Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sparta34

Testo+masteron+trenbolone küründe sertleşme sorunları yaşıyorum! sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

rastlantisal    4.081
Sparta34, 13 saat önce yazdı:

Herkese selamun aleyküm. 400 tren 400 master 200 testop küründeyim. Son zamanlarda sertleşme durumunda problem var. Geç sertleşiyorum ve yüzde 70lerde kalıyor kafam dağılırsa yüzde 30 lara kadar düşüyor. Libido çok çok iyi değil ama kötü de değil istek var. Proviron kullandım ama 4-5 gün 75 mg almama rağmen hiç etkisi olmadı shbg zaten çok düşük çıkmış testte iyice düşürmüşüz demek ki. Testten yaklaşık 1 hafta önce bir tab ari bir tab dosti almıştım.

test sonucuna göre yardımcı olur musunuz bir süredir kafama takılan ve psikolojik anlamda yoran bir durum üstüne çok kafa yordum. Vakit ayırıp okuyan cevap yazan herkese teşekkürler şimdiden iyi forumlar :)

IMG_6974.jpeg

Burada gariplikler var. Enjeksiyondan kaç gün sonra verildi bu test?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sparta34    29
gönderildi (düzenlendi)
rastlantisal, 4 saat önce yazdı:

Burada gariplikler var. Enjeksiyondan kaç gün sonra verildi bu test?

Hocam enjeksiyondan 2 gün sonra falandır. Ne gibi gariplikler hocam? Testolar dolu ürün değil biliyorum düşük olması normal olabilir o yüzden hem düşük doz ilaç hem bende düşük vuruyorum tren olduğu için ondan dolayı fazla düşük olabilir shbgde 4-5 gün boyunca 75 mg proviron kullanmıştım etkisi olmuyodu hiç zaten düşüktü demek ki iyice düştü bilemiyorum testten 4-5 gün önce kesmiştim provironu. Valla hocam psikolojik olarak çok yoruldum gerçekten düşünmekten araştırmaktan yardımcı olursanız minnettar olurum

tarihinde Sparta34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.560

Kısa esterli testosteronu gün aşırı yapmalısın, testosteronun çok fazla dalgalanmaması için daha iyi olur.  Neler yaptığını tam bilmiyorum ama e2 çok yüksek değil, belki daha öncesinde oldukça yüksek bir değerde iken armidex kullandığın için bu seviyeye kadar düşmüş olabilir, veya çok yüksek olmasa dahi jinekomastiye yatkınlığın vardır. Göğsündeki kitle için armidex yerine tamoksifen kullanmayı düşünmelisin. SHBG düşük olması serbest testosteronu arttır bu da libido ve ereksiyona katkı sağlar aslında. Bence senin problemin nispeten çok yüksek olmasa da sana göre bu e2 seviyeleri yüksek geliyor. Ben olsam öncelikle göğsümdeki kitle için tamoksifen ile önlem alır, sonrasında  pazartesi ve cuma yarım armidex kullanarak libido ve ereksiyon durumumu gözlemlerdim. 

Sparta34, Bir saat önce yazdı:

Hocam enjeksiyondan 2 gün sonra falandır. Ne gibi gariplikler hocam? Testolar dolu ürün değil biliyorum düşük olması normal olabilir o yüzden hem düşük doz ilaç hem bende düşük vuruyorum tren olduğu için ondan dolayı fazla düşük olabilir shbgde 4-5 gün boyunca 75 mg proviron kullanmıştım etkisi olmuyodu hiç zaten düşüktü demek ki iyice düştü bilemiyorum testten 4-5 gün önce kesmiştim provironu. Valla hocam psikolojik olarak çok yoruldum gerçekten düşünmekten araştırmaktan yardımcı olursanız minnettar olurum

Ben bu kısmı görmemişim, içeriğinden emin olmadığın ilaçlarla hiç bir yöntem doğru sonucu vermez, bilinmeyene hangi önlemi alacaksın ki ?

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    29
gönderildi (düzenlendi)
Rdm, 42 dakika önce yazdı:

Kısa esterli testosteronu gün aşırı yapmalısın, testosteronun çok fazla dalgalanmaması için daha iyi olur.  Neler yaptığını tam bilmiyorum ama e2 çok yüksek değil, belki daha öncesinde oldukça yüksek bir değerde iken armidex kullandığın için bu seviyeye kadar düşmüş olabilir, veya çok yüksek olmasa dahi jinekomastiye yatkınlığın vardır. Göğsündeki kitle için armidex yerine tamoksifen kullanmayı düşünmelisin. SHBG düşük olması serbest testosteronu arttır bu da libido ve ereksiyona katkı sağlar aslında. Bence senin problemin nispeten çok yüksek olmasa da sana göre bu e2 seviyeleri yüksek geliyor. Ben olsam öncelikle göğsümdeki kitle için tamoksifen ile önlem alır, sonrasında  pazartesi ve cuma yarım armidex kullanarak libido ve ereksiyon durumumu gözlemlerdim. 

Ben bu kısmı görmemişim, içeriğinden emin olmadığın ilaçlarla hiç bir yöntem doğru sonucu vermez, bilinmeyene hangi önlemi alacaksın ki ?

Hocam haklısınız kesinlikle. Birtek testoyu merdiven altı alıyordum artık onu da doğrusu neyse onu alıcam. Dün akşam bir tam ari ve 20mg tamok içtim şuan libido birazcık daha iyi gibi. Ve göğüsteki kitle kaybolana kadar tamoksu hiç kesmeyeyim mi? Shbg düşük olması dediğiniz gibi ama aşırı düşük geldi bana bu değerde olması cinselliği olumsuz etkilemez mi? Yoksa ne kadar düşük o kadar iyi midir?  Progesteron da çok düşük gözüküyor onun çok düşük olması da problem diye okumuştum @metinav hocamızın yazısında sizde nedir onun için vişey yapmalı mıyım kendiliğinden yükselir mi tren yükseltiyor diye biliyordum aslında halbuki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.081

Tren küründe testosteronu koruyucu olarak bulunduruyoruz. Masteronu da genelde anabolik etkisinden dolayı değil aromatazı dengelemek için kullanıyoruz. Sen koruyucu gevşek tutmuşsun. Bu iş böyle olmaz. Kesin dolu ve steril olduğunu bilmediğin hormonu vücuduna sokma. Öz abin satsa gene sokma. Trenbolone üzerinde oyun oynanacak bir anabolik değil. İnsanı şekilden şekile sokar ruh hali olarak ki yaşıyorsun zaten. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    29
gönderildi (düzenlendi)
rastlantisal, 10 saat önce yazdı:

Tren küründe testosteronu koruyucu olarak bulunduruyoruz. Masteronu da genelde anabolik etkisinden dolayı değil aromatazı dengelemek için kullanıyoruz. Sen koruyucu gevşek tutmuşsun. Bu iş böyle olmaz. Kesin dolu ve steril olduğunu bilmediğin hormonu vücuduna sokma. Öz abin satsa gene sokma. Trenbolone üzerinde oyun oynanacak bir anabolik değil. İnsanı şekilden şekile sokar ruh hali olarak ki yaşıyorsun zaten. 

Haklısınız hocam bu durumu düzelticem kesinlikle. Peki rdm hocama sorduklarımı size de sorsam sizin fikirleriniz ve önerileriniz ne olur şu noktada? Başka yanlış bir hamle daha yapmak istemiyorum çünkü ayrıca gariplik var demiştiniz nedendi

@rastlantisal hocam shbg çok fazla düşük gibi değerde sizce öyle mi? Progesteron da çok düşük bu da cinsel anlamda sorun değil midir öyleyse yükseltmek için bişey yapmalı mıyım? Ve bahsettiğiniz gariplikler nedir acaba aklıma takıldı öyle söylemeniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    652
Sparta34, 24.02.2025 - 18:59 yazdı:

Testoyu arttırmamı önermenizin sebebi nedir?

Haftalık 200 mg propionat haftada 2 enjeksiyon şeklinde yapıyorsun zannedersem, bu şekilde kanda stabil bir testosteron değerine sahip olamazsın çünkü propionatın yarılanma ömrü kısa. Propionat esteri için en az haftada 3 gün (pazartesi çarşamba cuma) enjeksiyon yapman lazım. Test prop için ideal enjeksiyon planı günübirlik ya da 2 günde 1 şeklinde.

Birde 3 günde 1 arimi kullanımı östü ref arasında tutmaktan ziyade fazla düşürmez mi bilmediğim için soruyorum.

Östrojen ve östrojen bloke ilaçların kullanımı konusunda her birey farklı, o yüzden şuanda kullandığın östrojen düşürücü ilaç arimidex olduğu için senin durumunda başlangıç olarak 3 günde 1 tam tablet kullanımı daha doğru olur, belli bir süre kullandıktan sonra östrojenini ne seviyede aşağıya çekiyor bunun kontrolünü kan tahlilleriyle yapman gerek. Sonrasında ona göre ne kadar kullanman gerektiğini anlarsın. 

Progesteron ve shbg de düşük baya bunlar için ne yapmalıyım?

Progesteron değerlerinin kür içinde düşük olması beklenebilen bir durum onun için bir şey yapmana gerek yok, shbg yükselmesi proviron ve benzeri bir oral steroid kullanmadığın sürece zamanla normal değerlere gelir. Göğüs hassasiyeti yaratan ilaç büyük ihtimal trenbolone. Trenbolone progesteron türevi bir ilaç olduğu için ve progesteron reseptörleri üzerinde etkisi fazla olan bir ilaç olduğu için göğüs ucu dokusunu östrojene duyarlı hale getiriyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    29
hectordoyle, 3 saat önce yazdı:

Haftalık 200 mg propionat haftada 2 enjeksiyon şeklinde yapıyorsun zannedersem, bu şekilde kanda stabil bir testosteron değerine sahip olamazsın çünkü propionatın yarılanma ömrü kısa. Propionat esteri için en az haftada 3 gün (pazartesi çarşamba cuma) enjeksiyon yapman lazım. Test prop için ideal enjeksiyon planı günübirlik ya da 2 günde 1 şeklinde.

Östrojen ve östrojen bloke ilaçların kullanımı konusunda her birey farklı, o yüzden şuanda kullandığın östrojen düşürücü ilaç arimidex olduğu için senin durumunda başlangıç olarak 3 günde 1 tam tablet kullanımı daha doğru olur, belli bir süre kullandıktan sonra östrojenini ne seviyede aşağıya çekiyor bunun kontrolünü kan tahlilleriyle yapman gerek. Sonrasında ona göre ne kadar kullanman gerektiğini anlarsın. 

Progesteron değerlerinin kür içinde düşük olması beklenebilen bir durum onun için bir şey yapmana gerek yok, shbg yükselmesi proviron ve benzeri bir oral steroid kullanmadığın sürece zamanla normal değerlere gelir. Göğüs hassasiyeti yaratan ilaç büyük ihtimal trenbolone. Trenbolone progesteron türevi bir ilaç olduğu için ve progesteron reseptörleri üzerinde etkisi fazla olan bir ilaç olduğu için göğüs ucu dokusunu östrojene duyarlı hale getiriyor. 

Hocam gerçekten çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için minnettarım. Testoyu kürü 2 günde 1 enjekte ediyorum dalgalanma konusu için ki kısa ester zaten yarı ömründen dolayı ama ben uzun ester ürünleri bile bu şekilde yapıyorum. progesteronun bu seviyede düşük olması da cinsel problemler yaratıyor diye biliyordum ben yanlış mı biliyorum. Kendi kendine yükselmezse ki tren var zaten yükselmez heralde cinsel olarak hep bir problem olucak öyleyse engel olamayız doğru mu shbg içinse çok proviron kullandım 400 de master vardı sanırım ondan çok düştü proviron kestim ancak master 400 devam ediyorum bu masteron oranı shbg nin yükselmesine engel olue mu dozu düşürmeli miyim? Testoyu da arttırdım naturel değerlerde çünkü testo arttırmam shbgde yükseliş yaratır mı? 

Son olarak da tren progesteron üzerinden göğsü östrojene duyarlı hale getirdiği için o zaman östrojenim çok yüksek olmamasına rağmen bundan dolayı göğüs ucunda kitle oluşumu gerçekleşiyor diye anlıyorum o zaman ben östrojeni ref aralığında da tutsam göğüste jino oluşumu devam edebilir bundan dolayı 3 günde bir yada 2 günde bir 20mg tamoksifeni kür bitene kadar eklesem hassasiyet olmamasına rağmen kullanmanın herhangi bir hormonu kötü etkileme ihtimali olur mu

Tekrar teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    652
Sparta34, 11 dakika önce yazdı:

progesteronun bu seviyede düşük olması da cinsel problemler yaratıyor diye biliyordum ben yanlış mı biliyorum. Kendi kendine yükselmezse ki tren var zaten yükselmez heralde cinsel olarak hep bir problem olucak öyleyse engel olamayız doğru mu

Eğer naturelsen progesteron düşüklüğü cinsel problem yaratabilir. Ben de kürdeyim (pek kür denilmez, haftalık 250mg test cypionate günlük 25mg proviron) ve benim progesteron değerlerim hali hazırda düşük tarafa daha yakın ve cinsel anlamda bir problem yaşamıyorum. 

Sparta34, 14 dakika önce yazdı:

shbg içinse çok proviron kullandım 400 de master vardı sanırım ondan çok düştü proviron kestim ancak master 400 devam ediyorum bu masteron oranı shbg nin yükselmesine engel olue mu dozu düşürmeli miyim? Testoyu da arttırdım naturel değerlerde çünkü testo arttırmam shbgde yükseliş yaratır mı? 

Masteronun dozajını azaltabilirsin, o da aynı şekil shbg yi düşürüyor bunu yazmayı unutmuşum. Testo değerlerini 500 600 ng/dl lerde değil de 1000 ve üstünde tutman senin için daha iyi. Normalde testo arttırdığında shbg de belli bir oranda düşme oluyor kişisine göre. Kan tahlillerine göre bakıp değerlendirmek en doğrusu. 

Sparta34, 19 dakika önce yazdı:

Son olarak da tren progesteron üzerinden göğsü östrojene duyarlı hale getirdiği için o zaman östrojenim çok yüksek olmamasına rağmen bundan dolayı göğüs ucunda kitle oluşumu gerçekleşiyor diye anlıyorum o zaman ben östrojeni ref aralığında da tutsam göğüste jino oluşumu devam edebilir bundan dolayı 3 günde bir yada 2 günde bir 20mg tamoksifeni kür bitene kadar eklesem hassasiyet olmamasına rağmen kullanmanın herhangi bir hormonu kötü etkileme ihtimali olur mu

Tamoksifen kullanmanı önermem, teorik olarak baktığında evet tamoksifen bu tarz bir durumda ortaya çıkacak göğüs ucu hassasiyetini ortadan kaldırabilir ancak uygulamaya konulduğunda hem kendi üzerimde hem de başkalarında işe yaradığına şahit olmadım. Geçen yaz tren kullanırken göğüs ucu için tamoksifen ekleyeyim dedim de göğüs ucum daha da hassas bir hale geldi ben de anlamadım :D Bu durumda da sana önerim trenbolon kullanacaksan enanthate formunu kullanma ve haftalık olabildiğince az dozajda kullan. 400 mg tren kullanıyorum demişsin ve bence fazla bir miktar, bunu azaltabilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    29
hectordoyle, 2 saat önce yazdı:

Eğer naturelsen progesteron düşüklüğü cinsel problem yaratabilir. Ben de kürdeyim (pek kür denilmez, haftalık 250mg test cypionate günlük 25mg proviron) ve benim progesteron değerlerim hali hazırda düşük tarafa daha yakın ve cinsel anlamda bir problem yaşamıyorum. 

Masteronun dozajını azaltabilirsin, o da aynı şekil shbg yi düşürüyor bunu yazmayı unutmuşum. Testo değerlerini 500 600 ng/dl lerde değil de 1000 ve üstünde tutman senin için daha iyi. Normalde testo arttırdığında shbg de belli bir oranda düşme oluyor kişisine göre. Kan tahlillerine göre bakıp değerlendirmek en doğrusu. 

Tamoksifen kullanmanı önermem, teorik olarak baktığında evet tamoksifen bu tarz bir durumda ortaya çıkacak göğüs ucu hassasiyetini ortadan kaldırabilir ancak uygulamaya konulduğunda hem kendi üzerimde hem de başkalarında işe yaradığına şahit olmadım. Geçen yaz tren kullanırken göğüs ucu için tamoksifen ekleyeyim dedim de göğüs ucum daha da hassas bir hale geldi ben de anlamadım :D Bu durumda da sana önerim trenbolon kullanacaksan enanthate formunu kullanma ve haftalık olabildiğince az dozajda kullan. 400 mg tren kullanıyorum demişsin ve bence fazla bir miktar, bunu azaltabilirsin. 

Anladım hocam dediklerinizi uygulıycam trenbolone acetat formunda bu arada. Tamoksda bir zamanlar işe yarıyordu bende başka bir tren küründe ama bu sefer sanki yaramıyor gibi geldi gerçekten bana da. Arimidexi dediğiniz gibi ekliyorum bu arada ama şunu sormak istiyorum östrojenin çok düşmesi sertleşme sorunu ve libido yapıyor ama çok yükselmesi de yapıyor? Aynı şekilde prolaktinin de çok düşmesi sertleşme ve libido sorunu çık yükselmesi de aynı? Yani bunları anlamanın tek yolu kan değerleri midir ben yarın libidom yok dediğimde evet östrojen yada evet prolaktin diye ayırmam için bir yol var mıdır sizce?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
billythekid    37

Hocam Shbg aşırı düşük . Buda testonun daha fazla aromatize olmasına (aynı şekilde Dht dönüşümüde..) ve vücutta çok hızlı şekilde metabolize olmasına yol açıyor. Mantıken düşük Shbg fazla serbest testo daha fazla kazanç gibi gözüküyor ama herşeyin dengesi var, shbg normal aralığın altında olduğunda böyle sıkıntılara yol açıyor. Aşırı düşük shbg si olup kürde sıkıntı yaşayan çok kişi gördüm yabancı forumlarda. Aynı şekilde bendede aynı durum var ve can sıkıcı bir durum .

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    29
billythekid, 6 saat önce yazdı:

Hocam Shbg aşırı düşük . Buda testonun daha fazla aromatize olmasına (aynı şekilde Dht dönüşümüde..) ve vücutta çok hızlı şekilde metabolize olmasına yol açıyor. Mantıken düşük Shbg fazla serbest testo daha fazla kazanç gibi gözüküyor ama herşeyin dengesi var, shbg normal aralığın altında olduğunda böyle sıkıntılara yol açıyor. Aşırı düşük shbg si olup kürde sıkıntı yaşayan çok kişi gördüm yabancı forumlarda. Aynı şekilde bendede aynı durum var ve can sıkıcı bir durum .

Bu shbgnin çok düştüğünü yada çok yükseldiğini anlama yolu yok sanırım kan testi hariç?

Ayrıca masteron dozunu düşürmek yeterli olur mu acaba shbgnin ref aralığına gelmesi için?

Bu shbgyi kürde tek düşüren olay proviron ve masteron mudur başka düşüren madde var mı? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
billythekid    37
Sparta34, 9 saat önce yazdı:

Bu shbgnin çok düştüğünü yada çok yükseldiğini anlama yolu yok sanırım kan testi hariç?

Ayrıca masteron dozunu düşürmek yeterli olur mu acaba shbgnin ref aralığına gelmesi için?

Bu shbgyi kürde tek düşüren olay proviron ve masteron mudur başka düşüren madde var mı? 

En fazla proviron düşürür onu hiç kullanma. Masteronun dozunu düşürüp kendini gözlemleyebilirsin daha iyi hissediyormusun vs. Testosteronun miktarı yükseldikçe de shbg azalır. Tren konusunda shbg ye çok fazla bağlanması yok deniyor ama hiç kullanmadığım için birşey diyemem bu konuda ustalara kulak vermek gerek. Özellikle kürde bu düşük Shbg konusunda @metinav hocadan bir rehber,tavsiye çok güzel olurdu. Ne zamandır kürdesin bilmiyorum ama pct yapar dinlendirirsin vücudu son çare.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    29
gönderildi (düzenlendi)
billythekid, 4 saat önce yazdı:

En fazla proviron düşürür onu hiç kullanma. Masteronun dozunu düşürüp kendini gözlemleyebilirsin daha iyi hissediyormusun vs. Testosteronun miktarı yükseldikçe de shbg azalır. Tren konusunda shbg ye çok fazla bağlanması yok deniyor ama hiç kullanmadığım için birşey diyemem bu konuda ustalara kulak vermek gerek. Özellikle kürde bu düşük Shbg konusunda @metinav hocadan bir rehber,tavsiye çok güzel olurdu. Ne zamandır kürdesin bilmiyorum ama pct yapar dinlendirirsin vücudu son çare.

@metinav hocanın shbg yazısını okudum ama kendisi de teste yorum yapsa çok sevinirim açıkcası. Sana da çok teşekkür ediyorum dostum yardımcı olduğun için pct yapmayı gerektiricek kadar bir sıkıntım yok şükür shbg biraz ref aralığına gelse o ufak sertlik eksikliği de gidecek gibi östrojen de zaten üst sınıra yakın çıkmış bir tab ari atmıştım daha iyi hissediyorum şuan

Bilgin var mıdır bilmiyorum ama sormak istedim ben kürde blast cruise olarak devam ediyorum eğer testislerde atrofi olursa ovitrelle alıyorum bir şırınga 1 haftada ama atrofi olmazsa vurmuyorum testis atrofisi sertleşme de eksiklik yaratır mı sence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
billythekid    37
Sparta34, 14 dakika önce yazdı:

@metinav hocanın shbg yazısını okudum ama kendisi de teste yorum yapsa çok sevinirim açıkcası. Sana da çok teşekkür ediyorum dostum yardımcı olduğun için pct yapmayı gerektiricek kadar bir sıkıntım yok şükür shbg biraz ref aralığına gelse o ufak sertlik eksikliği de gidecek gibi östrojen de zaten üst sınıra yakın çıkmış bir tab ari atmıştım daha iyi hissediyorum şuan

Bilgin var mıdır bilmiyorum ama sormak istedim ben kürde blast cruise olarak devam ediyorum eğer testislerde atrofi olursa ovitrelle alıyorum bir şırınga 1 haftada ama atrofi olmazsa vurmuyorum testis atrofisi sertleşme de eksiklik yaratır mı sence

Hocam atrofi testisin uzun süre lh a maruz kalmadığından küçülmesi bildiğimiz gibi. Testis bizim dışarıdan aldığımız testo dışındada hormonlar salgılıyor ve bunların libido,zihinsel vs faydaları var ama küre giren birisinin bunlardan mahrum kalıp tak diye libido, ereksiyon sorunu yaşaması biraz zor. Sen ne kadardır kürdesin bilmiyorum ama forumlarda çok uzun süreler trt de kalıp penis hassasiyeti,orgazm kalitesi,ruh hali gibi durumları kötüleşip HCG ekleyince iyi hissedenler gördüm. Sen ovitrel vurduğunda sıkıntıların geçiyorsa belki dediğin gibidir ama ben sende öyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Senin sıkıntı e2,prolaktin,shbg ekseninde olabilir özellikle aşırı düşük shbg. Bu arada kür içinde tek ovitreli vurup devam ediyorsan o da E2 yi sağlam oynatır sıkıntı yaşatabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.999
gönderildi (düzenlendi)
Sparta34, 25.02.2025 - 13:50 yazdı:

Hocam haklısınız kesinlikle. Birtek testoyu merdiven altı alıyordum artık onu da doğrusu neyse onu alıcam. Dün akşam bir tam ari ve 20mg tamok içtim şuan libido birazcık daha iyi gibi. Ve göğüsteki kitle kaybolana kadar tamoksu hiç kesmeyeyim mi? Shbg düşük olması dediğiniz gibi ama aşırı düşük geldi bana bu değerde olması cinselliği olumsuz etkilemez mi? Yoksa ne kadar düşük o kadar iyi midir?  Progesteron da çok düşük gözüküyor onun çok düşük olması da problem diye okumuştum @metinav hocamızın yazısında sizde nedir onun için vişey yapmalı mıyım kendiliğinden yükselir mi tren yükseltiyor diye biliyordum aslında halbuki

Teste göre östrojenin yüksek, bunu düşürmek için hafta da 2 defa 1 tablet arimidex kullan.Proviron ve benzeri dht türevi steroid kullanmayı bırak...Prolaktin ve progesteronu da rahat bırak müdahale etme...Meme de kitle varsa bu tahminen östrojen seviyesinden kaynaklanıyordur.Tamoksifen kullanabilirsin...Östrojen ve dht arasında bir denge var.Bu dengeye bağlı olarak shbg seviyesi de ayarlanıyor vucut tarafından...

tarihinde metinav tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    29
billythekid, 7 saat önce yazdı:

Hocam atrofi testisin uzun süre lh a maruz kalmadığından küçülmesi bildiğimiz gibi. Testis bizim dışarıdan aldığımız testo dışındada hormonlar salgılıyor ve bunların libido,zihinsel vs faydaları var ama küre giren birisinin bunlardan mahrum kalıp tak diye libido, ereksiyon sorunu yaşaması biraz zor. Sen ne kadardır kürdesin bilmiyorum ama forumlarda çok uzun süreler trt de kalıp penis hassasiyeti,orgazm kalitesi,ruh hali gibi durumları kötüleşip HCG ekleyince iyi hissedenler gördüm. Sen ovitrel vurduğunda sıkıntıların geçiyorsa belki dediğin gibidir ama ben sende öyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Senin sıkıntı e2,prolaktin,shbg ekseninde olabilir özellikle aşırı düşük shbg. Bu arada kür içinde tek ovitreli vurup devam ediyorsan o da E2 yi sağlam oynatır sıkıntı yaşatabilir.

Yaklaşık 2 sene olucak sanırım kürdeyim pct yapmadım ortasında bir tane ovit kullanmıştım ama açıkcası cinselliği gözlemlemedim dediğin gibi ondan olduğunu ben de zannetmiyorum testislerimde de aslında bi küçülme yok ondan dolayı kullanmıyorum ama kullanıp denemekten de zarar gelmez bakalım önce östrojeni bi düşürüp shbgyi yükseltelim sonrasına bakarız teşekkür ediyorum hocam sana tekrar vakit ayırdığın için 

metinav, 6 saat önce yazdı:

Teste göre östrojenin yüksek, bunu düşürmek için hafta da 2 defa 1 tablet arimidex kullan.Proviron ve benzeri dht türevi steroid kullanmayı bırak...Prolaktin ve progesteronu da rahat bırak müdahale etme...Meme de kitle varsa bu tahminen östrojen seviyesinden kaynaklanıyordur.Tamoksifen kullanabilirsin...Östrojen ve dht arasında bir denge var.Bu dengeye bağlı olarak shbg seviyesi de ayarlanıyor vucut tarafından...

sizin yorumlamanıza çok sevindim hocam minnettarım dediğiniz gibi yapıyorum bir kaç arkadaşımız da aynı önerilerde bulundu bakalım ilerleyen zamanlarda görücez teşekkür ediyorum size de

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Spartacuskaan
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      3 yıllık okb tedavisi(anafril, rixper) sonrası bu sorunları 2 yıldır yaşıyorum. 2 yıl önce tedavim bitti. Ama bu seferde 2 yıldır bunla dertte. Yaş 34..Ve yağlı şekilde kilomda fazla. Test sonuçları aşağıda. 3 kere ürolojiye gittim. Teston yeterli. ESWT olacaksın diolar. Hocam testo düşük diyorum normal diyorlar.
      Destekleriniz için teşekkürler.

• Yazan: ceman
      Herkese iyi forumlar,
      Yaklaşık 7 haftadır 1 er ml testo enanthat ve boldenon alıyorum kan değerlerim 6. Haftaya ait.Boy 175 kg 88 yaş 25 kürde isteksizlik ve sanki sertleşme sorunu yaşıyor gibiyim haftada 1 armidex ve günde 1 proviron dan 2 ye çıkarttım sizce başka öneriniz var mıdır? Beslenme çok form kapandığı için azalttım karbi 250 gr pirinç , 3 kaşık zeytinyağı,  700 gr Tavuk, 3 tam 2 beyaz yumurta. 

• Yazan: asforabas
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ciddi manada sertleşme sorunum var ilişkiye girecek sertliği yakalayamıyorum iki farklı üroloji doktoruna gittim ve ikisi de bir sorunum olmadığını söyledi ve problemimle olduğum gibi baş başa kaldım yardımcı olabilecek var mı?

• Yazan: ousyldz
      Abilerim merhabalar,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron e. 400 mg Boldenon 400 mg Dianabol 30 mg Kürümün 6.haftasındayım. İlk 5 hafta libido ve ereksiyon aşırı derecede artmış olmasına rağmen şu 1 haftadır ciddi ereksiyon sorunu yaşıyorum fakat libidom oldukça yüksek fakat şalter kapalı sizce proviron eklemelimiyim? yoksa yeni gelen parti falan mı boş çıktı aklımda bir ton soru var yardımlarınızı bekliyorum.
      GÜNCEL TEST SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.