Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

aroma

Testosteron ve masteron ile ilk kürüme gireceğim! yardımınızı rica ediyorum!

Önerilen İletiler

aroma    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

İlk kürüme gireceğim ve kür planlamamı 6 hafta üzerine yaptım.

KÜR İÇERİĞİM:

• 400 MG TESTOSTERON ENANTHATE
  • 300 MG MASTERON ENANTHATE

Planladığım bu kürden verim alabilir miyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    957

Hoş geldin dostum.

Formunu neden paylaşmadın burada neye göre bu kürden verim alırsın veya alamazsın diyeceğiz?

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    34
aroma, 40 dakika önce yazdı:

verim alabilmel için haç hafta lazım 8 12

kürler 12 hafta üzerinden planlanır kan tahlillerine göre ya süre uzar ya da ilacı kesersin hocam, 6 hafta 8 hafta gibi süreler fazla kısa.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198

Zaten ilaçlar 3. 4. Haftalarda hissettirmeye baslıyo kendini 6 hafta icin hiç bulasma 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    33
aroma, 5 saat önce yazdı:

İlk kürüme gireceğim ve kür planlamamı 6 hafta üzerine yaptım.

KÜR İÇERİĞİM:

• 400 MG TESTOSTERON ENANTHATE
  • 300 MG MASTERON ENANTHATE

Planladığım bu kürden verim alabilir miyim?

Daha detaylı bilgi vermen gerekiyor kendin hakkında. İlk kür için benim tavsiyem

1. ay haftalık 500 testo, örnek pazartesi-perşembe 250-250 şeklinde. 4. haftayı tamamlayınca yanına haftalık 400 primobolon onuda testoyla birlikte pazartesi-perşembe 200-200 bölerek yapıp en azından 16haftaya tamamlamaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aroma    0
Mehmet96, 56 dakika önce yazdı:

Daha detaylı bilgi vermen gerekiyor kendin hakkında. İlk kür için benim tavsiyem

1. ay haftalık 500 testo, örnek pazartesi-perşembe 250-250 şeklinde. 4. haftayı tamamlayınca yanına haftalık 400 primobolon onuda testoyla birlikte pazartesi-perşembe 200-200 bölerek yapıp en azından 16haftaya tamamlamaktır.

prımobolon reçeteli olmadımı yoksa reçetesiz bazı eczaneler veriyomu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    33
aroma, 3 saat önce yazdı:

prımobolon reçeteli olmadımı yoksa reçetesiz bazı eczaneler veriyomu

Eczanede satan bulursan alırsın yoksa testoyu aldıgın yerden alırsın hiç bulamazsan 400 primo yerine 300 masteron kullan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aroma    0

Bu kürde hangi vitamin ve koruyucuları kullanmamı önerirsiniz ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    163
aroma, Bir saat önce yazdı:

Bu kürde hangi vitamin ve koruyucuları kullanmamı önerirsiniz ? 

saw palmetto, omega 3 ve eksik olan tüm vitamin minarelleri. ekstra olarak karaciğer koruyucu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aroma    0
6arrows, 1 saat önce yazdı:

saw palmetto, omega 3 ve eksik olan tüm vitamin minarelleri. ekstra olarak karaciğer koruyucu

karaciger koruyucu ne onerırsın mılk tıhılse nac vb

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.094
aroma, 6 dakika önce yazdı:

su

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    163
aroma, Bir saat önce yazdı:

bol su, bol yürüyüş, dengeli beslenme, sebze. milk thistle vs bunların yanında hiç gibi kalıyor kendi gözlemim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    364
aroma, 14 dakika önce yazdı:

8 haftalık kür için ne öerirsiniz

Önermem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aroma    0
AREN, Bir saat önce yazdı:

Önermem

neden kısa mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.199

Kardeşim senin 6nayda bi konu açıyorsun ilk kur diye senin gireceğin yok boşver:D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: ChemEng
      Herkese merhaba arkadaşlar,
      Öncelikle kısaca kendimden ve güncel durumumdan bahsedeyim.Yas 27 boy 185 bel 90cm en ust 2 karin kasim belli oluyor. Beslenme ve antrenman konusunda kendime, disiplinime güveniyorum. 15 Nisan'dan bu yana ciddi bir diyetle 107 kg'dan 85 kg'a düştüm. Şu an güncel yağ oranım %16.5 civarında. Planım 1 Ekim'e kadar bu disiplini bozmadan 80 kg bandına ve %13-14 yağ oranına inip tertemiz bir şasiyle ilk kürüme başlamak.Küre girme amacım uçuk kaçık, devasa ölçülere ulaşmak değil. Doğal sınırlarımdan şu an çok uzağım. Uzun süreler yaptım birak basla seklinde antrenman nedir nasil yapilir tukenise gitmeyi biliyorum kisacasi.Amacım bu altın vuruşla doğal olarak taşıyabileceğim maksimum kas kütlesine olabildiğince hızlı ve kaliteli bir şekilde ulaşıp, kür sonunda PCT ile tamamen doğala dönerek hayatım boyunca o kütleyi korumak. Sürekli kür yap-bırak (yo-yo) yapıp endokrin sistemimi yormak istemediğimden süreci biraz uzun tutup tek seferde işi bitirmeyi hedefledim. Planımı kronolojik olarak aşağıya bırakıyorum, mantıklı veya hatalı bulduğunuz yerlerde objektif yorumlarınızı bekliyorum.
      1. BÜYÜME DÖNEMİ (Lean Bulk) - 24-26 Hafta
       Testosteron Enanthate: Haftalık 500 mg (Haftada 2'ye bölerek)  Boldenon Undecylenate: Haftalık 400 mg(2 ye bolerek)  Neden Boldenon?
      Hem gordugum ilk kurde herkesin kullandigi gorece tepkileri bilinir geç açılan,DHT'ye dönüşmediği için saçlarıma en ufak bir zararı olmaması benim için kritik.E2 tutmasi, Ayrıca Danabol veya Deca gibi beni su balonuna çevirmeyecek olması ve eklediği kasın çok kaliteli/kalıcı olması sebebiyle tercih ettim. Kan Verme: Kür öncesinde mutlaka her değerimin bakıldığı endokrin ve hemogram icin kan vereceğim. Kür içinde de Boldenon'un hematokriti yükseltme riskine karşı her 5-6 haftada bir düzenli Kızılay'a kan bağışı yapacağım. Tansiyon ve şeker ölçeceğim günlük. Testis Koruması: Atrofi yaşamamak ve PCT'yi garantiye almak için 1. günden PCT'ye kadar haftada 2 kez düşük doz Ovitrelle (insülin iğnesiyle) kullanacağım. Beslenme: Koruma kalorimin (Maintenance) +500-600 kcal fazlasıyla, mutfak tartısında çiğ gramaj üzerinden sıfır hatayla ilerlemeyi dusunuyorum ezbere degil tartida ve belimde ki ölçüme gore ilerleyecegim.
      2. DİYET VE DEFİNASYON DÖNEMİ (Cruise & Cut) - 8-12 Hafta
       Bulk bitince Boldenon'u tamamen kesiyorum. Testosteronu da kesip diyeti PCT döneminde (sıfır hormonla) yapmak bana çok saçma ve kas kayıplı geldi. Bu yüzden diyeti Cruise (TRT) dozunda yapacağım.Testosteron: 200 mg / Hafta. Ancak burada E2 dalgalanmasını (spike) önlemek ve Arimidex kullanımına gerek duymamak için 200 mg'ı tek seferde değil, 3 günde bir 50 mg olacak şekilde mikro-dozlama ile (insülin iğnesiyle) vurmayı planlıyorum  GH: Kardiyo öncesi (20 eğim 5 hız nabız 125) 2 IU Genotropin. Cila (Son 4 Hafta): Diyetin sadece son 4 haftasında, deriyi tamamen inceltip suyu atmak için günde 30-40 mg Anavar (Oxandrolone) ekleyeceğim.( emin değilim)
      3. ÖLÜ BÖLGE VE PCT
       Diyetin sonunda Testo, GH, Anavar ve Ovitrelle tamamen kesilecek. Uzun esterlerin kandan çıkması için yaklaşık 15 gün bekledikten sonra standart 4 haftalık Klomen + Nolvadex kombosuyla hipofizi uyandırıp tamamen doğala dönüyorum.
      KORUYUCULAR VE VİTAMİNLER (Kür Boyunca Kullanacaklarım)
      Süreci sağlama almak için dolabımda standart olarak bulunacaklar baska seylerde ekleyecegim bunlar en garanti olanlar daha digerlerine bakmadim.
       Karaciğer ve Böbrek: NAC 600-1200mg  Kalp ve Damar: Kaliteli Omega-3, Ezetimib (Kolesterol bozulursa diye) ve her gece yatmadan 1 adet Coraspin (kan akışkanlığı için). Günlük Vitaminler: Multivitamin, C Vitamini (Ester-C 1000mg), Çinko ve Magnezyum Bisglisinat. Acil Durum Çekmecesi: Arimidex. (Sadece aylık yaptıracağım kan tahlillerinde E2 çok patlarsa veya jineko belirtisi olursa ufak dozlarda fren olarak kullanacağım, leblebi gibi yutmayacağım). Kağıt üzerinde şansa bırakmadan planlamaya çalıştım. Her yorum benim icin cok degerli.Eksik gördüğümüz, "şurayı şöyle yapsan daha iyi olur" dediğiniz kısımlar varsa değerli hocalarımdan ve arkadaşlardan yorumları bekliyorum. Teşekkürler!
    • Yazan: nogereru
      Öncelikle herkese merhabalar,
      İlk kürüme girmek istiyorum forumda 4-5 gündür diğer arkadaşların açtığı başlıkları okuyarak geçirdim. Only testo olarak mı girmem daha doğru olur yoksa yanında ekstra bir kaç ilaç daha mı kullanmam iyi olur bilemiyorum ve bu ilk kürün bana gerçekçi getirisi ne kadar olur alacağım risklere/yan etkilere değer mi emin olmadığım için size sorma gereği duyuyorum. Ve bu kadar erken yaşta küre girdikten sonra değerlerim normale döner mi merak ediyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 178 Kilo: 77 Yağ oranı: %16-%17  KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      Estradiol (E2): Sonuç: 24.3 ng/L  Total Testosteron: Sonuç: 4.66 ug/L  Total T3 (Triiyodotironin): Sonuç: 1.32 ug/L Serbest T3 (FT3): Sonuç: 3.91 ng/L Total T4 (Tiroksin): Sonuç: 7.41 ug/dL Serbest T4 (FT4): Sonuç: 1.35 ng/dL  Kolesterol: Sonuç: 157 mg/dL Trigliserit: Sonuç: 71 mg/dL  ALT - SGPT: Sonuç: 16 U/L AST - SGOT: Sonuç: 18 U/L  Şimdiden tüm cevaplar için teşekkür ederim.
    • Yazan: RAav
      20 yaşındayım sürekli spora yazılıyorum ama devam edemiyorum çok güçsüzüm ve hevesim hızlı kırılıyor 187 boyum 73 kilom yağ oranım 19 çok araştırdım ama araştırdıkça kafam dahada bulandı ne yapmalıyım ne kullanmalıyım? 🥺🙂‍↕️
    • Yazan: Darkkarus
      Merhaba, 
      30 yaşındayım ve Boyum 1.85 , 2014-2020 yılları arası başla bırak başla bırak şeklinde hep vücut geliştirmenin natural olarak içinde idim. Daha sonra 5 yıl hiç spora gidemedim. 2025-Mart itibariyle haftada 4-5 gün hiç aksatmadan , antrenmanlarımı yapıyorum. 
      2026 Mayıs başında 130 KG ile artık natural ve yağlı olmaktan sıkıldığım için , haftalık 300 mg testo pripionate (önce dvpd sonra zphc marka ile ) + 2,5 mg Retatrutide şeklinde hayatımın ilk kürüne başladım. 

Haziran ayında Reta ‘ ya ara verdim , temmuz boyunca 5 mg ile devam ettim . Bu süreçte 12 haftalık testo pripionate 300 mg haftalık dozumu da tamamladım . Gidişattan oldukça memnunum aslında (testesteron kısa esterin her enjeksiyonda yarattığı ödem - ağrının 3-4 gün sürmesi dışında) , güncel 117 kg a düştüm , kas hatlarım belirginleşti , sırtım büyüdü omuzlarım  büyüdü biraz şekle şemale girdik kısacası . 
      Danışman hocam dedi ki , şimdi hiç kesmeden 12 hafta daha haftalık 500 mg testo ile devam edelim , elimde son bi 20 lik kısa ester flakon var o bitince , enantathe a geçeriz dedi, Retatrutide içinse ağustos ta 7.5 mg a çıkıp tamamlayarak bırakma niyetindeyim .Ayrıca bu 2. 12 haftalık döngüde 4 hafta günde 3 tablet zphc oxandrolone (Anavar) kullanmayı planlıyorum. kan tahlilinde herhangi bir problem çıkmadı , her şey yolunda , ara vermeden 2. 12 haftaya girmek mantıklı mıdır , nasıl bir yol izlemeliyim , tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum , saygılar.
    • Yazan: wmindev
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Definasyona gireceğim hedefim %15 yağ oranına düşmek, acil kilo verme hedefim yok kas kaybı yaşamadan üstüne koyarak vermek istiyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yağ : %32 Kg : 110 Yaş: 25 Testosteron seviyem 300 geldi, tek testis olduğum için hiçbir doktor trt yapmak istemedi genel olarak enerji düşüklüğü yaşadığım için testosteron ile başlamak adına küre girdim ama tavsiyelerle aşağıdaki plan oluştu. KÜR PLANIM: 
      İran testosteron enanthate 250mg (125/125) Cinnatropin 3iu Hcg 1000 iu haftada 1 Zphc CYT3: 1 hafta yarım kapsül 2. hafta 1 kapsül 3. hafta 2 kapsül 4. hafta 1 kapsül 5. hafta yarım kapsül sonra bırakma pazartesi tirze 3mg perşembe reta 2mg SORULARIM:
      Ürünleriyle definasyon yapmayı düşünüyorum sizce fazla mı olur? İştah baskılaması için reta ile tirzeyi birlikte kullanıyorum daha verimli olduğunu düşündüm sizce nasıl? Bu küre ekleme yapmamı önerdiğiniz bir ürün var mı? Arkadaşım masteron ekle diyor hcg östrojeni arttırır diyor siz ne dersiniz? Testosteronu 32'lik iğne ile diz üstümden vuruyorum bir sorun yaşamadım devam etmeli miyim?
      Bir süredir diyetteyim ve kür öncesi 10 kilo kadar verdim aynı makro mikro hesaplaması yaptığım diyetime devam ediyorum.
      Konuya katılım gösteren, fikir ve düşüncelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp