-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kür içi test sonuçlarımda referans dışı değerler var! nelere dikkat etmeliyim?
Oluşturan:
abduenes0, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: MidNight
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Spora tekrar başlıyorum bu sebeple bugün hastaneye gidip kan tahlili verdim. Daha önce hiç kan tahlili vermemiştim o yüzden geçmişte testosteron seviyem ne durumdaydı bilmiyorum ama çok kötü olmasa kas geliştirebilmiştim. Yaklaşık 2 yıldır beslenmeme dikkat etmeden ve spor yapmadan yaşıyorum yaklaşık 30 kg aldım ayrıca kas erimesi de yaşadım. Şuan boyum 175 ve 124 kiloyum.
Sizce test sonucum nasıl? Nelere dikkat etmem gerekiyor? @SERKO 'nun bitkisel kürünü hazırladım bugün kullanmaya başlıyorum.
Şuan haftada 5 gün antrenman yapıyorum ve günlük maksimum 100-120 gr carb almaya çalışıyorum.
(Test sonucunda prolaktin gibi değerleri göremedim sanırım onları eklememiş doktor)
-
Yazan: burakyildirim
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR DETAYLARIM:
500 mg testosteron enanthate 500 mg boldenon Küründe 11. haftam kan değerlerim kötü geldi ne yapmamı önerirsiniz ?
-
Yazan: Jalrex
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR DETAYLARIM:
Testosteron Enanthate Deca Boldenon Dianabol Kürümün 4-5.haftasındayım kan tahlilim bu şekilde t4 ve tsh kafamı karıştırdı prolaktini düşürmeye yönelik dostinex almalı mıyım?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-