-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
18 yaşında etki alabileceğim bir kür yapmak istiyorum! bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
barany1dz, in Steroid Kürleri / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Sinan06
Merhabalar Peptid Türkiye ailesi
Pazartesi itibari ile 1 yıl aradan sonra yeniden küre başlama kararı verdim. Kür öncesi bugün kan verdim , öncelille her hangi bir sorun varmı küre engel olacak .
Baries BP markasıyla küre başlamaya karar verdim.
Kür sürem 24 hafta sürecek ve kontrollü gidecegim.
Pazartesi ve perşembe enjekte yapacagım.
Pazartesi
300 mg Testesteron Enanteth
250 mg Boldenon.
Perşembe
300 mg Testesteron Enanteth
250 mg Boldenon.
Kullanacagım vitaminler
Nac 600
C vitamini
Omega 3
C vitamini
D 3
Magnezyum
B komplex
Çinko
Selenyum.
Boy . 173
Kilo:87
Yağ oranım %16 civarı
Hedefim yağ oranını düşürüp 95 kilolara çıkıp kütle koymak.
Spora 8 ay gitmedim. 1 aydır tekrardan düzenli gidiyorum. Naturel ilerlemekle uğraşamayacagım 1 , 2 ay daha . Şu anki formumu ve spora ara vermedigim dönemdeki kür yaptıgım dönemdeki formumuda ekliyorum.
Sizce nelere dikkat etmeliyim ve bana önerdiginiz birşeyler varmı , burdan aylık olarak form paylaşımı yapacagım.
-
Yazan: sadialps
Merhabalar,
İlk kürüm olarak 250 Testo 250 Bolde kürü yapıyorum 12 haftalık ve şu an 4. haftasındayım. 3. haftanın son enjeksiyonuna kadar kalçamın sağ tarafından enjeksiyon yaptırıyordum ve son enjeksiyondan sonra enjeksiyon yerinde sert bir kitle oluştu. Başta yanlış hareket edip biraz kaşıdım ve bölgeyi iyice hassas hale getirdim. 4. haftanın ilk enjeksiyonunu kalçamın solundan yaptırdım ve şimdi orada da küçük bir kitle var.
Bu normal mi ne yapmam gerekiyor
-
Yazan: kutukutupense
Dostlar selamlar, forumu uzun zamandır takip ediyorum ilk gönderim olacak biraz heyecanlıyım tecrübenize çok ihtiyacım var. Yakın zamanda ikinci kürüme girmeyi planlıyorum ilk kürüm kendimi deneme amaçlı 12 hafta 250mg only testo yapmıştım yaklaşık 8 haftadır cut yapıyorum trt dozu alıyorum açıkcası yağ oranım da yüksekti only testoyu uzatabilirdim ama cut yapıp artık düzgün bir kür yapma kararı verdiğim için süreç böyle ilerledi.
Kişisel Bilgiler:
Yaş: 24 Boy: 1.87 Kilo: 81 Yağ Oranı: 14 (mezurayla 14 buldum) Şimdi izninizle kafamdaki planı söylemek istiyorum,
Kür İçeriği:
750mg Test E. 500mg Bolde 375mg Deca 3 tablet Proviron ED testo panpharma (sanırım iran eczanesi ürünü forumda öyle yazılmış nessieci satıcım da aynısını söylemişti), bolde ve deca nessie, proviron eczane
Açıkcası vücudum cidden fazla östrojen dönüşümü gerçekleştiriyor o yüzden boldeyi biraz fazla tercih ettim, ciddi manada kas kütlesine ihtiyacım olduğu için böyle uzun soluklu off season kafasında bir kür serüveninin bana iyi geleceğini hissediyorum 20 hafta en az gitmek istiyorum bu şekilde, Kafamdaki süre fazla olmasaydı belki npp tercih edebilirdim ama nandrolone seçimimi deca yapmak istedim hem açıkcası daha uygun olması da güzel diye düşünüyorum. test-deca oranını 2/1 ayarlayıp yanına dht türevi proviron alarak dht’min dhn’den fazla olmasını amaçlıyorum deca dick yaşamamak için keza düzenli olarak kan tahlillerimi de vereceğim.
Sizin gözünüze takılan bir problem var mı, genel olarak anlattığım bu planlama için yorumlarınızı merak ediyorum tecrübeleriniz ve yorumlarınız benim için çok değerli bilmediğim bir cahilliğim varsa acısını çekmeden önceden haberim olmasını isterim açıkcası, bu şekil bir planlama ile güzel miktarda kas kütlesi koyabilir miyim yorumlarınızı bekliyorum dostlar. 🙏 @Fuhrer
-
Yazan: AtesTamer
Değerli hocalarım öncelikle selamlar saygılar.
Yakın bir zamanda ilk kürüme gireceğim,kürüm 10 hafta 500mg testo,10 hafta 250mg deca,5 hafta günlük 30mg danabol olacak şekilde.Bunun için uygulayacağım pct kürünü de sizlerle paylaştım görsel olarak.Kürümle ilgili eklememi çıkarmamı istediğiniz şeyleri söyleyebilirsiniz değerli tavsiyelerinize bilgilerinize ihtiyacım var deca dick problemiyle karşılaşmak istemiyorum bunun için ne gibi tavsiyeleriniz olur.Ve ayrıca kafamda testo ve danabol içeren başka bir kür daha var hangisini tercih etmeliyim açıkçası kararsız kaldım,cehaletimi mazur görün ilk kürüm araştırma sürecindeyim.Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler:)
-
Yazan: Human
Merhaba arkadaşlar,
Küründeyim arimidex kullanmıyorum hafta sonu total testosteron, e2 ve prolaktin testi verdim testosteron henüz çıkmadı yarın çıkacak muhtemelen. Sonuçlarıma baktığımda E2 seviyesi yüksek gibi geldi bana.
GÜNCEL KÜRÜM:
Testosteron 400mg Boldenon 300mg Tren 200mg SORULARIM:
Kullandığım boldenon çalışmıyor mu? Yoksa trenden kaynaklı yanıltıcı bir sonuç mu var? MARKALAR:
Nessie - Boldenon Nessie - Trenbolone KAN TESTİM:
-

