Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

HavC

Kür dönemi ilaç ve diğer grupların güncel fiyatları hk.

Önerilen İletiler

HavC    0

Merhabalar mevcutta,

nebido + genotropin kullanıyorum bir süredir kür desteği veren bir hocayla çalışmaya başladık ve ilk kür planımı verdi ilaçları sipariş etmeden önce hem fikirlerinizi merak ediyorum hem de bu ilaçların güncel fiyat ortalamasını merak ediyorum hocanın da yönlendireceği biri var.

ilk 2 hafta

• 0.5 ml test e
  • 0.5 ml masteron
  • 0.5 ml boldenon veya primobolan 
  • Sabah 2 Akşam 2 adet Oxandrolone
  • Her pazartesi 1 adet arimidex

2-4 hafta

• 0.75 ml test e
  • 0.75 ml masteron 
  • 0.75 ml boldenon veya primobolan
  • Sabah 2 akşam 2 adet Oxandrolone
  • Her pazartesi 1 adet arimidex

4-15 hafta

• 1 ml test e
  • 1 ml masteron 
  • 0.75 ml bondenon veya primobolan
  • Sabah 2 akşam 2 adet Oxandrolone
  • Her pazartesi ve cuma 1 arimidex 

Koruyucular

• 4 Hepa New Life
  • Astragalus
  • Alpa Lipolik Asit

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Zxien    6

Bolde rimo aldığın kürde arimidex ne alaka bro masteronda var? Kullanacağın marka nedir?

Açık konuşmak gerekirse aşırı kötü bir planlama masteron primo masteron var ve arimidex yazılmış.

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
Zxien, 3 dakika önce yazdı:

Kullanacağın marka nedir?

açık konuşmak gerekirse aşırı kötü bir planlama masteron primo masteron var ve arimidex yazılmış

Markayı henüz bilmiyorum hocanın yönlendirdiği kişi söyleyecek marka ve fiyatı 

açıkçası bende fazla bilgi sahibi değilim test e östrojeni yükselteceği için haftada bir yazdı herhalde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    870
HavC, 12 dakika önce yazdı:

Markayı henüz bilmiyorum hocanın yönlendirdiği kişi söyleyecek marka ve fiyatı 

açıkçası bende fazla bilgi sahibi değilim test e östrojeni yükselteceği için haftada bir yazdı herhalde 

Boldenon zaten içinden geçer e2 değerinin yanına ekstra masteron sonra arimidex bana inanılmaz anlamsız geldi. Haftada 500 test 500 bolde gitsen 16 hafta üzerinden hesaplasak iyi markalarla 10-15k arası. Ne idüğü belirsiz markalarla 5-8k arası.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
GHOST, 54 dakika önce yazdı:

Boldenon zaten içinden geçer e2 değerinin yanına ekstra masteron sonra arimidex bana inanılmaz anlamsız geldi. Haftada 500 test 500 bolde gitsen 16 hafta üzerinden hesaplasak iyi markalarla 10-15k arası. Ne idüğü belirsiz markalarla 5-8k arası.

Biraz yağ oranım var definasyon ile alakalı olabilir masteron diye düşündüm bende. her bir ampul kaç mg/ml oluyor? Birde tecrübeli birisi x, x, x, markaların dışında kesinlikle alma diyebilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
oppomer, 42 dakika önce yazdı:

Bu dozlar çok fazla değil mi?

Test e 250 mg / hafta

Masteron 100 mg / hafta

bolde 250 mg / hafta

fazlamı bu şekilde?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    26
HavC, 20 dakika önce yazdı:

Test e 250 mg / hafta

Masteron 100 mg / hafta

bolde 250 mg / hafta

fazlamı bu şekilde?

İlk 2 hafta 500mg yazmışın

HavC, 2 saat önce yazdı:

Merhabalar mevcutta,

nebido + genotropin kullanıyorum bir süredir kür desteği veren bir hocayla çalışmaya başladık ve ilk kür planımı verdi ilaçları sipariş etmeden önce hem fikirlerinizi merak ediyorum hem de bu ilaçların güncel fiyat ortalamasını merak ediyorum hocanın da yönlendireceği biri var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
oppomer, 20 dakika önce yazdı:

İlk 2 hafta 500mg yazmışın

Ml onlar hocam mg çevirdiğimizde bu üstte verdiğim gibi oluyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zxien    6

Yani böyle bi kür saçmalık dostum açık konuşmak gerekirse hocanı seviyosan muhabbetini et ama kür planlaması bi meslektaşım olarak çok iç açıcı gözükmüyor açıkcası

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    600
HavC, 3 saat önce yazdı:

Merhabalar mevcutta,

50 mg rimo, 50 mg masteron 125 mg testosteron enanthate, yapacağın peek 250 testo 100 mg masteron 75 mg rimo...

Dostum, öncelikle oxandrolonu 15 haftaya kadar uzatmak mantıksız. Bu tip oral ilaçlar karaciğeri yormasından ziyade reflü sorunu ortaya çıkartıyor ve bu sürdürülebilirliğini ortadan kaldırıyor, kaldı ki karaciğerine verdiği hasar ve reflü birleşince mide sorunları yaşaman olağan.

Dozlar gerçekten çok mantıksız, örneğin masteron... Bunun amacı nedir? 100 mg masteron ne işe yarayacak? 75 mg rimobolan hiç bir işine yaramayacak dostum. Testosteron konusunda TRT yapacaksın anlaşılan, ondan dolayı sana istediğini verir ancak anabolikler çok mantıksız.

Arimidex konusunda, hoca ayağına takılan eleman sana kafasına göre arimidex planlaması yazmış ve bunun dediğine gidersen E2 değerin sıfırlanacak, anksiyeteden tut kolestrole kadar tendon sağlığı eklem sağlığına kadar sorun yaşayacaksın. Hatta ve hatta libido problemleri yaşayacaksın. Çünkü senin östrojenini yükseltecek kadar testosteron yok küründe. 1-1 boldenon kullanacaksan zaten senin E2 değerin sıfırlanacaktır, üstüne de böyle bir AI planlaması... Saçmalık.

Koruyucuları anlamlandıramıyorum, arkadaş zaten senin kolestrol değerini berbat edecek bu koruyucuları herhalde supplementlerin açıklamalar kısmından görerek yorumlamış. Ben açık konuşayım, şu an aktif koruyucu olarak sadece pitavastatin kolestrol hapı kullanıyorum ve su tüketimim 7-8 litre civarında. ALT-AST konusunda referansda görüyorum değerlerimi. Sanırım içini rahatlatsın diye böyle bir ayak düzenlemiş.

Tavsiyem sana bu hocayla çalışmamalısın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
Fuhrer, 14 dakika önce yazdı:

50 mg rimo, 50 mg masteron 125 mg testosteron enanthate, yapacağın peek 250 testo 100 mg masteron 75 mg rimo...

Şöyle bir detayda var daha önce dress sendromu geçirdim karaciğerim iflas eşiğine kadar geldi 2 sene oldu ve 3 ayda bir kan tahlili veriyorum alt ast ggt değerlerim 1500lere dayanmıştı ancak 2 sendir normal bunu hoca ile paylaştım tablet ürünlerini kullanmayız dedi biz bunu kendimiz revize etsek biraz haftalık olarak

• 250 mg testo
  • 100 mg masteron
  • 250 mg bolde

Sadece bu üçü ile gitmek yeterli olur mu veya dozlar nasıl olmalı?

Birde marka olayı var hocanın yönlendirdiği kişi muhtemelen pahalı satacak bu konudada bilgiye ihtiyacım var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    600
HavC, 6 dakika önce yazdı:

Şöyle bir detayda var daha önce dress sendromu geçirdim karaciğerim iflas eşiğine kadar geldi 2 sene oldu ve 3 ayda bir kan tahlili veriyorum alt ast ggt değerlerim 1500lere dayanmıştı ancak 2 sendir normal bunu hoca ile paylaştım tablet ürünlerini kullanmayız dedi biz bunu kendimiz revize etsek biraz haftalık olarak

• 250 mg testo
  • 100 mg masteron
  • 250 mg bolde

Sadece bu üçü ile gitmek yeterli olur mu veya dozlar nasıl olmalı?

Birde marka olayı var hocanın yönlendirdiği kişi muhtemelen pahalı satacak bu konudada bilgiye ihtiyacım var 

dostum, sağlığını bir kere kaybedersen bir daha geri gelmez. Hiç bir steroidi vücuduna sokmanı önermiyorum. Hoca dediğin eleman sana ilaç satma peşinde, tablet ilaçlar karaciğere zarar veriyor da masteron, boldenon ve testosteron karaciğere hiç etkisi olmuyor mu? 

• 0 mg testosteron
  • 0 mg masteron
  • 0 mg boldenon

kullan dostum eğer diyorsan ki TRT yapacağım, o zaman bir üroloji uzmanı kontrolünde bu işi yürütmelisin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

dostum, sağlığını bir kere kaybedersen bir daha geri gelmez. Hiç bir steroidi vücuduna sokmanı önermiyorum. Hoca dediğin eleman sana ilaç satma peşinde, tablet ilaçlar karaciğere zarar veriyor da masteron, boldenon ve testosteron karaciğere hiç etkisi olmuyor mu? 

• 0 mg testosteron
  • 0 mg masteron
  • 0 mg boldenon

kullan dostum eğer diyorsan ki TRT yapacağım, o zaman bir üroloji uzmanı kontrolünde bu işi yürütmelisin. 

Şuan daha önce sustanon yazdı doktor ve şuan nebido 7. Haftasındayım dr reçetesi ile kullanıyorum ayrıca genotropin kullanıyorum 0.6 mg günlük ama bunların bana bir katkısı olmadı ve kan tahlillerimde herhangi bir sıkıntı çıkarmadı yaklaşık 3 aydır

kas içine enjeksiyon yolu ile alınanların karaciğere yük bindirmediğini biliyorum yanlış mı bu bilgi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    19
HavC, 23 dakika önce yazdı:

Şuan daha önce sustanon yazdı doktor ve şuan nebido 7. Haftasındayım dr reçetesi ile kullanıyorum ayrıca genotropin kullanıyorum 0.6 mg günlük ama bunların bana bir katkısı olmadı ve kan tahlillerimde herhangi bir sıkıntı çıkarmadı yaklaşık 3 aydır

kas içine enjeksiyon yolu ile alınanların karaciğere yük bindirmediğini biliyorum yanlış mı bu bilgi?

Kataciğerle ilgili sprun yaşadıysan enjeksiyona bulaşma tabletlerin yanından bile geçme bolde veha rimo maste ox kullanıcaksın karaciğer değerinin ref içinde kalma ihtimali çok düşük heleki kür içinde benim bazen 4-5 katına kadar çıkıyor tablet kullanmadığım halde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
polatpr, 4 dakika önce yazdı:

Kataciğerle ilgili sprun yaşadıysan enjeksiyona bulaşma tabletlerin yanından bile geçme bolde veha rimo maste ox kullanıcaksın karaciğer değerinin ref içinde kalma ihtimali çok düşük heleki kür içinde benim bazen 4-5 katına kadar çıkıyor tablet kullanmadığım halde 

Şuan %100 güvenli test var zaten 3 aydır kullandığım için herhangi bir risk yok muhtemelen primobolanda çok güvenli tek risk masteron mu yani

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    19
HavC, 20 dakika önce yazdı:

Şuan %100 güvenli test var zaten 3 aydır kullandığım için herhangi bir risk yok muhtemelen primobolanda çok güvenli tek risk masteron mu yani

Çok güvenli diye bir durum yok hocam ilaçlar her vücutta farklılık gösteriyor kimisine 1gr testo vur banamısın demiyor bazısı 400-500 ler bile ağır geliyor bu iş tamamen genetik ve şans işi bence doktorunla konuş bu durumu

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    600
HavC, 12 saat önce yazdı:

testosteron güvenli değil dostum, %100 diye bir oran yoktur emin ol. Ancak sağlığımı riske atacağım diyorsan kullan, doktor kontrolünde kullandığın doz ile kür ve spor için kullanacağın doz arasında neredeyse 4-6 kat bir fark oluşur. Primobolan da aynı şekilde, spor için 300-500 mg civarı kullanılırken doktor kontrolünde "sağlıklı" diyebileceğin ve doktorun her 4 haftada 1 kan testiyle kontrol aldığı doz haftalık 100 mg'dır. Eğer kullanacağım diyorsan kullan, ancak kür düzeyinde testosteron kullanımı da karaciğer değerlerini bozar ve karaciğere yük bindirir bunu farkında ol.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

testosteron güvenli değil dostum, %100 diye bir oran yoktur emin ol. Ancak sağlığımı riske atacağım diyorsan kullan, doktor kontrolünde kullandığın doz ile kür ve spor için kullanacağın doz arasında neredeyse 4-6 kat bir fark oluşur. Primobolan da aynı şekilde, spor için 300-500 mg civarı kullanılırken doktor kontrolünde "sağlıklı" diyebileceğin ve doktorun her 4 haftada 1 kan testiyle kontrol aldığı doz haftalık 100 mg'dır. Eğer kullanacağım diyorsan kullan, ancak kür düzeyinde testosteron kullanımı da karaciğer değerlerini bozar ve karaciğere yük bindirir bunu farkında ol.

Haftalık 100 mg zaten nebido ile eşdeğer oluyor diye biliyorum hocam zaten nebido yapıyor doktor bana 3 ayda bir yazdı ama nebido isteklerimi karşılayacak bir katkı sağlamıyor bana aylardır uğraşıyorum ve başladığım noktadayım açıkçası ben bu kür işini yapacağım tecrübenizle beni en iyi küre yönlendirirseniz sevinirim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    19
HavC, Bir saat önce yazdı:

Haftalık 100 mg zaten nebido ile eşdeğer oluyor diye biliyorum hocam zaten nebido yapıyor doktor bana 3 ayda bir yazdı ama nebido isteklerimi karşılayacak bir katkı sağlamıyor bana aylardır uğraşıyorum ve başladığım noktadayım açıkçası ben bu kür işini yapacağım tecrübenizle beni en iyi küre yönlendirirseniz sevinirim 

Güncel formun, hedefin, spor geçmişin vs olmadan kür tavsiyesi yapmazlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    15

illa yapacaksan 200 rimo 300 test c/e 20-30 hafta her 3 haftada bir karaciğer değerlerine bakarak ilerlersin bir sorun yaşamazsan çok uzun süre bu dozlarda yavaş ama kaliteli gelişirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    19

Başladığın noktadaysan formun gelişmiyorsa ilaca başvurnak yerine  profesyonel işin uzmanı bi koç bulup onla çalışmayı dene 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    18

İlk kür 16 hafta sadece testosteron 500 mg kullan. Bu kadar basit. Hayvan gibi gelişeceksin ve vücudunu, vücudunun ilaca tepkilerini ve daha bir çok şey öğreneceksin. İlk kür KISS (keep it stupid simple). Bu kadar. El altında arimidex yada aromasin tut. Pct yapacaksan HCG, nolva yada bulabiliyorsan enclomophine al hazır olsun. 16 hafta devam et. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HavC    0
polatpr, 42 dakika önce yazdı:

Başladığın noktadaysan formun gelişmiyorsa ilaca başvurnak yerine  profesyonel işin uzmanı bi koç bulup onla çalışmayı dene 

Zaten çalışıyorum ve kürde onun planı zaten hocam ilk postu okuyabilirseniz

Test e 250mg + masteron 200 mg + rimobolan 250mg olarak gideceğiz son durum bu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    18
HavC, 36 dakika önce yazdı:

Zaten çalışıyorum ve kürde onun planı zaten hocam ilk postu okuyabilirseniz

Test e 250mg + masteron 200 mg + rimobolan 250mg olarak gideceğiz son durum bu

Kötü bir plan. 

tarihinde Pyschokiller tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Swizzz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 yıllık spor geçmişi olan birisiyim. Doğal bi şekilde Türkiye şampiyonası hazırlanıyordum anabolik androjenik steroid olmadan fakat kararımı değiştirdim küre girme kararı aldım. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var şu anlık kullandığım ürünler ve beslenmem aşağıdaki gibidir.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      10 iu gh SUPPLEMENT VE EAA:
      Omega3 C vitamini Bromelian Nac 1200 Mag bisg Multivitamin Creatin Glutamine Arginine Melatonin Zinc D3 MSM GLUCOSAMİNE COLLAGEN B COMPLEX ALPHA LİPOİC ACİD BERBERİN BCAA EPLERONONE TADALAFİL PENTOXİFYLLİNE BESLENME PLANIM VE MAKROLAR :
      Öğün 100gr avakado 100gr yulaf 100gr muz 2 Tam yumurta 4 yumurta beyazı 3gr tarçın 2gr tuz Maydanoz Öğün 130Gram pirinç 170Gram Tavuk 1.5Gr tuz 1 Salatalık Öğün 130Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1 Salatık 75Brokoli 1.5Gr tuz Öğün 130 Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1.5gr tuz 1 salatalık 75 brokoli Öğün 100Pirinç unu 30Whey 10 badem ezmesi 3gr tarçın 50 gr muz Toplam 3800kcal Toplam yağ 97g Kolesterol 550mg Sodyum 3700MG Karbonhidrat 506G Lif 40g Şekerler 25G Protein 192G Potasyum 4500MG Şimdiden fikir, öneri ve düşüncelerini paylaşan herkese teşekkürler.
    • Yazan: Madara
      Herkeze merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ilk önce kendimi tanıtayım 5 senedir (2.5senesi düzenli) olmak kaydıyla fitnes sektörünün içindeyim doğal olarak ilk 2.5 sene bro split bilgisiz geçti sonra böyle olmayacağını anlayıp olabildiğince araştırma yaptım ve bir yerlere gelmeyi başardım ve bu yolun başında 55 kiloydum şuan 1.80/90 kiloyum artık sınırlarda olduğumu dunusuyorum çünkü kilo alsam bile sadece yağa dönüşüyor.
      Beslenme konusunda çok disipliyinliyimdir ortalama 2.2.3 saate bir ana ve ara öğün olmak üzere 6 öğün ve dolu dolu yerim şimdi size şunu danışmak istiyorum artık vücut son raddede ve küre girmeyi düşünüyorum bı tık ileri taşımayı düşünüyorum vücudumu ve kur olarak çok kararsızım sadece only testo veya testo ent boldenon tarzı birşey girmek istiyorum kendimde saglikciyim doktor ve güvendiğim bı hoca eşliğinde çalışacağım konuya az çok asinayim ama bilgiden çok tecrubede önemlidir bu süreçte ne gibi bir yol izlemeliyim veya ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.
      Testimde karaciğer değerim üst sınırda onun sebebide dört bulk yapmam büyük ihtinalle ama şekeri unu sağlıksız olan herşeyi kestim 1 aydır enginar suyu ve karaciğer koruyucu içiyorum daha doğrusu değerlerinin düzelmesini bekliyorum natürel olarak geldiğim konumuda paylaşacağım test sonucunda paylaşacağım dediğim gibi bu işte tecrubeli abilerimi kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum  son iki foto daha bu gün çekildim ant sonu ve pump kalmadığı için çok pozlamayla uğraşmadım.       
      Natürel baslangic /55kg
      Natürel Güncel kg/90 kol soğuk/40cm göğüs /120 

Bunlarda spora başlamadan 1 hafta önceki halim 55 kg
    • Yazan: Roâ
      İyi günler arkadaşlar,
      AKTİF KÜR İÇERİĞİM: (18 Haftadır)
      Testosteron enanthate 350mg (güncel) Primobolan 350mg (güncel) GÜNCELLEMEYİ PLANLADIĞIM KÜR DÜZENİM: (+10 Hafta Boyunca)
      Testosteron enanthate 400mg Primobolan (Çıkarılacak listeden) Boldenon 400mg SORULARIM:
      Sizce direkt kesip boldenon'a başlayabilir miyim öneriniz nedir? Daha uygun fiyatlı primobolan olarak Pharmatec ve İmperia’ya da ulaşımım bu markaları önerir misiniz? Tüm fikir, öneri ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Aslanbektass
      Arkadaşlarım abilerim selam,
      Yaklaşık 2 haftadır testo e bolde küründeyim ilaçları aldığım hoca ile tartıştığım için şuan tıkanmış durumdayım(hocanın sürekli para isteyip yeni şeyler çıkarmasından ötürü) sizce ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.
    • Yazan: serkanc._
      Merhabalar iyi günler,
      Kürüm ile ilgili bir destek almak istiyorum sizden.
      KÜR İÇERİĞİM: (17 Haftalık-şuan 9. Hafta)
      750 Test E  600 Bolde  300 de npp alıyorum (4. Haftadayım) ilaçlarımın çalıştığına eminim kesinlikle dolular bir şüphem yok fakat istediğim verimi alamıyorum. Antrenmanlarım dört dörtlük , beslenmem idare eder. Fakat istediğim verimi alamıyorum ve kürümdeki nppyi 8 haftaya tamamlayıp 200-300mg Tren Ace eklesem olur mu? Rbc artışı sıkıntı değil bir şekilde hallolur fakat deneyimleyen yada bilgisi olanların yardımcı olmasını rica ediyorum.
      Şimdiden çok teşekkür ediyorum. (güncel formum maalesef yok)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.