Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Merttcnyldzzz

Ilk kür testosteron+npp+igf! fikir ve düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Şuanda doğal spor yapıyorum ve ilk kürüme girmeyi planlıyorum. Yarın küre başladığımda yavaş yavaş kaloriyi arttıracağım kür boyunca desteklerinizi bekliyorum. :) Fikir, öneri ve düşüncelerinizi.

KİŞİSEL VERİLERİM:

• BOY 1.77 CM
  • KG 81

KÜR PLANLAMAM:

• Testosteron Enanthate
  • Deca
  • igf 1

AKTİF BESLENME PLANLAMAM:

• 800 tavuk
  • 300 pirinç
  • 10 fıstık
  • 20 ceviz
  • 10 z.yağ
  • 65 gram whey
  • 2 tam yumurta

GÜNCEL FORMUM:

F4D3F34D-AF94-4936-B512-7428F862756A.jpeg IMG_3444.jpeg IMG_3447.jpeg IMG_3432.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.249

Koç kontrolünde yapmayacaksan decayı ilk kürde önermem. Acemi ilacı değil oyuncak değil bunlar!

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    67
gönderildi (düzenlendi)

Fizik doğal olarak gayet güzel hocam zaten. 

• İlaç markası nedir?
  • Ve kür öncesi kan testi yaptınız mı?

Sakın test yapmadan başlamayın.

• lh
  • fsh
  • alt
  • ast
  • e2
  • prolaktin
  • free testo
  • total testo

Bunları yaptırmadan sakın başlamayın. Yaptırdıysanız da koyun buraya bakalım.

tarihinde ZYZZ tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, Bir saat önce yazdı:

Koç kontrolünde yapmayacaksan decayı ilk kürde önermem. Acemi ilacı değil oyuncak değil bunlar!

Koçun söylediği bu hocam bolde ile değil deca ile başlayıp boldeye döneceğiz dedi kendisi

Diver, Bir saat önce yazdı:

başlayalım 

ZYZZ, Bir saat önce yazdı:

Fizik doğal olarak gayet güzel hocam zaten. 

• İlaç markası nedir?
  • Ve kür öncesi kan testi yaptınız mı?

Sakın test yapmadan başlamayın.

• lh
  • fsh
  • alt
  • ast
  • e2
  • prolaktin
  • free testo
  • total testo

Bunları yaptırmadan sakın başlamayın. Yaptırdıysanız da koyun buraya bakalım.

Yaptırmadım hocam yaptırıp buraya atarım yarın 

Meditech hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    317

Merhaba, ilk kürden Testosteron dışında bir steroid kullanılmasını mantıklı görmüyorum çünkü vücudun hem en başta yüksek erkeklik hormonuna verdiği tepkiyi ölçmemiz gerekiyor hem de bunun yanına Nandrolone yani 19nor türevi bir ilacı katmanız yan etki yönetimini özellikle ilk kürde vücudunuzu tanımadığınızdan farklı steroidlere nasıl tepki verdiğinizi işleri daha komplike hale getirebilir.

Üstüne üstlük Primobolan gibi steroidler de kullanılacaksa ilk kürde ben kesinlikle kürün ilk 4 haftası sadece testosteron sonradan primobolone eklenmesi taraftarıyım çünkü hali hazırda 5-alfa-redüktaz enzimi testosteronu DHT’ye konverte edecektir ve DHT sebepli etkileri erkenden izleyebiliriz bildiğimiz üzere Primobolan DHT türevidir ve DHT androjenik etkilere sebebiyet verir erkek tipi keklik, akne vb vb gibi bu durumu daha kontrol altına alır dediğim metod.

NPP ile androjenik yan etki yaşama ihtimaliniz oldukça düşük neredeyse saf bir anaboliktir NPP ama dediğim gibi farklı klasmanda stetoidleri ilk seferde kullanmanız sizin için süreci karmaşık hale getirebilir.

Peptid ile bu iki ilacı kombinlemek oldukça mantıklı bir harekettir Igf-1 uydu hücre aktivasyonu ve mTor mekanizması gibi farklı mekanizmalar ile kasa hipertrofik uyarı verir bu da anabolikler ile sinerjik çalışma modülü bize sunar. Ama sana tavsiyem en başta en azından 4 hafta sadece testosteron ve igf-1 devam edip, geriye kalanında NPP eklemeniz olacaktır eğer ki illede girecem diyorsanız..

Bunun yanı sıra kür öncesi testleriniz tamamen hazır değilse hazırlayıp ondan sonra sürece başlamanız sağlık parametrelerin kontrolünü daha kolay hale getirecektir temel olarak:

ALT, AST, GGT, total direkt bilirubin, ALP, Kreatinin, üre, eGFR, total serbest testosteron, SBHG, prolaktin, LH, FSH, e2, TSH, T3, T4, ldl, hdl. Trigliserid, albumin, total protein, tam idrar testi kontrolü yapmanız sağlıklı olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 57 dakika önce yazdı:

Hocam peki neden ilk kürde deka olmaz açıklayabilirsiniz teşekkürler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    317
Merttcnyldzzz, Şimdi yazdı:

Ben size yukarıdaki yazımda üstünden geçerek anlattım Nandrolone ve metabolitleri vücutta hem fizyolojik hem de nörolojik olarak çok geniş bir etki mekanizmasına sahiptir duyulanın aksine Nandrolone, Trenbolone’den daha toksiktir organlar yönünde 

Dediğimi destekleyen bir takım makaleler:

https://www.diva-portal.org/smash/record.jsf?pid=diva2%3A1685624&dswid=8630

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0306452218307772

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.249
Merttcnyldzzz, 9 dakika önce yazdı:

Koçla çalışacağın için yorum yapmam etik olmaz. Riskleri iyice araştır, forumda deca dick konularına bak. Bunları koçunla istişare et. Hayırlı olsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg, 46 dakika önce yazdı:

Merhaba, ilk kürden Testosteron dışında bir steroid kullanılmasını mantıklı görmüyorum çünkü vücudun hem en başta yüksek erkeklik hormonuna verdiği tepkiyi ölçmemiz gerekiyor hem de bunun yanına Nandrolone yani 19nor türevi bir ilacı katmanız yan etki yönetimini özellikle ilk kürde vücudunuzu tanımadığınızdan farklı steroidlere nasıl tepki verdiğinizi işleri daha komplike hale getirebilir.

Üstüne üstlük Primobolan gibi steroidler de kullanılacaksa ilk kürde ben kesinlikle kürün ilk 4 haftası sadece testosteron sonradan primobolone eklenmesi taraftarıyım çünkü hali hazırda 5-alfa-redüktaz enzimi testosteronu DHT’ye konverte edecektir ve DHT sebepli etkileri erkenden izleyebiliriz bildiğimiz üzere Primobolan DHT türevidir ve DHT androjenik etkilere sebebiyet verir erkek tipi keklik, akne vb vb gibi bu durumu daha kontrol altına alır dediğim metod.

NPP ile androjenik yan etki yaşama ihtimaliniz oldukça düşük neredeyse saf bir anaboliktir NPP ama dediğim gibi farklı klasmanda stetoidleri ilk seferde kullanmanız sizin için süreci karmaşık hale getirebilir.

Peptid ile bu iki ilacı kombinlemek oldukça mantıklı bir harekettir Igf-1 uydu hücre aktivasyonu ve mTor mekanizması gibi farklı mekanizmalar ile kasa hipertrofik uyarı verir bu da anabolikler ile sinerjik çalışma modülü bize sunar. Ama sana tavsiyem en başta en azından 4 hafta sadece testosteron ve igf-1 devam edip, geriye kalanında NPP eklemeniz olacaktır eğer ki illede girecem diyorsanız..

Bunun yanı sıra kür öncesi testleriniz tamamen hazır değilse hazırlayıp ondan sonra sürece başlamanız sağlık parametrelerin kontrolünü daha kolay hale getirecektir temel olarak:

ALT, AST, GGT, total direkt bilirubin, ALP, Kreatinin, üre, eGFR, total serbest testosteron, SBHG, prolaktin, LH, FSH, e2, TSH, T3, T4, ldl, hdl. Trigliserid, albumin, total protein, tam idrar testi kontrolü yapmanız sağlıklı olacaktır.

Peki hocam ilk 4 hafta testo ile başlayacaksak kaç mg önerirsiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    317
Merttcnyldzzz, 12 dakika önce yazdı:

Peki hocam ilk 4 hafta testo ile başlayacaksak kaç mg önerirsiniz

İlk kürün ise 300 başlayabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    115
Merttcnyldzzz, Bir saat önce yazdı:

Dostum düz igf 1 mi kullanıcaksın lr3 mü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg, 21 dakika önce yazdı:

İlk kürün ise 300 başlayabilirsin.

Hocam zaten deca beni korkutuyordu forumuda bunun için açmıştım zaten 

300 ile başlayıp 4 hafta sonra ne eklemek gerekir dediğin gibi npp veya petpit ne önerirsin formum yukarıda var zaten çok yağlanıp sulanmak istemiyorum temiz bi kütle koymak istiyorum (deca korkutuyor bu yüzden)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186
Merttcnyldzzz, 8 dakika önce yazdı:

300 ile başlayıp 4 hafta sonra ne eklemek gerekir dediğin gibi npp veya petpit ne önerirsin formum yukarıda var zaten çok yağlanıp sulanmak istemiyorum temiz bi kütle koymak istiyorum (deca korkutuyor bu yüzden)

deca sulandırıp yağlandırmaz, seni sulandırıp yağlandıran kirli beslenme ve eksik kardiyodur. Estradiolüne bir etkisi yok decanın

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

deca sulandırıp yağlandırmaz, seni sulandırıp yağlandıran kirli beslenme ve eksik kardiyodur. Estradiolüne bir etkisi yok decanın

Peki deca hakınnda ne dersin hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    186
Merttcnyldzzz, 1 dakika önce yazdı:

Peki deca hakınnda ne dersin hocam 

decayı öneririm, herkesin aksine ben ilk kürde deca taraftarıyım. Ancak başta NPP kullanırsan daha garantili sonuçlar alabilirsin. Fakat dozlar burada çok önemli, bana aklındaki planlamayı yazar mısın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    317
Merttcnyldzzz, Bir saat önce yazdı:

300 ile başlayıp 4. Hafta sonunda 500’e çıkarıp yanına 200 primo ekleyebilirsin. Nandrolone kullanmana hiçbir şekilde gerek yok reseptörlerin henüz hiçbir steroid ile tanışmadığı için zaten yüksek miktarda kas kazanacaksın. Deca ağızdan ağıza alınıldığı gibi hafif değil hatta bir sürü konuda Trenbolone’den daha sert olabiliyor.

Deca gibi ilaçlar kandan çıksa bile metabolitlerinin kandan çıkması aylar sürebilir bu sebepten ötürü cinsel ya da fiziksel yan etkileri geniş bir periyoda yayılabilir ki bu da istemediğimiz bir şeydir yan etki kontrolü açısında.

En başta FDA tarafından onaylanmış literatürde bolca araştırmaya sahip olan ilaçlarla devam etmemiz hem yan etki hem de bilinirlik açısından daha güvenli bir kontrol mekanizması sağlayacaktır.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    13
gönderildi (düzenlendi)
Merttcnyldzzz, 2 saat önce yazdı:

İlk kürde o olmaz bu olmaz saçma geliyor bana hepsinin riski sonuçta aynı? ilk kürümdeyim ve tren kullanıyorum, koçun varsa onun kontrolü altında kullanılır

tarihinde matiquew133 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    590
matiquew133, 1 dakika önce yazdı:

İlk kürde o olmaz bu olmaz saçma geliyor bana hepsi aynı risk değil mi? ilk kürümdeyim ve tren kullanıyorum.

Dostum sence deca ile rimobolan aynı risk profilini mi taşıyor ? 
veya tren ile masteron ? 
hepsi aynı risk dediğine göre bu konularda gerçekten bilgi eksiğin gözüküyor..

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    13
Tony Montana, Şimdi yazdı:

Dostum sence deca ile rimobolan aynı risk profilini mi taşıyor ? 
veya tren ile masteron ? 
hepsi aynı risk dediğine göre bu konularda gerçekten bilgi eksiğin gözüküyor..

Dostum benim bahsettiğim ilk kür olayı. ilk kürde zararlı olan şey 5. kürde zararsız mı kalıyor :) + zaten bilgili değilim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    590
matiquew133, Şimdi yazdı:

Dostum benim bahsettiğim ilk kür olayı. ilk kürde zararlı olan şey 5. kürde zararsız mı kalıyor :) + zaten bilgili değilim 

Mesele zarar değil bilinç ve bilgi birikimi dostum 

sen deca kullanırken decanın sana potansiyel verebileceği zararları bilirsen yüksek ihtimalle güzel bi kür geçirir sorun yaşamazsın

fakat 

bilinçsiz biriysen deca dick oldun diyelim, ne olacak , nasıl müdahale edeceksin ?

bir de rimo olayı var. İlk küründe hiçbir şey bilmeden rimo kullandın diyelim 

rimo sana ne zarar verebilir

belli 1-2 şey dışında hiçbir şey olmaz, o şeyler de muhtemelen yaşanmayacak yan etkiler 

o yüzden ilacın yan etkisi 1 ve 10. kürde değişmez ama senin vücudunu tanıman ve bilincin değişir

bu sebeple ilk kürde her ilaç kullanılmaz 

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    590
matiquew133, 7 dakika önce yazdı:

Mesela tren kullanıyorum demişsin. Tren dick olayını duydun mu ? Nasıl engelleyebilirsin biliyor musun ? Veya trenin tiroidlerini bozacağını, tansiyonunu ciddi derecede fırlatabileceğini, prolaktin yüzünden jino olabileceğini, psikolojik zararlar bırakabileceğini biliyor musun ? Bunlara nasıl önlem alıyorsun mesela 

matiquew133, 2 dakika önce yazdı:

Tamam işte o yüzden bir koçla süreci yönetiyoruz hocam :D 

Dostum ne olursa olsun günün sonunda olan sana olur. O çalıştığın koça 1 ay parasını ödeme sence umurunda olacak mısın ? Ereksiyonunu kaybettin ve düzelmiyor diyelim. Koç da bunu düzeltemedi ve sen ona dedin ki hadi iyileştir beni. Sana dese ; kardeşim doktora git yazma bana. Ne yapacaksın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    13
Tony Montana, 16 dakika önce yazdı:

Mesela tren kullanıyorum demişsin. Tren dick olayını duydun mu ? Nasıl engelleyebilirsin biliyor musun ? Veya trenin tiroidlerini bozacağını, tansiyonunu ciddi derecede fırlatabileceğini, prolaktin yüzünden jino olabileceğini, psikolojik zararlar bırakabileceğini biliyor musun ? Bunlara nasıl önlem alıyorsun mesela 

Yan etki yaşamıyorum şu an saç dökülmesi dışında. 

Haklısın hocam. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    590
matiquew133, Şimdi yazdı:

Yan etki yaşamıyorum şu an saç dökülmesi dışında. 

Yaşamayacağının garantisi nedir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    317
matiquew133, 10 dakika önce yazdı:

İlk kürde o olmaz bu olmaz saçma geliyor bana hepsinin riski sonuçta aynı? ilk kürümdeyim ve tren kullanıyorum, koçun varsa onun kontrolü altında kullanılır

Koçunun yeterli bilgi seviyesine sahip olduğunu nereden biliyorsun ? Koçunun olması araştırmayacağın anlamına mı geliyor ? Belki kullandığın bileşik bilmeden balıklama atlamadan ötürü kritik yan etkilere sebep olacak ve neyin sebep olduğunu buna ne sen ne de koçum nasıl bilecek ? Vücudun ekstra kendi üretmiş olduğu hormon almana nasıl tepki vereceğini bilmeden direkt sentetik varyasyonları kullanmak sence akıllıca mı ? Sentetik varyasyonların mı yoksa testosteronun mu sebep olduğunu nereden hareketle bileceksin ? Psikolojik yan etkiler ne ile dengede tutmayı düşünüyorsun ? Psikolojik etkiler hayatını ve düşünme kapasitesini etkilediği zaman nasıl bir çözüm yolu bulacaksın ?

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: egesufit
      Arkadaşlar selam,
      İlk kürüme gireceğim ve bana verdiği marka ise Xplode marka bilgisi olan var mı?
      İnternette hakkında bişey bulamadım fiyat olarak ise 4700tl çekti.
      KÜR İÇERİĞİM:
      250 mg Testosteron Enanthate 250 mg Boldenon Kendisi her gün düşük ml enjeksiyon yapıyormuş gözüme fazla geldiği için bana da haftada 4 yapmamı söyledi sebebini sorduğumda ise ilacı basmadığımız zamanda dalgalanma olmasın diyeymiş ilk kürüm bilgi eksikliğim var sizce nasıl planlama?
      Yanıtlarınız için teşekkürler.

• Yazan: ogulcanozer34
      Merhabalar,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate GH - Büyüme hormonu KİŞİSEL VERİLERİM:
      1.95 Cm 29 Yaş 88 Kg SORULARIM:
      Kullansam etki alır mıyım? Yada nasıl etkiler alırım? Konu hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olursa sevinirim herkese iyi forumlar...
    • Yazan: aroma
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme gireceğim ve kür planlamamı 6 hafta üzerine yaptım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      400 MG TESTOSTERON ENANTHATE 300 MG MASTERON ENANTHATE Planladığım bu kürden verim alabilir miyim?
    • Yazan: metinav
      Yabancı forumlarda paylaşılan hipogonadizim hastalarının, özellikle primer olanların deneme yanılmayla uyguladıkları ve yaptırdıkları testlerle uygun dozajı belirledikleri TRT (testo yerine koyma tedavisi) kısaca şu şekilde :
      Hergün 10 mg testosteron cyopionat (veya sustanon)
      Hergün 10 mg nandorolon deconoat
      Haftada iki defa 250 iü hcg
      Bu dozlarda düşük shbg ve kontrol gerektirmeyen ideal E2 seviyeleri elde edilmiş.Libido ve ereksiyon yanında iyi bir fiziksel-ruhsal mod yakalanmış.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.