Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

king

Only testosteron kürü planlıyorum! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

king    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Fikir alışverişi olması için yapmayı planladığım sistemi paylaşacağım olumlu ya da olumsuz ve eksik gördüğünüz noktalarda nedeniyle birlikle açıklarsanız sevinirim. Konuyu açmadan önce only testo konularına baktığımda ağırlıklı olarak only yapmak boş, gereksiz gibi şeyler söylenmiş peki neden gereksiz gibi açıklanmamış.

Kısaca nasıl yapacağımdan bahsediyorum:

Yaş 30 herhangi bir sağlık sorunu yok. ortalama fit bir vücut sene içerisinde %20-%15 aralığında gidip gelen yağ oranı baklavalar belli olmasada üst bölge parçalı atlet giyildiğinde sporcu görünümü var. kür geçmişi var 7 senedir kür yok. kan testlerim güncel olarak normal testo aralığı 200-800 gösteren testte benim 600 cinsel konuda herhangi bir sorunumda yok. kürün amacına gelirsek 200 ve 800 aralığının doğal kabulünü az buluyorum bana göre 1000-1500 testo aralığı bir erkeğin hayatını daha kaliteli geçirebileceği bir aralık. kür geçmişimden referans alıyorum bu aralıktayken daha verimli bir hayat sürülüyor kendi görüşümdür bu kimseye örnek olmak en iyisi bu demiyorum kendi deneyimim. 52 hafta 500 enantat sabit kullanım. haftada iki enjeksiyon. yada ara ara örneğin mayıs haziran temmuz eylül aylarında 750 lere çıkmak vs... 2 ayda bir kan testi ve libido ruh haline göre takip yapacağım.

Fikir vermesi için şuan 85kg 180 boy %18-20 civarı yağ var. kol soğuk 39 civarı. beslenme temiz haftada toplam 3-4 öğün fastfood onun dışında temiz beslenme. Gerekli vitamin ve mineral takviyeleri vs... Amaç ve hedef olarak ise daha enerjik olmak 90 kg da %9-12 yağ oranlarında seyretmek. 17 yılı geçkindir spor yapıyorum antreman şiddeti vs iyidir. bir noktada onun için kullanım sağlıyorum sert ve güzel antrenmanın hakkını vermek.

SORULARIM:

• Ne gibi sorunlarla karşılaşırım?
  • Şöyle yapsan daha verimli olur?
  • Şu ilaçları şu kadar süre şu miktar eklesen daha iyi olur? (örneğin 20 hafta bolde)

Ya da daha farklı görüşleriniz varsa da belirtirseniz sevinirim. :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    66

Merhaba dostum oncelikle formunu paylasırsan degerli yorumlarını herkes paylasır varsa kan testlerini de koyabilirsin formunu paylas ki hangi ilaç neye göre seni daha iyi yapar konuşulur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    36

Merhaba hocam, Güncel formunu paylaşmazsan kimse sana ezbere şunu kullan bunu kullan demez ama aklında olsun only testo sana libido artışı ve biraz güç haricinde çok da bişey vermez. Only testo başlayıp 4-6 hafta sonrasında amacına yönelik ekleme yaparsın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    51

Form fotolari yok ama bence hedeflenen kiloya olmasa da 85 kilo civarlarinda %12-13 yag oranina dogal olarak ulasilabilir, bunun icin de sagligin riske atilmasina gerek oldugunu sahsen dusunmuyorum. Evet spor gecmisi kagit uzerinde cok gozukebilir fakat "ben cok iyi antrenman yapiyorum" diyip gorunce antrenman kalitesinin beni soka ugrattigi cok oldu :D Bunu soylememin sebebi 18-20 yag oranlarinda 39 civari kol bu kadar spor gecmisi olan birisi icin ufak kaliyor.

Antrenman ve beslenme duzene sokulduktan sonra bence kur dusunulmeli. Haftada 3-4 ogun fast food demek totale vurdugumuzda haftada 1 gunun tamamen fast food beslenmesiyle gecmesi demek. Hedeflenen vucut bu tarz bir beslenmeyle zor eger genetik de cok elverisli degilse.

Burada bence asil karar verilmesi gereken kisim, hedef. Kuru hem fizyolojik hem de psikolojik saglik icin mi istiyorsunuz yoksa vucut icin mi? Zira 90 kilolarda 10% altinda yag orani saglik icin kullanilabilecek. TRT dozlarinda cok mumkun olmayabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
king    1

kan değerlerim normal şuan kullanmadığım için. hepsi referans aralığının ortalamasında. formları paylaşıyorum bu formlar %16 civarı yağ oranımdan 1 aya temiz beslenme ile bu orana çekerim. 85kg. birisi ant arkası birisi öncesi. 2500-2600 kalori beslenme kilomu sabit tutup yağı azaltmama yarıyor ort 200g protein. duruma göre kardiyo arttırıp yağ düşürüyorum beslenmeyi fazla kısmıyorum. haklısınız dediğinizi anladım o yönden kendimi biliyorum hareketler temiz ve sert çıkıyor antreman sorunsuz. şuan ki formumdan memnunum dediğim gibi daha enerjik daha kaliteli gün geçirme adına ekleme planlıyorum eklemişkende hedef olarak 90kg dedim yoksa 85kg koruyup en kötü 82kg da %11-12 lere çekerim. uzun vade olacağı için ekstra bir şey ekleyip yormak istemedim. 90kg %12 yağ için örneğin bolde deka eklemesi yapılıp kütle katılıp 20 hafta kadar ardına only e geri dönülebilir. kayıp ne oranda olur bilemiyorum. hedeflediğime only ile ulaşabilirim diye düşünüyorum. fast food noktasıda şöyle o gün 2500kc alacaksam örneğin çift et burger yemişimdir ogünü 2700-2800 le kapatmışımdır gereken proteini almışımdır. kardiyoları bir miktar arttırmışımdır yada antremanda ekstra efor olmuştur yani haftalık bazda onu tolere ediyorum. minimal duruma göre gerekirse sıfır kaçamaklada ilerleye bilirim sadece o kadar kasmak istemiyorum. 

WhatsApp Görsel 2025-03-14 saat 22.16.59_2b7631a2.jpg WhatsApp Görsel 2025-03-14 saat 22.16.59_55c2f213.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.343

Formun güzel zaten yanına ox ekle keyfine bak :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Sinan06
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      20 haftalık bulk kürümü bitirdim, 2 ay sonra definasyon kürüne gireceğim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 boldenon 500 testosteron 400 tren enanthate Pct yapmadan only testo yaparak ilerleyeceğim.
      SORULARIM:
      Only testo nasıl yapılır? Only testo yaparken hangi koruyucuları kullanmalıyım? Arimidex , tomoksifen gibi aromataz kullanmama gerek var mı? Bu 2 aylık dinlendirme sürecinde, ayrıca kullanılması önemli olan vitamin var mı? Şimdiden tüm yorum ve cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Maxshooter
      Merhaba herkese, selamlar.
      Ramazan sonu only testo kürüne girmeyi planlıyorum. 250 mg olarak başlayıp etki-tepkiye göre 500e çıkaracağım 20 hafta düşünüyorum. Aslında bu konuyu girmeden önce açacaktım ancak kan tahlili sonuçlarında düzeltilmesi gereken bi değer var mı diye erken açmaya karar verdim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaş 26 boy 178 kilo 74 Spora geçen hafta başladım  ama  17-20 yaş arası yaklaşık 3,5 4 sene spor geçmişim var. Bunun son senesi beslenme ve antrenman sistemini oturtmamla çok verim aldım gene son senemdeki gibi disiplin üzerinden ilerleyeceğim. Şuan küre girmek için erken olduğunun farkındayım zaten bi altyapım olduğu için hızlı büyüyeceğimin farkındayım ancak ben daha hızlı olsun istiyorum   
      BESLENME PLANLAMAM:
      4 tam yumurta / 150 gr tam buğday ekmeği veya 100gr yulaf 1 muz 1 bardak süt/25-50 gr fıstık ezmesi 350-400 gr arası tavuk gögüsü 300gr prinç  veya makarna  önümde yaklaşık 15 günlük süre var adaptasyon için fullbody  çalışıyorum küre başladığımda ppl sistemine geçmeyi düşünüyorum tabi tavsiyelerinizi alırım ALT-AST değerini düşürmek için ne yapmalıyım 6 gündür günde 20gr kreatin yüklemesi yapıyordum bunla alakası varmıdır? ve öğünlerimde hiç yeşillik yoktu artık eksik etmeyeceğim.
      GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Tekin2321
      Dostlar selam,
      Son ve ilk kürümü 9 ay önce bitirdim naturel olarak çok verimsiz ve isteksizleştim antrenmanlarda bu yüzden yaklaşık 12-16 haftalık only testo kürü düşünüyorum 1.88 boyum 88 de kilom var 7 yıl kadar da spor geçmişim kaç mg dozlar önerirsiniz süreç içerisinde ve ilk 5 haftalık kısımda enahte ve propionate ı beraber kullanmak nasıl etkiler yaratır?
      Yorum ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: supraxdt
      Merhabalar,
      12 haftalık kür içinde sadece sustanon kullanılacak yanında ise proviron haftada iki kere enjeksiyon şeklinde.
      SORULARIM:
      Sizce bu kür mantıklı mı? Yoksa gereksiz bir hareket mi? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.