Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Tren Sevicisi

Üye
  • İçerik sayısı

    60
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

Tren Sevicisi Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Platform İstatistikleri

Profil Bilgileri

  • Konum:
    Kocaeli
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  1. 2. kürümü yapacağım trenbolone eklemek mantıklı mı?

    Testo e winstrol primobolan masteron nasıl geliyor kulağa?
  2. Mk-677 / ibutamoren nedir? kullanımı nasıldır?

    Burnu kapatarak iç en mantıklısı, clen ve damlatmalı sarms kullanmıştım eskiden 2'sinin tadı da sentetik ve iğrençti. Burnumu kapatıp içiyordum ardından nefes almadan temiz suyu ağzımı çalkalayarak içiyordum hiçbir tat kalmıyordu.
  3. Merhaba iyi forumlar, Daha önce: 300'er mg testo prop 300'er mg masteron 300'er mg primobolan Şeklinde 12 haftalık kür tamamladım sayılır. Definasyon kürü olmasına ve beslenmemi 1300 kalori civarlarında gezinirken yağ oranım aman aman azalmadı ya da aşırı su tuttum ve o yüzden fark edemiyorum emin değilim. 2. kür için: testo e tren e bolde unde Sizce nasıl olur? 2. kür amacım genel olarak daha hard definasyondansa hem kas kazanıp hem de yağ oranımı azaltmak ve yaza kadar en azından %13-12 civarında yağ oranına ulaşmak olarak düşündüm. Yanına sarms da ekleyebilirim tedarikçimde hemen hemen her şey var.
  4. Kür arası geçiş - pct protokolü ve ekstra ilaçlara dair sorularım var

    Peki 2. kürüme girecek biri olarak parabolan mı tren e mi? Kaç mg almam doğru olur?
  5. Kür arası geçiş - pct protokolü ve ekstra ilaçlara dair sorularım var

    PCT yapmadan bodozlama geçiş yapabilir miyim? Testisler tembelleşir mi?
  6. Herkese iyi forumlar, İlk kürümün sonuna gelmekteyim son 2 haftam bile kalmadı. İlk kürümde 300'er mg masteron, testo prop, primobolan şeklinde ilerledim. PCT falan yapmadan testo e ile devam etmek istiyorum ve yanına sağlam clean bulk yapabileceğim ilaçlar ekleyerek devam etme planım var. 2 tane sorum var sizlere: Kür geçişini PCT yapmadan yapacağımdan dolayı pregnyl gibi şeyler vurmam gerekecek mi? Gerekirse neyi nereden alıp ne dozajda ne şekilde kullanmam gerekir? Clean bulk kürümde sizce parabolan veya tren e eklemem ne kadar mantıklı, testo e yanına hem yağ oranımı düşükte tutup ve hatta belki de daha da azaltacak hem de uzun süreli devamlılıkta ciddi kas kütlesi ekleyecek ilaçlar nelerdir? Şimdiden yardım edenlere teşekkür ediyorum. @rastlantisal @Askabar
  7. Definasyon dönemimde ödem sorununu nasıl aşabilirim?

    Kaloriyi ne kadar yapayım?
  8. Dostlarım ve hocalarım selam, ilk kürümdeyim 300'er mg testo prop, masteron prop, primo şeklinde 2 ayımı doldurdum. Günlük 1300-1400 kalori alıyorum, ilaç etkisi ile yaptığım antrenmanın ciddiyeti ve şiddeti çok tatmin edici. Aynada sırt dışında bir değişim göremiyorum ama, 96 kilo girdiğim definasyonda 97 kilo oldum. Bir ptnin öğrencisinin yumuşak göbeğine dokunarak yağ dokunun bile bir sertliği olur ama bu ödem olduğu için çok yumuşak dediğini gördüm Youtube'da. Bende de aynı sorun var diye düşünüyorum, cidden çok yumuşak belim ve göbek çevrem. Doktora başvurdum ve ödem için de başka ilaç kullanma, çözebilirsen doğal yoldan çöz dedi. Definasyon için son 3 haftalık ilacım kaldı. 3 hafta sonunda clean bulk geçip tren ekleme fikri geldi, yetmedi dnp kullanma fikri bile alttan alttan geliyor. Ödem ve yavaş yağ kaybı sorunumu nasıl çözerim? @rastlantisal @Loving
  9. Ilk kürüme başladım

    %15'ten daha fazla mı düşürmeliyim sence?
  10. Ilk kürüme başladım

    Elime hi-tech dymethazine geçti, tedarik etmek istersem dahasını da bulabilirim. Sizce kürüme dymethazine eklemeli miyim? @rastlantisal hocam aydınlatır mısınız? Şunu da ekliyeyim, kısa esterin belası ödem de girdi işin içine. Belim ufak inceldi fakat göbeğime dokununca ciddi yumuşaklık hissediyorum. Damarlanmaya falan bakınca oldukça yağ oranımı azaltmış gibi görünüyorum.
  11. Enjeksiyon steroidi oral yolla almak

    Siyah uç bile derimi delmekte çok zorlarken yeşil uç ve onun acısını düşünmek istemiyorum 😃
  12. Dymethazine hakkında

    Bu ilaçtan elime geçti, hali hazırda kürdeyim ve kullansam mı diye araştırdım. Türkçe kaynak yok gibi bir şey ve yabancı kaynaklar da çok sınırlı. İnternette anabolik steroid diyen de var sarms diyen de var. Bu ürün nedir ve etkileri nelerdir bilen varsa açıklayabilir mi?
  13. Enjeksiyon steroidi oral yolla almak

    Dostlar tavsiyeleriniz için teşekkürler, enjeksiyonu siyah uçlu iğne ile omuzdan yaptım. Kahverengi uç alıp bundan sonra omuzdan enjeksiyon için kullanacağım. Omuzun arada dinlenmesi için bacaktan da yaparım lateralis için de kahverengi uç yeterli olacaktır muhtemelen.
  14. Enjeksiyon steroidi oral yolla almak

    Üniversitemin reviri kabul eder mi sanmam, reçete istiyorlar diye biliyorum böyle bir şey için.
  15. Enjeksiyon steroidi oral yolla almak

    Omuz düşündüm aslında. Başkası yaparken hep omuzdan yapılıyordu. Sıkıntı şu ki omuzuma iğnenin de boyutunu ekleyince çok zor ulaşıyorum. Ama en son çare omuzdan deneyeceğim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×