Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

bariskaraca0

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

bariskaraca0 Hakkında

  • Yaş 22
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 05-03-2002

Platform İstatistikleri

  • Yaş 22
  • Bizi nasıl buldun?:
    Sosyal Medya Üzerinden

Profil Bilgileri

  • Yaş 22
  • Meslek:
    öğrenci
  • Konum:
    kıbrıs
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 22
  • Favori Spor Dalın:
    Fitness
  1. trenden istediğim verimi alamadım ve içinin boş olduğu konusu hakkında düşüncelerim var. amacım kütle kazanmak boy 1.72 kg kür öncesi 71 di şuan 73 yaş 22 yağ oranım %14 civarında
  2. merhabalar şuan tren-testo-boldenon küründeyim 9. haftadayım verim alamadığım için ilaçları kesip vücudu biraz toplayıp deca testo boldenon girmek istiyorum nasıl bir kısa dönem pct yapabilirim kimisi ilaçları kesip 4 hafta 150mg haftada bir testo vur sonra ilaca başla derken kimisi de 5 gün sabah akşam klomen kullan temizler sonra devam et diyor nasıl bir yol izlemeliyim? abilerim yardımcı olur musunuz.
  3. tamamdır abim düşüncelerin ve emeğin için teşekkür ederim.
  4. sonrası için deca testosteron boldenon düşünüyorum sence doğrusu nedir nasıl olmalıdır?
  5. tren 200-200 haftalık 400 testo enant 250-250 haftalık 500 swiss marka kullanıyorum, aynı ilacı farklı bir arkadaşım kullandığında 4. vurumdan itibaren bambaşka bi değişim yaşadığını fark ettim acelem ondan bu da beni acabalarla dolduruyor diyebilirim. aldığım kişi benim açımdan sağlam ama o da aracı olduğu için pek bişey diyemiyorum. ilaçları keseli demek doğru olmaz -en son dozu cuma vurundum 8.haftayı daha dün bitirdim- tren öncesin de deca testo boldenon giriyordum o bitti 2.5 ay boş bırakıp tren testo boldenon girdim şuanki süreç nasıl olmalı bilmiyorum. TRT doz nedir açıklar mısın?
  6. öncelikle haftada 2 doz tren 2 doz boldenon 2 doz testosteron vuruyorum. boldenonu 4. haftada ekledim geç ekleyip az süreçte kullanmama rağmen iştahım açıldı kolaylıkla diyebilirim. trenin şu ana dek -8 haftalık periyotta- sadece yeni yeni gece uykusu kaçırmaya ve yorgunluk tembellik yapmaya başladı, forumda yazan hemen hemen hiçbir eksi yönüyle karşılaşmadım. danabol konusunda şuan vücudumun aşırı alıştığını düşünüyorum 60 mg aldığımda bile etkisini göremediğimi fark ediyorum, ve 50-60 mg almama rağmen / o dozların daha altında alıp kafası bile sulu kocaman olan arkadaşlarım var/ onlara nazaran hiçbir şekilde sulu formum yok. proviron konusu benim için tamamen kuşu desteklesin kafasında kullandığım bir ilaç /onu da bir abi tavsiyesiyle ekledim/. küre girmeden önce %15-16 civarında bir yağ oranım vardı ben zaten daha keskinleşesin daha temiz hacim aliyim mantığı ile girdiğim bir kürdü her ne kadar trenden istediğim sonuçları alamasam da testesterondan kaynaklı biraz büyüğümü düşünüyorum.kür öncesi boy 1.72 kg 71 di şuan 8. haftadayım kg 73 falan oldu, ki günlük +4000 kalori alıyorum. beslenme konusunda günde 5 yumurta 800-850 gram pirinç 4 ölçek protein tozu 2 ton balığı 600 gram tavuk 2 muz-4 çilek 1 dilim ananas yiyorum ara ara da patates haşlama ekliyorum. forumda gördüğüm ya da sağda solda gördüğüm/ arkadaşlarımdan da anladığım/ kadarıyla trenin bende etkisi olmadı diye düşünüyorum 8. haftada halan vücudumda bir tane damar yok rahatça diyebilirim, kan tahlili konusunu bende düşünüyorum hafta içi ilk fırsatta gidip bende kan vermek sürece o noktadan bakmak istiyorum. zaten 8.hafta bitti şuan ilaçları da kestim. peki sizce nasıl bir pct yapmayalım detaylı bir şekilde anlatır mısınız? vücudumu komple temizleyip en azından 3-4 hafta mola vermek tren değil de deca eklemek istiyorum nasıl bir yol izlemeyelim abilerim destek olur musunuz?
  7. merhabalar trenbolone enanthe testo danabol boldenon küründeyim Koruyucu olarak: pharmaton multi vitamin ocean plus balık yağı magnezyum vitamin c omega 3-6-9 Coraspirin proviron milk thistle ilk enjeksiyonumda sertliğim hissedilirken sonrasında hissiyatım baya azaldı sık bir cinsel hayatım var o kürü ne noktada etkiler. şuan 8. haftadayım ve vücudumdaki sertlik yok denecek kadar az ve kürde vücudum istediğim noktalara gelemedi. kimisi de ilaç çalışmıyor içi boş diyor. düzenli bir yemek programım ve antrenman programım var. bugün spor salonunda yarışmacı bir abi ile konuştuğumda 2 haftalık pct yapıp sonrasında tekrar başka ilaç kullanabileceğimi dile getirdi abilerim böyle bir şeyin olur yolu nedir? kürden çıktıktan ne kadar süre sonra küre tekrar girilmeli? sağlık açısından faydası olan nedir? fikirlerimizi düşüncelerinizi merak ediyorum bilgilerinizden faydalanmak istiyorum kardeşiniz olarak.
  8. Tren enanthe- testo kürü düşünceleriniz nelerdir?

    swiss marka kullanıyorum kıbrıs’ta masteron nerde bulurum bilmiyorum ilaçlarımı türkiye’den gelirken almıştım ama teşekkür ederim bakıcam
  9. Merhabalar uzun süredir steroid kullanıyorum geçmişte defalarca testosteron deca boldenon Kürlerine girdim bu sefer bir abimin tavsiyesi üzerine: trenbolone enanthe testo danabol Kürüne başladım şuan 4. haftadayım ilk 2 hafta: 200 testo 200 tren Vurundum sonraki 2 hafta: 400 tren 400 testo Vurunuyorum ilk vurunduğum enjeksiyonda vücudumdaki sertlikte artış varken şuan vurulduğumda o sertliği hissedemiyorum beslenme olarak: Günde 3 danabol 1 ölçek preworkuat 5 yumurta 600 gram pirinç 700 gram tavuk 2 ölçek protein tozu 2 ton balığı Öğün aralarında da karışık çerez yiyorum şekeri sıfırladım ve son öğünüm akşam 7 de bitiyor ve bu beni ilerleyen saatlerde çokça acıktırıyor. Yorumları okuduğumda tren enjeksiyon sonrası öksürük- sarı idrar- gerginlik- sinir konularını gördüm sinir ve gerginlik enjeksiyon olduğum günlerde baya bir artışta ama bende öksürük yapmadı günde 6 Lt su içiyorum hani idrarımda sarılıkta yok. Koruyucu olarak: pharmaton multi vitamin ocean plus balık yağı magnezyum vitamin c omega 3-6-9 Coraspirin proviron milk thistle Kullanıyorum sizin görüşleriniz nelerdir korucuyu olarak başka almam gereken sizin gözünüzde eksik neler var beslenme olarak neler ekleyip neler çıkartabilirim? Sizin gözünüzde doğru kür planlaması nedir? Bir kardeşiniz olarak sormak doğruları görmek eksiklerimi öğrenmek istiyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×