-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Düşük total testosteron sorunu yaşayanlara tavsiye! total testosteron yükseltici planlama hk.
Oluşturan:
Fkehlibar, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ElmasGenetik
Herkese selamlar,
KÜR İÇERİĞİM : (1 AYLIK)
200 mg testosteron 300 mg masteron Kürü yapmaktaydım. Salaklığımdan dolayı ramazanı ve iş tempomu ayarlayamadım. Bundan dolayı spora gidemiyorum ve enjeksiyona pek vaktim olmuyor. En azından ramazan ayı için 1 aylık ara versem sağlık ve form açısından bir etkilenmem olur mu diye sizlere danışmak istiyorum.
Vereceğiniz her cevap için teşekkürler.
-
Yazan: crizbi01
Herkese selamlar,
104 kilodan 94 kiloya kadar düştüm. Bel cevremi 12 cm incelttim. Kolesterolüm 244 seviyelerinden 202 sınır referans a kadar düşürdüm. Antrenmanım ve beslenmem güzel Haftada 150 Propionat testo 20 MG Anavar 20 MG Clen çok düşük şekilde ilerlesem aroma tize olur mu? Ne gibi problemlerle karşılaşırım yoksa 80-85 kiloya kadar düşüp ondan sonra mı girmeliyim? Bilgiler için herkese teşekkür ederim.İdmanda set halinde 100 KG Bench atıyorum antrenmanım negatif ve pozitif hakkını verebiliyorum. Hastane de testosteron ve diğer testlerimi yaptırdım testo düşük. İsteksizlik bıkkınlık gelişememe sorunları yaşıyorum.
O yüzden çok düşük MG de olsa sağlıklı olacağını düşünüyorum ama sizin fikirleriniz nedir?
-
Yazan: emsalsiz
Merhaba arkadaşlar.
Herhangi bir kür vs yapmadım, amacım bir süre için testosterunumu arttırmak.
Sorum şu: Klomen kullanırken düşük doz armidex kullanımı işe yarar mı?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Yusufdemir1995
Merhaba değerli forum üyeleri…
Yurtdışında yaşayan yeni tanıştığım pro bir sporcu abim diyeyim orada bulk hacim kürlerinde aslında testoyu düşük tutup diğer ilaçlara yükleniyorlarmış.
Mesela örnek olarak:
250 mg testo enantat 600 mg deca Testoyu olabildiğince düşük tutup deca ve primoyu yüksek alıp yağlanıp sulandığını söyledi testoyu yüksek aldığımda daha çok defineye kaçıyor vücut dedi ben hiç denemedim bu şekilde farklı bir sistem aslında deneyen oldu mu hiç?
-
Yazan: 6arrows
Merhabalar herkese iyi forumlar.
Bir süredir düşündüğüm ve üzerine herkesin tecrübesini, bilgisini, düşüncesini merak ettiğim bir konu var.
Steroid kürlerinde testosteron referans aralığında tutulabilir mi?
Bu soruyu ortaya atmamın sebepleri şunlar:
Steroid kullanımında herhangi bir hormon referans dışında kalınca sorunlar baş göstermeye çalışıyor. Neden testosteronu referansın çok üzerinde tutmanın getirdiği sorunları görmezden geliyoruz (örneğin; kardiyovasküler sorunlar, karaciğer sorunları, prostat-sperm üretimi sorunları, psikolojik sorunlar vs...). Yüksek testosteron, diğer anabolikler gibi igf-1 artışı, protein sentezi, toparlanma hızı, nitrojen tutumu, performans artışı gibi etkiler ile hipertrofi sağılıyor mu sağlıyorsa ne derecede sağlıyor? Testosteron bir anabolik görevi mi görüyor yoksa kür için bir MCT ürünü olarak mı çalışıyor? Sizlerin düşünceleri nelerdir? Düşük doz testosteron kullanıp da herhangi bir olumlu veya olumsuz etki yaşadınız mı?
Kendim kısa bir süredir haftalık 240 mg testosteron propionat ve masteron kullanıyorum ve çok güzel etki aldığımı görüyorum (150-200 arasına çekmeyi düşünüyorum). Bana öfke sorunları yaşatmıyor, ekstra sivilcelendirme yapmıyor, hemogram değerlerimi bozmuyor ve libidomda inanılmaz artış hissediyorum.
-