Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yusufdemir1995

Kürümün 7. hafta kan değerleri hk.

Önerilen İletiler

Yusufdemir1995    169

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kürümün 7.haftasındayım. Bugün verdiğim kan değerlerim bu şekilde.

E-2 yine düşük ne yaptıysam bunun üstüne çıkmıyor normalde decanın yükseltmesi lazım anlamadım.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate
  • Deca
  • Boldenon
  • Trenbolone Enanthate
  • Anapolon

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

IMG_2808.png IMG_2807.png IMG_2806.png IMG_2805.png IMG_2804.png IMG_2803.png IMG_2802.png 

IMG_2801.png IMG_2800.png IMG_2799.png IMG_2798.png IMG_2797.png IMG_2796.png IMG_2795.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tiger87    14

Hocam merhaba kreatin değeri bayağı yüksek. Böbrek koruyucu kullanmanızı öneririm. Mümkünse Himalaya marka.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    290

Abi maşallah bu kadar ilaca rağmen bence değerler çok iyi. Koruyucu neler alıyorsun ve beslenmen nasıl acaba merak ettim. E2 için benim bu kadar deneyimim yok maalesef o yüzden yardım edemeyeceğim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    101

pct ve off yapmayı düşünüyor musun abi hiç? reseptörlerinin yoğunluğu veya duyarlılığı azalmış olabilir. markalar ve dozajlar tatmin etmeyebilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    78

Hocam sigara kullanıyorsun tahminimce, fakat anlamadığım RBC miktarının bu kadar ilaca rağmen çok düşük çıkması. Hatta işin ilginci anapolon kullanıyorum diyorsun ALT AST değerin çok güzel çıkmış, bence ilaçların yarım doz olabilir. Bu kadar ilaca rağmen bu değerler normal değil, natural bir insanın kan testi sandım ilk gördüğümde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    17
Fuhrer, 18 dakika önce yazdı:

Hocam sigara kullanıyorsun tahminimce, fakat anlamadığım RBC miktarının bu kadar ilaca rağmen çok düşük çıkması. Hatta işin ilginci anapolon kullanıyorum diyorsun ALT AST değerin çok güzel çıkmış, bence ilaçların yarım doz olabilir. Bu kadar ilaca rağmen bu değerler normal değil, natural bir insanın kan testi sandım ilk gördüğümde.

Hocam bu adam kesinlikle elit genetik, ilaçlarının yarım olmasını hiç sanmıyorum, kaç yıldır bu işin içinde olan adam boş ilaç kullanmaz diye düşünüyorum. Çok hakim değilim ama dediğin gibi alt ast falan bu kadar ilaca rağmen bu değerlerdeyse %90ı genetiği sayesinde kurtarıyodur, 3 5 koruyucuyla olacak iş de değil. Natural halimle ben test versem daha beter çıkarım muhtemelen 😅

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    78
the_escobar, Şimdi yazdı:

Hocam bu adam kesinlikle elit genetik, ilaçlarının yarım olmasını hiç sanmıyorum, kaç yıldır bu işin içinde olan adam boş ilaç kullanmaz diye düşünüyorum. Çok hakim değilim ama dediğin gibi alt ast falan bu kadar ilaca rağmen bu değerlerdeyse %90ı genetiği sayesinde kurtarıyodur, 3 5 koruyucuyla olacak iş de değil.

Evet, ben de yakından takip ediyorum. Günde 8 iu gh vurduğunu gördüm daha demin, eğer 8 iu gh vuruyorsa bu büyüme hormonu seviyesi normal değil. Bunun genetikle alakası yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    17
Fuhrer, Şimdi yazdı:

Evet, ben de yakından takip ediyorum. Günde 8 iu gh vurduğunu gördüm daha demin, eğer 8 iu gh vuruyorsa bu büyüme hormonu seviyesi normal değil. Bunun genetikle alakası yok.

Hocam çok hakim olmadığımdan soruyorum yanlış anlamayın. Genetikle alakası yoksa aldığı karaciğer koruyucular mı koruyor alt astyi?

• Kaka 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    169
Tony Montana, 7 saat önce yazdı:

Abi maşallah bu kadar ilaca rağmen bence değerler çok iyi. Koruyucu neler alıyorsun ve beslenmen nasıl acaba merak ettim. E2 için benim bu kadar deneyimim yok maalesef o yüzden yardım edemeyeceğim 

Beslenmem normaal herkes gibi ama şekerli herhangi birşey asla tğketmiyorum. Tarlı falan yok. Koruyucu olarak sadece nac600 ve milk thistle var. 

Fuhrer, 7 saat önce yazdı:

Günde 10 ünite vuruyorum gh

the_escobar, 7 saat önce yazdı:

Hocam bu adam kesinlikle elit genetik, ilaçlarının yarım olmasını hiç sanmıyorum, kaç yıldır bu işin içinde olan adam boş ilaç kullanmaz diye düşünüyorum. Çok hakim değilim ama dediğin gibi alt ast falan bu kadar ilaca rağmen bu değerlerdeyse %90ı genetiği sayesinde kurtarıyodur, 3 5 koruyucuyla olacak iş de değil. Natural halimle ben test versem daha beter çıkarım muhtemelen 😅

Yıllardır kullandigim icin yan etkileri bile artık vücudumu etkilemiyor pek alıştım hepsine. Karaciğer böbrek koruyucu kullanmıyorum öyle sadece nac 600 ve milk thistle

Haftalık toplam 1000 testo 500 deca 500 bolde 400 tren 200 ment 100 mg anapolon günlük.

Birde d ve demir eksikliğinden anemi baslangici var sanırım kan hapı kullanmaya basladım

Güncel halim bu. 85 kiloyum suan yağ ve su oranım cok düsük

662ED1FE-C4EA-4CDC-9B44-3EE711CEA2EF.jpeg IMG_2539.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    17
Yusufdemir1995, 5 saat önce yazdı:

Güncel halim bu. 85 kiloyum suan yağ ve su oranım cok düsük

Abi bu kütle nasıl 85 ya 🥶 Boy kaçtı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    17
Yusufdemir1995, 14 dakika önce yazdı:

1.74 :))

Valla boy da kısa değilmiş kral sen 100leri bu kurulukla görsen neler olur kim bilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    872

senin değerler bu küre göre gayet iyi marka ve mg nedir yusuf kardeşim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    169
SERKO, 1 saat önce yazdı:

senin değerler bu küre göre gayet iyi marka ve mg nedir yusuf kardeşim 

Haftalık 1000 mg testo, 500 deca,  500 bolde, 400 tren,  200 ment, 100mg anapolon hocam. Zphc orjınal olan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    872
Yusufdemir1995, Bir saat önce yazdı:

Haftalık 1000 mg testo, 500 deca,  500 bolde, 400 tren,  200 ment, 100mg anapolon hocam. Zphc orjınal olan 

ben zhpc medicine tren acetat kullandım bir ara aman allahım fena olmuştum 

zhpc seviyorum ama elimde baya arenis ve black dragon ve birkaç flakon la pharma var yoksa noxy yada zhpc düşünüyorum

peki yusuf deca ve tren bir arada nasıl etki alıyorsun ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    12
Yusufdemir1995, Bir saat önce yazdı:

Dostum senin ilaçlarında sorun var bence, 

1. 10iu gh vurup bu değeri alman imkansız.

2. 400 tren hiç gh vurmasan bile gh seviyeni en tepeye yada limit üstüne çıkarması lazımdı.

3. 100mg anapolona göre kan değerleri çok alakasız. 

4. Deca için bişey demiyim hadi aromataz olayları kişiden kişiye çok değişiyor. 

Ama bu listede 10iu gh + 1gr testo + 200 ment sadece bu 3 ürün seni uçurur zaten gerisine gerek bile yok. Belki 50mg tren acetat tat versin diye iyi gidebilir.

Benim tahminim ilaçlarından çoğu boş 1-2 tanesi dolu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    169
SERKO, 32 dakika önce yazdı:

ben zhpc medicine tren acetat kullandım bir ara aman allahım fena olmuştum 

zhpc seviyorum ama elimde baya arenis ve black dragon ve birkaç flakon la pharma var yoksa noxy yada zhpc düşünüyorum

peki yusuf deca ve tren bir arada nasıl etki alıyorsun ?

Abi basit döngü işte. İkisi bende çok daha sert kutu  gergin kaslar yapıyor. Daha dolu dolu duruyorum. Yan etki olarak hicbir sıkıntı inan yaşamıyorum arada bi anksiyetem tutuyo o kadar. Birde bazen öfke patlaması…. Bendeki anlık oluyor işte bi nokta var oraya geldiğimde patlıyorum Allah ne verdiyse :D vücudu yoruyordur illaki ama ben iyi hissediyorum hep. Antrenmanda cok güzel pump yakalıyorum 

burakg133, 23 dakika önce yazdı:

Dostum senin ilaçlarında sorun var bence, 

1. 10iu gh vurup bu değeri alman imkansız.

2. 400 tren hiç gh vurmasan bile gh seviyeni en tepeye yada limit üstüne çıkarması lazımdı.

3. 100mg anapolona göre kan değerleri çok alakasız. 

4. Deca için bişey demiyim hadi aromataz olayları kişiden kişiye çok değişiyor. 

Ama bu listede 10iu gh + 1gr testo + 200 ment sadece bu 3 ürün seni uçurur zaten gerisine gerek bile yok. Belki 50mg tren acetat tat versin diye iyi gidebilir.

Benim tahminim ilaçlarından çoğu boş 1-2 tanesi dolu.

Tr eczane anapolon kral hadi iğneleri geçtim anapolon harbiden nasıl tahribat yaratmıyor 100 mg anlamadım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    872
Yusufdemir1995, 2 dakika önce yazdı:

Abi basit döngü işte. İkisi bende çok daha sert kutu  gergin kaslar yapıyor. Daha dolu dolu duruyorum. Yan etki olarak hicbir sıkıntı inan yaşamıyorum arada bi anksiyetem tutuyo o kadar. Birde bazen öfke patlaması…. Bendeki anlık oluyor işte bi nokta var oraya geldiğimde patlıyorum Allah ne verdiyse :D vücudu yoruyordur illaki ama ben iyi hissediyorum hep. Antrenmanda cok güzel pump yakalıyorum 

npp+tren e+testo e +prop yapıcam bende 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    169
SERKO, 21 dakika önce yazdı:

npp+tren e+testo e +prop yapıcam bende 

Dene bakalım kral arenis ise uçarsın zaten :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    872
Yusufdemir1995, 25 dakika önce yazdı:

Dene bakalım kral arenis ise uçarsın zaten :D

arenis ve la pharma ortaklığı :D

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: prisma
      Haftaya devlette kan testi vericem ama bir arkadaşım (başka şehirde) devlette kan testi verirken doktor baya zorlamış hatta neredeyse odadan kovacaktı felan dedi. Testo değerlerini alamamış. Doktordan doktora göre değişiyo sanırım kimisi hemen veriyomuş ama doktorun yanına gittiğimde ne demeliyim 19 yaşındayım ve tip olarakta küçük duruyorum hatta bazen beni reşit zannetmiyorlar bu yüzdende çekiniyorum biraz çok ciddiye alınmamaktan.
      Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    • Yazan: fatman
      KÜR İÇERİĞİM:
      Sustanon 500 mg Trernbolone 400 mg Kan sonuçlarım aşağıdaki gibidir! Nelere dikkat etmeliyim? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.