-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Ilk kürüme testosteron+boldenon olarak gireceğim! fakat bazı sorularım var! bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
egesufit, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Semih Erarslan
Eğitmen: @Loving
Sporcu: S. E.
Anapolon deca testo Başlama tarihi: 02 kasım 2020 pazartesi
-
Yazan: NiTianErXing
Arkadaşlar selamlar,
Bu benim ilk kürüm olacak, hala karar aşamasındayım o yüzden her türlü görüşe ihtiyacım var.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
32 yaşındayım 172cm boy 80,55 kiloyum VÜCUT ÖLÇÜLERİM:
göbek; 95cm boyun; 40cm kalça; 100cm Halihazırda Amerika'da yaşıyorum, işime ve spor salonuma bisikletle gidip geliyorum, bu da günde yaklaşık 14 kilometre ediyor, ayrıca buradaki son günlerim, tahmini olarak 100 ila 120 gün arasında Türkiye'ye kalıcı dönüş yapacağım. Uzun yıllardır spor yapıyorum, yer yer bıraktım yer yer devam ettim ama gelinen nokta en fazla burası oldu. Daha önce HGH Fragment denemem de olmuştu ancak gram verim aldığımı söyleyemem. Amerika'da olduğum için beslenme konusunda sorunum yok, çok uzun bir süredir günde iki öğün besleniyorum ve gramı gramına hesabını yapıyorum. Cronometer verilerine göre tahminen;
BESLENME VERİLERİM:
1800 kalori 178 gram protein 145 gram karbonhidrat 45~50 gram yağ alıyorum Burada son günlerim olduğu için ve kendimi bildim bileli göbekten kurtulamadığım için açıkçası 12 haftalık ve haftada 500 mg olacak şekilde only testo kürüne girmeyi düşünüyorum.
SORULARIM:
Sizce ne yapmalıyım? Düşündüğüm gibi işe yarar mı? Yoksa hiç riske atmadan devam etmemi mi önerirsiniz? Kalan 100-120 günümde sihirli değnek etkisini only testo'dan alabilir miyim? GÜNCEL FORMUM:
KAN TESTLERİM:
-
Yazan: Furkan06
Selam keyifli günler geçirmeniz dileğiyle ilk küre girmeye karar verdim ürünün tedarik konusunda bu işte yeni olduğum için eczaneyi tercih etmek istiyorum.
22 Yaşındayım 2017'-2021 haziran ayına kadar powerlifting ile uğraştım 2021 yılında ağır bir trafik kazası yaşadım. 07.2022 de tekrardan salona dönüş yaptım. 2 ayda 20kg'dan fazla aldım. günlük ortalama kalori tüketimim güncel olarak 5000-5800 civarında geziyor. tempolu bir işte çalışıyorum. boyum 1.82 aç karnına sabah kilom 84.2 genelikle temiz bir şekilde besleniyorum.
En az 6 öğün yiyorum sabah 5.30 civarlarında uyanıyorum. günlük tüketimim genelde 1300g dan fazla karbonhidrat (baldo pirinç ve makarna içine üzüm ekliyorum) 3 öğünde tüketiyorum ilk ve son öğünde bitiyor genellikle . 600-800 gram arasında tavuk göğüsü, sebze, süt ürünleri, fındık ve fıstık ezmesi, arada atıştırmalık karışık kuruyemiş.
antrenman'ım tüm vücut şeklinde oluyor, ek olarak 2 günde bir veya 3 günde bir şeklinde 5x5 yapıyorum. enerjime vücut yorgunluğuma göre tempo değişiyor. ilerleyen süreçte çift bölgeye geçiş yapabilirim.
küre 88-90 kg civarlarında girmek istiyorum sabahları 4 karın kası kısmen gözüküyor. ilk kür için 12-14 hafta only sustanon kullanmaya karar verdim pazartesi perşembe 250-250 düşünüyorum ilk 2 hafta 250 gitmeyi planlıyorum. vücudumu tanımak adına. ardından 250-250 şeklinde. ek olarak yanına rimabolan da ekleyin diyenler var ekleme konusunda kararsızım. östrojen oranım artarsa arimidex veya benzer türevi kullanmayı planlıyorum. kürden önce tahlil verip kür içinde 2 haftada bir tahlil vermeyi planlıyorum. tahlilere göre koruyucu engelleyici ürünler alacağım only sustanon gitmek mi yoksa sustanon ve rimabolan gitmek mi daha mantıklı ?
-
Yazan: TheRaGnaRr
Merhabalar herkese,
Öncelikle amacımdan bahsedeyim; 1.5 yıldır aktif spor yapıyorum ara vermeden beslenmeye %50 dikkat ederek. şuanda da formum hatırı sayılır derecede gelişti ancak eksik kalan bölgelerimden ve vücudumun genel hatlarından dolayı rahatsızlık duyuyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
BOY : 1.83 KG : 76 YAĞ : %16 Amacım kütle ve hacim kazanmak parçalı bir şekilde 85 kilo veya üstü bir kiloda kalmak istiyorum bunun için bir kür düşünüyorum yazdan sonra. ilk ve son olmasını istiyorum olabildiğince kütle ve hacim koyup steroid kitabını kapatmak istiyorum. Öneri kürlerinizi yazarsanız sevinirim aynı zamanda bir hoca ile mi çalışmalı yoksa tek başıma yapabilir miyim bu konulard ada bana yardım edebilirseniz gerçekten çok sevinirim.
GÜNCEL FORUMUM:
-
Yazan: sliim071
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
15 yaşımdan beri aktif olarak fitnessla ilgileniyorum 3 senedir. 18 yaşına geldiğim için ve gelişimimin de yavaşladığını hissettiğim için küre girmek istiyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
boy 185 kilo 76 yağ oranı %12 yaş 18 KÜR İÇERİĞİM:
1-12 hafta boldenon haftada 350 mg 1-12 hafta testo enanthat haftada 400 mg 3-12 hafta masteron propinat haftada 200 mg SORULARIM:
boldenonda sivilce problemi çok yaşar mıyım dozajı az tuttuğum için hiç yaşamama ihtimalim var mı? enantat yerine cypionat kullansam daha mı iyi olur sizce? masterondan aromataz engelleme hariç nasıl bir etki alırım? sizin kür için başka önerileriniz var mı? Daha önce kür yapmadığım için bu konuda bilgisizim ve önerilere açığım temiz kütle almak istiyorum.
-