Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

senior

Trenbolone'dan yan etki görmemem normal mi?

Önerilen İletiler

senior    2

Sevgili hocalarım değerli arkadaşlarım,

Geçen ekimde bir yarışma hazırlığım oldu optimum overdose trenabol kullandım fakat kullanırken bahsedilen hiç bir yan etkiyi yaşamadım ne bir öksürük ne bir uyku bozukluğu vs... o zaman ki koçum dozajı günlük 0.25 mg olarak ayarlatıyordu yarışmacı bir arkadaşım ürünün muhtemelen sahte olduğunu kendisinin ve tanıdıklarının kullanırken midesine kramp girdiğini uyandığında yatağının sırılsıklam olduğundan bahsetti fakat ben bunların hiçbirini yaşamadım ama o zaman hatlarımı belirginleştirmişti şuan aynı kilolarda olmama rağmen daha kapalı duruyorum gerçi onu da şuan kullandığım npp ye bağlıyorum.

Şimdi nisanda ki yarışmaya farklı bir koç ile hazırlanıyorum bir kaç hafta sonra tren kullanmaya başlayacağımızı söyledi çekmecemde hala o tren duruyor farklı bir markadan almalı mıyım yoksa ürün orijinal ve yan etki görmemem normal mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

6arrows    189
senior, 5 dakika önce yazdı:

sevgili hocalarım değerli arkadaşlarım geçen ekimde bir yarışma hazırlığım oldu.optimum overdose trenabol kullandım fakat kullanırken bahsedilen hiç bir yan etkiyi yaşamadım ne bir öksürük ne bir uyku bozukluğu vs... o zaman ki koçum dozajı günlük 0.25 mg olarak ayarlatıyodu yarışmacı bir arkadaşım ürünün muhtemelen sahte olduğunu kendisinin ve tanıdıklarının kullanırken midesine kramp girdiğini uyandığında yatağının sırılsıklam olduğundan bahsetti fakat ben bunların hiçbirini yaşamadım ama o zaman hatlarımı belirginleştirmişti şuan aynı kilolarda olmama rağmen daha kapalı duruyorum gerçi onuda şuan kullandığım npp ye bağlıyorum.Şimdi nisanda ki yarışmaya farklı bir koç ile hazırlanıyorum bir kaç hafta sonra tren kullanmaya başlayacağımızı söyledi çekmecemde hala o tren duruyor farklı bir markadan almalı mıyım yoksa ürün orjinal ve yan etki görmemem normal mi?

tren düşük doz kullandım ben de. serin yerde uyuduğum için o gece terlemesi olmadı ama gün içinde çok daha fazla terlerdim oturduğum yerde. öksürük de yaşamadım hiç. ama trenin çalıştığını kilo kaybetmeme rağmen artan ölçülerim ve kaldırdığım ağırlıkların artışı gösteriyordu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
senior    2
6arrows, 1 dakika önce yazdı:

tren düşük doz kullandım ben de. serin yerde uyuduğum için o gece terlemesi olmadı ama gün içinde çok daha fazla terlerdim oturduğum yerde. öksürük de yaşamadım hiç. ama trenin çalıştığını kilo kaybetmeme rağmen artan ölçülerim ve kaldırdığım ağırlıkların artışı gösteriyordu

ağırlıklarım aynıydı muhtemelen ölçülerimde sadece hatlarım belirgindi sert duruyodum yan etki olarak sayılıyorsa çok fazla sinirli olma durumu tahammülsüzlük vardı belkide yan etki değilde son haftalarda ki diyetinde etkisi olabilir o.Benim tren sanırım hikaye :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    189
senior, 18 dakika önce yazdı:

ağırlıklarım aynıydı muhtemelen ölçülerimde sadece hatlarım belirgindi sert duruyodum yan etki olarak sayılıyorsa çok fazla sinirli olma durumu tahammülsüzlük vardı belkide yan etki değilde son haftalarda ki diyetinde etkisi olabilir o.Benim tren sanırım hikaye :)

öfke ve tahammülsüzlük bende de vardı. ama tren vücudu güzel açıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
senior    2
6arrows, 2 dakika önce yazdı:

öfke ve tahammülsüzlük bende de vardı. ama tren vücudu güzel açıyor

belki kullandığım dozajla ilgilidir 1-2 hafta elimdekini deneyeceğim.Diğer kullandığım ürünlerde marka değişikliği yaptım ama malumunuz ki yarışma süreci zaten çok masraflı ilacı,beslenmesi,supplementi vs nerden kıssam kardır diye düşünüyorum ister istemez

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
senior    2
6arrows, 26 dakika önce yazdı:

form ve kür planlamanı paylaşabilir misin hocam

haftalık

• 500 enanthate
  • 300 masteron
  • 300 npp

52E59DF4-A698-47CD-B272-B7BD15DA15FE.jpeg FBE00AEE-285B-4B31-94BC-745721912D72.jpeg 8B06A9B0-178F-4BF1-98DC-766B38AE67D2.jpeg

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    338

en belirgin ektisi ilk haftasında yaşatır gece terlemesi yatağın sırılsıklam olduğunu bilirim agresiflik yapar ben bu iki etkiyi yaşadım bide libido yükselmesi başka etkisini görmedim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
senior    2
Tr3n, 6 dakika önce yazdı:

en belirgin ektisi ilk haftasında yaşatır gece terlemesi yatağın sırılsıklam olduğunu bilirim agresiflik yapar ben bu iki etkiyi yaşadım bide libido yükselmesi başka etkisini görmedim 

hocam peki haftalık ne kadar alıyordun ve sence dozajın bir önemi var mı bu yan etkilerde?

Tony Montana, 5 dakika önce yazdı:

Ben de kürüme 200 acetat ekleyeceğim haftaya, noxy marka. Bakalım neler olacak 

güvenilir marka veya satıcı bulmak gerçekten çok zor ben şuan hellas kullanmaya başladım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    338
senior, 1 saat önce yazdı:

hocam peki haftalık ne kadar alıyordun ve sence dozajın bir önemi var mı bu yan etkilerde?

güvenilir marka veya satıcı bulmak gerçekten çok zor ben şuan hellas kullanmaya başladım

haftada 300 mg gün aşırı enjeksiyon yaptım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    338
Emin982, 20 dakika önce yazdı:

Ent versiyonu için 300mg efektif olur mu ne denli hissedebiliriz 

benim kullandığım da tren enanthate haftada 3 enjeksiyon yapıyordum iyi hissettiriyor güç libido 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    338
Emin982, 17 dakika önce yazdı:

Üçe bölmenin sebebi nedir ikiye nazaran birde bu mg lerde ne tür yan etkiler yaşattı 

az geliyor bana bu yüzden 3 e böldüm her antrenman sonrası enjeksiyon yapıyorum 300 mg normal bir doz ne çok ne az 2 yede bolebilirsin kişinin tercihine kalmış ne etkiler yaşattı trenden ne etki görünüyorsa akne gece terlemesi Libido artışı yukarada yazdığım gibi paranoyak agresiflik 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    338
Tony Montana, Şimdi yazdı:

300 acetat 7 hafta kullanmak mı

250 acetat 8 hafta mı önerirsiniz 

8 haftadan fazla kullanılması sağlıklı değil hocam böbrekleri yoruyor 8 haftayı geçmemeli çoğu yarışmacı arkadaşlar yarışmaya 8 hafta kala başlar trene böbrek önemli kimse uzun süre kullanıp diyalize girmek istemez

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    338
Emin982, 1 saat önce yazdı:

Hocam cabaser kullanımını ne şekilde yapıyorsun

yaptığın küre bağlı genelde kurlerde hafada bir kez dostinex alıyorum cabeser yok eczanede dostinex var

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    67

E2 nizi kontrol ederseniz trende genelde çok fazla prolaktinden korkmaya gerek yok. Ayrica tren 8 haftadan fazla kullanılır yilboyu kesmedende kullanılabilir yeterki kontrolleri yaptırın ve vucudunuza kulak verin. Bir birey boldenondan trenden daha çok zarar görebilir, bireysel tolerans önemli. Benim 3 4 yildir hiç treni kesmeyen doktor arkadaşım var hicbir sağlık sorunu yok. Yani ezberden bakmayalım olaya. Ve size önerim trenbolone acetat kullanıyorsanız hergün enjeksiyon yapın ve enjeksiyonlarinizi antreman öncesine denk getirmeye çalışın daha güzel verim alırsınız bu şekilde.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    67
Emin982, 5 dakika önce yazdı:

E2 için ideal bir dostinex dozajı yok mu biliyorum en doğrusu kan testi değerlerine göre müdahale etmek ama malum özel hastane fiyatları bunu zorlaştırıyor. Örneğin treni küre dahil ettikten itibaren her hafta yarım dostinex kullanılırsa tehlike yaratır mı

Dostum e2 dostinexle kontrol edilmez dostinex yani cabaser ile prolaktin kontrol ediliyor, sen daha olaya çok uzaksın o yuzden biraz bilgilenip tecrube sahibi olmadan tren vurma bence. Trenin en kötü yan etkisi psikolojik. Yada kullanacaksan iyi bir hoca tut kendine seninle ilgilensin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    44
gönderildi (düzenlendi)

Salondan overall şampiyonu bir abim saf trenin siyah renkli olduğunu söyledi. Kendisi yarışmadan önceki küründe 0.3ml falan aldığını ve dibine kadar hissettirdiğini anlatmıştı. Bende daha önce siyah tren görmedim nasıl bir şey acaba?

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    67
the_escobar, Şimdi yazdı:

Salondan overall şampiyonu bir abim saf trenin siyah renkli olduğunu söyledi. Kendisi yarışmadan önceki küründe 0.3ml falan aldığını ve dibine kadar hissettirdiğini anlatmıştı. 

Sallamış tamamen dostum.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    44
burakg133, Şimdi yazdı:

Sallamış tamamen dostum.

Hocam bende dinledim dinledim ama inanamamıştım. Hani adam çevresine ürün falan da tedarik etmiyor niye böyle dümen tutmuştur ki?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.074
the_escobar, 10 dakika önce yazdı:

Salondan overall şampiyonu bir abim saf trenin siyah renkli olduğunu söyledi. Kendisi yarışmadan önceki küründe 0.3ml falan aldığını ve dibine kadar hissettirdiğini anlatmıştı. Bende daha önce siyah tren görmedim nasıl bir şey acaba?

Rengin sebebini sallamış. Burak hoca burada anlatmış rengin sebebini okursan anlarsın.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    67
the_escobar, 13 dakika önce yazdı:

Hocam bende dinledim dinledim ama inanamamıştım. Hani adam çevresine ürün falan da tedarik etmiyor niye böyle dümen tutmuştur ki?

Onu bilemiyorum ama trenbolone ilaclar arasinda oksidatif olarak en hassas olan ilaçtır. Hammadde olarak beklemeye gelmez durduğu yerde rengi koyulaşır, pişirirken hassas olarak erime noktasında durmazsan yine rengi koyulaşir vsvs. Aslında kaliteli trenbolone altın renginde olur tabi bu bahsettigim yağ renginden bağımsız bir sarı. Anlatması zor biraz ama bu şekilde trenide trde az bulursunuz. Renksiz mct yağ kullanıp bok rengi yada paslı sarı gibi renklerle tren yapan çoook ünlü markalar var piyasada milletin ağzından düşmeyen. Aslında rezillik... 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    338
burakg133, 59 dakika önce yazdı:

E2 nizi kontrol ederseniz trende genelde çok fazla prolaktinden korkmaya gerek yok. Ayrica tren 8 haftadan fazla kullanılır yilboyu kesmedende kullanılabilir yeterki kontrolleri yaptırın ve vucudunuza kulak verin. Bir birey boldenondan trenden daha çok zarar görebilir, bireysel tolerans önemli. Benim 3 4 yildir hiç treni kesmeyen doktor arkadaşım var hicbir sağlık sorunu yok. Yani ezberden bakmayalım olaya. Ve size önerim trenbolone acetat kullanıyorsanız hergün enjeksiyon yapın ve enjeksiyonlarinizi antreman öncesine denk getirmeye çalışın daha güzel verim alırsınız bu şekilde.

reseptör doygunluğunu nasıl aşmış doktor arkadaş ona sormak lazım 3 yıl boyunca hiç treni kesmeden küre devam eden doktor havuzu doldur doldur bir süre sonra taşar o havuz :) biryerde dur demek gerekiyor buradakiler doktor mu o en ufak bir sorun olduğunda kendine müdahale edebilsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: adonis45
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testesteron enantathe Trenbolone acetat Dianabol Kullanıyorum 4. haftamdayım 2. kez aynı kürü tekrarlıyorum geçen sefer minimal düzeyde yan etki ve sorun yaşamıştım sonuçlarından memnun kaldım fakat bu sefer aşırı ateş sivilcelenme ve akne fazla derecede sinir yaşıyorum sizce normal midir?
    • Yazan: Samedbumstead
      Herkese hayırlı geceler,
      MARKALAR:
      Humax  Sp  Milium pharma Markasız Yeşil kapak  Trenbolone acetat ile kür yapacağım ulaşabildiğim bu markalar var hangisini tercih etmeliyim kullanıp deneyen var mı ? 
    • Yazan: barany1dz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürümü bitirdim istediğim verimi alamadım bu tabi benle alakalı bir durum oldu ilaçlar çalışmadı mental bozuldu falan derken artık güzel bir kür ve sonuç istiyorum açıkçası.
      YENİ KÜR PLANLAMAM:
      Trenbolone acetat Testosteron propionat Mastero propionat SORULARIM:
      Mg'lar nasıl olmalı? Kaç hafta gitmeliyim (aklımda hazirana kadar var)? Bu kür içerisindeki makrolar nasıl cheatler nasıl olmalı?  Baya bi araştırdım yan etkileri o durum bu durum bunların hepsinin farkındayım sadece buradan da kullanan insanların uyguladıkları sistemi ve deneyimlerini değişimleri merak ediyorum. Şimdiden tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Naci,,
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Daha önceden kür yapmadım ilk kürüm olacak. 3 aydır forumda geziyorum bilgi edinebilmek adına 10-12 haftalık bir kür olacak haftada kaç mg tren ve kaç mg sustanon almalıyım? Bu konuda yardım rica ediyorum sizlerden.
      KÜR PLANLAMAM:
      Sustanon Trenbolone Enanthate KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      Boy:184 Kilo;80 Yağ:15   NOT:
      Trenbolone hakkında çok şey okudum yan etkileri vs ve bunları göze aldım! Zaten 4 haftadır only sustanon yapıyorum.
    • Yazan: Mimaroba
      Markalar hakkında yorumlarınızı bekliyorum ulaşabildiklerim..
      Dragon Pharma Noxy Markasız Yeşil Kapaklı Nessie normatech  overdose vsvs daha bir kaç marka mevcut önereceğiniz ugl markalar varsa yazarsanız sevinirim. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.