Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Merttcnyldzzz

Ilk kür testosteron+npp+igf! fikir ve düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Şuanda doğal spor yapıyorum ve ilk kürüme girmeyi planlıyorum. Yarın küre başladığımda yavaş yavaş kaloriyi arttıracağım kür boyunca desteklerinizi bekliyorum. :) Fikir, öneri ve düşüncelerinizi.

KİŞİSEL VERİLERİM:

• BOY 1.77 CM
  • KG 81

KÜR PLANLAMAM:

• Testosteron Enanthate
  • Deca
  • igf 1

AKTİF BESLENME PLANLAMAM:

• 800 tavuk
  • 300 pirinç
  • 10 fıstık
  • 20 ceviz
  • 10 z.yağ
  • 65 gram whey
  • 2 tam yumurta

GÜNCEL FORMUM:

F4D3F34D-AF94-4936-B512-7428F862756A.jpeg IMG_3444.jpeg IMG_3447.jpeg IMG_3432.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ZYZZ    93

Fizik doğal olarak gayet güzel hocam zaten. 

• İlaç markası nedir?
  • Ve kür öncesi kan testi yaptınız mı?

Sakın test yapmadan başlamayın.

• lh
  • fsh
  • alt
  • ast
  • e2
  • prolaktin
  • free testo
  • total testo

Bunları yaptırmadan sakın başlamayın. Yaptırdıysanız da koyun buraya bakalım.

tarihinde ZYZZ tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, Bir saat önce yazdı:

Koç kontrolünde yapmayacaksan decayı ilk kürde önermem. Acemi ilacı değil oyuncak değil bunlar!

Koçun söylediği bu hocam bolde ile değil deca ile başlayıp boldeye döneceğiz dedi kendisi

Diver, Bir saat önce yazdı:

Koç kontrolünde yapmayacaksan decayı ilk kürde önermem. Acemi ilacı değil oyuncak değil bunlar!

başlayalım 

ZYZZ, Bir saat önce yazdı:

Fizik doğal olarak gayet güzel hocam zaten. 

• İlaç markası nedir?
  • Ve kür öncesi kan testi yaptınız mı?

Sakın test yapmadan başlamayın.

• lh
  • fsh
  • alt
  • ast
  • e2
  • prolaktin
  • free testo
  • total testo

Bunları yaptırmadan sakın başlamayın. Yaptırdıysanız da koyun buraya bakalım.

Yaptırmadım hocam yaptırıp buraya atarım yarın 

Meditech hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    276

Merhaba, ilk kürden Testosteron dışında bir steroid kullanılmasını mantıklı görmüyorum çünkü vücudun hem en başta yüksek erkeklik hormonuna verdiği tepkiyi ölçmemiz gerekiyor hem de bunun yanına Nandrolone yani 19nor türevi bir ilacı katmanız yan etki yönetimini özellikle ilk kürde vücudunuzu tanımadığınızdan farklı steroidlere nasıl tepki verdiğinizi işleri daha komplike hale getirebilir.

Üstüne üstlük Primobolan gibi steroidler de kullanılacaksa ilk kürde ben kesinlikle kürün ilk 4 haftası sadece testosteron sonradan primobolone eklenmesi taraftarıyım çünkü hali hazırda 5-alfa-redüktaz enzimi testosteronu DHT’ye konverte edecektir ve DHT sebepli etkileri erkenden izleyebiliriz bildiğimiz üzere Primobolan DHT türevidir ve DHT androjenik etkilere sebebiyet verir erkek tipi keklik, akne vb vb gibi bu durumu daha kontrol altına alır dediğim metod.

NPP ile androjenik yan etki yaşama ihtimaliniz oldukça düşük neredeyse saf bir anaboliktir NPP ama dediğim gibi farklı klasmanda stetoidleri ilk seferde kullanmanız sizin için süreci karmaşık hale getirebilir.

Peptid ile bu iki ilacı kombinlemek oldukça mantıklı bir harekettir Igf-1 uydu hücre aktivasyonu ve mTor mekanizması gibi farklı mekanizmalar ile kasa hipertrofik uyarı verir bu da anabolikler ile sinerjik çalışma modülü bize sunar. Ama sana tavsiyem en başta en azından 4 hafta sadece testosteron ve igf-1 devam edip, geriye kalanında NPP eklemeniz olacaktır eğer ki illede girecem diyorsanız..

Bunun yanı sıra kür öncesi testleriniz tamamen hazır değilse hazırlayıp ondan sonra sürece başlamanız sağlık parametrelerin kontrolünü daha kolay hale getirecektir temel olarak:

ALT, AST, GGT, total direkt bilirubin, ALP, Kreatinin, üre, eGFR, total serbest testosteron, SBHG, prolaktin, LH, FSH, e2, TSH, T3, T4, ldl, hdl. Trigliserid, albumin, total protein, tam idrar testi kontrolü yapmanız sağlıklı olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 57 dakika önce yazdı:

Hocam peki neden ilk kürde deka olmaz açıklayabilirsiniz teşekkürler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    276
Merttcnyldzzz, Şimdi yazdı:

Ben size yukarıdaki yazımda üstünden geçerek anlattım Nandrolone ve metabolitleri vücutta hem fizyolojik hem de nörolojik olarak çok geniş bir etki mekanizmasına sahiptir duyulanın aksine Nandrolone, Trenbolone’den daha toksiktir organlar yönünde 

Dediğimi destekleyen bir takım makaleler:

https://www.diva-portal.org/smash/record.jsf?pid=diva2%3A1685624&dswid=8630

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0306452218307772

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg, 46 dakika önce yazdı:

Merhaba, ilk kürden Testosteron dışında bir steroid kullanılmasını mantıklı görmüyorum çünkü vücudun hem en başta yüksek erkeklik hormonuna verdiği tepkiyi ölçmemiz gerekiyor hem de bunun yanına Nandrolone yani 19nor türevi bir ilacı katmanız yan etki yönetimini özellikle ilk kürde vücudunuzu tanımadığınızdan farklı steroidlere nasıl tepki verdiğinizi işleri daha komplike hale getirebilir.

Üstüne üstlük Primobolan gibi steroidler de kullanılacaksa ilk kürde ben kesinlikle kürün ilk 4 haftası sadece testosteron sonradan primobolone eklenmesi taraftarıyım çünkü hali hazırda 5-alfa-redüktaz enzimi testosteronu DHT’ye konverte edecektir ve DHT sebepli etkileri erkenden izleyebiliriz bildiğimiz üzere Primobolan DHT türevidir ve DHT androjenik etkilere sebebiyet verir erkek tipi keklik, akne vb vb gibi bu durumu daha kontrol altına alır dediğim metod.

NPP ile androjenik yan etki yaşama ihtimaliniz oldukça düşük neredeyse saf bir anaboliktir NPP ama dediğim gibi farklı klasmanda stetoidleri ilk seferde kullanmanız sizin için süreci karmaşık hale getirebilir.

Peptid ile bu iki ilacı kombinlemek oldukça mantıklı bir harekettir Igf-1 uydu hücre aktivasyonu ve mTor mekanizması gibi farklı mekanizmalar ile kasa hipertrofik uyarı verir bu da anabolikler ile sinerjik çalışma modülü bize sunar. Ama sana tavsiyem en başta en azından 4 hafta sadece testosteron ve igf-1 devam edip, geriye kalanında NPP eklemeniz olacaktır eğer ki illede girecem diyorsanız..

Bunun yanı sıra kür öncesi testleriniz tamamen hazır değilse hazırlayıp ondan sonra sürece başlamanız sağlık parametrelerin kontrolünü daha kolay hale getirecektir temel olarak:

ALT, AST, GGT, total direkt bilirubin, ALP, Kreatinin, üre, eGFR, total serbest testosteron, SBHG, prolaktin, LH, FSH, e2, TSH, T3, T4, ldl, hdl. Trigliserid, albumin, total protein, tam idrar testi kontrolü yapmanız sağlıklı olacaktır.

Peki hocam ilk 4 hafta testo ile başlayacaksak kaç mg önerirsiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    276
Merttcnyldzzz, 12 dakika önce yazdı:

Peki hocam ilk 4 hafta testo ile başlayacaksak kaç mg önerirsiniz

İlk kürün ise 300 başlayabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg, 21 dakika önce yazdı:

İlk kürün ise 300 başlayabilirsin.

Hocam zaten deca beni korkutuyordu forumuda bunun için açmıştım zaten 

300 ile başlayıp 4 hafta sonra ne eklemek gerekir dediğin gibi npp veya petpit ne önerirsin formum yukarıda var zaten çok yağlanıp sulanmak istemiyorum temiz bi kütle koymak istiyorum (deca korkutuyor bu yüzden)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    898
Merttcnyldzzz, 8 dakika önce yazdı:

300 ile başlayıp 4 hafta sonra ne eklemek gerekir dediğin gibi npp veya petpit ne önerirsin formum yukarıda var zaten çok yağlanıp sulanmak istemiyorum temiz bi kütle koymak istiyorum (deca korkutuyor bu yüzden)

deca sulandırıp yağlandırmaz, seni sulandırıp yağlandıran kirli beslenme ve eksik kardiyodur. Estradiolüne bir etkisi yok decanın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

deca sulandırıp yağlandırmaz, seni sulandırıp yağlandıran kirli beslenme ve eksik kardiyodur. Estradiolüne bir etkisi yok decanın

Peki deca hakınnda ne dersin hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    898
Merttcnyldzzz, 1 dakika önce yazdı:

Peki deca hakınnda ne dersin hocam 

decayı öneririm, herkesin aksine ben ilk kürde deca taraftarıyım. Ancak başta NPP kullanırsan daha garantili sonuçlar alabilirsin. Fakat dozlar burada çok önemli, bana aklındaki planlamayı yazar mısın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    276
Merttcnyldzzz, Bir saat önce yazdı:

300 ile başlayıp 4. Hafta sonunda 500’e çıkarıp yanına 200 primo ekleyebilirsin. Nandrolone kullanmana hiçbir şekilde gerek yok reseptörlerin henüz hiçbir steroid ile tanışmadığı için zaten yüksek miktarda kas kazanacaksın. Deca ağızdan ağıza alınıldığı gibi hafif değil hatta bir sürü konuda Trenbolone’den daha sert olabiliyor.

Deca gibi ilaçlar kandan çıksa bile metabolitlerinin kandan çıkması aylar sürebilir bu sebepten ötürü cinsel ya da fiziksel yan etkileri geniş bir periyoda yayılabilir ki bu da istemediğimiz bir şeydir yan etki kontrolü açısında.

En başta FDA tarafından onaylanmış literatürde bolca araştırmaya sahip olan ilaçlarla devam etmemiz hem yan etki hem de bilinirlik açısından daha güvenli bir kontrol mekanizması sağlayacaktır.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    21
Merttcnyldzzz, 2 saat önce yazdı:

İlk kürde o olmaz bu olmaz saçma geliyor bana hepsinin riski sonuçta aynı? ilk kürümdeyim ve tren kullanıyorum, koçun varsa onun kontrolü altında kullanılır

tarihinde matiquew133 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    21
Tony Montana, Şimdi yazdı:

Dostum sence deca ile rimobolan aynı risk profilini mi taşıyor ? 
veya tren ile masteron ? 
hepsi aynı risk dediğine göre bu konularda gerçekten bilgi eksiğin gözüküyor..

Dostum benim bahsettiğim ilk kür olayı. ilk kürde zararlı olan şey 5. kürde zararsız mı kalıyor :) + zaten bilgili değilim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    21
Tony Montana, 16 dakika önce yazdı:

Mesela tren kullanıyorum demişsin. Tren dick olayını duydun mu ? Nasıl engelleyebilirsin biliyor musun ? Veya trenin tiroidlerini bozacağını, tansiyonunu ciddi derecede fırlatabileceğini, prolaktin yüzünden jino olabileceğini, psikolojik zararlar bırakabileceğini biliyor musun ? Bunlara nasıl önlem alıyorsun mesela 

Yan etki yaşamıyorum şu an saç dökülmesi dışında. 

Haklısın hocam. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    276
matiquew133, 10 dakika önce yazdı:

İlk kürde o olmaz bu olmaz saçma geliyor bana hepsinin riski sonuçta aynı? ilk kürümdeyim ve tren kullanıyorum, koçun varsa onun kontrolü altında kullanılır

Koçunun yeterli bilgi seviyesine sahip olduğunu nereden biliyorsun ? Koçunun olması araştırmayacağın anlamına mı geliyor ? Belki kullandığın bileşik bilmeden balıklama atlamadan ötürü kritik yan etkilere sebep olacak ve neyin sebep olduğunu buna ne sen ne de koçum nasıl bilecek ? Vücudun ekstra kendi üretmiş olduğu hormon almana nasıl tepki vereceğini bilmeden direkt sentetik varyasyonları kullanmak sence akıllıca mı ? Sentetik varyasyonların mı yoksa testosteronun mu sebep olduğunu nereden hareketle bileceksin ? Psikolojik yan etkiler ne ile dengede tutmayı düşünüyorsun ? Psikolojik etkiler hayatını ve düşünme kapasitesini etkilediği zaman nasıl bir çözüm yolu bulacaksın ?

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    27
Fuhrer, 26.01.2025 - 21:35 yazdı:

decayı öneririm, herkesin aksine ben ilk kürde deca taraftarıyım. Ancak başta NPP kullanırsan daha garantili sonuçlar alabilirsin. Fakat dozlar burada çok önemli, bana aklındaki planlamayı yazar mısın?

konuyu hortlatayım:) hocam deca dick' in önüne geçilebiliyor mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    798
oppomer, 4 saat önce yazdı:

konuyu hortlatayım:) hocam deca dick' in önüne geçilebiliyor mu?

E2 ve prolaktin kontrol altında olduğu sürece deca dick yaşamazsın ancak ilaçtan kaynaklı psikolojik yan etkiler için bir şey söyleyemem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    27
hectordoyle, 53 dakika önce yazdı:

E2 ve prolaktin kontrol altında olduğu sürece deca dick yaşamazsın ancak ilaçtan kaynaklı psikolojik yan etkiler için bir şey söyleyemem

Ama kullanan bazı kişiler testlerinde e2 ve prolaktinin normal değerler arasında olduğunu ve halen cinsel sorunlar yaşadıklarını söylüyorlar, birde antidepresan ile npp kullanılabilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    332
oppomer, 2 saat önce yazdı:

Ama kullanan bazı kişiler testlerinde e2 ve prolaktinin normal değerler arasında olduğunu ve halen cinsel sorunlar yaşadıklarını söylüyorlar, birde antidepresan ile npp kullanılabilir mi?

Tam nedeni bilinmiyor önüne geçmek için alabiliceğin önlemler var ama riski ortadan kaldıramıyorsun yaşayanların birçoğu 2 sene içinde iyileşiyormuş ama eski performanslarının olmadığını söylüyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    798
oppomer, 16 saat önce yazdı:

İşte bunun yaşanma nedeni kişinin nandrolona (deca ve npp) verdiği tepkiden kaynaklı. Bu da demekki deca ve npp senin ilacın değil, başka ilaçlarla devam edersin olur biter. Ben bile daha deca veya npp kullanmaya cesaret edemedim, tren kullanmış olmama rağmen :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    27
hectordoyle, 1 saat önce yazdı:

İşte bunun yaşanma nedeni kişinin nandrolona (deca ve npp) verdiği tepkiden kaynaklı. Bu da demekki deca ve npp senin ilacın değil, başka ilaçlarla devam edersin olur biter. Ben bile daha deca veya npp kullanmaya cesaret edemedim, tren kullanmış olmama rağmen :D 

tres deca sıkıntılı, masteron' un hacime katkısı yok ve saç döküyo, boldenon kanda ve tansiyonda sıkıntı yapıyo, rimo iyi ama pahalı,  o zaman only testo candır :)

tarihinde oppomer tarafından düzenlendi
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    55
oppomer, Bir saat önce yazdı:

tres deca sıkıntılı, masteron' un hacime katkısı yok ve saç döküyo, boldenon kanda ve tansiyonda sıkıntı yapıyo, rimo iyi ama pahalı,  o zaman only testo candır :)

Hiçbir ilacın yan etkisi olmasaydı bütün dünya kullanırdı zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: whiteface
      Herkese merhaba,
      İlk defa testosterone kürüne başlayacağım. Yaklaşık 2-3 haftadır gerek bu forumda gerekse diğer platformlarda araştırma yapıyor, bilgi ediniyorum. Sürece "Only Testo" (Sadece Testosteron) olarak başlama kararı aldım. Sizlerden öğrendiklerim ve gördüklerim kadarıyla benim için ulaşması en güvenilir ve en kolay seçenek Sustanon 250 mg oldu. Tanıdık bir eczane buldum; ancak kendisi, beni tanıdığı ve güvendiği için şimdilik sadece 1 kutu verebileceğini söyledi.
      Forumdaki konularda genellikle 20 haftalık kürlerden bahsediliyor. Sustanon'un 1 kutusunda 1 ml ampul olduğu düşünülürse, benim bu süreç için yaklaşık 20 kutuya ihtiyacım olacak. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
      Şimdiden herkese çok teşekkürler.
    • Yazan: Vassa
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 1.5 yıldır forumu düzenli olarak takip ediyorum. Bugüne kadar çoğunlukla okuyucu tarafta kaldım ancak artık kendi sürecimi paylaşarak sizlerin görüşlerini almak istedim.
      32 yaşında 184 cm boyundayım ve şu an 81 kg ağırlığındayım. Spora yeniden başladığım dönemde ise yaklaşık 100 kg civarındaydım. Konuya eklediğim fotoğraflarda tüm süreci kronolojik olarak paylaşıyorum. Güncel formumu en sona koydum yazısız olan fotoğraflar.. Fotoğrafların üzerinde tarih ve kilo bilgileri de yer alıyor. Güncel kan tahlillerimde mevcut.(Öströjen vs onları yaptıramadım) Spor geçmişim aslında daha eskiye dayanıyor. Çocukluğumdan beri yüzme ve basketbol ile ilgilendim. Vücut geliştirmeye ise ilk olarak 2010 yılında başladım. Yaklaşık 3-4 yıl boyunca düzensiz ve aralıklı şekilde devam ettim. Sonrasında 5-6 yıllık bir ara verdim ve yaklaşık 2.5 yıl önce tekrar düzenli olarak ağırlık antrenmanlarına başladım.
      Son 6 aylık dönemde beslenme ve antrenman disiplinim eskiye göre oldukça gevşemişti. Buna rağmen haftada minimum 2-3 gün spor salonuna gitmeye devam ettim. Bu süreçte yağlanarak tekrar 87 kg seviyelerine kadar çıktım. 20 Nisan itibarıyla yeniden diyetime ve antrenmanlarıma ciddi şekilde odaklandım. Şu an haftada 5 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum. Buna ek olarak haftanın 7 günü 20-40 dakika arasında, yaklaşık 120 nabız civarında kardiyo uyguluyorum.
      Asıl merak ettiğim konu ise testosteron enanthate kullanımı. Haftalık 250 mg testosteron enanthate ile başlamayı düşünüyorum. Hedefim profesyonel seviyede bir yarışma fiziği ya da aşırı hacimli bir görüntü değil. Ancak tamamen atletik ve ince bir görünüm de istemiyorum. Bir miktar hacimli, omuzları ve üst gövdesi daha dolu duran, kas kütlesi belirgin ama estetik çizgisini koruyan bir fizik hedefliyorum.
      Yanına farklı bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum.
      Bunun iki temel sebebi var:
      Maddi tarafı. Ulaşmak istediğim fiziğin daha agresif kombinasyonlar gerektirdiğini düşünmemem. (Emin değilim) Sorularım:
      Sizce haftalık 250 mg testosteron enanthate ile, mevcut fiziksel durumum ve geçmişim göz önüne alındığında görüntümde tatmin edici bir değişim olur mu? Özellikle daha dolu, daha sert ve bir miktar daha hacimli görünmek açısından beklentilerimi karşılar mı? FORM CHECK:

KAN TESTLERİ:

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini merak ediyorum. Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: androjenik
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Abimle beraber bir kür yapalım diyoruz yaklaşık 2 yıllık fitness ondan öncede ikimizin de uzun bi yüzme geçmişi var ben 18 o 26 yaşında kendisi taylanda gitti ve 2 250mg testo 1 250mg sustanon aldı ilaçların kalitesi hakkında şüphemiz yok eczaneden alındı hepsi ben daha güvenli temiz gidelim diye 10 hafta 250 mg sonrasında pct ile kürü kapatalım temiz kütle koyalım diyorum o ise sustanonu ikiye bölüp 5 hafta sustanon sonrası uzun ester enanthate ile devam edelim diyor ben ise bunun fazla hormonel dalga yaratacağını ilk kürde sadece tek ester testo kullanıp üstümüzde nasıl etki bırakacağını görme amaçlı yaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum ekstra şunu alabilirsiniz vs. gibi tavsiyelerinizi veya dikkat etmem gereken şeyler konusunda yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Servantekin12
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      ilk kürümü yapmaya karar verdim yaklaşık 3 aydır devamlı ve düzenli spor yapıyorum onun öncesinde düzensiz şekilde 1 sene daha spor geçmişim var fakat öncesinde yaklaşık 10 sene boyunca kickboks ve futbol hakemliği yaptım hep sporla iç içeyim Almanya da yaşıyorum ve burada yaşadığım için kan testi vermeden ve pct yapmadan kür yapmayı planlıyorum kür bitiminde trt yapacağım.  Amacım 85-90 kilo arası kütleli olmak karın kasından ziyade kıyafet altında güzel durmak istiyorum cevap verecek hocalarıma abi kardeşlerime şimdiden teşekkür ediyorum herkese iyi forumlar.
      KİŞİSEL BİLGİERLİM:
      Testesteron enhanthate 250 mg (her 5günde bir) (toplam 50 gün) Npp 100 mg (her 5günde bir) (toplam 50 gün) Diananol 30mg (günlük) (toplam 5 hafta) İlk bu ilaçlarla 50 günü tamamlayınca şu ilaçlarla devam edeceğim ;
      Testosterone Propionate 100mg (3 günde bir)(toplam 30 gün) Drostanolone Propionate 100mg (3 günde bir)(toplam 30 gün) SORULARIM:
      Sizce kür sırasında olmazsa olmaz mct olarak ne kullanmalıyım? Enjeksiyonu kalçadan ve bacaktan düşünüyorum her iki ilacı da bir şırıngaya çekip enjekte etmemin bir zararı olur mu ? Kür de kafanıza yatmayan değiştirmemi düşündüğünüz yerler nereler ? GÜNCEL FORM:

• Yazan: cglr
      Öncelikle herkesin kurban bayramı mübarek olsun.
      Ben Diyetisyenim 4 yıldır spor yapıyorum uzun süredir kür düşüncem vardı ve artık karar verdim ilk kürüme başlayacağım hedefim temiz kuru bir kütle eklemek. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 24 Boy: 1.78 Kilo: 79 Vücüt şeklim için bilgi ve foto ekliyprum kollar 43.5 incline bench 110 6 tekrar atabiliyorum göğüslerimdeki damarlarıda görebiliyorum Diyetisyen olduğum için beslenmemi kusursuz ayarlayabilirim antremanıda ayarlarım tek ve en büyük sorun ilaç süreci
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosterone enanthate Boldenone Masteron (Hepside zphc 1ml ampüllerde aynı satıcı ve markayı kullanan arkadaşım var ve evet çalışıyor)  5.6. haftada bir kan testi vereceğim. Olabildiğince araştırdım forumları okudum ancak hala bilgisiz olduğumun farkındayım onun için buradayım. Şu anlık aklımda 12-15 hafta gibi bir süreç var belki uzatadabilirim ancak haftalık mg planlamalarımda enjeksiyon günlerimde enjeksiyonda d yada e vitamini ile birlikte enjekte etme eczaneden almam gereken koruyucular vb. yani kısaca süreç hakkında bilgili tecrübeli kişilerden yardım istiyorum. Şimdiden hepinize ayırdığınız vakit için teşekkür ederim.  

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.