GH vurduktan sonra IGF-1 seviyesi 12-24 saat içinde yükselmeye başlıyor, 1-2 gün civarı da peak yapıyor. O yüzden etkiler hemen değil, biraz gecikmeli hissediliyor. GH kısa ömürlü ama IGF-1 etkisi daha uzun sürüyor diyebiliriz.

Yani anlattığın gibi vurduktan sonra 1 saat birşey yemiyorum vs bunların herhangi bir etkisi yok

tarihinde 0xhex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    10
0xhex, 3 saat önce yazdı:

Enjekte ettiğin somatropin kana karıştıktan sonra karaciğere gidiyor, karaciğer de GH’nin etkisiyle IGF-1 sentezlemeye başlıyor. IGF-1 de esas büyüme, kas yapımı ve yenilenme işini yapan asıl oyuncu aslında.

Genelde GH vurduktan sonra IGF-1 seviyesi 12-24 saat içinde yükselmeye başlıyor, 1-2 gün civarı da peak yapıyor. O yüzden etkiler hemen değil, biraz gecikmeli hissediliyor. GH kısa ömürlü ama IGF-1 etkisi daha uzun sürüyor diyebiliriz.

Yani anlattığın gibi vurduktan sonra 1 saat birşey yemiyorum vs bunların herhangi bir etkisi yok

Biz kas yapımı için değil yağ yakımı için sorduk 176 191 arası olan amino asit zincirinin kullanımı hocam fragmentte bişey yemiyoruz o hesap

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gökhan23    0

Growth hormonu ne kadar kullanılmalı ne kadar süre kullanılmalı neyle kombinasyon yapılmalı yada gerek yok mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    908
Gökhan23, 1 saat önce yazdı:

Growth hormonu ne kadar kullanılmalı ne kadar süre kullanılmalı neyle kombinasyon yapılmalı yada gerek yok mu

minimum 3-4 ay, testosteron ile kombine edilmeli

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    334
ysf0941, 5 saat önce yazdı:

Cinnatropin yanina tiromel yada levitron eklersek yağ yakimini hizlandirirmi

Serbest t3 değerin 2.5-3 ün altına inince değebilir ama direkt gh kullanıyorum diye tiroid hormonu kullanma cut biterken son 6 hafta değerler düşmüşse mantıklı olabilir

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lastcrow    0

Ben bu growth işini haatının bir parçası yapmıs birinden tavsiye olarak gece yatmadan önce 4ui kullan diye öneri aldım. Sebebi büyüme hormonunun uyurken aktif olması büyüme için en uygun kullanım buymus. Sizce mantıklımı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
Lastcrow, 34 dakika önce yazdı:

Ben bu growth işini haatının bir parçası yapmıs birinden tavsiye olarak gece yatmadan önce 4ui kullan diye öneri aldım. Sebebi büyüme hormonunun uyurken aktif olması büyüme için en uygun kullanım buymus. Sizce mantıklımı?

4 bir anda vurmak gereksiz, sabah 2 akşam 2 vurursan çok daha efektif olur

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492
ysf0941, 13 saat önce yazdı:

Cinnatropin yanina tiromel yada levitron eklersek yağ yakimini hizlandirirmi

Tiromel. En güçlü tiroid hormonu metabolizmayı doğrudan hızlandır.

Lastcrow, 6 saat önce yazdı:

Evet bu öneri oldukça mantıklı ve bilimsel temeli var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmet377    78
Tr3n, 07.10.2025 - 18:22 yazdı:

Şekeri yükseltmesin diyr cola şekersiz içiyorum cola yi tatlandırıcı var ya paranoyak oldum cola içsem mi icmesen mi  insülin tavan yapmazsın protein bardan vazgeçtim fiyat 750 di ikinci siparişte 700 tl çektim pazarlık yaptım adamlar İranlı Türkçe zor konuşuyor 

hocam aldığınız 700 tl lik gh da toplam kaç unite var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lastcrow    0
AS1L, 18 saat önce yazdı:

Tiromel. En güçlü tiroid hormonu metabolizmayı doğrudan hızlandır.

Evet bu öneri oldukça mantıklı ve bilimsel temeli var.

İlacı aldığım iranlı hoca sabah aç karnına 4 ui vurul dedi benım kafa iyice çorba oldu 😂 şimdi iranlılara bu konuda güvenim tam adamlar ilaç işinin nirvanasını yaşıyor. Bilemedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.630
Lastcrow, 14.12.2025 - 18:29 yazdı:

Gayet mantıklı erkekler için vücutun ortalama salgıladığı Gh 4 iü diye geçiyor o yüzden 4 iü dan fazla alacaksan bölmek mantıklı ama 4 iü alavaksan tek seferde almak daha optimal. Ben 6 iü alıyorum tek seferde uyumadan önce vuruyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: neON
      Merhabalar, elimde 30UI (10mg/1.5ml) Somatin marka GH mevcut. Günlük 3UI vurmak istiyorum. Kalem üzerinde ki ayar sayacı toplam 60'a kadar ayarlanabiliyor. Bu durumda sayıyı kaça getirip vurmam gerekiyor? 
      0.5 gibi ince ayar yok, birer birer gidiyor bilginize. 

• Yazan: onlytrenbolone
      Arkadaşlar 3 hafta oldu gh kullanmaya başladım ama her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum.
      Sabah “dayak yemiş gibi” uyanma Kaslarda sertlik ve doluluk hissi Tendon/eklem çevresinde gerginlik Su tutulumuna bağlı baskı hissi Yorgunluk ve halsizlik Eller-parmaklarda uyuşma/karıncalanma Bel, sırt, omuz ağrıları Bunları yaşıyorum ama en çok gerginlik ve sanki bi 10 kişiden dayak yemiş gibiyim  Bu ne zaman veya nasıl geçer?
    • Yazan: Dortmunt
      Herkese merhabalar,
      Bilgisi olan ve kullanım yapanların burada yorum yapmalarını rica edeceğim genellikle 1-3 ünite kullanımı tavsiye ediliyor fakat bu dozajlamalarda bile insülin hassasiyeti gibi olumsuzluklar görmekteyim yan etki açısından.
      SORULARIM:
      Anti-aging için Gh kullanımı ne kadar ne süre ile yapılmalı? Doz yükleme oranı ne olmalı? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: arnold ciwardanegezer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: nattybuilder
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Artık biraz daha kür olarak yapmak istediğimden bir tik daha fazla mg testosteron ve biraz da büyüme hormonu eklemek istiyorum. Testosteronu her 2 haftada bir 50 mg arttıracağım en sonunda 375 mg da duracağım ve öyle devam edeceğim ayriyeten 3 iu da cinnatropin eklemeyi planlıyorum hem yağ yakımı hem de uyku kalitesini arttırma gibi özelliklerinden dolayı denemek istiyorum.
      AKTİF KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 200mg Büyüme hormonu 3iu (Eklemeyi planlıyorum) SORULARIM:
      Sizce bu modifikasyon mantıklı mı? Kullanacağım 3iu yeterli olur mu? Konuya katılım gösteren fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.