Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

1840

Libido düşüklüğü ve cinsel isteksizlik mevcut sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

1840    1

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Cinsel isteksizlik ve libido düşüklüğü mevcut herhangi bir kür, ilaç geçmişim vs yok kendi kendine oldu bu libido düşüklüğü. Önceden içgüdüsel olarak olan cinsel istek, kadın isteği, 3 4 gün boşalmayınca gelen boşalma isteği ve görselden cinsel uyarıcıdan tahrik olma olayı şuan yok. 3 gunluk cinsel perhiz ile verdim kan tahlilini.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Yas 24
  • Kilo 68
  • Boy 192

Not: Varikosel mevcutmus ondan kaynakli FSH yüksek sanirim.

Kortizol yüksek çıkmış sabah kan verirken herhangi bir stres korku öfke yoktu ama yine de yüksek gelmiş.

Screenshot_20250121-085619_e-Nabz.jpg Screenshot_20250121-085501_e-Nabz.jpg Screenshot_20250121-085559_e-Nabz.jpg Screenshot_20250121-085612_e-Nabz.jpg Screenshot_20250121-085535_e-Nabz.jpg Screenshot_20250121-085705_e-Nabz.jpg Screenshot_20250121-085446_e-Nabz.jpg 

Screenshot_20250121-085308_e-Nabz.jpg Screenshot_20250121-085527_e-Nabz.jpg Screenshot_20250121-085249_e-Nabz.jpg Screenshot_20250121-085508_e-Nabz.jpg Screenshot_20250121-085517_e-Nabz.jpg Screenshot_20250121-085240_e-Nabz.jpg Screenshot_20250121-085656_e-Nabz.jpg Screenshot_20250121-085259_e-Nabz.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.110

Değerler varikoselden dolayı normal. Panik yapacak bir durum yok.

Doktorun nasıl bir tedavi önerdi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
1840    1
Diver, Bir saat önce yazdı:

Değerler varikoselden dolayı normal. Panik yapacak bir durum yok.

Doktorun nasıl bir tedavi önerdi? 

Üniversite hastanesine gittim onda da doktor değil asistanı vardı varikosel grade 1 cok kafaya takılacak bir şey yok dedi ağrı sizi da yok ben de zaten herhangi bir tedavi önermedi bana. Ama ben özel laboratuvara gittim spermiyogram testi verdim 4 gün boşalmamıştım.

• Toplam sperm sayisi 49.4 cikti 
  • Ileri hareketli sperm sayisi %38
  • Toplam hareketli sperm sayisi %49
  • Morfoloji %6 cikti

Benim problemim libido düşüklüğü cinsel isteksizlik beynin uyarıcılardan tahrik olmaması hocam. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    147
1840, 5 dakika önce yazdı:

Benim problemim libido dusuklugu cinsel isteksizlik beynin uyaricilardan tahrik olmamasi hocam. 

böyle düşündükçe daha kötüye gidecek 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    227

kortizolda bunu yapar sen stres hissetmesen de vücudun ve beynin stres altında olabilir.

Kortizolu düşüren ürünler dene bence ashwaganda gibi v.s

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.110
1840, 46 dakika önce yazdı:

Üniversite hastanesine gittim onda da doktor değil asistanı vardı varikosel grade 1 cok kafaya takılacak bir şey yok dedi ağrı sizi da yok ben de zaten herhangi bir tedavi önermedi bana. Ama ben özel laboratuvara gittim spermiyogram testi verdim 4 gün boşalmamıştım.

• Morfoloji %6 cikti

Benim problemim libido düşüklüğü cinsel isteksizlik beynin uyarıcılardan tahrik olmaması hocam. 

Spermiyogramdan anlamıyorum dostum. @SERKO hocam bilgili yardım edecektir. Asistandan ziyade profa görün yada başka doktora. Stres arkadaşların dediği gibi çok önemli bir faktör. Herşey dört dörtlükte olsa sorun yapabilir. Ashwagandha, sarı kantaron çayı(uyku yapabilir) gibi takviyeler yardımcı olacaktır.

• Spor yapıyor musun?
  • Yağ oranın nasıl beslenmen nasıl?
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    928
1840, 2 saat önce yazdı:

• Morfoloji %6 cikti

Sperm hareketlerin normal sen yine de tüm sperm testini eklermisin ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
1840    1
SERKO, 15 dakika önce yazdı:

Sperm hareketlerin normal sen yine de tüm sperm testini eklermisin ?

Buyrun hocam. Ekim 2024 tarihinde vermistim bu testi o zaman fsh 12.98 mis

20250121_155759.jpg 20250121_155734.jpg

Diver, 1 saat önce yazdı:

Spermiyogramdan anlamıyorum dostum. @SERKO hocam bilgili yardım edecektir. Asistandan ziyade profa görün yada başka doktora. Stres arkadaşların dediği gibi çok önemli bir faktör. Herşey dört dörtlükte olsa sorun yapabilir. Ashwagandha, sarı kantaron çayı(uyku yapabilir) gibi takviyeler yardımcı olacaktır.

• Spor yapıyor musun?
  • Yağ oranın nasıl beslenmen nasıl?

Spor yok hocam genel olarak hareketsizim yuruyorum sadece, yag orani mi hic bilmiyorum boy 192 kilo 68. 1 sene oldu mezun olali issizim, calismiyorum gunlerim bos geciyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    147
1840, 7 dakika önce yazdı:

calismiyorum gunlerim bos geciyor 

dostum bak bunu kafa takıyorsun. ayrıca bu uyarılamıyorum olayını da aşırı dert ediyorsun. makine değiliz yılın 365 günü aynı hissedemeyiz. sen bu psikolojiye girmişsin. vücudumuz her konuda düşebilir ama sen kaldıramamışsın hiçbir şeyi. ben çözümünün psikolojik tedavi olduğunu düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    928
1840, Bir saat önce yazdı:

Buyrun hocam. Ekim 2024 tarihinde vermistim bu testi o zaman fsh 12.98 mis

20250121_155759.jpg 20250121_155734.jpg

Spor yok hocam genel olarak hareketsizim yuruyorum sadece, yag orani mi hic bilmiyorum boy 192 kilo 68. 1 sene oldu mezun olali issizim, calismiyorum gunlerim bos geciyor 

toplam ve 1 ml de ki sperm sayısı normal morfoloji gayet iyi hareketler yüzde 80 oranında iyi ve yerinde doğal yoldan çocuk olur ayrıca varikosel çok ağrı yapar ve testisleri baskılar ve küçültürse ameliyat düşünebilirsin

yine de sperm sayısı artabilir sana zararı olmaz bitkisel kürlerimden 1.sini kullanabilirsin rakamlar 1-2 ay içersinde katlanır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
1840    1
SERKO, 52 dakika önce yazdı:

toplam ve 1 ml de ki sperm sayısı normal morfoloji gayet iyi hareketler yüzde 80 oranında iyi ve yerinde doğal yoldan çocuk olur ayrıca varikosel çok ağrı yapar ve testisleri baskılar ve küçültürse ameliyat düşünebilirsin

yine de sperm sayısı artabilir sana zararı olmaz bitkisel kürlerimden 1.sini kullanabilirsin rakamlar 1-2 ay içersinde katlanır

Tesekkur ederim hocam musait zamanda denerim. Peki kan tahlili hakkindaki fikriniz nedir libido dusuklugu yapacak bir durum var mi? Diger bilgili hocalarimiz da yardimci olursa cok sevinirim. Metinav rastlantisal hocalarim(etiketlemeyi bilmiyorum)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    9
1840, 3 saat önce yazdı:

Tesekkur ederim hocam musait zamanda denerim. Peki kan tahlili hakkindaki fikriniz nedir libido dusuklugu yapacak bir durum var mi? Diger bilgili hocalarimiz da yardimci olursa cok sevinirim. Metinav rastlantisal hocalarim(etiketlemeyi bilmiyorum)

Testteki tek şüpheli kortizol. Onun dışında libidoyu etkileyecek anormal bir değer gözükmüyor. Sorunun dönemsel ya da çok fazla uyarıcıya maruz kalmaktan dopamin reseptörü kaynaklı da olabilir. Perhizine en azından bir kaç hafta devam et. Yaş ilerledikçe tahrik olabilme şeyi görsel bir uyarıcıdan evrilip fiziksel temasa kadar düşebilir ama bu bir problem değil. Erektil disfonksiyon filan yoksa lazım olduğu zaman harekete geçirebiliyorsan canını sıkıp kendini yok yere strese sokma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
1840    1
burakg133, Bir saat önce yazdı:

Boşaldiginda gelen sıvının hacminde bir değişiklik var mı? Eskisine göre daha az geliyor vsvs gibi

Azalma eksilme yok hocam ama eskiden daha tazyikli fiskirma varken simdi normal geliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    58
1840, 8 saat önce yazdı:

Azalma eksilme yok hocam ama eskiden daha tazyikli fiskirma varken simdi normal geliyor

Belki biraz e2ni yükseltsen işine yarayabilir şuanki e2 bir tık yetersiz geliyor olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
1840    1
burakg133, 1 saat önce yazdı:

Belki biraz e2ni yükseltsen işine yarayabilir şuanki e2 bir tık yetersiz geliyor olabilir.

Olabilir hocam e2 degerlerim min 35 max 45 oldu. Hocalarim genel olarak sizlerde fikir belirtirseniz sevinirim @rastlantisal @metinav

tarihinde 1840 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    58
1840, 9 dakika önce yazdı:

Olabilir hocam e2 degerlerim min 35 max 45 oldu. Hocalarim genel olarak sizlerde fikir belirtirseniz sevinirim @rastlantisal @metinav

Birde dopamin agonisti kullanmanı tavsiye ederim deneme amaçlı, 2-3 gün dostinex al libidonu göz altında tut bakalım bir farklılık olacakmı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    928
1840, 17 saat önce yazdı:

Sen bitkisel kür 2 yi kullan 1 i değil tam 1 ay sonra tekrar konuşalım frarkı göreceksin

tahlillerin normal kardeşim benim fikrim kendini ve zihnini uyar biraz film izle senin psikolojinin uyarılmaya ihtiyacın var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.938
1840, Bir saat önce yazdı:

Herhangi bir şey kullanmadan durup duruken böyle bir sorun yaşaman düşündürücü...

Testlere bakarsak bir ünite kan vermen gerek.Östrojen 38 alt sınırlarda...Bu cinsel isteksizlik ve orgazm düşüklüğü yapabilir.Prolaktin de hafif yüksek...Lh değerin de yükseklerde...Free testosteronun düşük bu kas gelişimi için iyi değil ve shbg fazlası olduğunu gösterebilir...Östrojen bağlanamıyor sanki...Kortizolun sabah saatlerinde yükselmesi normal, ama sınırları aşması da beklenmez.Sigara vb. uyarıcı bir şeyler bu artışı tetikleyebilir...Yüksek kortizol testosteronu düşürür...

Arkadaşların önerdiği gibi ashwagandha, fosfatidilserin, omega 3, gotu kola vb. sakinleştirici ve kortizolu düşürebilen destekler faydalı olur...

Östrojeni biraz yükseltmek için, her gün bir yemek kaşığı keten tohumu veya yağını tüket...Yada dhea gibi bir suplement alıp hergün 100 mg da kullanılabilir...

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
1840    1
SERKO, 48 dakika önce yazdı:

Sen bitkisel kür 2 yi kullan 1 i değil tam 1 ay sonra tekrar konuşalım frarkı göreceksin

tahlillerin normal kardeşim benim fikrim kendini ve zihnini uyar biraz film izle senin psikolojinin uyarılmaya ihtiyacın var 

Bitkisel kur 2 dediginiz keciboynuzu ve ogutulmus zencefili kaynattigimizdi galiba? 

"kendini ve zihnini uyar biraz film izle senin psikolojinin uyarılmaya ihtiyacın var"

Hocam zihnini uyarmaktan kasit cinsel uyarilma seklinde mi?

metinav, 36 dakika önce yazdı:

Herhangi bir şey kullanmadan durup duruken böyle bir sorun yaşaman düşündürücü...

Testlere bakarsak bir ünite kan vermen gerek.Östrojen 38 alt sınırlarda...Bu cinsel isteksizlik ve orgazm düşüklüğü yapabilir.Prolaktin de hafif yüksek...Lh değerin de yükseklerde...Free testosteronun düşük bu kas gelişimi için iyi değil ve shbg fazlası olduğunu gösterebilir...Östrojen bağlanamıyor sanki...Kortizolun sabah saatlerinde yükselmesi normal, ama sınırları aşması da beklenmez.Sigara vb. uyarıcı bir şeyler bu artışı tetikleyebilir...Yüksek kortizol testosteronu düşürür...

Arkadaşların önerdiği gibi ashwagandha, fosfatidilserin, omega 3, gotu kola vb. sakinleştirici ve kortizolu düşürebilen destekler faydalı olur...

Östrojeni biraz yükseltmek için, her gün bir yemek kaşığı keten tohumu veya yağını tüket...Yada dhea gibi bir suplement alıp hergün 100 mg da kullanılabilir...

"Herhangi bir şey kullanmadan durup duruken böyle bir sorun yaşaman düşündürücü..."

Agustos 2023 tarihinde 1 aylik stajim vardi evde tek oldugum icin doyurucu olsun diye sabah yogurda ekmek baniyordum ogle arasi da sikma vs yiyordum sacma ama bunlar bir neden olabilir mi

Hocam mayis 2024 tarihinde kan verdigimde ostrojen 45.97, prolaktin 8.75, lh 6.82, total testo da 621 seklndeymis serbest testo bakmamisti hastane.

Agustos 2024 tarhinde beslenmeye dikkat etmistim ekmegi bayagi azaltmistim yesillik falan yemistim o zaman serbest testo 57 gordugu de oldu o zaman da ostrojen 35di, total testo 716, lh 4.3du 

Sigara uyarici vb kullanmiyorum.

Ostorjen yukseltmek icin keten tohumu ne kadar sure kullanmaliyim ve ostrojen yukseldigi zaman geri dusme durumu olur mu?

Shbg ve dht hic baktirma sansim olmadi hastanelere desem de bakmiyorlardi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.938
1840, 21 saat önce yazdı:

Agustos 2023 tarihinde 1 aylik stajim vardi evde tek oldugum icin doyurucu olsun diye sabah yogurda ekmek baniyordum ogle arasi da sikma vs yiyordum sacma ama bunlar bir neden olabilir mi

Olamaz...

1840, 21 saat önce yazdı:

Ostorjen yukseltmek icin keten tohumu ne kadar sure kullanmaliyim ve ostrojen yukseldigi zaman geri dusme durumu olur mu?

Bir ay kullan; östrojen yükseldiğinde farkedersin bir şeyler de değişiklik olur...Vucudunda bir sorun varsa veya genetik olarak düşük östrojene sahib biriysen düşecektir bıraktığında...Ama bu şekilde sorunu anlamış ve basit bir şekilde ortadan kaldırmış olursun ikame ederek...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
1840    1
metinav, Bir saat önce yazdı:

Olamaz...

Bir ay kullan; östrojen yükseldiğinde farkedersin bir şeyler de değişiklik olur...Vucudunda bir sorun varsa veya genetik olarak düşük östrojene sahib biriysen düşecektir bıraktığında...Ama bu şekilde sorunu anlamış ve basit bir şekilde ortadan kaldırmış olursun ikame ederek...

Anladim hocam cinsel istek arttigi zaman ostrojen de olmasi gereken seviyeye gelmis oluyor o zaman. Bir hafta falan deneyeyim keten tohumunh

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.938
1840, 23 saat önce yazdı:

Anladim hocam cinsel istek arttigi zaman ostrojen de olmasi gereken seviyeye gelmis oluyor o zaman. Bir hafta falan deneyeyim keten tohumunh

Eğer düşük östrojen sebebiyle bu durumu yaşıyorsan evet yükselir...Bunu ancak deneyerek öğrenebilirsin.Testlerinde göze çarpan sorun yaratabilecek değer e2 görünüyor çünkü...

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: erdnkral
      Pct den çıktım yaklaşık 3 ay oldu şimdi tekrar küre girdim kürün 2. haftasındayım ama isteksilik ve libido düşüklüğü var
      testo enrhat 500 mg haftada boldenon 400 mg haftada 150 mg tren enrthat haftada  kullanıyorum Ne kullanmalıım yardımcı olur musunuz?
      Hormon tahlillerim normal.
    • Yazan: jogabonito
      Hocalarım arkadaşlarım, kardeşlerim merhabalar.
      Ben geçen yıl  tam bu zamanlar küre girmiştim. 15 haftalık testo bolde kürüne girdim. Kürden sonra pct imi kurallara uyarak yaptım ve pct sonrası vermiş olduğum testte değenlerim gayet normal çıktı ama bir sorun var eskisi değilim eskisi gibi hissetmiyorum eskiden olduğu gibi kolay tahrik olmuyorum uyarılmıyorum cinsellikten aldığım eski hazzı alamıyorum.
      Bunun adı sebebi nedir bilmiyorum @metinav hocamın daha önce yazmış olduğu bazı yazılara denk geldim testo duyarsızlığı gibi vb yardımlarınızı bekliyorum. Zaman zaman kendimi eskisi gibi hissediyorum 2, 3 günlüğüne sonrasında tekrar aynı ruh haline ve isteksiz halime dönüyorum.
      Hangi testleri olayım neleri kullanayım sadece şundan kurtulmak istiyorum. Kürüm geçen yıl nisan ayı başlarında bitmişti. O süreden bu yana hiçbir şey kullanmıyorum. Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: facelessvoid
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür içi aşırı cinsellik yaşıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 test enanthate 400 boldenon Günde 5-8 kez mastürbasyon yapmam gerekiyor. Bazen süreçler o kadar uzuyor ki kan ter içinde kalıyorum ve aşırı zamanımı yiyor minimuna indirmeye çalışınca da sertleşme geçmiyor ve can yakıyor. İki ucu moklu değnek gibi.  Kadınlar zaten 3 ten sonra yüzüme bakmıyor. Şuan bu durumdan aşırı yakınmıyorum ancak her girişin bir çıkışı vardır mantığında kür sonrası tam tersini yaşar mıyım diye strese girdim.
      SORULARIM:
      Herkes benim gibi mi oluyor kür için de ? Kür sonrası tersi bir durum yaşar mıyım sizce ? Nasıl önlem almalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Reftar
      2 yıldır antidepresan kullanıyorum bende çok cinsek isteksizlik ve sertleşme bozukluğu yaptı ikisi de yok denecek kadar test yaptırdım kendime sonuçlar böyle çıktı ne yapmam lazım? @metinav

• Yazan: Zuzumifu
      Herkese selamlar,
      18 yaşımda:
      testosteron dianabol Kürü yaptım, kür sonrası clomen ve nolvadex ile pct yaptığımı hatırlıyorum. Fakat kürden sonra sex performansım eskisi gibi hiç olmadı, sex esnasında durduk yere ereksiyon kaybetmeye başladım. Ne videolardan ne de partnerlerimden tahrik olamıyorum, dokunmadan ereksiyona geçemiyorum, ereksiyona geçsem bile o demir gibi dediğimiz seviyeye ulaşamıyorum.
      Yaşım 24 kür üzerinden 6 yıl geçti sebebi nedir acaba?
      Not: Başka bir kür yapmadım. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.