Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

beyoglu

Üye
  • İçerik sayısı

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

beyoglu Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

Profil Bilgileri

  • Konum:
    düzce
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  1. Kür sonrası libido ve ereksiyon

    bir değişiklik yok şu an aynı
  2. Kür sonrası libido ve ereksiyon

    Mahmut abi öncelikle vakit ayırıp uzun yazı yazıp, tecrübeni aktardığın için teşekkür ederim. Bu ilaçları kullanırken belli riskleri olduğunu herkes gibi bende biliyordum. Herkes gibi bana bir şey olmaz mantığı ile kullanıyordum. 2019 dan beri kullanıyordum kâh preglny ile pct yaptım kah klomen ile ama bu sefer neden yapmadım bilmiyorum. Üzerine hırs yapmıştım çok iyi sonuç aldım ama böyle bir şey ceyran etti. Npp, tren ve gh gibi ağır ilaçlar kullandım. Doktorlar zaten ilgilenmiyor son çarem buradaki bilgisi olan daha önce yaşamış veya yaşayana yardımcı olmuş birilerini bulmakta sağolsunlar ilgileniyorlar. Buradanda sonuç çıkmazsa kaderimize razı olup bekleyeceğiz. Dediklerinizi not aldım uygulayacağım. Tekrardan teşekkür ederim abicim.
  3. Kür sonrası libido ve ereksiyon

    Hocam tam anlamıyla işlevi olmayan bir şey ve sürekli inen bir şey ile karşı tarafa zevk veremediğimiz gibi kendimizde alamayız ve cinsellik denen olgu her ne kadar kabul edilmese bile çok önemli bir faktör. Yarım insan gibi oluyorsun.
  4. Kür sonrası libido ve ereksiyon

    Hocam bir değişiklik yok aynı şekilde. Bugün proviron buldum 5 kutu aldım. Sizce kullanmalı mıyım?
  5. Kür sonrası libido ve ereksiyon

    Shbg alt sınıra yakın çıkmış bundan kaynaklı olabilir mi ? her ne kadar referans aralığında gözükse bile
  6. Kür sonrası libido ve ereksiyon

    İlk zamanlar takıyordum lakin aktif bir s. hayatım var. Takmadığım halde deneyip olmadığını görünce bilinç altı olarak etkileniyorum.Gün içinde veya çalışırken aklıma gelmiyor normal devam ediyorum. Ama bir erkek için önemli olan bir şeyde sorun olunca tabi ne kadar düşünmemeye çalışsamda arka planda etkiliyordur.
  7. Kür sonrası libido ve ereksiyon

    Tabi hocam. Şu an 2. gün bir değişim yok durumda
  8. Kür sonrası libido ve ereksiyon

    Cialis 5mg kullandım 2 ay boyunca lakin sertleşmede bir etkileşim sağlamadı. Aksine ilişki esnasında kalkmayınca elimle bile denediğimde hiç hareketlenme olmadı. Daha sonrası yine aynı partnerle olmadan önce sabah akşam olmak üzere 2 tablet(50mg) proviron aldım 3 gün boyunca ve ilk zamanlardaki %100 sertleşmeyi yakaladığım gibi cinsel istediğimde eskisi gibi oldu. Proviron piyasada olmadığı için 3 günlük kullanacağım kadar vardı. (aktardan çakşır otu suyu, enginar suyu ve deve dikeni tohumu aldım 2 hafta bitene kadar sabah akşam kullandım ama bir etki sağlamadı) (tribulus aldım daha başlamadım kullanmaya ama doğal olarak onunda iyi geldiğini söylediler onu deneyeceğim) (6 aydır sabah ereksiyonları hiç yok olanlarda ayda 1 veya 2 kez oda yarım)
  9. Kür sonrası libido ve ereksiyon

    endo. istemişti ama sonuçlarda çıkmamış ayrıca seks hormon diye bir şey daha istemişti. Zamanla düzelecekse sorun yok lakin kalıcı olmasın korkuyorum.. Zaman olarakta 6 ay geçti son testi vurduğumdan..
  10. Kür sonrası libido ve ereksiyon

    Hocam bir hata yaptım ama bilinçsizlikten.Tek umudum kalıcı bir şey olmaması. Bir tane içtim hemen dediğiniz gibi 10 günü gözlemleyeceğim. (cialis 5mg kullandım 2 ay boyunca o bile ereksiyona etki etmiyordu. Proviron tek iyi geldi.)
  11. Merhaba, Bir yıl içinde; 11 ay testo, 2 ay tren-acet, 2 ay gh, daha sonrasında 1 ay trt gidip bulk kürüne npp 5 hafta ve boldenen 6hafta ekledim. Haziran ayında kürü bazı sebeplerden kesip sporu bıraktım lakin; şu an cinsel isteksizlik, libido sorunu ve en önemlisi sertleşme sorunu yaşıyorum. Sertleşme %60-65 oluyor. Kür sonrası pct yapmadım önce tüm değerler kırmızı düşük idi ama daha sonra tahmin edileceği üzerine; değerlerin hepsi normale döndü. Daha sonrası düzelir diye bekledim lakin değerler normal olmasına rağmen düzelmedi. Önce ürolojiye daha sonrasında yönlendirmesi ile ENDOKRINOLOJI gittim. Değerlerim yine normal çıktı. Yalnız şöyle bir detay var proviron kullandığımda her şey normale dönüyor eskisi gibi oluyor. Bu konuda yardımcı veya öneride bulunabilir misiniz? (yaşım27) 2020 den beri kür yapıyorum ve ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. @metinav
  12. Fotoğraflı değişim süreci

    Çok iyi değişim. Emeğine sağlık. Bir yıllık kür kullanımı ben mi yanlış anladım. 2018-19 yazmışsında
  13. Kür içi hormon değerleri

    Merhaba, testo-e, boldenon-e 5 hafta kullandım ve 5. Hafta 2 kez tren-ac. Vurdum değerlerim böyle çıktı. Yorumlama şansınız var mı ?
  14. Bulk kürü öneri ve destek

    Merhaba, gecen ay Steroid kullanmaya başladım. İlk 3 hafta tek enjeksiyon 250mg testo-e ve 200 mg boldenon-e aldım yanında günde 2 tane oxandrolone hap aldım. 4. Haftadan sonra ise çift enjeksiyon ve 500mg testo, 400mg boldenon almaya başladım 6. Hafta sonra ise testo ve bolde mg aynı devam ederken trenbolone-acetat ekledim haftalık 200mg . Treni bir hafta yani iki kez enjekte ettim. Yaşım 25 boy 1.80 güncel kg 93.5 (86 başladığımda ) İki tane sorum olacak forum olarak iyi ilerleme olmuş mu ve boldenon ilk kullandığım zaman iştah artışı olmuştu ama şuan yok. Bolde mg artırma yapmalı mıyım?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×