Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Alpertunga

19 yaşında natural bir sporcu olarak kan testi sonuçlarım referans dışı! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Alpertunga    0

Merhabalar abilerim,

Ben 19 yaşında natürel olarak bu sporu yapmaktayım dün bir kan tahlili verdim ve bir çok değerim referans dışı çıktı hangi takviyeleri almam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

Screenshot_2024-12-20-00-00-50-876_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-12-20-00-00-41-068_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2024-12-20-00-00-25-117_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    707

Kardeşim hoş geldin. Uranyumla mı beslediler seni neden böyle bu değerler?

• Beğen 1
  • ahahaha 4
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    16

Normal "olması gereken" temiz beslenmeyle 2 hafta düzenli devam et Yeşil yaprak sebze ekle.. 2 hafta sonra tekrar test ver. . Sıkıntılı dönemdeysen olaylardan biraz uzak dur bu 2 haftada. Bu değerlerin vitaminle sebzeyle bile düzelmeyecek olanları var. Eski Türk filmlerindeki gibi test sonuçları karışmış olmasın. Tahlil verme nedenin neydi ne belirti gördünde girdin test işine?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    25

şu anda kullandığın dhea gibi bir supplement var mı diye soracağım ama dhea da ne uzun ne kısa vadede bukadar yükseltmez yinede kullandığın supplementleri beslenme düzenini uyku düzenini genel hatlarıyla açıklasan belki şu sebepden bu değerler böyle denilebilir ayrıca test verdiğin gün yediklerin yaptıkların falan da bu sonuçları şaşırtmış olabilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferritinin falan inanılmaz düşük hiç et tüketmiyor musun?Diğer değerlerine de bakınca aslında direkt et tüketmediğin anlaşılıyor eğer ki tüketmene rağmen böyleyse sıkıntılı bir durum söz konusu.Hali hazırda bulunan bi sağlık problemin var mı ya da şikayetin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alpertunga    0
abartach, 7 saat önce yazdı:

Normal "olması gereken" temiz beslenmeyle 2 hafta düzenli devam et Yeşil yaprak sebze ekle.. 2 hafta sonra tekrar test ver. . Sıkıntılı dönemdeysen olaylardan biraz uzak dur bu 2 haftada. Bu değerlerin vitaminle sebzeyle bile düzelmeyecek olanları var. Eski Türk filmlerindeki gibi test sonuçları karışmış olmasın. Tahlil verme nedenin neydi ne belirti gördünde girdin test işine?

Sağol abi desteğin için herhangi bir belirti görmedim doğrusu uzun zamandır test yapmıyordum yapayım dedim ve kyk da kalıyorum ne çıkıyorsa onu yiyorum bu iki hafta milk thistle ,Multi vitamin ve demir takviyesi almalı mıyım sizce

shX648, 7 saat önce yazdı:

şu anda kullandığın dhea gibi bir supplement var mı diye soracağım ama dhea da ne uzun ne kısa vadede bukadar yükseltmez yinede kullandığın supplementleri beslenme düzenini uyku düzenini genel hatlarıyla açıklasan belki şu sebepden bu değerler böyle denilebilir ayrıca test verdiğin gün yediklerin yaptıkların falan da bu sonuçları şaşırtmış olabilir 

Sağolun desteğiniz için şu an sadece protein tozu alıyorum kykda kalıyorum beslenmem kötü değil aslında günde 6 saat uyuyorum test verdiğim gün saat 10 da verdim geceden itibaren bir şey yiyip içmedim

nattybuilder, 6 saat önce yazdı:

Ferritinin falan inanılmaz düşük hiç et tüketmiyor musun?Diğer değerlerine de bakınca aslında direkt et tüketmediğin anlaşılıyor eğer ki tüketmene rağmen böyleyse sıkıntılı bir durum söz konusu.Hali hazırda bulunan bi sağlık problemin var mı ya da şikayetin.

Sağolun desteğiniz için günde en az 250-300 gram et tüketiyorum herhangi bir sağlık problemim yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.908

Kardeşim öncelikle üroloji doktoruna gitmen gerekiyor Lh-fsh değerlerin normal değil.  Prolaktin çok yüksek değil ama Lh-fsh yüksekliğinde mide bulandırıyor. Cinsel sorun yaşıyor musun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alpertunga    0
dips enjoyer, 19 dakika önce yazdı:

Prolaktinin yüksekliğinin herhangi bir belirtisini gördün mü hocam, ben de benzer bir sorunu yaşadım.

Doğal bir genç bireyde prolaktin yüksekliği hk. - Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT) - Peptid Türkiye ( Fitness, Cross Fit, Vücut Geliştirme )

Herhangi bir belirti görmedim hocam

Diver, 17 dakika önce yazdı:

Kardeşim öncelikle üroloji doktoruna gitmen gerekiyor Lh-fsh değerlerin normal değil.  Prolaktin çok yüksek değil ama Lh-fsh yüksekliğinde mide bulandırıyor. Cinsel sorun yaşıyor musun?

Sağol abi desteğin için 2 hafta beslenmeme dikkat edip test verip ona göre gideceğim herhangi bir sorunum yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.908
Alpertunga, 1 dakika önce yazdı:

Sağol abi desteğin için 2 hafta beslenmeme dikkat edip test verip ona göre gideceğim herhangi bir sorunum yok

Lh-fsh yüksekliğini beslenmeyle düzeltemezsin. Biran önce randevu alırsan iyi olur senin için.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    93

bence hormon seviyelerin yaşın itibari ile normal karşılanabilir ama kesinlikle beslenmen yetersiz ve sağlıksız

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    16

Devlet yurdu deyince aklıma şap geldi. Yemeklere şap veya benzeri aynı işlev madde koysalar  buna neden olurmu acaba?  Kahve muhabbetine döndü ama elde yeterli bilgi yok :)

Kaç kilosun boy  yağ oranı vs?

tarihinde abartach tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    25
Alpertunga, 16 saat önce yazdı:

şu an sadece protein tozu alıyorum kykda kalıyorum  

dedikleri gibi beslenmen pek sağlıklı değil benim tavsiyem ortam müsaitse maddiyat da el veriyosa bi airfryer al ben şahsen kyk da kalıyorum her gün 1,5kg patates 600gr tavuk yapıyorum sorun olmadı geldiğimden beri ayriyetten de ürolojiye görünsen iyi olur 

tarihinde shX648 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alpertunga    0
ahmettopaca, 15 dakika önce yazdı:

kardo natty isen bu e2 proşaktin falan hiç normal gözükmüyor kadın testi gibi çok garip

Üroloji ye gittim değerler yaşına göre normal dedi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Jonturk
      Öncelikler Herkese Merhaba,
      Trt Tedavisi Ve Hipotroid Tedavisi Gören Biriyim 21 Günde Bir Sustanon 250 olmakdayım bu Ay kan Testi Vermek İstedim Çikan Sonuçlar Beni Tedirgin Etti Ustalarım Yorumlarsa Sevinirim sustanon vurulali 10 gün oldu.

• Yazan: battlejesus
      Arkadaşlar merhaba,
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 MG Testosteron enanthate 600 MG Boldenon Kullanıyorum kan tahlillerim bu şekilde. Yaklaşık 15 gün oldu küre başlayalı kan tahlili verdikten 3 gün önce enjeksiyon olmuştum ve kan testi vermeden önceki gün yarım tablet arimidex kullanmıştım.
      SORULARIM:
      Değerler nasıl olması gerektiği gibi mi? Yapmamı tavsiye ettiğiniz şeyler var mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.