-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Only testosteron küründeyim! gh - büyüme hormonu eklemem ne kadar mantıklı?
Oluşturan:
MakeYourLife, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Sinan06
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Pazartesi 17:30 da İstanbul'dan Ankara'ya İran Cinnatropin teslimatı için kargoya ürün verildi, Salı günü 13:30 da kargo elime ulaştı fakat cinnetropinler soğuk değildi oda sıcaklığındaydı geldiklerinde , herhangi bir koruma ile gönderilmemiş, açar açmaz dolaba koydum sizce bozulmuş mudur?
-
Yazan: ardaky5
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Eve biri geldiğinde açıklama yapmak istemiyorum gizli bir mini buzdolabı alsam ilaçları oraya koymak mantıklı olur mu sizce veya kendi dolabımda ne yapabilirim? Eğer mini buzdolabı işi mantıklıysa dolap önerisi de yapar mısınız?
-
Yazan: Zangetsu
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Sosyal medyada birkaç yerde cinnatropin satıldığını gördüm fiyatları 1k-1.5k arası. Sizce içeriği ne kadar dolu veya ne kadar sağlıklı?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Sinan06
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
20 haftalık bulk kürümü bitirdim, 2 ay sonra definasyon kürüne gireceğim.
KÜR İÇERİĞİM:
500 boldenon 500 testosteron 400 tren enanthate Pct yapmadan only testo yaparak ilerleyeceğim.
SORULARIM:
Only testo nasıl yapılır? Only testo yaparken hangi koruyucuları kullanmalıyım? Arimidex , tomoksifen gibi aromataz kullanmama gerek var mı? Bu 2 aylık dinlendirme sürecinde, ayrıca kullanılması önemli olan vitamin var mı? Şimdiden tüm yorum ve cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: massmonsterrr
FATURA YOK ! BELGE YOK !
Dolandırıcı çetenin büyüme hormonu paketlediği görüntüler yurt dışından geldiği söylenip üretimini paketlemesini Adan Zye herşeyinin bu çeteye ait olduğunun görüntüleri!
WhatsApp Video 2020-06-06 at 23.01.33.mp4
-