Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Komutan

Enerji, dinamizm, hayattan zevk alamaz oldum! kan testi sonuçlarım ektedir! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Komutan    15

Hayırlı Cumalar,

Daha önce bilinçsiz 3 kür geçmişim var. Bırakalı 15 Ay kadar oldu. Herhangi bir Sertleşme problemi vs. yaşamıyorum fakat eskisi gibi enerjik, çakı gibi, canlı bomba gibi değilim. Artık herkes ölü damgası vurur hale geldim, Yüzüm düşük Kilom zayıf Hayattan zevk alamaz hale geldim. (6 ay öncesine kadar böyle değildim.) Doktor Psikolojik dedi. Üstelik kan testini de tok karınla yaptı, sorduğumda bu testler için aç olman gerekmiyor dedi ne alakaysa.

Rica etsem Kan Değerlerimi Kontrol Eder misiniz ? Teşekkürler.    1.78 / 68 / 21 

resim_2025-02-14_144739265.png resim_2025-02-14_144757226.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.256

Burada yeteri kadar değer yok. Ama testosteron seviyen çok kötü bir düzeyde sayılmaz. İyi mi kesinlikle daha iyi olmalı ama kötü mü değil. Bu dediğin semptomların bir çoğu d vitamini düşüklüğündede yaşanıyor. Ve düz mantıklı daha yüksek d vitamini = daha yüksek testesteron denebilir. Bence kesinlikle d3 düzenlerine baktır. Ref üst sınırına kadar yükselt. Düzenli magnezyum ( mümkünse biglisinat) çinko ( mümkünse pikolinat) ve d3k2 kullan. Uyku kaliteni artırmaya çalış ( siyah perde uyku öncesi ekrana bakmama vs vs ) bunlar seni büyük ölçüde toparlayacak. 

• Beğen 3
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.046

sonuçlar olması gerektiği gibi spora devam ediyor musun ?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    15
Askabar, 15 dakika önce yazdı:

Burada yeteri kadar değer yok. Ama testosteron seviyen çok kötü bir düzeyde sayılmaz. İyi mi kesinlikle daha iyi olmalı ama kötü mü değil. Bu dediğin semptomların bir çoğu d vitamini düşüklüğündede yaşanıyor. Ve düz mantıklı daha yüksek d vitamini = daha yüksek testesteron denebilir. Bence kesinlikle d3 düzenlerine baktır. Ref üst sınırına kadar yükselt. Düzenli magnezyum ( mümkünse biglisinat) çinko ( mümkünse pikolinat) ve d3k2 kullan. Uyku kaliteni artırmaya çalış ( siyah perde uyku öncesi ekrana bakmama vs vs ) bunlar seni büyük ölçüde toparlayacak. 

Bu değerli bilgiler için Müteşekkirim Üstadım. Testten önce perhiz yapmadım. Doktordan D-Colefor 20.000 UI, Nac900 yazdırdım. Ekstra olarak da az önce Ocean d3k2 aldım eczaneden. Diğer testleri de istedim fakat doktor benle dalga geçmekten yapmadı ki :D tutturdu nabıcan estradiolü, erkekliğinden şüphen mi var vs :D . İlaçlardan sonra tekrar kan testi yapacağım. Tekrardan Teşekkürler.

SERKO, 12 dakika önce yazdı:

sonuçlar olması gerektiği gibi spora devam ediyor musun ?

Maalesef İş Yoğunluğu dolayısıyla devam etmiyorum. 1 Yıldır gitmiyorum. Yakın Zamanda başlayacağım. Sizce acele edip ay başı direk başlamalı mıyım yoksa 2 3 ay daha beklesem kötü mü ederim ?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.532
Komutan, 2 dakika önce yazdı:

Maalesef İş Yoğunluğu dolayısıyla devam etmiyorum. 1 Yıldır gitmiyorum. Yakın Zamanda başlayacağım. Sizce acele edip ay başı direk başlamalı mıyım yoksa 2 3 ay daha beklesem kötü mü ederim ?

Biran önce başla dostum :) doktorun on numaraymış evet süphem var deseydin 😂

• Beğen 2
  • ahahaha 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    99
Komutan, 4 dakika önce yazdı:

Bu değerli bilgiler için Müteşekkirim Üstadım. Testten önce perhiz yapmadım. Doktordan D-Colefor 20.000 UI, Nac900 yazdırdım. Ekstra olarak da az önce Ocean d3k2 aldım eczaneden. Diğer testleri de istedim fakat doktor benle dalga geçmekten yapmadı ki :D tutturdu nabıcan estradiolü, erkekliğinden şüphen mi var vs :D . İlaçlardan sonra tekrar kan testi yapacağım. Tekrardan Teşekkürler.

Doktorların bir kısmı maalesef estradiol diyince bunu yapıyorlar. Çoğunun östrojenin erkeklerde de bulunduğu hakkında bilgisi bile olmayabilir :(:) 

• Beğen 2
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
Diver, 1 dakika önce yazdı:

Biran önce başla dostum :) doktorun on numaraymış evet süphem var deseydin 😂

Gerçekten ilginç bir doktormuş. Düşük e2 enerji kaybı ve motivasyon düşüklüğü yapabilir. 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    15
Feladel, 3 dakika önce yazdı:

Gerçekten ilginç bir doktormuş. Düşük e2 enerji kaybı ve motivasyon düşüklüğü yapabilir. 

belki de bu yüzden enerjim düşük, açıkçası motivasyon isteyen ve seven biri de değilim. Disiplinli bir insanım. Ama enerji olmayınca olmuyo, öğlen ikindi zamanları bile uykulu ve yorgunum sebepsiz. 

Gece uyuyamıyorum, Sabah uyanamıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
Komutan, 1 dakika önce yazdı:

belki de bu yüzden enerjim düşük, açıkçası motivasyon isteyen ve seven biri de değilim. Disiplinli bir insanım. Ama enerji olmayınca olmuyo, öğlen ikindi zamanları bile uykulu ve yorgunum sebepsiz. 

Evet bundan dolayı olabilir ama emin olmak için E2, tiroid ve kortizol değerlerini de görebilirsek daha iyi olur. 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    15
Feladel, 7 dakika önce yazdı:

Evet bundan dolayı olabilir ama emin olmak için E2, tiroid ve kortizol değerlerini de görebilirsek daha iyi olur. 

tamamdır, en yakın zamanda tekrardan yaptırıp geleceğim. Hepinize Şükranlarımı sunarım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    5.004

Kan miktarın bence yetersiz...B12+folik asit+demir takviyesi yap...Arkadaşların dediği gibi toplumda d vitamini eksikliği yaygın...D3+k2+magnezyum+çinko+L-trozin (1000 mg) kullan...Bunlar aslında test yapılarak kullanılsa daha iyi olur, fakat depolanan ve sorun olabilecek sadece demir var.O da 30 gün kullanımda sıkıntı yapmaz.Kullanıp bir bak, vucudunda metabolizmanda değişiklik oluyor mu...L-tirozin motivasyon mood için gerekli olan dopamin üretiminde kullanılan bir amino asittir.Faydası olması muhtemel...

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    15
metinav, 14.02.2025 - 15:33 yazdı:

Kan miktarın bence yetersiz...B12+folik asit+demir takviyesi yap...Arkadaşların dediği gibi toplumda d vitamini eksikliği yaygın...D3+k2+magnezyum+çinko+L-trozin (1000 mg) kullan...Bunlar aslında test yapılarak kullanılsa daha iyi olur, fakat depolanan ve sorun olabilecek sadece demir var.O da 30 gün kullanımda sıkıntı yapmaz.Kullanıp bir bak, vucudunda metabolizmanda değişiklik oluyor mu...L-tirozin motivasyon mood için gerekli olan dopamin üretiminde kullanılan bir amino asittir.Faydası olması muhtemel...

Bu söylediğiniz bütün vitaminleri Ay Başı gibi depolamaya başlayacağım Üstad. 2 hafta kullanımdan sonra ;

• Fsh
  • Lh
  • Alt
  • Ast
  • prolaktin
  • E2
  • Total testo
  • Shgb
  • Serbest testo
  • Tam kan
  • T3,T4 ve Tsh
  • Hdl,ldl,Trigliserid 
  • D, demir ve b12 
  • Dht
  • Progesteron 
  • Hba1c 
  • Kreatinin, ck ve egfr 
  • İdrar 
  • Kortizol

bu testleri yapacağım. Bunlara ekstra istediğiniz test var mı ?

Aynı zamanda elimde Solgar Artichoke leaf extract (enginar yaprağı ekstresi) var. Bunu da kullanayım mı ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.046

bence hemen başla spor+alacağın takviye vitaminler ile toparlarsın hatta birde benim bitkisel kürlerimi bir incele istersen 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    15
SERKO, 5 dakika önce yazdı:

bence hemen başla spor+alacağın takviye vitaminler ile toparlarsın hatta birde benim bitkisel kürlerimi bir incele istersen 

senin bitkisel kürlerini bizzat forum dışı 2 kişiye önerdim, bana dua ettiler. Sayende dua kazandım Hakkını Helal et :D 

maalesef ki şahsi meselelerim şuanda müsait olmadığı için Ay başına erteledim herşeyi. Yoksa şimdi başlayacağımdan şüpheniz olmasın Üstadım.  

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.046

helal olsun faydalanmalarına sevindim @Komutan

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    99
Komutan, 2 saat önce yazdı:

Östrojenimin referansın üstünde olduğu zamanları hatırladığımda şimdiki enerjimin 2-3 katına sahiptim. Yorgunluk sıfır enerji tavan ve gücünde çok artıyor. Tabiki çok yüksek olması yan etkilerde yaratabilir :) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    15
mamibolone, 1 saat önce yazdı:

Östrojenimin referansın üstünde olduğu zamanları hatırladığımda şimdiki enerjimin 2-3 katına sahiptim. Yorgunluk sıfır enerji tavan ve gücünde çok artıyor. Tabiki çok yüksek olması yan etkilerde yaratabilir :) 

bütün vitaminleri aldktan sonra güzel bi test yapıcam, sporla beraber 1 ay kullanıcam. Sonra da After test yapıcam bakalım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    15

Esselamun Aleykum,

Üstadlarım bu konumu önceden açmıştım ve tekrardan test yapıması gerektiğini söylemiştiniz. Gerekli Bütün testleri yaptım (Kortizol hariç ve karşınızdayım.) Testlerimi açıklamadan önce şunları söyleme gereği duydum; 3 hafta önce grip oldum (öksürük, hapşuruk, devamlı yeşil mukus) 2 hafta önce atlattım (toplamda 8 gün sürdü trip) fakat çocukluğumdan beri sinüzit olduğum için nefessizlikten tetiklendi ve beyaz mukus atmaya başladım. 1 2 gündür kendime gelmiş durumdayım.

BUNLARI SÖYLEME SEBEBİM ONA GÖRE KAN TESTİNDE ETKİ EDER Mİ ETMEZ Mİ DİYE TARTMANIZ.

• Aktif olarak D-Colefor 20.000 ıu, Nac900, B1 B6 B12, D3K2 kullanıyorum, İftardan sonra!
  • Aktif olarak her akşam Nargile içiyorum.
  • Ramazanın başından beri Perhizdeyim (mastürbasyon, cinsel ilişki vs yaşamadım)
  • Kan ve idrar bilgilerim; İlk günden beri oruç tutuyorum. Oruçluyken idrar ve kan testini saat 16:00'da verdim.
  • Aktif olarak ara sıra baş dönmesi yaşıyorum. (Gripten beri yaşıyorum, öncesinde yoktu. 
  • Steroid yaptığım yıldan beri meme ucuna dokununca batıyor. ( Yapmayalı 1buçuk yıl oldu )
  • Cinsel konuda, ereksiyon, sertleşme vs. problemim olmadığı halde Progesteron ve E2 nası bozuk çıkabiliyo onu da anlamış değilim.

D vitamini kullandığımdan beri Depresifliğim çok azaldı. 

Yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.

@rastlantisal @metinav @SERKO @Diver @Fuhrer

image.png image.png image.png image.png image.png image.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
Komutan, 3 saat önce yazdı:

D vitamini kullandığımdan beri Depresifliğim çok azaldı. 

D vitamini depresifliğe karşı çok önemli. Uzmanlar düşük d vitamininin intihara kadar sürüklediğini söylüyorlar. Sporu alışkanlık haline getirince genel enerji seviyenin düzeleceğini düşünüyorum. Geriye bir hayattan zevk almama problemin kalıyor. O da sana kalmış artık. Zevk alacağın bir hobi bul. Testlerde sıkıntı bir sonuç gözüme çarpmadı ama kreatin takviyesi almayı düşünebilirsin. Hem beyin sağlığı hem de enerji için önemli bir takviyedir. 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    15
Feladel, 13 dakika önce yazdı:

D vitamini depresifliğe karşı çok önemli. Uzmanlar düşük d vitamininin intihara kadar sürüklediğini söylüyorlar. Sporu alışkanlık haline getirince genel enerji seviyenin düzeleceğini düşünüyorum. Geriye bir hayattan zevk almama problemin kalıyor. O da sana kalmış artık. Zevk alacağın bir hobi bul. Testlerde sıkıntı bir sonuç gözüme çarpmadı ama kreatin takviyesi almayı düşünebilirsin. Hem beyin sağlığı hem de enerji için önemli bir takviyedir. 

Progesteron aşırı yüksek çıkmış, kafama çok takıldı sebebi. E2 ve Prolaktin de hep bozuk .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
Komutan, 1 dakika önce yazdı:

Progesteron aşırı yüksek çıkmış, kafama çok takıldı sebebi. E2 ve Prolaktin de hep bozuk .

E2 değeri normal sınırlarda. Prolaktin de bi tık yüksek. Jinekomasti ya da libido gibi problemlerin yok. O yüzden çok kurcalamaya da gerek yok bence. Kürlere başlamadan önce test yaptırmış mıydın bilmiyorum ama senin için normal değerler bu olabilir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    15
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

E2 değeri normal sınırlarda. Prolaktin de bi tık yüksek. Jinekomasti ya da libido gibi problemlerin yok. O yüzden çok kurcalamaya da gerek yok bence. Kürlere başlamadan önce test yaptırmış mıydın bilmiyorum ama senin için normal değerler bu olabilir. 

progesteron referansın üç katı olması biraz merak uyandırdı. Meme ucumda batma var, Jinekomasti artık sayılır mı tartışılır. uzum zaman önce bilinçsiz kür yaptım yani testlerim de yok maalesef. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
gönderildi (düzenlendi)
Komutan, 4 dakika önce yazdı:

progesteron referansın üç katı olması biraz merak uyandırdı. Meme ucumda batma var, Jinekomasti artık sayılır mı tartışılır. uzum zaman önce bilinçsiz kür yaptım yani testlerim de yok maalesef. 

Bu değerler için arimidex veya dostinexe gerek yok bence. İstersen tamoxifen kullanabilirsin.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.046

Dostum bu değerler normale çok çok yakın bir sorun olmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    15
SERKO, 20 dakika önce yazdı:

Dostum bu değerler normale çok çok yakın bir sorun olmaz.

free testom, totel testom ve referansın 2.48 katı olan progesteronum normal mi yani abi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: KrasenRumenov
      Merhaba, öncelikler herkesin ramazan bayramını kutluyorum.
      Kürümün 5. hafta test sonuçlarında E2 sonucunun düşük olduğunu gördüm. Günlük bir tablet 20mg proviron kullanıyordum test sonuçlarından sonra onu da kestim. İlk kürümü yapıyorum ve maalesef kür öncesi hormon testi almadım. Sizin değerli yorumlarınız ve önerilerinizi almak isterim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
      Kür Planım: 
      Haftalık 500mg Testosteron Enanthate Haftalık 400mg Boldenon Haftalık 200mg NPP (5. haftayı tamamlayıp kestim) Günlük 20mg Dianabol (5. haftayı tamamlayıp kestim) Koruyucu ve Vitaminler:
      Liv 52 Cystone Speman Forte Proviron (5. haftayı tamamlayıp kestim) Nac 600 Magnezyum C Vitamini D Vitamini B komplex Çinko Multvitamin Omega 3 Test Sonuçlarım:

• Yazan: the_escobar
      Herkese merhabalar,
      Son sarms kürümün üstünden 2 ay gibi bir süre geçmiştir. Yeni kür öncesi test verdim. TSH en sonki testimde de referans üstünde çıkmıştı. Tekrar yüksek çıktı.  Prolaktine veya TSH için el atılması gereken mühim bir durum var mıdır? 
      Görüşlerinizi almak isterim.

• Yazan: yigitoz18
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki küre start verdim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate  Dianabol SORULARIM:
      Kür içi kan testi değerlerimde hangilerine dikkat etmeliyim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: bünjamin
      Merhaba, Ben Almanya’da yaşıyorum ve 3 hafta sonra İstanbul’da tatil yapacağım. Oradayken bir kan testi yaptırmak istiyorum. Özellikle prolaktin, östrojen ve testosteron gibi hormon değerlerimi ölçtürmek istiyorum. Bu testi nerede yaptırabileceğimi ve yaklaşık ne kadar tutacağını öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim!
    • Yazan: Gambler06
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      ilk kürüme girmeyi uzun zamandır düşünüyorum. Bugün kan tahlili için devlet hastanesine gittim ve yeni yasa gereği hormonlarıma bakamayacaklarını söylediler. Çıkan sonuçlarım da referans üstü çıktı 2 sene öncede niyetlenmiştim yine yüksek çıkmıştı.
      Sizce bu değerlerde girmek normal mi ?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Çocukluğumdan beri spor yaparım son 4-5 senede ağırlık antrenmanları yapıyorum.
      2 yıl arayla verdiğim değerler :

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.