Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ceman

Proton, hellas, magnus bu markalardan hangisini tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

ceman    4

Herkese iyi forumlar,

bulk kürü yapacağım ama 3 marka arasında kaldım magnus kullandım ama biraz etkisiz kaldi gibi 

• Proton 
  • Hellas 
  • Magnus 

Hangi markayı önerirsiniz? :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

6arrows    126

magnus uzak durulması gereken bi marka bence, proton satıcısına göre dolu veya tamamen boş çıkabiliyor, hellas bu ara popüler olmaya başladı denenbilir ama fiyatları yüksek bence ne fiyat aldın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kado    119

Bence hiç biri, onun dışında hellası arkadaşım kullandı oradan biliyorum,

500 testo 400 deca 400 boldeyle gram değişmedi 😂 şimdi nasıldır bilmem 2021 muhabbeti bu..

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    26

Çöp bence hepsi sol alt wp dan noxy al kafan rahat olsun bulamıyosan saglam ilaç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    241

Dostum, uluslararası forum ve ya Reddit gibi platformlarda araştır kullanıcı yorumları referanslar gibi listeleri oku ve güvenilirliği hakkında araştırma yap. Ben şahsen kimsenin bu güvenilir ya da değil dediğine inanmam internette de görüyorsunuz ilaç dolu deyip testosteronu bile boş çıkan var bu forum dahil olmak üzere herkes aslında potansiyel bir pazarlayıcı şüphe ile yaklaşmak en iyisi.

Şu markaları araştırmanı öneririm özellikle Reddit ya da Yurtdışı forumlarında :

Dragon, Noxy ve Body

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
squafy    23

Protonu düzgün,güvenilir bi satıcıdan alırsanız çok güzel bi marka, fiyatına göre tabiki.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    126
squafy, 11 dakika önce yazdı:

Protonu düzgün,güvenilir bi satıcıdan alırsanız çok güzel bi marka, fiyatına göre tabiki.

değmez yine de. yüksek dozajlarda alman gerekiyor her ürününü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ceman    4
6arrows, 4 saat önce yazdı:

değmez yine de. yüksek dozajlarda alman gerekiyor her ürününü

Sp - İran - vortex hakkında düşünceleriniz nelerdir peki hocam tek satıcı bu 3 markayı da pazarlıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    30

Saydıklarından en dolusu hellas gerisini önermem. Hellastanda oral ilaç almanı tavsiye etmem çalışmadı bende hiç bi orali. Enjeksiyonları çalıştı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    77

Hepsi yerli markalar hocam ve satıcılarına göre doluluk oranlarına sahip o yüzden ne yorum yapsak boş 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    126
ceman, 14 saat önce yazdı:

Sp - İran - vortex hakkında düşünceleriniz nelerdir peki hocam tek satıcı bu 3 markayı da pazarlıyor 

iran testo temin edebilirsin onun dışında vortex ile ilgili geri dönüşler hep olumsuz. sp ise sahtesi çok var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    908

D) Hiçbiri

whatsapp butonuna tıkla ordan al aklın kalmasın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: cangr8
      Arkadaşlar selamlar, nasılsınız?
      Bu iki markadan hangisni tercih etmeliyim sizce hellas hakkında forumda dolu olduğuyla alakalı yazıları okudum ama science pharm hakkında bi yazı göremedim kullanan bilen var mı ? Testo e ve masteron e alıcam.

• Yazan: lightweightt
      Herkese merhaba magnus pharma clenbuterol kullanmayı düşünüyorum fakat hiç deneyen oldu mu içi boş çıkma ihtimali var mıdır ?
    • Yazan: emirix
      Instagramda bi satıcıdan aldığım magnus pharma ilaçları 2 haftadır kullanıyorum. Çalışıp çalışmadığına şuan bir şey söylemiyorum hak yemeyelim fakat bu markanın web sitesini biraz incelediğimizde Sırbistan Merkezli ve 2017 yılından beri bu işte olduklarını görüyoruz fakat durum öyle değil arkadaşlar aslında Kullandıkları domain Türk bir domain firmasından alınmış ve site 2022 aralık ayında kurulmuş. Ne kadar Sırbistan yazsa da bu işin arkasında bir Türk var. Paketlerin tasarımı olsun web sitesindeki orijinallik kontrolü olsun çok güven veriyordu insana oysaki...
      https://magnuspharmalabs.com/

• Yazan: crownking
      Yahu arkadaşlar sosyal medyada son zamanlarda, takipçi kitlesi yüksek olan kişilerden hellas pharma önerisi alıyorum, herkes bu markayı övmeye, önermeye başladı birden anlayamadım.
      Lütfen güncel kullanan biri açıklayabilir mi pazarlama taktiği mi yapıyorlar her zaman klasik olduğu gibi, anlayamadım gerçekten. Fiyatları da uygun görünüyor.
    • Yazan: gazomika
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Hellas pharma testo almayı düşünüyorum kullanan var mı? Yada başka ne marka önerirsiniz?
      Grupta boş ürün muhabbetleri çok fazla kimden alacağım dolu ürünü.
      Birde evogen marka var onu da kullanan vs varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.