Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

deluxes

Uyku kalitemi arttırmak için kürüme mk-677 eklemek mantıklı mı?

Önerilen İletiler

deluxes    11

Merhaba, arkadaşlar nasılsınız?

Şuan aktif olarak 500 MG testosterone enanthate alıyorum bunun yanına önümüzde ki haftalarda 300 MG rimobolan ekleyeceğim. Kür içinde ve dışında hep uyku problemim oluyordu, yani çok yüksek bir enerjim var gün içinde ne kadar yorucu iş yaparsam yapayım gece 2-3'den aşağı uyuyamıyorum sabah kalktığımda da çok fazla bir yorgunluk hissetmiyorum ama erken uyumak benim için önemli. @heisenbergg @rastlantisal @ardas @Bay-T @SPECTRE

Not: Karaciğer için Nac600, günde 2 bardak enginar suyu içiyorum.

Oluşacak Kür:

• 500 MG Testo E.
  • 300 MG Rimobolan
  • MK677 

Sorularım:

1. Bu kür içeriğinde karaciğer için ekstra takviye almam gerekli mi?
  2. Veya başka bir değerim için?
  3. MK-677 eklemek istiyorum kürüme fayda alır mıyım?
  4. Hangi dozlarda alırım? 
  5. MK-677 uyku anlamında destek olur mu?

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

heisenbergg    187

Selam dostum ben de bu problemden muzdaribim aynı şekilde ama ben ilaç kullanıyorum reçeteli reçete yazdıracak bir hekim tanıdığın yoksa aile hekimine giderek Unisom gibi bir ilaç yazdırabilirsin. Bunun yanı sıra antihistaminik içeren Zyrtec gibi alerji ilaçları da uyumana yardımcı olabilir bunun yanında uykudan önce bitki çayı ve melatonin gibi takviyeler uykunu getirme konusunda da yardımcı olabilir.

Ekstra takviye almana gerek yok zaten kullandığın steroidler birinci faz metabolizasyonuna uğramaz ve dolaylı olarak sebep olursa yükselmiş karaciğer enzimlerine sebep olur kısaca kullandığın protokol yeterli. Mk-677 hepatotoksik olarak bilinen bir ilaç değildir metabolizması ne kadar karaciğerde olsa bile 17-alfa-alkali ailesi ile biyoyararlılığo artırılmamıştır dolaylı olarak direkt etki olarak karaciğer toksikitesine sebep olmaz. Alacağın fayda toparlanma süresinde kısmi bir kısalma ve uyku kalitesinde artış olabilir 20-25 mg kullanılabilir bir miktardır.

Bu dediğimi destekleyecek olan makale:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9349662/?utm

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    11

Alerji ilacı bir dönem kullandım, oda bende halsizlik yapıyor çok fena :D 2. Kürde eklemeyi düşünüyorum MK677'yi. Teşekkür ederim yorumun için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    26

Gh ile daha iyi uyumak iki ucu bokluk değnek bir olay. Uzun vadede burun ve kıkırdak yapılarda buyume yapiyor buda daha çok tıkanıklık ve uyku problemine sebep olabiliyor. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    332
  1. Ekstra 4Hepa veya Kingsize On Cycle alabilirsin.
  2. Başka alman gerekenleri kan değerlerini gördükten sonra yönlendirebilirim
  3. Ben sarm’s veya türevi kullanmıyorum ve çevreme de kullandırtmamaya çalışıyorum. Tercih senin
  4. Sarm’s doz planlaması için güncel form’a öneride bulunabilirim
  5. Uyku anlamında sarm’s yerine melatonin, trankobuskas, 5htp, passiflora ve valerian ekstreleri kullanabilirsin 
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    187
burakg133, 6 saat önce yazdı:

Gh ile daha iyi uyumak iki ucu bokluk değnek bir olay. Uzun vadede burun ve kıkırdak yapılarda buyume yapiyor buda daha çok tıkanıklık ve uyku problemine sebep olabiliyor. 

Aşırı ekstrem bir örnek bu özellikle %50-100 oranında bir artış ile bunun sebep olması çok ama çok düşük bir ihtimal yüksek IGF-1 ve GH seviyeleri teorik olarak kondrositleri uyarabilir lakin bu büyüme ve ergenlik çağındaki çocuklarda daha etkilidir yetişkin insanlarda oldukça sınırlı bir erkidir. Bahsettiğimiz gibi bir olayın örneğini MK-677 ile ne herhangi bir forumda gördüm ne de Reddit üzerinde yani çok sürrealist bir ihtimaldir.

Akromegali de aynı şekilde oluşma ihtimali MK-677 kullanımında çok düşüktür aynı şekilde ne medikal olarak ne de forumlar üzerinde böyle bir örneğe şahitlik ettim. Ha siz ettiyseniz beni de bilgilendirirseniz hoşnut olurum.

Bahsettiğiniz etkileri neredeyse profesyonel vücut geliştirmeciler de olmuyor (Akromegali ve uyarılmış kondrositlerden kaynaklı uyku problemleri hiç görülmüyor demedim yüksek dozajlarda GH kullananlarda bile literatürde çok az örneği var…

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    26
heisenbergg, 2 saat önce yazdı:

Aşırı ekstrem bir örnek bu özellikle %50-100 oranında bir artış ile bunun sebep olması çok ama çok düşük bir ihtimal yüksek IGF-1 ve GH seviyeleri teorik olarak kondrositleri uyarabilir lakin bu büyüme ve ergenlik çağındaki çocuklarda daha etkilidir yetişkin insanlarda oldukça sınırlı bir erkidir. Bahsettiğimiz gibi bir olayın örneğini MK-677 ile ne herhangi bir forumda gördüm ne de Reddit üzerinde yani çok sürrealist bir ihtimaldir.

Akromegali de aynı şekilde oluşma ihtimali MK-677 kullanımında çok düşüktür aynı şekilde ne medikal olarak ne de forumlar üzerinde böyle bir örneğe şahitlik ettim. Ha siz ettiyseniz beni de bilgilendirirseniz hoşnut olurum.

Bahsettiğiniz etkileri neredeyse profesyonel vücut geliştirmeciler de olmuyor (Akromegali ve uyarılmış kondrositlerden kaynaklı uyku problemleri hiç görülmüyor demedim yüksek dozajlarda GH kullananlarda bile literatürde çok az örneği var…

Akromegali olması için 18iu ve üstü kullanmak gerekir. Benim bahsettiğim şey akromegali değil. Burun 2-4iu gh ile bile malesefki buyuyor ve iç yapisi bozuluyor. Özellikle konka eğriliği hafif olan biri 3iu gh kullansın 1 yıl boyunca, muhtemelen tamamen tıkanır burnunun o kısmı ve ameliyat ister. El ayak dirsek buyumesi değil dediğim olay. Birçok profesyonel sporcuda yaşandığına ben şahit oldum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    187
burakg133, 59 dakika önce yazdı:

Akromegali olması için 18iu ve üstü kullanmak gerekir. Benim bahsettiğim şey akromegali değil. Burun 2-4iu gh ile bile malesefki buyuyor ve iç yapisi bozuluyor. Özellikle konka eğriliği hafif olan biri 3iu gh kullansın 1 yıl boyunca, muhtemelen tamamen tıkanır burnunun o kısmı ve ameliyat ister. El ayak dirsek buyumesi değil dediğim olay. Birçok profesyonel sporcuda yaşandığına ben şahit oldum. 

El ayak dirsek büyümesinden bahsetmiyorum… Bahsettiğim şey kondrositlerin uyarılması sonucu nazal sistemde bir deformasyonun solunuma zarar verme olasılığının çok ama çok düşük olduğundan bahsettim burada herhangi bir şekilde el ayak büyümesine karşı değildi dediğin şey…

Burun konusunda bahsettiğin şey kesinlikle Akromegali kıkırdakların büyümesi ve deforme olmasınlar gelişen problem ki 18 UI diye bilimsel bir veri yok ne yazıkki bilim böylesine net bilgi vermez kesinlikle.

Bahsettiğin şey akromegali değil ise teknik olarak tek bir sebep kalıyor bu da “Mukozal kalınlaşma” dediğimiz fenomendir.Bu da mukozal dokuların ve yumuşak dokuların büyümesi ile oluşan burun tıkanıklığına yol açan problemdir.

Üstelik böylesine net veriler internet üzerinde ya da literatürde bulunmamakta eğer okuduğun makale var ise atmanı rica edeceğim çünkü bahsettiğin şeyler teorik olarak mümkün olsa bile realitede çok düşük ihtimaller ile gerçekleşir ve nadirdir. 

İnsanları özellikle MK-677 gibi bir bileşik ile nazal sistemde deformasyona sebep olacağına dair uyarı yapmak pek realiteyle paralel değildir bahsettiklerimin aksini iddia ediyorsanız ve aynı şekilde benim okumuş olmadığım böylesine net veriler veren bir makaleye erişiminiz var ise göndermenizi rica ediyorum ki bilmediğim kısmı öğreneyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    26
heisenbergg, Bir saat önce yazdı:

El ayak dirsek büyümesinden bahsetmiyorum… Bahsettiğim şey kondrositlerin uyarılması sonucu nazal sistemde bir deformasyonun solunuma zarar verme olasılığının çok ama çok düşük olduğundan bahsettim burada herhangi bir şekilde el ayak büyümesine karşı değildi dediğin şey…

Burun konusunda bahsettiğin şey kesinlikle Akromegali kıkırdakların büyümesi ve deforme olmasınlar gelişen problem ki 18 UI diye bilimsel bir veri yok ne yazıkki bilim böylesine net bilgi vermez kesinlikle.

Bahsettiğin şey akromegali değil ise teknik olarak tek bir sebep kalıyor bu da “Mukozal kalınlaşma” dediğimiz fenomendir.Bu da mukozal dokuların ve yumuşak dokuların büyümesi ile oluşan burun tıkanıklığına yol açan problemdir.

Üstelik böylesine net veriler internet üzerinde ya da literatürde bulunmamakta eğer okuduğun makale var ise atmanı rica edeceğim çünkü bahsettiğin şeyler teorik olarak mümkün olsa bile realitede çok düşük ihtimaller ile gerçekleşir ve nadirdir. 

İnsanları özellikle MK-677 gibi bir bileşik ile nazal sistemde deformasyona sebep olacağına dair uyarı yapmak pek realiteyle paralel değildir bahsettiklerimin aksini iddia ediyorsanız ve aynı şekilde benim okumuş olmadığım böylesine net veriler veren bir makaleye erişiminiz var ise göndermenizi rica ediyorum ki bilmediğim kısmı öğreneyim.

Mk677 gunluk 3iu disaridan alınan gh kadar salgilatirsa bir insana, 3iu gh 1 yıl ara verilmediğinde birçok Türk sporcuda burun ameliyatına sebep olacak kadar etki yaptı hatta 2.kez burun ameliyati olmak zorunda olanlar oldu bunlar birebir tecrubedir. El ayak büyümesine yol açtığı alt limitte 18iu bilim kesin veri verir vermez bisey diyemem, ortalama bu dozdan itibaren genetiğe göre görülmeye başlanıyor. Bilimde genç çocuklarda yada hasta bireylerde yapılan deneyler ile vücutlarına her türlü anabolizan alip aşiri beslenen ve üstüne gh alan bireylerin sonuçları birebir örtusmez zaten her sorunun cevabı makalelerde yok. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    187
burakg133, 38 dakika önce yazdı:

Mk677 gunluk 3iu disaridan alınan gh kadar salgilatirsa bir insana, 3iu gh 1 yıl ara verilmediğinde birçok Türk sporcuda burun ameliyatına sebep olacak kadar etki yaptı hatta 2.kez burun ameliyati olmak zorunda olanlar oldu bunlar birebir tecrubedir. El ayak büyümesine yol açtığı alt limitte 18iu bilim kesin veri verir vermez bisey diyemem, ortalama bu dozdan itibaren genetiğe göre görülmeye başlanıyor. Bilimde genç çocuklarda yada hasta bireylerde yapılan deneyler ile vücutlarına her türlü anabolizan alip aşiri beslenen ve üstüne gh alan bireylerin sonuçları birebir örtusmez zaten her sorunun cevabı makalelerde yok. 

Ortalama ve genetiği referans aldığınız husus nedir ? Hangi vücut geliştiriciler nazal sistemde bu deformasyondan ötürü ameliyat olmuş ? Şahsen ben 9.5 aydır yaklaşık günlük 4-4.5 ünite arası alıyorum hiçbir şekilde büyüme görmedim…

Üstelik ameliyat olan vücut geliştirmecilerin ismini de verebilir misiniz merak ettim de aynı şekilde ve ek olarak bu 3 UI sonucuna nasıl ulaştınız referans aldığınız nüfuzlu kişiler aracılığıyla mı yoksa duyum ile mi bilgiye ulaşmak için uyguladığınız bir metod var mı ?

Üstelik araştırmayı pas geçtim herhangi bir yaygın bilgi bile yok herhangi bir vücut geliştiricinin nazal disfonksiyona uğradığına dair…

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    652

uyku kalitesi için mk bende kullanmıştım ilk başlarda iyiydi fakat sonra niyeyse daha fazla uykusuzluk yaptı kestim bende gh ne dana mantıklı olabilir ghrp de kullanılabilir ama etki süresi kısa ondan yatana kadar belki büyüme hormonh seviyeleri geri düşebilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ahmet.drbs
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Düzenli spora gidiyorum kilom iyi fakat vücudum halen zayıf,küçük geliyor daha da büyümek istiyorum. Klasik bulk için kullanılan mk677 rad140 vs düşündüm fakat mk eklem ağrıları yapıyor diye okudum.
      KİŞİSEL VERİLERİM:
      Kilo:70 Boy:173 SORULARIM:
      Önerdiğiniz Bulk Sarms kürü nelerdir? Nasıl kullanmalıyım? Lawless / Noxy hangisini önerirsiniz? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: tms
      Merhaba herkese, selamlar.
      42 yaşındayım 3 yıldır vucut geliştirme yapıyorum.2 aylık diyet sürecimden sonra (günde 2000kalori alarak 12kilo verdim, rahatsızlığımdan dolayı spora gidemedim) biraz daha fazla kilo verebilmek için 2 aylık SARMS kürüne başladım.
      Kür seçimi konusunda tercihi @Loving bıraktım. Sağolsun bu iki aylık dönemde bana çok yardımcı oldu.
      KÜR İÇERİĞİM:
      SR9009 GW501516 YOHIMBE SÜRECE DAİR GİRİŞ:
      Günde çift idman yaptım. Sabah 1 saat kardiyo (merdiven) , aksam üzerinde ağırlık idmanı. Kardiyo süresince nabzı 130-140 aralığında tutmaya özen gosterdim. SR-9009un yarı ömrü 6-12 saat olduğundan , sabah kardiyodan 1 saat önce aç karnına 0.5ml , akşam idmanı öncesinde 0.5ml olarak kullandım. Aç karnına kullanmaya özen gösterdim. Henüz ilk kullanımdan sonra bile etkisini gösteren bir ürün , bu etkininde bir placebo olmadığına emin olabilirsiniz. Laktik asit birikimini azalttığı için yorulmuyorsunuz. Kullanırken kesinlikle bir açlık ya da şeker isteği çekmedim. Bu bir ay çok rahat geçti. SÜRECE DAİR GELİŞME:
      İkinci ay GW-501516a başladım. Yarı ömrü 12-24 saat olduğu için sadece sabah kalkar kalmaz aç karnına günde 1 kere olarak 1ml kullandim. Bana SR-9009a nazaran bir tik daha fazla enerji verdi diyebilirim. Fakat ilk aydan farklı olarak seker isteği ortaya çıktı. Dayanılmaz boyutlarda olmasa bile rahatsız etti. Muhtemelen 3-4aydir diyette olduğum için bünye zorlanmaya başlamıştı. Yohimbineyi sabah kardiyo  ve akşam ağırlık idmaninda 1 saat once ac karnina 3'er tablet olarak kullandim. Diyetim uç aşağı beş yukarı hep ayniydi. Günde 5 yumurta,500 gram tavuk gogsu(pismis olarak olctum) , 7-8 kaşık bulgur ya da 100 gram yulaf ,idman sonralarda günde 2 kere whey protein kullandım Günde 2 nescafe , 1 yeşil çay. Ortalama 3 litre su. 5 gram creatine aldım. SÜRECE DAİR SONUÇ:
      Kür başında ve sonunda kan, böbrek ve karaciğer değerlerime baktırdım. Bu konuda bir sorun yaşamadım.
      Kollarımda ciddi anlamda damarlar belirginleşti. Özellikle kol günümde epey belirginleşiyorlar. Yüklediğim resimi göğüs günümde çekmiştim. Ömrümde ilk defa karın kaslarımın bu kadar belirginleştiğini görüyorum ki ömrümde max 20 karın idmanı yapmışımdır o da laf olsun diye her idmanda 1-2 hareket olacak şekilde.Spora başlamadan evel 70-72kg seviyelerindeyken bile bu kadar net görünmüyorlardı. Kullandığım 3 üründe abdominal yağ yakımı konusunda beni yeterince tatmin etti. Kür biteli yaklaşık 20 gün oldu, kardiyoyu kestim. İdmana ve aynı kaloriyi almaya devam ediyorum(1750 kalori ) bu süreçte kilom değişmedi.
      KÜR ÖNCESİ VE SONRASI ÖLÇÜLERİM:
      Kg 86-80 Omuz 124 - 122 Sag kol 39 - 38.5 Sol Kol 39 - 38.5 Bel 91 - 84 Son 1-2günlük ürün kaldığında içindeki ölçekle çekemedim ufak bir bardağa döktüm daha sonra kullanırım diye bir kaç saat içinde kristalize oldu.Kesinlikle hava ile temasına dikkat edin. Yardımları için buradan @Loving çok teşekkür ediyorum. Bir ay içinde Bulk kürüne başlayacağım LGD-4033(ligandrol)kullanmayı düşünüyorum. Yanında başka neler kullanacağıma henüz karar vermedim.
      GİRİŞ - GELİŞME VE SONUÇ POZLARIM  

• Yazan: jasyak
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Daha önce Burak @Loving hoca ile çok iyi bir kilo verme sürecim olmuştu sonrasında Burak hocayla birçok kez konuşarak
      Geçmişte beraber yürüttüğümüz definasyon kürüm:
      KULLANILAN MARKA:
      Noxy Labs - https://www.noxy-labs.com
      8 HAFTALIK:
      Rad140 Mk677 Oxandrolone Kürüne girmeye karar verdim özellikle sırtım level atladı diyebilirim bu kadar güç artışı hiç beklemiyordum hiç girmediğim çekindiğim kilolara ilk kez çıktım. Antrenman programımı 6 gün olacak şekilde ppl yaptım.
      1. HAFTA ÖLÇÜLERİM:
      omuz 108 cm bel 82 cm kol 32 cm 8. HAFTA ÖLÇÜLERİM:
      omuz 130 cm bel 86 cm kol 40 cm BESLENME PLANLAMAM:
      1. öğün 5 yumurta 100 gr yulaf yeşillik 2. öğün 200 gr tavuk 150 gr basmati yeşillik 3. öğün 1 ölçek whey 50 gr rice cream 4. öğün 200 gr tavuk 150 gr basmati yeşillik Günlük 30 gr zeytinyağı 6 gr tuz 4 litre su  Önceki kürümden beri hiç diyet bozmadım ne şeker ne gluten açıkcası canım da istemiyor artık düzenimi oturttum yan etki olarak herkesin bahsettiği mk677nin uyku hali ve eklem ağrı etkilerini dibine kadar yaşadım 😂 10 saat de uyusam daha da uyuyacaktım o derece uyku hali yaptı bende ayrıca bu hafta kan testi verip testo seviyeme baktıracağım şimdilik yaza kadar almam gereken kaloride temiz şekilde ilerleyeceğim belki ileride bu sefer testo da dahil güzel bir kürle yine karşınızda olurum tavsiye ve önerilerinizi olursa okumak isterim iyi forumlar herkese
      ÖNCESİ:

SONRASI:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.