-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

3x10-12 antrenman sistemim hk. önerilerinizi rica ediyorum!
Oluşturan:
azizmustafa, in Antrenman programları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Lorien
Merhaba Sevgili Forum Üyeleri Abilerim ve kardeşlerim.
Forumu bir süredir (8 ay) takip ediyorum Stereoid vb. Ürünler hakkında çok fazla bilgi sahibi oldum sizler sayesinde bunun için çok teşekkür ederim her birinize.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy ; 1.88 Yaş ; 24 KIS ÖZEGEÇMİŞİM:
3 yıllık bir kickboks geçmişim bulunmakta bunun haricinde dönem dönem 3 ay 5 ay fitness yapıp (kaynakçı) işten dolayı bırakmak durumunda kaldım en son dönemden sizlere biraz bahsetmek isterim 94kg başlayıp sıkı bir diyet ( 1200-1600) kalori temiz beslenme 0 şeker ile 30 günde 80Kg'a kadar düştüm fakat iş yeri sebebiyle 2nci ay sonlarında tekrar bırakmak zorunda kaldım 30 günlük sürecimi altta sizlerle paylaşacağım göbek kısmı olan fotoğrafı kaybettim maalesef sonrasının fotoğrafı yok skinny fat durumum vardı göbeğimi de eritmiştim.
ANTRENMAN PROGRAM ÇİZELGEM:
7 AY ÖNCESİ FORMUM:
SORULARIM:
Bu program ve tekrar aynı diyet ile mi başlamalıyım? Yoksa diyet yerine kilo alıp bu program ve temiz beslenme ile mi ilerlemeliyim? Aynı zamanda tavsiyeleriniz varsa ki altın değerindedir bunlardan da yararlanmak isterim.
-
Yazan: Johturk0606
Merhabalar, herkese iyi sporlar.
6 haftadır bolde testo küründeyim ve ilk kez küre girdim.
KÜR İÇERİĞİM:
500 boldenone 500 test. Enanthat 40g dianabol KİŞİSEL BİLGİLERİM:
98 kiloyum. 1.80 boyundayım. 1 yıldır düzenli olarak spor yapıyorum. Spor geçmişim ise 6,7 sene vardır. Kolluk kuvveti olarak çalışmaktayım. her 3 günde 1 24 saat nöbetim var. Nöbet günlerini off gün olarak değerlendiriyorum. ANTRENMAN PROGRAMIM:
1.gün göğüs arka kol 2.gün sırt ön kol 24 saat Nöbet (off)
3.gün omuz bacak 4.gün göğüs arka kol 24 saat nöbet
Şeklinde çalışıyorum. Beslenmem orta düzeyde, antrenmanımda orta şiddette. Şuanki anlattığım hususları göz önüne alarak benim için hangi program faydalı olur? Şuan çalışmamdan memnunum ama sizin bilgi ve önerileriniz benim için çok kıymetli.
Şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Lifter31
İyi forumlar arkadaşlar sizinle beslenme programımı paylaşmak istiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Her gün gramı gramına hassas terazi ile geceden hazırlayıp uyuyorum ve asla dışına çıkmıyorum. Herhangi bir yiyecek kısıtlamam yok makrolarıma uyduğu sürece genelde hazırladığım öğünler tavuk, hindi, ton balığı, whey, yumurta, pirinç unu, yulaf, pirinç, ekmek, yoğurt, meyve, sebze gibi şeylerden oluşuyor. Perşembe ve pazar off günlerim diğer günlerde antrenman yapıyorum.
Antrenman günleri 2500-2750 kcal
20-30 gram yağ
225 gram protein
375 gram karbonhidrat
Off dayler 1500-1750 kcal
20-30 gram yağ
225 gram protein
125 gram karbonhidrat
Günde 3 veya 4 öğün yiyorum. Her öğünümde en az 3-4 gram lösin bulunuyor. Protein kaynaklarım whey, tavuk, hindi, ton balığı ve az da olsa yumurta. Karbonhidratımın 225 gramını antrenman öncesi diğer 150 gramını 10 ünite insülin ile idman sonrası alıyorum ve düşük kan şekeri ile uyuyorum. Kilom 95 yağ oranım %8 civarlarında. Günde yaklaşık 20000 adım atıyorum ve toplamda yaktığım kalori yaklaşık 3500 civarlarında dolaşıyor. Kürüm şuanda haftada 450mg testo en. 350mg tren en. Günde 30mg turinabol. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim:)
-
Yazan: ErayAltintas
Herkese merhabalar,
Haftada 3 gün boks , 3 gün fitness olarak spor yapıyorum, en ideal ve en gelişim sağlayıcı olacak şekilde bir antrenman programı arıyorum, bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. @Diver @rastlantisal @Oathbreaker @godofdark @SantoR
-
Yazan: Muradsahin
Değerli hocalarım kendimce 1 hafta içinde oluşturup uyguladığım beslenme programım bu şekilde, herkes gibi spora 2 ay gidip 5 ay bıraktık genel olarak ama son 2 aydır sürekliliğim sürüyor ve 1,87 85 kiloyum ektomorf bit vücut yapısına sahip olduğum için fazla bir yağlanma söz konusu olmuyor, yalnız irileşmekte oldukça fazla bir hedefim olduğu için carb oranını daha yüksek tuttum. Sizden ricam artısı eksisini söyler misiniz, teşekkür ederim. (Öğle yemeği ile akşam yemeği aynı)
-