Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

MakeYourLife

Only testosteron küründeyim! gh - büyüme hormonu eklemem ne kadar mantıklı?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

SORULARIM:

• Only testo ya başladım yanına gh eklemek istiyorum sizce mantıklı olur mu?
  • Aynı şırınganın içine koyup aynı anda enjeksiyon yapabilir miyim?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    186

yapamazsın, yaş kilo spor geçmişi güncel form yağ oranı hakkında bizi bilgilendirirsen sana detay verebiliriz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.002

bir only testo vakası daha allah rızası için only testo ile vücudunuzu boşuna yormayın o.O

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.249

Bu bilgisizlikle hiçbirşey yapmazsın. Forumda bolca vakit geçir araştır oku.

Bunun için konu açtım deme.  Kendini düşünüyorsan bilgi sahibi olmalısın.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    736
Diver, 10 dakika önce yazdı:

Bu bilgisizlikle hiçbirşey yapmazsın. Forumda bolca vakit geçir araştır oku.

Bunun için konu açtım deme.  Kendini düşünüyorsan bilgi sahibi olmalısın.

bilmemek ayıp değil ama insan az araştırır 2.soru nasıl bir sorudur her geçen gün daha da çok şaşırmaya devam ediyorum :D . Gh ın sadece ismini duyduğuna eminim.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • ahahaha 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Gh yi kalem şeklinde değil flakon  şeklinde alcam o yüzden

ardas, 5 saat önce yazdı:

bilmemek ayıp değil ama insan az araştırır 2.soru nasıl bir sorudur her geçen gün daha da çok şaşırmaya devam ediyorum :D . Gh ın sadece ismini duyduğuna eminim.

Gh yi kalem değil flakon şeklinde alcam o yğzden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    736
MakeYourLife, Şimdi yazdı:

Gh yi kalem değil flakon şeklinde alcam o yğzden

yani suyla yağ karışır mı sence ? deri altı yapıcaksın zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 5 saat önce yazdı:

yapamazsın, yaş kilo spor geçmişi güncel form yağ oranı hakkında bizi bilgilendirirsen sana detay verebiliriz

Yaş 29

kilo 78

boy 174

sporda 3 yıl oldu yap oranım %12

ardas, 33 dakika önce yazdı:

yani suyla yağ karışır mı sence ? deri altı yapıcaksın zaten.

Evet gh deri altına yapılıyorda kasa yapsak bir sorun olurmu diye merak ettim ama nedense bu forumda hep bi aşağılama var hangi konuya girsem sen bişe yapma sen şöyle bilmiyorsun böyle bilmiyorsun bi bakın herhangi bi konuya girin herkes cevap olarak böyle yazmış düzgünce  kardeşim testo yanına ribo ekleyebilirsin başlangıç olarak gh deri altına enjekte yapılır yazılcağına cevaplar hem sert bi dilde 😌

SERKO, 5 saat önce yazdı:

bir only testo vakası daha allah rızası için only testo ile vücudunuzu boşuna yormayın o.O

Ayrıca ribo eklemek istiyorum ama kür planlaması konusunda yardıma ihtiyacım var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    108
MakeYourLife, 9 dakika önce yazdı:

Evet gh deri altına yapılıyorda kasa yapsak bir sorun olurmu diye merak ettim ama nedense bu forumda hep bi aşağılama var hangi konuya girsem sen bişe yapma sen şöyle bilmiyorsun böyle bilmiyorsun bi bakın herhangi bi konuya girin herkes cevap olarak böyle yazmış düzgünce  kardeşim testo yanına ribo ekleyebilirsin başlangıç olarak gh deri altına enjekte yapılır yazılcağına cevaplar hem sert bi dilde 😌

Efendim üyelerin birçoğunun hormon seviyesi doğal aralık dışı olduğu için cevaplar size biraz sert gelmiş olabilir fakat saygı sınırları çerçevesinde gerçekleştiğini düşünüyorum.

Saygılar.

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi
  • ahahaha 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    736
MakeYourLife, 25 dakika önce yazdı:

Dostum form yok bir şey yok adam akıllı kütlen varsa zaten boşu boşuna gh a para verme sorduğun şey en temel bilgi yani onu bile daha bilmeden nasıl kullanıcaksın gh büyük ihtimalle kan tahlilinde dikkat etmen gerekenler bile bilmiyorsun bu şekilde kür yapılmaz bir sürü konu var okursun yada sorarsın kürde neye dikkat etmen gerektiğini.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186
MakeYourLife, 48 dakika önce yazdı:

Yaş 29

kilo 78

boy 174

sporda 3 yıl oldu yap oranım %12

Ayrıca ribo eklemek istiyorum ama kür planlaması konusunda yardıma ihtiyacım var 

yaşın itibariyle gh'a yönelmen sana aşırı belirgin bir etki yaratmaz, 29 yaş henüz sentetik büyüme hormonuna düşmek için biraz erken. GH'da peek seviyeler 35 yaş sonrası ve yıl boyu kullanımlarla kazanılır. 1-2 ay kullanmayı düşünüyorsan bunu kafandan çıkart. Yerinde olsam CJC GHRP türevi peptidlere yönelirim, eğer ki gelişim gözükür mü diyorsan evet. Çıtırdan gözükür, fakat testosteron bu gelişimde hiç bir işe yaramaz. Yanına anabolik eklemelisin, GH da aynı şekilde. 6-10 iu'lara çıkmadan pek bir verim alamazsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 55 dakika önce yazdı:

yaşın itibariyle gh'a yönelmen sana aşırı belirgin bir etki yaratmaz, 29 yaş henüz sentetik büyüme hormonuna düşmek için biraz erken. GH'da peek seviyeler 35 yaş sonrası ve yıl boyu kullanımlarla kazanılır. 1-2 ay kullanmayı düşünüyorsan bunu kafandan çıkart. Yerinde olsam CJC GHRP türevi peptidlere yönelirim, eğer ki gelişim gözükür mü diyorsan evet. Çıtırdan gözükür, fakat testosteron bu gelişimde hiç bir işe yaramaz. Yanına anabolik eklemelisin, GH da aynı şekilde. 6-10 iu'lara çıkmadan pek bir verim alamazsın.

Anladım o zaman testonun yanına ne önerirsiniz ribo olarak düşündüm sizce ? Bide planlama nasıl olmalı

ardas, Bir saat önce yazdı:

Dostum form yok bir şey yok adam akıllı kütlen varsa zaten boşu boşuna gh a para verme sorduğun şey en temel bilgi yani onu bile daha bilmeden nasıl kullanıcaksın gh büyük ihtimalle kan tahlilinde dikkat etmen gerekenler bile bilmiyorsun bu şekilde kür yapılmaz bir sürü konu var okursun yada sorarsın kürde neye dikkat etmen gerektiğini.

Tamam bende burda soruyorum elimde testo var şuan yanına ne ekleyip nasıl kullanmamı önerirsin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186
MakeYourLife, Bir saat önce yazdı:

Anladım o zaman testonun yanına ne önerirsiniz ribo olarak düşündüm sizce ? Bide planlama nasıl olmalı

Tamam bende burda soruyorum elimde testo var şuan yanına ne ekleyip nasıl kullanmamı önerirsin?

rimo kullanabilirsin, ama amacın gerçekten kas gelişimi ise öyle 200 mg 300 mg hiç bir işe yaramaz haberin olsun. Beklentin güzel bir vücut inşaası ise 450-500'lere çıkıp minimum 10 hafta kullan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 33 dakika önce yazdı:

rimo kullanabilirsin, ama amacın gerçekten kas gelişimi ise öyle 200 mg 300 mg hiç bir işe yaramaz haberin olsun. Beklentin güzel bir vücut inşaası ise 450-500'lere çıkıp minimum 10 hafta kullan.

Anladım hocam sağlun sizce iyi başlangıö kür için bolde danabıl ribo bunlardan hangisi eklemem gerekşr ve kür planlaması nasıl olmalı sadece ribo örnek verdik yanina ne eklersem gelişim görevilirim kuru hatlarım bellli bi fizik istiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    45

Dostum once steroidlerin görevlerini vs amaclarını etkilerini iyice araştırıp ögren sonra birine karar verirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    736
MakeYourLife, 1 saat önce yazdı:

Anladım hocam sağlun sizce iyi başlangıö kür için bolde danabıl ribo bunlardan hangisi eklemem gerekşr ve kür planlaması nasıl olmalı sadece ribo örnek verdik yanina ne eklersem gelişim görevilirim kuru hatlarım bellli bi fizik istiyorum

bolde ekleme yan etkisiyle uğraşamıcaksan kan fazlalığı tansiyon filan yapıyor böbrekleri daha çok yoruyor rimoya göre kan değerlerinide keza aynı şekilde @Fuhrer yazmış zaten eklicensen rimo ekle yağ oranın yüksekse de oxandrolone ekle yanına 30-40mg bu dozajları kafama göre söylüyorum şuan durumunu bilmiyorum. Rimoya bütçem yetmez diyorsan da masteronla değiştir pahalı çünkü rimo ve 400-600 ün altı gereksiz bana göre 400 boldenonla 400 rimo bir değil çünkü.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, 8 dakika önce yazdı:

bolde ekleme yan etkisiyle uğraşamıcaksan kan fazlalığı tansiyon filan yapıyor böbrekleri daha çok yoruyor rimoya göre kan değerlerinide keza aynı şekilde @Fuhrer yazmış zaten eklicensen rimo ekle yağ oranın yüksekse de oxandrolone ekle yanına 30-40mg bu dozajları kafama göre söylüyorum şuan durumunu bilmiyorum. Rimoya bütçem yetmez diyorsan da masteronla değiştir pahalı çünkü rimo ve 400-600 ün altı gereksiz bana göre 400 boldenonla 400 rimo bir değil çünkü.

Eczanede öyle bi kaç internete yazıldığında çıkan site var oralarda fiyatı iyi ama işte güvenemiyor insan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    736
MakeYourLife, 15 dakika önce yazdı:

Eczanede öyle bi kaç internete yazıldığında çıkan site var oralarda fiyatı iyi ama işte güvenemiyor insan

eczaneden alabiliyorsan al onun dışında yazınca çıkan sitelerden alma yada güvenilir bir satıcı bulup ondan alıcaksın yada wp butonu var sol altta bildiğin satıcı yoksa ordan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186
MakeYourLife, 2 saat önce yazdı:

güncel formunu atar mısın dostum? %12 yağ oranında o boy ve kiloda zaten istediğin fizikte olursun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir32    10

eczaneden alırsan para yetiştiremezsin rimo etkisi düşük bir protein sebtezleyici onun yerine bolde kullan küre girdiğine değsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    14

Bütçe varsa eczane rimosundan şaşma derim. Bir kutusu 245 TL olması lazım şu an, haftada 400mg vuracağım dersen ayda 3920 TL yapar. İran GH eklesen o da ayda kabaca 5000 TL tuttu diyelim. Kabaca aylık 9000 TL gider ön görmek mümkün. Bu sorun değilse rimo ekleyebilirsin. Hem boldenon hem de rimobolan kullanmış birisi olarak sonuna kadar rimo öneriyorum çünkü :D Kendim için konuşuyorum, hem rimo ile daha temiz ve daha fazla kütle koydum hem de yan etki görmedim. Boldenonda 300mg'la bile sivilce ve gyno sorunları yaşadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    115
rauthos, 15 dakika önce yazdı:

Bütçe varsa eczane rimosundan şaşma derim. Bir kutusu 245 TL olması lazım şu an, haftada 400mg vuracağım dersen ayda 3920 TL yapar. İran GH eklesen o da ayda kabaca 5000 TL tuttu diyelim. Kabaca aylık 9000 TL gider ön görmek mümkün. Bu sorun değilse rimo ekleyebilirsin. Hem boldenon hem de rimobolan kullanmış birisi olarak sonuna kadar rimo öneriyorum çünkü :D Kendim için konuşuyorum, hem rimo ile daha temiz ve daha fazla kütle koydum hem de yan etki görmedim. Boldenonda 300mg'la bile sivilce ve gyno sorunları yaşadım.

İran gh en tırt gh imkan varsa diğerlerini kullanmak daha mantıklı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    14
Emin982, 25 dakika önce yazdı:

İran gh en tırt gh imkan varsa diğerlerini kullanmak daha mantıklı

Zaten ondan dolayı en ucuzundan kabaca bir hesap yaptım :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: taha00
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Ben 19 yaşındayım herhangi bir sağlık sorunum bulunmuyor kütle alamıyorum diye bir kan testi vermiştim endokrin bölümünden sonra doktor bir kaç kere daha test istedi hepsinde büyüme hormonu düşüktü biraz yan etkilerini yaşıyor gibide hissediyordum ayrıca yaşıtlarıma göre yüzüm daha baby face idi, sonra bana takipli hasta etiketi koydular doktor dedi testlere göre bir şeyler yapacağız ben de bilen birilerine sordum bana dediler eğer herhangi bir düşüklük varsa bunu tedavi etmeleri gerekiyor.
      Gerekirse gh hormonu bile kullandırabilir dedi tanıdığım bir doktor akrabam ben de bunu salondaki antrenörlere falan anlattım onlarda dediler biraz dikkate alırsan growth hormonu tedavisine başlatabilirler onlar için ilaç kısmına baktıkları için bana biraz şanslısın dediler eğer tedaviye başlatırlarsa ben de ilacın vücut geliştirmede ne anlamda kullan ildiğini falan öğrendim veya boya olan etkisini yağ yakma vs biraz araştırdım 2 gün sonrada randevum var yeniden simdi de size soruyorum daha önce böyle bir şeyle karşılaşan var mı veya doktor nasıl bir yol izler merak ediyorum ?
    • Yazan: swox
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Öncelikle mk-677 hakkında yabancı formlarda çok fazla araştırma yapmam üzerine şöyle bi yazıyla karşılaştım;
      Gerçekten bu kadar etkiliyse genotropin kullanmak f/p açısından daha mantıksız geliyor, bilen varsa aydınlatırsa çok mutlu olurum.
    • Yazan: Burak12345
      Selamünaleyküm arkadaşlar,
      SON 3 YILDIR DEFİNASYON KÜRÜM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Trenbolone Acetat Winstrol Oxandrolone Bu kür bende gayet etkili ve istediğimi bana veriyor fakat bu sezon bir tık üstüne çıkmak istiyorum 85 kilo define kütlesinde oluyorum ve bunu 90 92 kere çekmek için GH kullanmam gerektiğini biliyorum. Mk677 kullanıcılarda görüyorum daha ilaç bitmeden ciddi pump kilo alımı güç kazandıklarını görüyorum.
      SORULARIM:
      Definasyon kürüme gh yerine mk677 eklemek mantıklı mıdır? Gerçekten gh yerini tutar mı? Sizce bu küre GH mı yoksa mk 677 eklenmeli mi? GÜNCEL SIRT FORMUM:

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Emir7778
      Merhabalar,
      Boyum 193 KG 97-98KG Güncel Olarak ilk kürümün 4. Haftasındayım 1 haftadır 500 testo 400 boldeye çıkardım daha da üstüne çıkmayı düşünmüyorum Ngenla Kullanmayı Düşünüyorum fiyatı uygun diye ama haftalık vuruluyormuş pek kulanan vs olmadığı için emin değilim ilk kürden gh türevi ilaç kullanmaya değer mi?
      Parasının karşılığı olarak ve en az 5-6 ay kullanmayı düşünüyorum.
    • Yazan: Tr3n
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İkisinden birini tercih edeceğim arkadaşlar hangisini tercih etmeliyim?
      Not : Eczane ürünüdür ikiside İnsülin olmadan kullanacağım insüline bulaşmak istemiyorum.
      Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.