Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Darknessott

Genetropin'nin kokusu olur mu?

Önerilen İletiler

heisenbergg    151
Darknessott, 10 saat önce yazdı:

Arkadaşlar bu chatgp kokusuz olması lazım diyor ama herkes kokusu meşhur diyor sahte diyor eğer koku olursa 

Evet genotropin genellikle kokusuz bir ilaçtır lakin bakteriyel koruyucu maddeler ve ya PH regülatörleri gibi içine konulan bileşikler “kimyasalvari” bir koku yapabilir. Bu koku çok yoğun ise işin içinde bir problem vardır.

Genotropin şu sebepten ötürü kokusuzdur:

• Saflaştırılmış olması
  • Pürifikasyon işlemlerinden geçmiş olması

En büyük sebebi ise Genotropinin peptit olmasıdır. Ve ne kimyasal yapısı ne de bileşik olarak koku üretimini sağlayacak bileşikler İÇERMEZ. Kısacası kokuyorsa ya bozulmuştur (ağır koku) ya da hafif bir koku varsa bunun sebebi bakteriyel koruyucu maddeler ya da PH regületörleri olabilir.

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    53

Hocam bir konuda eksiğiniz var insülin de peptit ama kapağını açınca bile bütün oda insülin kokuyo genotropinini bilmiyom hiç kullanmadım koklamadım da

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    318

eğer çevrende insülin kalemi şeker hastası varsa onların kalemleride her ilacı verdiklerinde damlacıkları iğnenin ucunda olur o an kokusu gelir genotropin kokusu da öyle sahte değil kokmuyorsa sahtedir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    151
5am5unlu, Bir saat önce yazdı:

Hocam bir konuda eksiğiniz var insülin de peptit ama kapağını açınca bile bütün oda insülin kokuyo genotropinini bilmiyom hiç kullanmadım koklamadım da

Dostum sen benim dediğimi okumadın sanırım bahsettiğimiz aminoasitler protein yapısında olduğu için doğası gereği kokmazlar zaten PH regülatörleri ve koruyucu maddeler kokar Allah aşkına saflaştırılmış aminoasit zinciri nasıl kokabilir kokan şey kullanılan kimyasalardır.

Tr3n, Bir saat önce yazdı:

eğer çevrende insülin kalemi şeker hastası varsa onların kalemleride her ilacı verdiklerinde damlacıkları iğnenin ucunda olur o an kokusu gelir genotropin kokusu da öyle sahte değil kokmuyorsa sahtedir

Dostum nasıl kokacak genotropin Allah aşkına rekombinant DNA teknolojisi ile üretiliyor ve saf bir formda üstelik organik bileşikler içermemesi de neden kokanın “genotropin” olmadığını ispatlamaya yeter bile. 

• Kokular zaten uçucu organik bileşik dediğimiz (VOC’lerden) kaynaklanır ve genotropin protein yapısı sebebi ile uçucu değildir.
  • Katkı maddelerine gelecek olursak mannitol ve sodyum fosfat kullanılır ve bunlar koku yapmaz kesinlikle.
  • Liyolize (dondurularak kurutulmuş formu yani toz hali) uçucu bileşiklere sahip değildir yani koku yapmaz.
  • Ve rekombinant DNA teknolojisi saflık ve stabilize sağlaması için zaten kokuya neden olabilecek yan maddeleri ve ya safsızlıkları ortadan kaldırır.
  • Sıvı haline gelecek olursak çoğu sıvı formda da koruyucu madde içermez Genotropin kesinlikle kullanılırsa kokusuz koruyucu kullanılır ve bu koruyucular da fenol ve metakrezoldür.
  • Kokuya sebep olmasının tek ihtimali kontaminasyom ve yahut bozulmadır ya da katkı maddelerinin bozulmasıdır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    45

Amacım tartışmak değil çoğu konuda yorumlarınıda beğeniyorum ama genotropinde bilirsin ilaç israfı olur sürekli ucunda damla kalır vs ve kokusu vardır kullanan herkeste bunu bilir illaki denk gelmiştir ısrarla kokmadığını neden idda ediyorsun anlamadım

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    151
Emin982, Şimdi yazdı:

Amacım tartışmak değil çoğu konuda yorumlarınıda beğeniyorum ama genotropinde bilirsin ilaç israfı olur sürekli ucunda damla kalır vs ve kokusu vardır kullanan herkeste bunu bilir illaki denk gelmiştir ısrarla kokmadığını neden idda ediyorsun anlamadım

Kankam sana soru soruyorum o kokunun kimyasal olarak ya da en azından Genotropinin farmakolojik yapısından ötürü bir sebebi olur bana izah edersen katılabilirim sana ben neden kokmayacağı konusunda yeteri kadar delil sundum sanıyorum sizden de bilimsel literatür aracılığı ile dediğinize destek çıkacak yazılar bekliyorum makaleler aracılığı ile onaylanacak. Bilim yapısal olarak, rekombinant dna teknolojisi olarak kokusunun olmayacağını söylüyor bize. Şahsen ben kişiler yerine bilimi tercih ederim senin fikrin sana kalmış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    45
heisenbergg, 1 dakika önce yazdı:

Kankam sana soru soruyorum o kokunun kimyasal olarak ya da en azından Genotropinin farmakolojik yapısından ötürü bir sebebi olur bana izah edersen katılabilirim sana ben neden kokmayacağı konusunda yeteri kadar delil sundum sanıyorum sizden de bilimsel literatür aracılığı ile dediğinize destek çıkacak yazılar bekliyorum makaleler aracılığı ile onaylanacak. Bilim yapısal olarak, rekombinant dna teknolojisi olarak kokusunun olmayacağını söylüyor bize. Şahsen ben kişiler yerine bilimi tercih ederim senin fikrin sana kalmış.

Çok gezen mi çok okuyan mı gibi oldu senin ki ama tecrübe diyip geçiyorum….

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    151
Emin982, 2 dakika önce yazdı:

Çok gezen mi çok okuyan mı gibi oldu senin ki ama tecrübe diyip geçiyorum….

Senin tercihin dostum istediğine inanabilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    45
heisenbergg, 52 dakika önce yazdı:

Senin tercihin dostum istediğine inanabilirsin 

Duyu organlarıma inanmayı tercih ediyorum 👃

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.925
Emin982, 7 saat önce yazdı:

Duyu organlarıma inanmayı tercih ediyorum 👃

Genotropin ve insülin(kısa/uzun) kullandım ikiside ağır olmayacak şekilde kokuyor. Kokmuyor diyen burnunu kontrol ettirsin.

• Beğen 1
  • ahahaha 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    318
Diver, 2 saat önce yazdı:

Genotropin ve insülin(kısa/uzun) kullandım ikiside ağır olmayacak şekilde kokuyor. Kokmuyor diyen burnunu kontrol ettirsin.

6 kalem pfizer goquick pen kullandım her kalemi kurduğumda toz halindeyken sıvı hale geçiş yaparken koku yaptı diver dediği gibi ağır olmayacak şekilde yani kokuyu almayanda ne diyim para kokuyor para efsanedir her damlası :D

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
billythekid    29

Kendine özgü bir kokusu var 1 metre uzaktan bile kokusu gelir. Hatta gonal f te ona çok benzer kokuyor. İkiside rekombinant dna teknolojisiyle üretildiğine göre demekki kokusuz değiller. Yani kokusu yoksa büyük ihtimalle sahtedir dostum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Güz    33

Her konuda yapay zeka yorumu görmekten o kadar yoruldum ki. :) İnsan bir kere dener, koklar; ondan sonra yorum yapar. Hayret.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    151
Güz, 1 saat önce yazdı:

Her konuda yapay zeka yorumu görmekten o kadar yoruldum ki. :) İnsan bir kere dener, koklar; ondan sonra yorum yapar. Hayret.

Yapay zeka yorumu mu isterseniz dediklerimi sesli sohbet edelim bir yolu varda yapay zekadan ya da internetten aldığımı ispatlar mısınız rica etsem:) Ekleri de bıraktım gerçekten komiksiniz dostum hahaha sizden bilgili biri göründe AI dersiniz zaten 😂

Hiçbir deliliniz olmadan insanlara yok yapay zeka yok internet falan gerçekten ironik bunlar:) Siz de kontrol edin hangi sitede ya da hangi ai robotu ile oluşturmuşum metinleri :P

IMG_3118.png IMG_3117.png

Güz, 1 saat önce yazdı:

ChatGPT’ye de sordum yazdığım şeyler haha bil bakalım ne demiş:)

Pfizer’de kullandım Black Dragon’da kullandım dostum ne hikmetse hiçbirinde koku gelmedi bana bunun da yalan olduğunu ya da yapay zeka olduğunu söylersen fotoğraf atayım inanırsın 😂

Duyu organları düşündüğünüz kadar güvenilir değil eğer duyu organlarına odaklanırsanız suya batırdığınızdaki kaşık ya da çatalın görüntüsünü ve o anki halini bükülmüş olduğuna inanırsınız lakin bilim bizi bu konuda da aydınlatır

Şimdi gidip başka insanlara yapay zeka ile yazıyor yaftasını yapabilirsin lakin bu bana işlemez dostum rica ediyorum delilsiz konuşma beni bilen bilir aylardır yazma prensibim ve sunumum olsun üstelik içeriklerimdeki bilgi olsun ne bir kimse benim yapay zeka kullandığımı ispatlayabildi ne de kopyala yapıştır yaptığımı insanlara b*k atmak bu kadar basit işte 😂

IMG_3119.png

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.