-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
19 yaşında natural bir sporcu olarak kan testi sonuçlarım referans dışı! ne yapmalıyım?
Oluşturan:
Alpertunga, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Jonturk
Öncelikler Herkese Merhaba,
Trt Tedavisi Ve Hipotroid Tedavisi Gören Biriyim 21 Günde Bir Sustanon 250 olmakdayım bu Ay kan Testi Vermek İstedim Çikan Sonuçlar Beni Tedirgin Etti Ustalarım Yorumlarsa Sevinirim sustanon vurulali 10 gün oldu.
-
Yazan: battlejesus
Arkadaşlar merhaba,
KÜR İÇERİĞİM:
500 MG Testosteron enanthate 600 MG Boldenon Kullanıyorum kan tahlillerim bu şekilde. Yaklaşık 15 gün oldu küre başlayalı kan tahlili verdikten 3 gün önce enjeksiyon olmuştum ve kan testi vermeden önceki gün yarım tablet arimidex kullanmıştım.
SORULARIM:
Değerler nasıl olması gerektiği gibi mi? Yapmamı tavsiye ettiğiniz şeyler var mı?
-