Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Tiger87

Üye
  • İçerik sayısı

    35
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

10 İyi

Tiger87 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Serbest
  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Evet haklısın test yaptıracağım, sonuçları paylaşırım ☺️
  2. Merhaba evet kullanıyorum haftada bir kullanıyorum şu an. Hissiyatını sorarsan kendimi daha dinç hissediyorum, ampülü vurduktan sonra ilk üç gün libidoyu ve ereksiyon kalitesini arttırıyor.(ereksiyon problemi yok ama libido vardı.) Ayrıca gün içinde yorgun oluyordum şimdi o da epey azaldı.
  3. Ürün eczanede yok. Bir satıcıdan aldım 4 ampül, ürünü takip ediyordum devamlı o sayede bulabildim.
  4. Konuya henüz bilgilendirici bir cevap gelmemiş malesef☺️ Şu an yeniden PCT sürecindeyim.(libidoyu ve testesteronu arttırmak için.) Bugün 1 ampül testis com. omuzdan vurdum. Bakalım ne gibi değişim olacak? Kan testinde faydasını mı göreceğiz zararını mı? Yine burdan süreç hakkında bilgi vereceğim. İlaç hakkında bilgisi olanların da katkısını bekliyorum☺️
  5. Only testo için pct ürünleri

    Merhaba pregnly zaten orijinal bulamazsınız. Eczaneden ovitrel alınıp kullanılabilir. Ama en mantıklısı kür başında ve kür bittikten iki hafta sonra kan testi verip ona göre karar vermek. Etki tepkiye göre yani. Örneğin belki armidex e hiç ihtiyaç kalmayacak☺️
  6. Hocalarım merhaba bu ürün için ne düşünüyorsunuz? PCT de ek takviye olarak kullanılabilir mi? TRT gibi kullanılabilir mi? @rastlantisal Bilgisi olanların değerli düşüncelerini ve tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkür ederim.
  7. Tam ereksiyon olamama problemi

    Hocam merhaba son durumunuz nedir? Düzelme oldu mu?
  8. Steroid kürüne girmeli miyim deneyimli arkadaşların yardımını rica ediyorum.

    Merhaba; Öncelikle şu sorulara cevap vermelisin, Kürdeki hedefim nedir? Büyük görünmek beni tatmin edecek mi? Tam manasıyla küre uyabilecek miyim? Yoksa yarım yamalak mı olacak? Kür sonrası PCT yapabilecek miyim? Kür, PCT, suplement ve beslenme için yeterli bütçem var mı? Kür esnasından ve sonrasında fizyolojik ve psikolojik sonuçlara hazırlıklı mıyım? Bu 5 sorunun 4 üne okey diyorsan hazırsın. Yoksa değilsin.
  9. Ben fikrimi yazdım artık karar sana ait☺️
  10. Merhaba öncelikle yazılarından üniversite öğrencisi olduğunu anlıyorum. İlk kürünü senin gibi bir üniversite öğrencisiyken yapan ve çok verim alan birisi olarak naçizane tavsiyelerim; En az 2 yıllık sürekli spor geçmişin yoksa küre girme. Yaşın 24’den küçükse kesinlikle girme, hormonlarını bozma ihtimalin çok yüksek. PCT yapmayacaksan kesinlikle girme. SAĞLAM bir PCT için 8-10 bin TL min bütçen olmalı. Küre gireceksen mümkün mertebe eczane ürünü kullan. Aşırı derecede sahte ürün var. Bizim zamanımızda bu kadar yoktu. Kürün sonunu getiremeyeceksen küre girme. Kür boyunca çok iyi beslenmelisin. Son olarak bütçen az, mevcut enflasyonda herşey aşırı pahalandı. Only testo için bile 4-5 ay yaptığını var sayarsak limitin dolar. Sonuç olarak; mümkün mertebe son sınıra kadar doğal gitmekte fayda var.
  11. Pct destek ürünü limited edition?

    Tamam hocam yazarım, tadı çok güzel zaten ☺️
  12. Libido düşüklüğü ve ereksiyon sorunu

    Tüm konuyu baştan sonra okudum. Bende de aynı sıkıntı olduğu için dizi gibi geldi. Hatta çay demledim çay eşliğinde okuyorum. Öncelikle geçmiş olsun en azından yaşın genç misal ben 37’ye merdiven dayadım. Şu an PCT’deyim. Sonuçlardan bizi de haberdar edersen en azından bize de ışık olur.
  13. Pct destek ürünü limited edition?

    Hocam allnutrition markasının DAA’sını da kullanıyorum senin tavsiyenle DAA aldım. Kivi tadı var çok iyi.
  14. Pct destek ürünü limited edition?

    Hocam birleşim maliyet açısından olumlu diyorsun yani.
  15. Merhaba; Resimdeki ürünü Ömür Erdem Akkaya isimli popüler üroloji doktorunun sitesinden aldım. Kendi tavsiyesi 3 kutu/3 ay kullanılması. Kutu Fiyatı 900 TL. Değerli hocalarım fiyat/performans açısından değerlendirebilir mi? Yoksa aynı şekil başka ürün önerebilirler mi? PCT YAPMA NEDENİ: Düşük libido ve ereksiyon kaybı. (PCT süreci devam ediyor Ovitrelle aşaması) Şimdiden cevap veren hocalarıma teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×