Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

egesufit

Ilk kürüme testosteron+boldenon olarak gireceğim! fakat bazı sorularım var! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

egesufit    0

Arkadaşlar selam,

İlk kürüme gireceğim ve bana verdiği marka ise Xplode marka bilgisi olan var mı?

İnternette hakkında bişey bulamadım fiyat olarak ise 4700tl çekti. :)

KÜR İÇERİĞİM:

• 250 mg Testosteron Enanthate
  • 250 mg Boldenon

Kendisi her gün düşük ml enjeksiyon yapıyormuş gözüme fazla geldiği için bana da haftada 4 yapmamı söyledi sebebini sorduğumda ise ilacı basmadığımız zamanda dalgalanma olmasın diyeymiş ilk kürüm bilgi eksikliğim var sizce nasıl planlama?

Yanıtlarınız için teşekkürler. :)

476327272_615752334377274_7830363890337374573_n.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Emin982    115

Markayı ilk kez görüyorum iyi midir değil midir bilmiyorum. Enathate için haftada dört gün enjeksiyon çok gereksiz zaten uzun ester iki yeterli. Dozaj iyi başlangıç için duruma göre ilerleyen haftalarda ya da aylarda 500 e çıkarsın. Fiyat konusunda ise üstüne yolunu koymuş gibi geldi bana.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egesufit    0
Emin982, 24 dakika önce yazdı:

Markayı ilk kez görüyorum iyi midir değil midir bilmiyorum. Enathate için haftada dört gün enjeksiyon çok gereksiz zaten uzun ester iki yeterli. Dozaj iyi başlangıç için duruma göre ilerleyen haftalarda ya da aylarda 500 e çıkarsın. Fiyat konusunda ise üstüne yolunu koymuş gibi geldi bana.

CyberTech ve bu varmış  salonda kullandırttıkları bu markaymış pazartesi günü alıcağım daha detaylı konuşucağız fiyat olarak yolunu koymuştur koymamıştır bilemem yaşadığım yer genel olarak zengin durumda sayılır çoğunluk salon sahibinin başka işleride var sanmıyorum çok kar koyduğuna %50 falandır tahminimce

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aragontak    9
gönderildi (düzenlendi)

Yanlış anlamamak adına haftada 4 enjeksiyon 

4*250mg bolde 

4*250mg testo doğru mu  yoksa 250 mg 4 bölüp mü vuracaksınız 

tarihinde Aragontak tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aragontak    9
egesufit, 1 dakika önce yazdı:

250mg yi 4e bölüp vuracağım

Anladım şimdiden başarılar 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
egesufit, Bir saat önce yazdı:
  • 250 mg Testosteron Enanthate
  • 250 mg Boldenon

Bence tatmin edici sonuçlar almak için dozajlar biraz arttırılabilir ve haftada 4 enjeksiyon bu esterdeki ilaçlar için çok fazla. Haftada 2 enjeksiyon ile de minimal dalgalanmalarla kürünü yapabilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egesufit    0
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

Bence tatmin edici sonuçlar almak için dozajlar biraz arttırılabilir ve haftada 4 enjeksiyon bu esterdeki ilaçlar için çok fazla. Haftada 2 enjeksiyon ile de minimal dalgalanmalarla kürünü yapabilirsin. 

bolde vücuda girdikten sonra arttırmayı düşünüyoruz yani 6. hafta gibi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
egesufit, 4 dakika önce yazdı:

bolde vücuda girdikten sonra arttırmayı düşünüyoruz yani 6. hafta gibi 

6. hafta bekleyip zaman kaybetmektense ilk hafta boldeyi frontload yapıp 800 mg başlayıp 2. haftadan itibaren 400e düşmek daha iyi olur. 6. haftada yapacağın değişikliğin etki etmesi için bir o kadar hafta daha beklemen gerekiyor. O yüzden ilk hafta 400 testo 800 eq kullanıp ondan sonraki haftalarda 400 testo 400 eq devam ederek boldenin e2 seviyelerine vereceği etkiye göre sadece testo dozunu değiştirebilirsin.

• +1 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    15
Feladel, 55 dakika önce yazdı:

6. hafta bekleyip zaman kaybetmektense ilk hafta boldeyi frontload yapıp 800 mg başlayıp 2. haftadan itibaren 400e düşmek daha iyi olur. 6. haftada yapacağın değişikliğin etki etmesi için bir o kadar hafta daha beklemen gerekiyor. O yüzden ilk hafta 400 testo 800 eq kullanıp ondan sonraki haftalarda 400 testo 400 eq devam ederek boldenin e2 seviyelerine vereceği etkiye göre sadece testo dozunu değiştirebilirsin.

İlk hafta yüksek doz vurmak cidden açılmasını hızlandırıyor mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
h4runx, 1 dakika önce yazdı:

İlk hafta yüksek doz vurmak cidden açılmasını hızlandırıyor mu?

İlk hafta kullanacağın dozun 2 katını vurunca, 400 eq vurarak 6-8 haftada ilaç kanında peak yapacağına ilk hafta 2 katı ilaç aldığın için kanındaki bolde 1-2 hafta daha hızlı istediğin seviyelere ulaşabiliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    15
Feladel, Bir saat önce yazdı:

İlk hafta kullanacağın dozun 2 katını vurunca, 400 eq vurarak 6-8 haftada ilaç kanında peak yapacağına ilk hafta 2 katı ilaç aldığın için kanındaki bolde 1-2 hafta daha hızlı istediğin seviyelere ulaşabiliyor.

@Diver @rastlantisal hocalarım bu konuda bilginiz var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    182

dostum bu ilacı rv pharma ile aynı kişilerin sattığını görmüştüm. içerik aynı olabilir. @Semih26 deneyimlerinipaylaşssın istersen. Dozajlar ve ilaçlar konusunda formunu görmemiz daha iyi olurdu. ayrıca kaç kutu için 4700 ödedin?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.249
h4runx, 48 dakika önce yazdı:

@Diver @rastlantisal hocalarım bu konuda bilginiz var mı?

Arkadaşın dediği doğru da ben gerek görmüyorum. Bu şekilde uygulayanlar var. Sabırlı olup açılmasını beklemek daha mantıklı helede ilk defa kullanacaklar için. Olası yan etkileri yavaş yavaş görmek daha sağlıklı olur.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    23
gönderildi (düzenlendi)
6arrows, Bir saat önce yazdı:

dostum bu ilacı rv pharma ile aynı kişilerin sattığını görmüştüm. içerik aynı olabilir. @Semih26 deneyimlerinipaylaşssın istersen. Dozajlar ve ilaçlar konusunda formunu görmemiz daha iyi olurdu. ayrıca kaç kutu için 4700 ödedin?

Abi Türkiye’de Rvpharma ekibinin sattığı ürünlere güvenilmez. Bir tek Saiztech Sarms satıyorlar, o cidden güzel bir sarmstı. Ama iş steroidlere gelince testo harici boş. Steroid işlerinde güvenilir Türk markalarına ya da yabancılara yönelmek her zaman daha iyi. Şuan overdose kullanıyorum, türk markası olarak meditech önerenlerde var, Almanya diyorlar ama bence tr de üretiliyor meditech. Yabancı olarak bodytech ve dragon çok öneriyorlar. Birde Nessie önerenler var. Bu markalar dışındaki yurtdışı markaları iyidir, paraları boşa atmayalım. Testo yine çalışır çoğu markada, adamlar reklam olsun diye testoyu azcık koyuyorlar, diğerlerine girmek isterlerse, 2. Kürlerinde farklı markalara yönelirler artık.  250 bolde de ne kadar etki sağlar orası da ayrı bir konu ama bilemiyorum ki.

tarihinde Semih26 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egesufit    0
6arrows, Bir saat önce yazdı:

1 kutu testo e ve 1 kutu boldenon için 4700

Diver, 40 dakika önce yazdı:

Arkadaşın dediği doğru da ben gerek görmüyorum. Bu şekilde uygulayanlar var. Sabırlı olup açılmasını beklemek daha mantıklı helede ilk defa kullanacaklar için. Olası yan etkileri yavaş yavaş görmek daha sağlıklı olur.

zaten düşük doz ile başlıyacağım ilk hafta 400 vurayım mı gerek varmı sizce sonra 5 hafta 200mg devam edip arttırırız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    182

alma brom. tren enanthatı bile 1000 tl internet sitelerinde satılıyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egesufit    0
Semih26, 2 dakika önce yazdı:

Abi Türkiye’de Rvpharma ekibinin sattığı ürünlere güvenilmez. Bir tek Saiztech Sarms satıyorlar, o cidden güzel bir sarmstı. Ama iş steroidlere gelince testo harici boş. Steroid işlerinde güvenilir Türk markalarına ya da yabancılara yönelmek her zaman daha iyi. Şuan overdose kullanıyorum, türk markası olarak meditech önerenlerde var, Almanya diyorlar ama bence tr de üretiliyor meditech. Yabancı olarak bodytech ve dragon çok öneriyorlar. Birde Nessie önerenler var. Bu markalar dışındaki yurtdışı markaları iyidir, paraları boşa atmayalım. 

internetten dediği markalara baktığımda satışını yapan tek yer buldum cybertech ve xplode bie...m sitesi xplode ürünleri 1k bandında başkada bulamadım dediğim gibi sitede sadece SÖZDE hollanda menşei olan ürünler var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    23
egesufit, 2 dakika önce yazdı:

Her ay 4700 ödenmez ki ve satıcı kendisi hayvan gibi zam koymuş. Taş çatlasın edeceği 2000 tl, o bide çalıştığını var sayarsak bu anaboliklerin. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egesufit    0
6arrows, Şimdi yazdı:

alma brom. tren enanthatı bile 1000 tl internet sitelerinde satılıyor. 

site link atabilirmisin ben bulamamıştı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    182

site link atabilirmisin ben bulamamıştı

link vs paylaşmı yasak. beraber satılan ürünleri görmüşsün sen de. aynı ürünler hepsi kutuları farklı sadece. ilk küründe düşük doz gireceksen kaliteli ürünlerle başla derim. ayrıca neden bolde kullanıyorsun? formuna uygun bir kür mü?  önce konuşulması gereken bunlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egesufit    0
6arrows, 37 dakika önce yazdı:

link vs paylaşmı yasak. beraber satılan ürünleri görmüşsün sen de. aynı ürünler hepsi kutuları farklı sadece. ilk küründe düşük doz gireceksen kaliteli ürünlerle başla derim. ayrıca neden bolde kullanıyorsun? formuna uygun bir kür mü?  önce konuşulması gereken bunlar

ilaca başladıktan sonra yeni konu açıp formumu atmayı düşünüyodum da buraya bırakayım formumu

412bccb3-eb56-4304-9d6f-7ba08e404f83.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    45

Bu.xplode çöpünü fahiş fiyata yeni nesil pt ler satıyor genelde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
egesufit    0
Ferdikra, 2 dakika önce yazdı:

Bu.xplode çöpünü fahiş fiyata yeni nesil pt ler satıyor genelde

kullanılmayacak derecede kötümü ya 😞

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    115
egesufit, Şimdi yazdı:

kullanılmayacak derecede kötümü ya 😞

İlaç konusunda bu kadar esnek olmaya gerek yok. En iyisini bulmaya bak her zaman. Supplement değil en nihayetinde kimyasal bir hormon alıcaksın vücuduna.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ogulcanozer34
      Merhabalar,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate GH - Büyüme hormonu KİŞİSEL VERİLERİM:
      1.95 Cm 29 Yaş 88 Kg SORULARIM:
      Kullansam etki alır mıyım? Yada nasıl etkiler alırım? Konu hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olursa sevinirim herkese iyi forumlar...
    • Yazan: aroma
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme gireceğim ve kür planlamamı 6 hafta üzerine yaptım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      400 MG TESTOSTERON ENANTHATE 300 MG MASTERON ENANTHATE Planladığım bu kürden verim alabilir miyim?
    • Yazan: bodybuilderxq1
      Herkese merhaba arkadaşlar,
      Seneler sonra ilk defa küre giriyorum 10 haftalık bi süreç olucak doğal gelişimim durdu gibi bi durum oldu fazlasıyla büyüdüm kollar 48.5a kadar geldi testo turinabol ve primo giriyorum hiçbir zaman estetik bi vücut tercih etmedim hep büyüme odaklı çalıştım şuan güncel kilom 84.5
      KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Primobolan Turinabol SORULARIM:
      Sizce ne kadar bi kilo alımım olur? Ve dikkat etmem gereken hususlar nelerdir ?  Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Merttcnyldzzz
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Şuanda doğal spor yapıyorum ve ilk kürüme girmeyi planlıyorum. Yarın küre başladığımda yavaş yavaş kaloriyi arttıracağım kür boyunca desteklerinizi bekliyorum.  Fikir, öneri ve düşüncelerinizi.
      KİŞİSEL VERİLERİM:
      BOY 1.77 CM KG 81 KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Enanthate Deca igf 1 AKTİF BESLENME PLANLAMAM:
      800 tavuk 300 pirinç 10 fıstık 20 ceviz 10 z.yağ 65 gram whey 2 tam yumurta GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: w1nn3r
      Merhaba deneyimli hocalarım,
      Fikirlerinizi almak için konuyu açtım.
      KİŞİSEL VERİLERİM:
      10 fitness deneyimi 30 yaş 1.78 boy 81 kilo İlk defa yapacağım kürüm için planlamam aşağıdaki gibidir.
      KÜR PLANLAMAM: (10 hafta)
      300 testosteron 250 boldenon 50 proviron HEDEFLERİM:
      Düşünüyorum vücudumu fazla yoracak bir kür istemiyorum. Biraz Kütle artışı ve yağ oranımı azaltmayı hedefliyorum. SORULARIM:
      Sizce kür planlamam nasıl?  Hiç bir bilgim yok nelere dikkat etmeliyim?  GÜNCEL FORMUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.