-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kür içi test sonuçlarımda referans dışı değerler var! nelere dikkat etmeliyim?
Oluşturan:
abduenes0, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: prisma
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Haftaya devlette kan testi vericem ama bir arkadaşım (başka şehirde) devlette kan testi verirken doktor baya zorlamış hatta neredeyse odadan kovacaktı felan dedi. Testo değerlerini alamamış. Doktordan doktora göre değişiyo sanırım kimisi hemen veriyomuş ama doktorun yanına gittiğimde ne demeliyim 19 yaşındayım ve tip olarakta küçük duruyorum hatta bazen beni reşit zannetmiyorlar bu yüzdende çekiniyorum biraz çok ciddiye alınmamaktan.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
Yazan: Yusufdemir1995
Kürümün 7.haftasındayım. Bugün verdiğim kan değerlerim bu şekilde.
E-2 yine düşük ne yaptıysam bunun üstüne çıkmıyor normalde decanın yükseltmesi lazım anlamadım.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate Deca Boldenon Trenbolone Enanthate Anapolon Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: fatman
KÜR İÇERİĞİM:
Sustanon 500 mg Trernbolone 400 mg Kan sonuçlarım aşağıdaki gibidir! Nelere dikkat etmeliyim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-