Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

bariskaraca0

Bulk kürü planlaması yaptım! yorumlarınızı rica ediyorum!

Önerilen İletiler

Selamlar abilerim kardeşim,

uzun zamandır bu forumda gerek öğreniyorum gerek sizlerin düşünce ve yorumlarından faydalanıyorum bulk kürüm hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

KÜR PLANLAMAM : 

• testo enantat
  • tren enantat
  • turinabol

KÜR PLANLAMAM 2. PLANLAMA :

• testo cyp
  • boldenon
  • dinabol

MCT ÜRÜNLERİ:

• Proviron
  • Arimidex
  • Zinc Multi Vitamin
  • Karaciğer koruyucu
  • Omega3
  • C vit
  • Magnesium

SUPPLEMENTLER:

• Eaa
  • Bcaa
  • pre Glutamine
  • Creatine
  • Arginine
  • whey protein gainer

Şeklinde ilerliyor kürde 10. haftam 66 kgdan 79 kiloya kadar çıktım şuan güncel kilom 77.3 şuan güncel günlük aldığım besinler pişmiş 1300 pirinç 400 gram tavuk 150-200 gram arası kırmızı et 2 muz 1 ölçek whey 2 ölçek gainer 1 kase salata 18 parçalı fındıklı gofret 100 gram patates *çoğu insan şekeri kes demesine rağmen bende şeker gayet yarıyo kesdiğimde gerek pump gerek hissiyatım azalıyor* bu yüzden tüketiyorum. karbonhidratı uzun zaman 1300 yedim *7 hafta boyunca* ama şuan 5-6 gündür pirinç pişmiş 500-600 civarında bile yesem kilomda oynama olmuyor sabit denebilir protein arttırsam ki çevremden çok duyuyorum kilo olarak oynama yapar mı yaklaşık 15-20 gündür kiloda oynama olmuyor eklemem gereken çıkartmam gereken şeyler sizce nelerdir abilerim kardeşlerim yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum günlük aldığım su miktarı +5L.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    272

Form fotosu atarsan besinler hakkında daha net bi cevap verilebilir 

neye göre arttırıp azaltacaksın gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    76

konuyu daha da detaylandırırsan sana daha iyi yardımcı olacağız, örneğin koruyucular yazdığın yerde kullanacağın miktar ve kullanım sıklığın belli değil. 1300 pişmiş pirinç yazmışsın, bazı pirinçlere göre bu 300 çiğ bazılarına göre 600 çiğ olarak alabiliriz bunun bize çiğ miktarını belirt. Ek olarak protein miktarını arttırman bir şeye yaramaz, kasları inşa eden protein değildir karbonhidrattır sen karbonhidrat miktarını arttırmalısın. Şekeri dediğin gibi kesmene gerek yok bu sporda 4 hafta sonra podyum yapmayacaksın, ilaç markalarını ve kaç mg kullandığını da belirtmelisin. Son olarak, karbonhidratı 1300 yiyemezsin. Bunun ihtimali yok, 1.3 kg carb senin kütlendeki biri için imkansızdır beslenme konusunda kendini geliştir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.918

Forumda vakit geçirdiğine inanmak güç. Boldenondan 7 hafta ne elde etmeyi bekliyorsun?

Arimidex ve proviron koruyucu değildir ezbere kullanılmaz.

Ayrıca senle ilgili hiçbir bilgi yok. Yaşın boyun yağ oranın kaç yıldır bu sporu yapıyorsun? İlk kürün mü? Forumda vakit geçirsen bunları da istediğimizi görürdün diye düşünüyorum :) 

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    142

Dostum bu nasıl kür her hafta farklı ilaç sanki tadım testi gibi hayatımda ilk defa bu kadar absürt ve saçma bir küre tanıklık ettim bir de bu deneyimsizlik ile tren ve bolde mi kullanacaksın? Dianabolu kullandım kickstart olara diyelim 7. Haftadan sonra neden turinabol ? Üstelik bolde in 7 hafta ne demek tövbe estağfurullah hayatımda bunun gibi bir şeye şahitlik etmedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 2 saat önce yazdı:

Forumda vakit geçirdiğine inanmak güç. Boldenondan 7 hafta ne elde etmeyi bekliyorsun?

Arimidex ve proviron koruyucu değildir ezbere kullanılmaz.

Ayrıca senle ilgili hiçbir bilgi yok. Yaşın boyun yağ oranın kaç yıldır bu sporu yapıyorsun? İlk kürün mü? Forumda vakit geçirsen bunları da istediğimizi görürdün diye düşünüyorum :) 

7 haftada beklediğimi göremedim gibi bişey yazdığımı düşünmüyorum. :)

ilk kürüm değil yaklaşık 4 yıldır kür yapıyorum.

yaşım 23 boy 171 kilogram 77.3 yağ oranım %17-19 arası 

Fuhrer, 8 saat önce yazdı:

konuyu daha da detaylandırırsan sana daha iyi yardımcı olacağız, örneğin koruyucular yazdığın yerde kullanacağın miktar ve kullanım sıklığın belli değil. 1300 pişmiş pirinç yazmışsın, bazı pirinçlere göre bu 300 çiğ bazılarına göre 600 çiğ olarak alabiliriz bunun bize çiğ miktarını belirt. Ek olarak protein miktarını arttırman bir şeye yaramaz, kasları inşa eden protein değildir karbonhidrattır sen karbonhidrat miktarını arttırmalısın. Şekeri dediğin gibi kesmene gerek yok bu sporda 4 hafta sonra podyum yapmayacaksın, ilaç markalarını ve kaç mg kullandığını da belirtmelisin. Son olarak, karbonhidratı 1300 yiyemezsin. Bunun ihtimali yok, 1.3 kg carb senin kütlendeki biri için imkansızdır beslenme konusunda kendini geliştir.

çiğ 650 grama tekabül ediyor pirinç.  ilaç markası novagen mg aslında belli 2 derken 2 ampul demek istedim zaten oda 500 mg 3

dediğimde 750 mg 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.918
bariskaraca0, 15 dakika önce yazdı:

7 haftada beklediğimi göremedim gibi bişey yazdığımı düşünmüyorum. :)

ilk kürüm değil yaklaşık 4 yıldır kür yapıyorum.

yaşım 23 boy 171 kilogram 77.3 yağ oranım %17-19 arası 

Beklediğini göremedin mi diye soru sorduğumu hatırlamıyorum. Boldenon ile 7 haftada ne elde etmeyi bekliyorsun diye soruyorum? Küründe başarılar dilerim.

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    638
Diver, 3 dakika önce yazdı:

Beklediğini göremedin mi diye soru sorduğumu hatırlamıyorum. Boldenon ile 7 haftada ne elde etmeyi bekliyorsun diye soruyorum? Küründe başarılar dilerim.

ilaç satana para kazandırmayı hedefliyor. :D

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    22

Galiba böyle sacma kür planlayınca kendilerini üst düzey kür planlayıcısı zannediyorlar  provironla neyi koruycan merak ettim dogrusu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    856

bu kürü endüstri mühendislerimi planladı ?

• ahahaha 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: colw1n
      Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlarım ve hocalarım,
      Şuanda cruise dönemindeyim ve bundan önceki kürümde:
      500 Testo E. 600 Bolde 200 NPP Kullandım. Yeni kürümde temiz kütle koymak istiyorum ve boldeye tövbe ettim acayip sivilce yaptı bende.
      NPP ise cinsel açıdan çok etkiledi böyle ağır kürler yerine temiz bi kür yapmak istiyorum.
      YENİ KÜR PLANLAMAM:
      500 testo e 300 masteron turinabol Girmek var. Sizce hedefim konusunda doğru seçimler mi? 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      boy 185 kg 90 yağ oranı %14 Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: dragx
      iyi forumlar dilerim,
      20 yaşındayım ve ailemle bugün steroidler konusunu konuştum bana maddi manevi olarak destek vereceklerini 
      ilaç masraflarım beslenme masraflarım vitamin ve koruyucu masraflarım tedavi ve kontrol masraflarım bunları karşılayacaklarını ve beni destekleyeceklerini söylediler ve size şunları sormak istiyorum 2  yıllık spor geçmişim var
      hangi ilaçlar ilk kür için mantıklı olur hangi koruyucular ve vitaminleri kullanmalıyım cevaplarsanız çok müteşekkir olurum iyi forumlar dilerim 
    • Yazan: KenjiKawai
      Herkese merhabalar,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaşım 31 boyum 1.80 kilom 63 yağ oranım aşırı düşük Vücut yapısı itibari ile çok zor kilo alan biriyim (bilenler bilir) daha önce spor branşında amatör seviyede 5-6 sene futbol oynadım ve 3-5 ay fitness salonlarına gidip geri bıraktım bazı sebeplerden dolayı. Hayatımın belirli bir yerinden sonra insanlar çok zayıfsın neden kilo alamıyorsun , küçük duruyorsun, biraz kilo almanda fayda var,  gibi cümleler ile defalarca karşılaşmış biri olarak artık bu görünümümden bıkıp küre girmek istedim gerekli kan testlerimi yaptırdım b12 hariç hiç bir problem yok, ve bodybuilding yapan bir kaç arkadaşımın yönlendirmesinden sonra hocalarla konuşup şöyle bir kür planlaması yaptılar , bende içeriğinden ve dozajlarından pek emin olamadığım için sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istedim.
      TESTO - DECA - MK677:
      TESTO 15 HAFTA - HAFTADA 750 MG 3 ENJEKSİYON 1 ML  DECA 10 HAFTA - HAFTADA 500 MG 2 ENJEKSİYON 1 ML MK677 4 HAFTA - GÜNDE 1 ML  KULLANDIĞIM VİTAMİNLER:
      B12 KOMPLEX VİT D3  ZİNC & MAGNESİUM L-LSYİNE Şuan Olması Gerektiği Gibi Temiz Besleniyorum :
       Sabah 5 yumurta 100 gr yulaf hindi füme öğlen 200 gr pirinç - 150 gr tavuk akşam 200 gr pirinç - 150 gr tavuk yatmaya doğru muz  , ceviz , yer fıstığı , protein shake Şeker ve benzeri hiç bir maddeyi tüketmiyorum. Kür planlaması bu şekilde idi , bende ilk kürüm olacağından mütevellit forumda gezinirken aslında ilaçların mg'larının yüksek olduğunu fark ettim ve siz değerli arkadaşlara sormak istedim. 
      Sizlere Sorum Şu Şekilde Olacak:
      Kür içinde herhangibi bir koruyucu kullanmıyorum , Kullanmalı mıyım Kullanacaksam Ne Kullanmalıyım ? Belirttiğim hocanın yazdığı dozajlar normal mi yoksa değiştirmeli miyim ?  Kür sonunda nasıl bir pct yapmalıyım ? Kür sonu kan testine göre mi ilermemem gerekiyor ? Kür içinde kullandığım vitaminler yeterli mi ekleyip çıkarmam gereken bir şeyler var mı ? Şimdiden değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz ve cevapladığınız için teşekkür eder herkese sağlıklı bir yaşam temenni ederim.
    • Yazan: Cukurrrr
      Arkadaşlar Merhaba,
      KÜR DETAYLARIM:
      Testosteron 600 mg Boldenon 600 mg Küründeyim bugün tahlil verdim ancak bolde kullanıcılarında b12 yüksek çıkarken benimki nerdeyse sınırda çıktı ürünün sahte olup olmadığını başka nasıl anlayabilirim testestoron da sorun yok o çalışıyor ancak boldenone da durumlar böyle yardımcı olursanız sevinirim.

• Yazan: BRABUS
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bulk kürü için bu ilaçlar ve dozajlar sizce nasıl?
      KÜR PLANLAMASI:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400mg Npp 150mg GHRP-6 5mg CJC-1295 5mg 5iu Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.