-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ahmet.drbs
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Düzenli spora gidiyorum kilom iyi fakat vücudum halen zayıf,küçük geliyor daha da büyümek istiyorum. Klasik bulk için kullanılan mk677 rad140 vs düşündüm fakat mk eklem ağrıları yapıyor diye okudum.
KİŞİSEL VERİLERİM:
Kilo:70 Boy:173 SORULARIM:
Önerdiğiniz Bulk Sarms kürü nelerdir? Nasıl kullanmalıyım? Lawless / Noxy hangisini önerirsiniz? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: tms
Merhaba herkese, selamlar.
42 yaşındayım 3 yıldır vucut geliştirme yapıyorum.2 aylık diyet sürecimden sonra (günde 2000kalori alarak 12kilo verdim, rahatsızlığımdan dolayı spora gidemedim) biraz daha fazla kilo verebilmek için 2 aylık SARMS kürüne başladım.
Kür seçimi konusunda tercihi @Loving bıraktım. Sağolsun bu iki aylık dönemde bana çok yardımcı oldu.
KÜR İÇERİĞİM:
SR9009 GW501516 YOHIMBE SÜRECE DAİR GİRİŞ:
Günde çift idman yaptım. Sabah 1 saat kardiyo (merdiven) , aksam üzerinde ağırlık idmanı. Kardiyo süresince nabzı 130-140 aralığında tutmaya özen gosterdim. SR-9009un yarı ömrü 6-12 saat olduğundan , sabah kardiyodan 1 saat önce aç karnına 0.5ml , akşam idmanı öncesinde 0.5ml olarak kullandım. Aç karnına kullanmaya özen gösterdim. Henüz ilk kullanımdan sonra bile etkisini gösteren bir ürün , bu etkininde bir placebo olmadığına emin olabilirsiniz. Laktik asit birikimini azalttığı için yorulmuyorsunuz. Kullanırken kesinlikle bir açlık ya da şeker isteği çekmedim. Bu bir ay çok rahat geçti. SÜRECE DAİR GELİŞME:
İkinci ay GW-501516a başladım. Yarı ömrü 12-24 saat olduğu için sadece sabah kalkar kalmaz aç karnına günde 1 kere olarak 1ml kullandim. Bana SR-9009a nazaran bir tik daha fazla enerji verdi diyebilirim. Fakat ilk aydan farklı olarak seker isteği ortaya çıktı. Dayanılmaz boyutlarda olmasa bile rahatsız etti. Muhtemelen 3-4aydir diyette olduğum için bünye zorlanmaya başlamıştı. Yohimbineyi sabah kardiyo ve akşam ağırlık idmaninda 1 saat once ac karnina 3'er tablet olarak kullandim. Diyetim uç aşağı beş yukarı hep ayniydi. Günde 5 yumurta,500 gram tavuk gogsu(pismis olarak olctum) , 7-8 kaşık bulgur ya da 100 gram yulaf ,idman sonralarda günde 2 kere whey protein kullandım Günde 2 nescafe , 1 yeşil çay. Ortalama 3 litre su. 5 gram creatine aldım. SÜRECE DAİR SONUÇ:
Kür başında ve sonunda kan, böbrek ve karaciğer değerlerime baktırdım. Bu konuda bir sorun yaşamadım.
Kollarımda ciddi anlamda damarlar belirginleşti. Özellikle kol günümde epey belirginleşiyorlar. Yüklediğim resimi göğüs günümde çekmiştim. Ömrümde ilk defa karın kaslarımın bu kadar belirginleştiğini görüyorum ki ömrümde max 20 karın idmanı yapmışımdır o da laf olsun diye her idmanda 1-2 hareket olacak şekilde.Spora başlamadan evel 70-72kg seviyelerindeyken bile bu kadar net görünmüyorlardı. Kullandığım 3 üründe abdominal yağ yakımı konusunda beni yeterince tatmin etti. Kür biteli yaklaşık 20 gün oldu, kardiyoyu kestim. İdmana ve aynı kaloriyi almaya devam ediyorum(1750 kalori ) bu süreçte kilom değişmedi.
KÜR ÖNCESİ VE SONRASI ÖLÇÜLERİM:
Kg 86-80 Omuz 124 - 122 Sag kol 39 - 38.5 Sol Kol 39 - 38.5 Bel 91 - 84 Son 1-2günlük ürün kaldığında içindeki ölçekle çekemedim ufak bir bardağa döktüm daha sonra kullanırım diye bir kaç saat içinde kristalize oldu.Kesinlikle hava ile temasına dikkat edin. Yardımları için buradan @Loving çok teşekkür ediyorum. Bir ay içinde Bulk kürüne başlayacağım LGD-4033(ligandrol)kullanmayı düşünüyorum. Yanında başka neler kullanacağıma henüz karar vermedim.
GİRİŞ - GELİŞME VE SONUÇ POZLARIM
-
Yazan: jasyak
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Daha önce Burak @Loving hoca ile çok iyi bir kilo verme sürecim olmuştu sonrasında Burak hocayla birçok kez konuşarak
Geçmişte beraber yürüttüğümüz definasyon kürüm:
KULLANILAN MARKA:
Noxy Labs - https://www.noxy-labs.com
8 HAFTALIK:
Rad140 Mk677 Oxandrolone Kürüne girmeye karar verdim özellikle sırtım level atladı diyebilirim bu kadar güç artışı hiç beklemiyordum hiç girmediğim çekindiğim kilolara ilk kez çıktım. Antrenman programımı 6 gün olacak şekilde ppl yaptım.
1. HAFTA ÖLÇÜLERİM:
omuz 108 cm bel 82 cm kol 32 cm 8. HAFTA ÖLÇÜLERİM:
omuz 130 cm bel 86 cm kol 40 cm BESLENME PLANLAMAM:
1. öğün 5 yumurta 100 gr yulaf yeşillik 2. öğün 200 gr tavuk 150 gr basmati yeşillik 3. öğün 1 ölçek whey 50 gr rice cream 4. öğün 200 gr tavuk 150 gr basmati yeşillik Günlük 30 gr zeytinyağı 6 gr tuz 4 litre su Önceki kürümden beri hiç diyet bozmadım ne şeker ne gluten açıkcası canım da istemiyor artık düzenimi oturttum yan etki olarak herkesin bahsettiği mk677nin uyku hali ve eklem ağrı etkilerini dibine kadar yaşadım 😂 10 saat de uyusam daha da uyuyacaktım o derece uyku hali yaptı bende ayrıca bu hafta kan testi verip testo seviyeme baktıracağım şimdilik yaza kadar almam gereken kaloride temiz şekilde ilerleyeceğim belki ileride bu sefer testo da dahil güzel bir kürle yine karşınızda olurum tavsiye ve önerilerinizi olursa okumak isterim iyi forumlar herkese
ÖNCESİ:
SONRASI:
-