-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
3x10-12 antrenman sistemim hk. önerilerinizi rica ediyorum!
Oluşturan:
azizmustafa, in Antrenman programları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Lifter31
İyi forumlar arkadaşlar sizinle beslenme programımı paylaşmak istiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Her gün gramı gramına hassas terazi ile geceden hazırlayıp uyuyorum ve asla dışına çıkmıyorum. Herhangi bir yiyecek kısıtlamam yok makrolarıma uyduğu sürece genelde hazırladığım öğünler tavuk, hindi, ton balığı, whey, yumurta, pirinç unu, yulaf, pirinç, ekmek, yoğurt, meyve, sebze gibi şeylerden oluşuyor. Perşembe ve pazar off günlerim diğer günlerde antrenman yapıyorum.
Antrenman günleri 2500-2750 kcal
20-30 gram yağ
225 gram protein
375 gram karbonhidrat
Off dayler 1500-1750 kcal
20-30 gram yağ
225 gram protein
125 gram karbonhidrat
Günde 3 veya 4 öğün yiyorum. Her öğünümde en az 3-4 gram lösin bulunuyor. Protein kaynaklarım whey, tavuk, hindi, ton balığı ve az da olsa yumurta. Karbonhidratımın 225 gramını antrenman öncesi diğer 150 gramını 10 ünite insülin ile idman sonrası alıyorum ve düşük kan şekeri ile uyuyorum. Kilom 95 yağ oranım %8 civarlarında. Günde yaklaşık 20000 adım atıyorum ve toplamda yaktığım kalori yaklaşık 3500 civarlarında dolaşıyor. Kürüm şuanda haftada 450mg testo en. 350mg tren en. Günde 30mg turinabol. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim:)
-
Yazan: ErayAltintas
Herkese merhabalar,
Haftada 3 gün boks , 3 gün fitness olarak spor yapıyorum, en ideal ve en gelişim sağlayıcı olacak şekilde bir antrenman programı arıyorum, bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. @Diver @rastlantisal @Oathbreaker @godofdark @SantoR
-
Yazan: Muradsahin
Değerli hocalarım kendimce 1 hafta içinde oluşturup uyguladığım beslenme programım bu şekilde, herkes gibi spora 2 ay gidip 5 ay bıraktık genel olarak ama son 2 aydır sürekliliğim sürüyor ve 1,87 85 kiloyum ektomorf bit vücut yapısına sahip olduğum için fazla bir yağlanma söz konusu olmuyor, yalnız irileşmekte oldukça fazla bir hedefim olduğu için carb oranını daha yüksek tuttum. Sizden ricam artısı eksisini söyler misiniz, teşekkür ederim. (Öğle yemeği ile akşam yemeği aynı)
-
Yazan: lordboethiah
Herkese selamlar, keyifli forumlar.
Sırt idmanımda kaldırış ve çekiş kuvvetimden gayet memnunum fakat dikey çekişlerde güçsüz hissediyorum ve bu benim moralimi bozuyor sevgili forum üyeleri ve hocalarım.
Bugün sırt idmanım şu şekildeydi:
100kgx6repx3set Deadlift 80-80KGX6repx3set Chest Supported Row 45kgX6repx3set Cable V Row 30kgx8repx3 set wide grip lat pull down 1 set de dümenden lastikle barfiks amrap. Bu işte bir gariplik var gibi seziyorum ve motivasyonel düşüş yaşatıyor bana bu durum. Yardımcı olur, yol gösterirseniz çok sevinirim. Only Testo Kürümün ilk haftasındayım ve devam eden süreçte idmanı-beslenmeyi kitabına göre yapıp iyi sonuç almak istiyorum.
-
Yazan: lordboethiah
Herkese hayırlı günler sevgili Peptit Türkiye ailesi.
Hafta içi her gün sabah işe gitmeden evvel salonda 35dk kadar ağırlık idmanı yapıyorum. Tek bölge 3 set 8 tekrardan 4 hareket yapmama imkan tanıyor bu süre.
Beslenmemde pek problem yok, düzenli yiyorum. Makroları tutturmaya özen gösterirsem güzel de bir beslenme şekli.
Only testo kürüne girmeye karar verdim 15 haftalık.
Antrenmanları nasıl düzenlemeliyim? Hafta sonu uygunum daha uzun süreli idmanlar ekleyebilirim fakat hafta içi çok yoğun olduğumdan antrenman sürem ve rutinim bu.
Bana antrenman, beslenme ve kür üzerine tavsiyelerde bulunup yol gösterirseniz memnun olurum.
-