Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

AREN

Roaccutane, zoretanin vs. isotretinoin etken maddeli ilaç kullanımının kür süreci üzerindeki etkisi hk

Önerilen İletiler

AREN    319

Selamlar dostlarım, abilerim ve kardeşlerim.

Nasılsınız umarım keyifler yerindedir. Herkese iyi haftalar diliyorum 🌹

Konu başlığında olmak üzere; Roaccutane, Zoretanin vs. İsotretinoin etken maddeli ilacı kullanırken kür yapmak hakkında neler düşünüyorsunuz veya nelere dikkat edilmelidir veya ne gibi handikapları vardır vs. Günlerdir bu konuyu araştırıyorum ve bir de sizlere danışmak istiyorum. Güncel olarak şuan 4 aydır 200mg Test E. ve 1mg Arimidex alarak cruise’dayım. Yılbaşından sonra kış geldiği için tedaviye başlamayı hem de blast’a başlamayı düşünüyorum.

Bilginiz olsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    3.801

Anaboliğe girmemeni ve sadece testosteron almanı, onda da doz konusunu abartmamanı tavsiye ederim. Bu sivilce ilaçları zaten vücudu çok strese sokuyor. Bir de anabolik stresi gereksiz olur. 250 testo + mk677 güzel kombin olabilir.

• Beğen 1
  • Jest 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    319

Güzel abim şöyle ki zaten vücudum bence artık 200mg’a tepkide vermiyor gibi doz arttırmayı düşünüyordum. Cruise’da artık bir anlam ifade etmiyor o kadar ay geçtikten sonra. Yılbaşından sonra da +50mg eklemek pek ne kadar efektif olur sence abim? Belki bu tedavi kimine göre 6 ay kimine göre 10 ay süreceği için 300/400mg’da kalmak nasıl olur sence en azından anabolizan eklemesek mesela ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.801
AREN, 3 dakika önce yazdı:

Güzel abim şöyle ki zaten vücudum bence artık 200mg’a tepkide vermiyor gibi doz arttırmayı düşünüyordum. Cruise’da artık bir anlam ifade etmiyor o kadar ay geçtikten sonra. Yılbaşından sonra da +50mg eklemek pek ne kadar efektif olur sence abim? Belki bu tedavi kimine göre 6 ay kimine göre 10 ay süreceği için 300/400mg’da kalmak nasıl olur sence en azından anabolizan eklemesek mesela ?

Ana odağın vücut değil cilt olmalı bu dönemde.

• Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emremmt    20

isotretinoin gibi ilaçlar karaciğer, böbrek eklem sıvıları üzerinde ağır etkilere sahip ama bu etkiler belirli bir dozajdan sonra başlıyor, 3 gün boyunca günlük 10 mg gibi hafif dozlar ile ben 1 ay boyunca kürlerde sivilce ve deri sıkıntılarını baskılıyorum kan tahlillerinde de anomali görmedim hic.

2. tedavi ve blast aynı dilimde zorlar vücudunu hcg kullanıp testis atrofisini önleyebilirsin ama pct yaptıktan sonra en az 6 ay küre girmemen gerekir.

• Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    319
rastlantisal, 21 saat önce yazdı:

Ana odağın vücut değil cilt olmalı bu dönemde.

Haklısın tabii güzel abim o yüzden de mesela tedavi bittiği gibi de yaz’a doğru melanotan ve tren a. ile başlamayı düşünüyordum aslında 

Emremmt, 21 saat önce yazdı:

isotretinoin gibi ilaçlar karaciğer, böbrek eklem sıvıları üzerinde ağır etkilere sahip ama bu etkiler belirli bir dozajdan sonra başlıyor, 3 gün boyunca günlük 10 mg gibi hafif dozlar ile ben 1 ay boyunca kürlerde sivilce ve deri sıkıntılarını baskılıyorum kan tahlillerinde de anomali görmedim hic.

2. tedavi ve blast aynı dilimde zorlar vücudunu hcg kullanıp testis atrofisini önleyebilirsin ama pct yaptıktan sonra en az 6 ay küre girmemen gerekir.

Tedaviyi konuşup şiddetli bir şekilde başlatılıp hemen bitirilmesi taraftarındayım. Pct yapmayı asla şu ara düşünmüyorum ve pct sürecine girmeden gonadotropin kullanmak bana mantıksız geliyor

@SERKO @metinav @GHOST @Bay-T siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ? Sizinde görüşlerinizi dinlemek istiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    141
AREN, 10.12.2024 - 15:57 yazdı:

Selamlar dostlarım, abilerim ve kardeşlerim.

Nasılsınız umarım keyifler yerindedir. Herkese iyi haftalar diliyorum 🌹

Konu başlığında olmak üzere; Roaccutane, Zoretanin vs. İsotretinoin etken maddeli ilacı kullanırken kür yapmak hakkında neler düşünüyorsunuz veya nelere dikkat edilmelidir veya ne gibi handikapları vardır vs. Günlerdir bu konuyu araştırıyorum ve bir de sizlere danışmak istiyorum. Güncel olarak şuan 4 aydır 200mg Test E. ve 1mg Arimidex alarak cruise’dayım. Yılbaşından sonra kış geldiği için tedaviye başlamayı hem de blast’a başlamayı düşünüyorum.

Bilginiz olsun.

Kendim de kullandım herhangi kürü baltalama durumu olmayacaktır sadece Winstrol gibi su atma potansiyeli yoğun olan ilaçlara karşı dikkatli yaklaş eklem ve tendon sorunları yaşayabilirsin onun dışında Deca ve ya NPP türevi ilaç ekleyebilirsin eklem sağlığını daha iyi noktaya getirmek için (200mg yeterli olur hatta kimileri 75 mg dozajlarda bile güzel etki alıyor). Karaciğer enzimlerine dikkat et derim ne kadar hafif bir yükselmeye sebep olma ihtimali olsa da Roacuttaine’nin gözlem altında tutmak en mantıklısı olacaktır. Deca ile çok güzel bir Blast yapabilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Sabenmusti
      Merhabalar,
      SÜRECE DAİR:
      2.5 aydır roaccutane kullanıyorum ve 2.5 ay önce 100 kilo PRım vardı. 2.5 ay sonra 105 kilo denedim ve kalkmadı 100 kilo bile zar zor kalktı. Bunun sebebi roaccutane olabilir mi?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Vezuchiy
      Yıllardır irili ufaklı dönemsel olacak şekilde sivilceler ve izleriyle sorun yaşıyorum aktif bir spor hayatım ve anabolik kullanmaya açık bir tercihim var.
      roaccutane kullanarak hem sporu hem anabolikleri (elbette bazı şartlar ve düzenlemelerle) kullanabilir miyim veya kullanan var mı?
      roaccutane nasıl bir etki eder bu sürece dozlar mg ve yaşadığınız yan etkileri yazarsanız çok sevinirim.
      @rastlantisal@Rdm @GHOST @Diver @otopsicikedi
    • Yazan: Witcher
      Zoretanin kullanan varsa yaşadığı tecrübeleri aşağıda paylaşırsa çok sevinirim 
      İlacı 2 hafta önce temin ettim,yanında tetradox isimli bir antibiyotik ve cleocin isimli losyonla beraber
      Kullanmaya başlamak için finallerin bitmesini bekliyordum 
      İlacın kullanım süresi 5-6 ay olduğu için muhtemelen küre girdiğim zamanlara da denk gelecek
      Herhangi bir tecrübesi,bilgisi veya önerisi olan varsa aşağıya yazarsa hem bana hem de kullanmaya başlamakta tereddüt edenlere yardımcı olur 
    • Yazan: Dagcıkomando
      Normalde yağlı bir cildim var,bir de dışarıdan aldığım steroid de androjenik yapısı gereği ekstradan yağlandırıp sivilce sorunumu ağırlaştıracaktır.Bu yüzden kürde yağ üretimini baskılamam için kür boyunca roaccutane kullanmayı düşünüyorum,karaciğer için oral steroid kullanmayıp nac 600 kullanacağım.Sizce nasıl olur,deneyimleriniz var mı ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.