Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tren Sevicisi

Zphc marka ilaç aldım ürünler gerçek mi?

Önerilen İletiler

Komutan    79
Zxien, 18 saat önce yazdı:

Bende bu arkadaştan alıyorum güvenilir 👍

Teşekkürler.

Kaslıadam, 17 saat önce yazdı:

Hocalarım merhabalar, bu ürün sahte mi acaba? 

Gen markaları hemen çöpe at. Geçmişim var. Gen marka tr merdiven altı, En fazla %30 doludur. Sterillik rezalettir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    896
kinittifak, 9 saat önce yazdı:

Teşekkürler bilgiler için. ZPHC Gerçek ederi veya fiyatlarını bilmediğimiz için hong kong merkezli zphcstore gecen siteyi baz alıoruz ama diğer firmalara göre tabi türkiye için bence aşırı pahalı gibi duruyor.

ZPHC çin ürünü, hong kong değil zphcstore de aynı şekilde bir satıcının kendi sitesi zphc'den bağımsız. ona referans alman saçma, satıcılar da ona referans alıyor ama sık sık indirimler yapıyor bu site eroids gibi yerlerde promosyonlar yapıyor. zphcstore'nin yarı fiyatından bile aşağı olmalı alacağınız ürün fiyatları ortalama

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    798
Fuhrer, 9 dakika önce yazdı:

ZPHC çin ürünü, hong kong değil zphcstore de aynı şekilde bir satıcının kendi sitesi zphc'den bağımsız. ona referans alman saçma, satıcılar da ona referans alıyor ama sık sık indirimler yapıyor bu site eroids gibi yerlerde promosyonlar yapıyor. zphcstore'nin yarı fiyatından bile aşağı olmalı alacağınız ürün fiyatları ortalama

Zphcstore ile ilgili son zamanlarda bayağı bir şikayet duydum, insanlar gerçekten mağdur olmuşlar. Yabancı ülkede yaşayan ve zphcstore dan sipariş geçeceklere önerim gidin başka sitelerden başka markalara yönelin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    896
hectordoyle, 24 dakika önce yazdı:

Zphcstore ile ilgili son zamanlarda bayağı bir şikayet duydum, insanlar gerçekten mağdur olmuşlar. Yabancı ülkede yaşayan ve zphcstore dan sipariş geçeceklere önerim gidin başka sitelerden başka markalara yönelin. 

yabancı ülkede yaşasam dragon gibi bir alternatif dururken sanırım hiç bir markayı seçmem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    798
Fuhrer, 20 dakika önce yazdı:

yabancı ülkede yaşasam dragon gibi bir alternatif dururken sanırım hiç bir markayı seçmem

Ben de eroidsteki yüksek puanlı sitelerde en çok hangi markalar satılmış onları sırayla denerdim büyük ihtimal :D 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    8
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

ZPHC store bir bayi ise o zaman dediğin gibi aşırı pahalı fiyatlar. Sitenin adres kısmında hong kong yazıyordu marka ZPHC zaten çin markası olduğu yazıyordu sitesinde ve ürün üstünde evet haklısın.

tarihinde kinittifak tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    9

Merhabalar, konu eski ama yeni konu açıp kirletmeyeyim dedim. Zphc fragment temin ettim kullanıp çalışıp çalışmadığını paylaşırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    9
No.one, 01.05.2026 - 20:35 yazdı:

Burak hocadan aldığım 2 flakon noxy fragment vardı, kullandığımda çok iyi etki görüyordum, antrenman ve kardiyo esnasında çok fazla ısı artışı ve terleme oluyordu, bitince ve Burak hocada da kalmayınca yazdığınız rakamdan zphc fragment aldım (orjinal .com uzantılı) ve malesef 2.5 mg'lık bir flakonu 1 haftada bitirmeme rağmen ve kalori sayarak temiz beslenmeme rağmen hiç bir etki göremiyorum..Asla önermiyorum !

kullanmaya devam ediyor musunuz hocam hiç bir etkisi yok mu hala

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BAFRALI    1
Fuhrer, 9 saat önce yazdı:

image.thumb.png.e44f58d8f9ff8c7666a4a97a15af114c.png

Amerikadan gelecek arkadaşımdan istesem 3 adet istesem gümrük vs. sorun olur mu daha önce böyle yapmış mıydınız bilginiz var mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    9
M.O.K, 01.05.2026 - 20:44 yazdı:

ben de şu an kullanıyorum zphc fragment. hiç bir etkisini ve farkını göremedim 2 haftadır :) sırf flakonu açtım artık diye bitsin diye kullanıyorum

merhaba hala bi etki göremedinz mi hocam ürünü daha teslim almadım hiç bir işe yaramıyorsa almayayım boşuna az buz para değil

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
No.one    11
pablito1616, 36 dakika önce yazdı:

kullanmaya devam ediyor musunuz hocam hiç bir etkisi yok mu hala

5 flakonluk paket aldığım ve iade edemediğim için devam ediyorum, malesef en ufak etkisini göremedim çalışan bir fragmentte olması gereken etkilere dair..

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    9
No.one, Şimdi yazdı:

5 flakonluk paket aldığım ve iade edemediğim için devam ediyorum, malesef en ufak etkisini göremedim çalışan bir fragmentte olması gereken etkilere dair..

ben henüz teslim almadım yarın kargolayacak iptal mi etsem diye düşünüyorum %20 yağ oranım var bunu %15e çekmek için düşünüyodum ama ürün boş diye düşündüm sizin yorumunuzdan sonra

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
No.one    11
pablito1616, 7 dakika önce yazdı:

ben henüz teslim almadım yarın kargolayacak iptal mi etsem diye düşünüyorum %20 yağ oranım var bunu %15e çekmek için düşünüyodum ama ürün boş diye düşündüm sizin yorumunuzdan sonra

Çalışmadığına veya etki alamadığına dair başka yazanlar da vardı..Burak hocadan almanı öneririm, noxy fragmentin flakonları 5 mg, kullandığımda 10 güne bölüp kullanmıştım, o şekilde güzel verim almıştım...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    9
No.one, Şimdi yazdı:

Çalışmadığına veya etki alamadığına dair başka yazanlar da vardı..Burak hocadan almanı öneririm, noxy fragmentin flakonları 5 mg, kullandığımda 10 güne bölüp kullanmıştım, o şekilde güzel verim almıştım...

sordum burak hocaya maalesef stok yokmuş. zphc testo kullanmıştım daha önce çalışmıştı yine forumda zphc reta kullanıp çalıştığını söyleyenler var fragment neden çalışmıyor boş mu yoksa dozajı mı düşük garip kararsız kaldım bende az parada değil 140 euro verdim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    7
pablito1616, 22 dakika önce yazdı:

sordum burak hocaya maalesef stok yokmuş. zphc testo kullanmıştım daha önce çalışmıştı yine forumda zphc reta kullanıp çalıştığını söyleyenler var fragment neden çalışmıyor boş mu yoksa dozajı mı düşük garip kararsız kaldım bende az parada değil 140 euro verdim

Ben de buradaki yorumlardan sonra çekindim zphc ye. Retasi çalışıyordu kullandı eşim. Kullanan birine sordum çalışıyor dedi burada çalışmıyor diyen de çok. 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    9
gönderildi (düzenlendi)
Seffa, 3 dakika önce yazdı:

Ben de buradaki yorumlardan sonra çekindim zphc ye. Retasi çalışıyordu kullandı eşim. Kullanan birine sordum çalışıyor dedi burada çalışmıyor diyen de çok. 

başka ürünlerde çalışıyor diyenleri gördümde fragment konusunda hiç olumlu yoruma rastlamadım

tarihinde pablito1616 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    896
BAFRALI, Bir saat önce yazdı:

Amerikadan gelecek arkadaşımdan istesem 3 adet istesem gümrük vs. sorun olur mu daha önce böyle yapmış mıydınız bilginiz var mı

aşırı pahalı değmez

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
STRESSAVAR    0
Fuhrer, 8 saat önce yazdı:

Bu ürüne ne diyorsunuz İran eczane ürünü diyor 2250 fiyat çekti testo enthat varmış sadece 10ml yine 

FB55B8E7-ADBF-454D-AD69-B4B3377FFDC5.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    896
STRESSAVAR, 11 dakika önce yazdı:

Bu ürüne ne diyorsunuz İran eczane ürünü diyor 2250 fiyat çekti testo enthat varmış sadece 10ml yine 

alma

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    332
Fuhrer, 14 saat önce yazdı:

Dragon fiyatları çok şişirdi 60 dolara drostanolone enanthate mı olur 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    31
Seffa, 11 saat önce yazdı:

Bence reta çalışmıyor diyenler ilk etki olarak iştah baskılanması bekliyor. Ama benim araştırmalarıma göre retanın tirzepatid ve semaglutid gibi belirgin bir iştah baskılama özelliği yok. Reta kullananlar kan şekeri ve kolestrol kontrolü/takibi yaparlar ise çalışıp çalışmadığını daha net anlayabilirler. Tabi burada dozaj da önemli.

Ben haftalık 1mg retayı metabolik kalibrasyon için kullanıyorum, insülin direncim, grade1 karaciğer yağlanmam var. Başta cılız kalırım yemek yiyemem diye korktum ancak iştahımda pek değişme olmadı, açlık kan şekerim 120 seviyelerinde gelirken şu anda 90 bantlarına indi. (20mg ZPHC kullanıyorum.)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    76
pablito1616, 12 saat önce yazdı:

merhaba hala bi etki göremedinz mi hocam ürünü daha teslim almadım hiç bir işe yaramıyorsa almayayım boşuna az buz para değil

doğrusu göremedim hocam. yani kullandıktan sonra hızlı bir yağdan kayıp veya bir etki hissetmedim, tartıda ekstra bir kilo kaybı da olmadı. buna verileceği paraya eğer yohimbine yoksa onu alıp, beslenmeye harcansa daha verimli olur gibi geliyor. Bu benim şahsi düşüncem tabi, belki kullanıp çok iyi etki alanlar olmuştur ama ben ürünü öven satıcılardan başka olumlu bir yorum görmedim daha :) 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    8
gönderildi (düzenlendi)
Wassat26, 37 dakika önce yazdı:

Bence reta çalışmıyor diyenler ilk etki olarak iştah baskılanması bekliyor. Ama benim araştırmalarıma göre retanın tirzepatid ve semaglutid gibi belirgin bir iştah baskılama özelliği yok. Reta kullananlar kan şekeri ve kolestrol kontrolü/takibi yaparlar ise çalışıp çalışmadığını daha net anlayabilirler. Tabi burada dozaj da önemli.

Ben haftalık 1mg retayı metabolik kalibrasyon için kullanıyorum, insülin direncim, grade1 karaciğer yağlanmam var. Başta cılız kalırım yemek yiyemem diye korktum ancak iştahımda pek değişme olmadı, açlık kan şekerim 120 seviyelerinde gelirken şu anda 90 bantlarına indi. (20mg ZPHC kullanıyorum.)

Tirzepatid'ten geçenler için geçerli sanırım ben 4 hafta tirzepatid kullanıp retaya geçtiğimden iştah kesici özelliği çok az ama aşırı zorlamıyor onun dışında çalışıyor bence cünkü kardeşim direkt retaya başladı aynı 4mg şişeyi 2e bölüp 2mg-2mg kullanıyorduk onda baha etkin iştah kesme özelliği ben şu an 4mg kullanıyorum iştah yokla var arası ama zorlamadığı için diyete rahat devam edebiliyorum şu an için memnunum çünkü tirze ile 1 ayda 8kg vermişken retayla 3 haftada 1.5kg verebilmiştim, şuan tekrar kilo verme sürecim artmaya başladı retada 5. reta dozumu dün aldım toplam retadaki kilo kaybım 3kg'A çıktı 6 günde bir doz alımı yapıyorum.  Elimdeki ürün bitince çin retası alıp deneyeceğim.

tarihinde kinittifak tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pablito1616    9
M.O.K, 3 dakika önce yazdı:

doğrusu göremedim hocam. yani kullandıktan sonra hızlı bir yağdan kayıp veya bir etki hissetmedim, tartıda ekstra bir kilo kaybı da olmadı. buna verileceği paraya eğer yohimbine yoksa onu alıp, beslenmeye harcansa daha verimli olur gibi geliyor. Bu benim şahsi düşüncem tabi, belki kullanıp çok iyi etki alanlar olmuştur ama ben ürünü öven satıcılardan başka olumlu bir yorum görmedim daha :) 

ben yıllar önce kullanmıştım fragment sabah kardiosuyla birlikte yapınca yağ yakmıştı gerçekten bu ürün hakkında fazla beklentiye girmeyin diyenlerde var belki ondandır hocam

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    896
berkay16, 5 saat önce yazdı:

Dragon fiyatları çok şişirdi 60 dolara drostanolone enanthate mı olur 😂

valla yurt dışında yaşasam alacağım fiyatı 45 ile çarpmayacağımdan dolayı pek de düşünmezdim herhalde böyle olayları :D 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: 6arrows
      iranlı bir satıcıdan aldığım fiyat listeleri bunlar. fiyatlar çok ucuz gözüküyor gerçekçi olma ihtimali var mı? 

• Yazan: murta
      Merhabalar,
      Elimde 4 tane marka seçeneği var sizce hangisini tercih etmeliyim?
      Zphc - Humax - Spectrum - Canada
      1x testo e  1x deca  Almayı planlıyorum hangi markayı tercih edeyim?
    • Yazan: Gordo
      Şu sıralar çok fazla önüme çıkmaya başladı, kullanacağımdan değil ancak forumda arşiv olsun, belki markayı görüp kullanmak isteyen vardır ve bilgi sahibi olmak istiyordur diye açmak istedim.
      UGL olduğu kanaatindeyim, çinden buraya ilaç geleceği hikayesi pek inandırıcı gelmiyor, kullanan tanıdığınız varsa, kullandıysanız iyi/kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız, fason bir ilaçsa belki kullanacak arkadaşlara caydırıcı bir konu olur, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
      https://tk.zphcgroup.com/products/ 
    • Yazan: Vlad_97
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Sizinle geçmiş kür tecrübelerimde faydalandığım markalar hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak istedim.
      OPTIMUM ÜRÜNLERİ HK:
      Optimum'un yanlış hatırlamıyorsam bir overdose yazılı serisini kullanmıştım herhangi bir ödem sorunu yaşamadım ancak hiç bir etki alamadım ilaçlarından, içeriği boş diyebilirim. 
      ZPHC ÜRÜNLERİ HK:
      Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki zphc (medicine ) kullandım, testosunun ve masteronunun dolu olduğunu ancak treninin kesinlikle dolu olmadığını düşünüyorum, ödem çok rahatsız edecek seviye de olmasa da yaptığı bir gerçek.
      MAMBEX ÜRÜNLERİ HK:
      En uzun süre kullandığım markadır, ilk çıktığı zaman ilk serileri gerçekten inanılmaz iyiydi sıfır ödem ve harika bir etkisi vardı, ancak sonradan hiç etki görmemeye ve aşırı ödem yapmaya başladı, bir enjeksiyonumda ciddi uzvumu kullanma sorunu yaşadım ve enjeksiyonlardan sonra sürekli kısa süreli hastalandım, ilk zamanlarda fiyatı ve performansı nedeniyle denenebilecek bir marka iken şuanda kesinlikle tercih edilmemesi lazım diye düşünüyorum. 
      SP ÜRÜNLERİ HK:
      Sitede eskisi gibi olmadığı yazıldığı için çekinerek denemiştim ancak iyi etki gördüğümü söyleyebilirim, ödem sorunu da yaşamadım.
      OVERDOSE ÜRÜNLERİ HK:
      Türkiye de üretildiği gizlenmeyen ve bir çok kişinin kullanıp reklamını yaptığı bir marka, eğer vücudunuz ödeme yatkınsa biraz sorun yaşayabilirsiniz ama kesinlikle dolu olduğunu gonul rahatlığı ile söyleyebilirim, bir diğer dikkatimi çeken konu ambalajla falan hiç uğraşılmamış olması
      SIGMA ÜRÜNLERİ HK:
      Bir çok şampiyonluğu olan bir iranlı tanıdığım tarafından bana önerildi fiyatları epey uygun olduğu için denemek istedim, ödem sorunu orta düzey de var ancak ilaçların çalıştığını düşünüyorum ve bir diğer garip konu ampüllerde ortalama 1.3 ml ilaç olması 
      Bu markalar özelinde sorularınız olursa bu başlık altında cevaplamak isterim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.