Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

senior

Trenbolone'dan yan etki görmemem normal mi?

Önerilen İletiler

burakg133    63

E2 nizi kontrol ederseniz trende genelde çok fazla prolaktinden korkmaya gerek yok. Ayrica tren 8 haftadan fazla kullanılır yilboyu kesmedende kullanılabilir yeterki kontrolleri yaptırın ve vucudunuza kulak verin. Bir birey boldenondan trenden daha çok zarar görebilir, bireysel tolerans önemli. Benim 3 4 yildir hiç treni kesmeyen doktor arkadaşım var hicbir sağlık sorunu yok. Yani ezberden bakmayalım olaya. Ve size önerim trenbolone acetat kullanıyorsanız hergün enjeksiyon yapın ve enjeksiyonlarinizi antreman öncesine denk getirmeye çalışın daha güzel verim alırsınız bu şekilde.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Emin982    84
burakg133, 3 dakika önce yazdı:

E2 nizi kontrol ederseniz trende genelde çok fazla prolaktinden korkmaya gerek yok. Ayrica tren 8 haftadan fazla kullanılır yilboyu kesmedende kullanılabilir yeterki kontrolleri yaptırın ve vucudunuza kulak verin. Bir birey boldenondan trenden daha çok zarar görebilir, bireysel tolerans önemli. Benim 3 4 yildir hiç treni kesmeyen doktor arkadaşım var hicbir sağlık sorunu yok. Yani ezberden bakmayalım olaya. Ve size önerim trenbolone acetat kullanıyorsanız hergün enjeksiyon yapın ve enjeksiyonlarinizi antreman öncesine denk getirmeye çalışın daha güzel verim alırsınız bu şekilde.

E2 için ideal bir dostinex dozajı yok mu biliyorum en doğrusu kan testi değerlerine göre müdahale etmek ama malum özel hastane fiyatları bunu zorlaştırıyor. Örneğin treni küre dahil ettikten itibaren her hafta yarım dostinex kullanılırsa tehlike yaratır mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63
Emin982, 5 dakika önce yazdı:

E2 için ideal bir dostinex dozajı yok mu biliyorum en doğrusu kan testi değerlerine göre müdahale etmek ama malum özel hastane fiyatları bunu zorlaştırıyor. Örneğin treni küre dahil ettikten itibaren her hafta yarım dostinex kullanılırsa tehlike yaratır mı

Dostum e2 dostinexle kontrol edilmez dostinex yani cabaser ile prolaktin kontrol ediliyor, sen daha olaya çok uzaksın o yuzden biraz bilgilenip tecrube sahibi olmadan tren vurma bence. Trenin en kötü yan etkisi psikolojik. Yada kullanacaksan iyi bir hoca tut kendine seninle ilgilensin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    37
gönderildi (düzenlendi)

Salondan overall şampiyonu bir abim saf trenin siyah renkli olduğunu söyledi. Kendisi yarışmadan önceki küründe 0.3ml falan aldığını ve dibine kadar hissettirdiğini anlatmıştı. Bende daha önce siyah tren görmedim nasıl bir şey acaba?

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63
the_escobar, Şimdi yazdı:

Salondan overall şampiyonu bir abim saf trenin siyah renkli olduğunu söyledi. Kendisi yarışmadan önceki küründe 0.3ml falan aldığını ve dibine kadar hissettirdiğini anlatmıştı. 

Sallamış tamamen dostum.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    37
burakg133, Şimdi yazdı:

Sallamış tamamen dostum.

Hocam bende dinledim dinledim ama inanamamıştım. Hani adam çevresine ürün falan da tedarik etmiyor niye böyle dümen tutmuştur ki?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.030
the_escobar, 10 dakika önce yazdı:

Salondan overall şampiyonu bir abim saf trenin siyah renkli olduğunu söyledi. Kendisi yarışmadan önceki küründe 0.3ml falan aldığını ve dibine kadar hissettirdiğini anlatmıştı. Bende daha önce siyah tren görmedim nasıl bir şey acaba?

Rengin sebebini sallamış. Burak hoca burada anlatmış rengin sebebini okursan anlarsın.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63
the_escobar, 13 dakika önce yazdı:

Hocam bende dinledim dinledim ama inanamamıştım. Hani adam çevresine ürün falan da tedarik etmiyor niye böyle dümen tutmuştur ki?

Onu bilemiyorum ama trenbolone ilaclar arasinda oksidatif olarak en hassas olan ilaçtır. Hammadde olarak beklemeye gelmez durduğu yerde rengi koyulaşır, pişirirken hassas olarak erime noktasında durmazsan yine rengi koyulaşir vsvs. Aslında kaliteli trenbolone altın renginde olur tabi bu bahsettigim yağ renginden bağımsız bir sarı. Anlatması zor biraz ama bu şekilde trenide trde az bulursunuz. Renksiz mct yağ kullanıp bok rengi yada paslı sarı gibi renklerle tren yapan çoook ünlü markalar var piyasada milletin ağzından düşmeyen. Aslında rezillik... 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    329
burakg133, 59 dakika önce yazdı:

reseptör doygunluğunu nasıl aşmış doktor arkadaş ona sormak lazım 3 yıl boyunca hiç treni kesmeden küre devam eden doktor havuzu doldur doldur bir süre sonra taşar o havuz :) biryerde dur demek gerekiyor buradakiler doktor mu o en ufak bir sorun olduğunda kendine müdahale edebilsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63
Tr3n, 7 dakika önce yazdı:

reseptör doygunluğunu nasıl aşmış doktor arkadaş ona sormak lazım 3 yıl boyunca hiç treni kesmeden küre devam eden doktor havuzu doldur doldur bir süre sonra taşar o havuz :) biryerde dur demek gerekiyor buradakiler doktor mu o en ufak bir sorun olduğunda kendine müdahale edebilsin

Dostum ben kimseye 3 yıl tren kullan demiyorum, uçlarda bir örnek olduğu icin söyledim. Hiçbisey öcü değil hicnisey masumda değil. Riskleri bilin ona göre kullanın. Ama a ilacını 24 hafta 30 hafta kullanıp ici rahat olan eleman 8 hafta Tren icin çok abi vsvs demesi bence mantıklı değil. Doktorun problemi hicnir zaman trenden olmadi aromasinden problem yaşadı zamanında hemde çok ciddi problemler. Neyse dediğim gibi her ürün riskli birini canavarlastirip diğerini şirinlestirmemek lazim vücudunu dinleyip anlamak en önemlisi. Kendine müdahale edemeyecek insanlar adım adım dikkatli kullanmalı danışmanlık almalı yada hiç kullanmamali orasını onlar bilir 😀😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    958
senior, 20 saat önce yazdı:

Sevgili hocalarım değerli arkadaşlarım,

Geçen ekimde bir yarışma hazırlığım oldu optimum overdose trenabol kullandım fakat kullanırken bahsedilen hiç bir yan etkiyi yaşamadım ne bir öksürük ne bir uyku bozukluğu vs... o zaman ki koçum dozajı günlük 0.25 mg olarak ayarlatıyordu yarışmacı bir arkadaşım ürünün muhtemelen sahte olduğunu kendisinin ve tanıdıklarının kullanırken midesine kramp girdiğini uyandığında yatağının sırılsıklam olduğundan bahsetti fakat ben bunların hiçbirini yaşamadım ama o zaman hatlarımı belirginleştirmişti şuan aynı kilolarda olmama rağmen daha kapalı duruyorum gerçi onu da şuan kullandığım npp ye bağlıyorum.

Şimdi nisanda ki yarışmaya farklı bir koç ile hazırlanıyorum bir kaç hafta sonra tren kullanmaya başlayacağımızı söyledi çekmecemde hala o tren duruyor farklı bir markadan almalı mıyım yoksa ürün orijinal ve yan etki görmemem normal mi?

dostum dün arenis marka 400 mg trenbolone enanthate bir anda vurdum ne öksürük ne terleme vs hiç birşey olmadı kiminden bu yan etkiler olabilir kiminde olmaz mesela bende hiç olmaz 

• Beğen 1
  • ahahaha 1
  • Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.172
SERKO, Bir saat önce yazdı:

dostum dün arenis marka 400 mg trenbolone enanthate bir anda vurdum ne öksürük ne terleme vs hiç birşey olmadı kiminden bu yan etkiler olabilir kiminde olmaz mesela bende hiç olmaz 

Abi sen hani bırakıyordun treni😂

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    958
Diver, 33 dakika önce yazdı:

Abi sen hani bırakıyordun treni😂

Valla brom tren vurmadığım zaman kür yapıyor gibi hissetmiyorum yine tren aşerdim çikolata gibi hahahaha

kısa bir npp yaptım sarmadı tren testo ghrp 6 ya yatay geçiş yaptım B|

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.172
SERKO, 3 dakika önce yazdı:

Valla brom tren vurmadığım zaman kür yapıyor gibi hissetmiyorum yine tren aşerdim çikolata gibi hahahaha

Hayırlı olsun abim😄😄

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
SERKO, 9 dakika önce yazdı:

Hocam tren kullanırken dostinex dozajını nasıl planlıyorsun ?

test vererek mi yoksa haftalık yarım tablet düz sistem mi ?

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    958
Tony Montana, 3 saat önce yazdı:

Hocam tren kullanırken dostinex dozajını nasıl planlıyorsun ?

test vererek mi yoksa haftalık yarım tablet düz sistem mi ?

2 hafta sonra kan veririm ona göre dozajı ayarlarım muhtemelen haftada yarım şeklinde olur ama ilk iki hafta dostinex almam

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: FatChicken
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Trenbolone kürüne gireceğim fakat haftada 4 gün antrenman atabilecek vaktim var. Antrenmanlar 2.30 saat sürecek ve sağlam olacak. 4 gün antrenman ile iyi bir sonuç almam mümkün mü? Bacak hariç her kas grubu 2 kere çalışmış olacak.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: dante48
      Merhaba,
      Yabancı forumlarda sıkça tartışılan Trenbolone - Testosterone orantısı hakkında fikirlerinizi merak ettim. 1:2, 1:1, 2:1 gibi farklı orantıları savunanlar var. Yakın zamanda olmasa da bir süre sonra kullanmayı ben de düşünüyorum. Okuduklarımda ağırlıklı olarak düşük testo yüksek kullanarak daha çok etki aldıklarını yazmış. Bir diğer okuduğum ise;
      Düşük testo yüksek tren definasyon için,
      Eşit ya da yüksek testo düşük tren bulk için mantığını savunanlar mevcut. Sizlerin fikir ve deneyimlerinizi duymak isterim.
    • Yazan: captan5495
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      ÜRÜNLER:
      Trenbolone acetate NPP SORULARIM:
      Sizce bu iki ürün mixlenip kullanılırsa nasıl olur? Ve geri dönüşü sizce nasıl olur?  Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Kvpzr0
      Merhabalar iyi forumlar.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate Trenbolone Enanthate İlaçları mevcut bunları aynı enjektör ile karıştırabilir miyim?
      Test sabit olsun diye 2 günde 1 50/70ml düşünüyorum.
      Herhangi bir sorun olur mu acaba bilgilendirirseniz çok memnun olurum.😊🙏🏻
    • Yazan: Drbol
      Arkadaşlar genelde tren hakkında haftada min 200 ml diye bir yargı var.. Ben geçende ineklere et yapsın diye haftada 200 verildiğini öğrendim. Avrupada hatta sığırlara vurulmasın etinden insanlara geçiyor gibi bir zehir muamelesi görüyor. Yüzlerce kilo hayvana verilen bu dozun biz insanlara aynı doz olması biraz saçma geldi bana. Sizce bizim bunu haftada 100 hatta 50 ml gibi vurulmamiz daha normal degil mi ? Bunu deneyen var mi.. Ben haftada 300ml vuruyordum ama şuan haftada 50 deniyeceğim acaba bir sonuç alamam mi diye kafam karıştı..  deneyen veya bilgisi olan varsa bu konunun konuşulması gerektiğini düşünüyorum yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.