-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Yarışmacı kür planlaması için yardıma ihtiyacım var!
Oluşturan:
rauthos, in Steroid Kürleri / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Batarya
Herkese iyi günler,
Yarışma hazırlık sürecindeyim şuan 85 kilodayım.
GEÇMİŞ BULK DÖNEMİMİ:
Testo Enanthate Deca Durabolin Boldenon 5 iu GH İle geçirdim ve haftaya Definasyon dönemine gireceğim.
PLANLANAN DEFİNASYON PLANIM:
Trenbolone Acetate 150mg Masteron Propionate 200mg Testosteron Propionate 300mg İle devam edeceğim ama gh ile devam etmek zor geliyor bana sürekli eklem ağrısı yaşıyorum önceleri çok fazla su tutuyordum bu sorunu GH’ı 3’e bölerek çözdüm Definasyon döneminde GH yerine hangi Peptid kullanabilirim koçum igf1 lr3 önermişti sizin yorumunuz nedir teşekkür ederim formumu aşağıda paylaşıyorum.
GÜNCEL FORM:
-
Yazan: Swizzz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
2 yıllık spor geçmişi olan birisiyim. Doğal bi şekilde Türkiye şampiyonası hazırlanıyordum anabolik androjenik steroid olmadan fakat kararımı değiştirdim küre girme kararı aldım. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var şu anlık kullandığım ürünler ve beslenmem aşağıdaki gibidir.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
10 iu gh SUPPLEMENT VE EAA:
Omega3 C vitamini Bromelian Nac 1200 Mag bisg Multivitamin Creatin Glutamine Arginine Melatonin Zinc D3 MSM GLUCOSAMİNE COLLAGEN B COMPLEX ALPHA LİPOİC ACİD BERBERİN BCAA EPLERONONE TADALAFİL PENTOXİFYLLİNE BESLENME PLANIM VE MAKROLAR :
Öğün 100gr avakado 100gr yulaf 100gr muz 2 Tam yumurta 4 yumurta beyazı 3gr tarçın 2gr tuz Maydanoz Öğün 130Gram pirinç 170Gram Tavuk 1.5Gr tuz 1 Salatalık Öğün 130Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1 Salatık 75Brokoli 1.5Gr tuz Öğün 130 Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1.5gr tuz 1 salatalık 75 brokoli Öğün 100Pirinç unu 30Whey 10 badem ezmesi 3gr tarçın 50 gr muz Toplam 3800kcal Toplam yağ 97g Kolesterol 550mg Sodyum 3700MG Karbonhidrat 506G Lif 40g Şekerler 25G Protein 192G Potasyum 4500MG Şimdiden fikir, öneri ve düşüncelerini paylaşan herkese teşekkürler.
-
Yazan: mark
selamlar arkadaşlar eylüldeki podyuma bir hazırlanalım dedik 6 aydır hazırlanıyordum 2 haftadır definisyona geçtik kaldı 9 haftamız bakalım nasıl olacak ilk kez yarışacağım zaten amacım tamamen merak daha 9 haftamız kaldı henüz daha form gelmedi ama 9 haftanın sonunda nasıl bir form koyduğumu bu konunun altında paylaşacağım merak edenler için aşırı fazla ilaçlar asla almadım şuanda testo cypionat 350mg masteron prop 350mg primo 350mg gh 5iu proviron 75mg ox 50mg ve haftaya tren acetat wins clen halotest dahil olacak
-
Yazan: Witcher
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Vücut anatomim sizce yarış, podyuma çıkmak için uygun kriterlerde mi?
GÜNCEL FORMUM:
-