Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yusufdemir1995

Mk677 ve yk-11 kullanımı nasıl olmalı bilgi rica edebilir miyim?

Önerilen İletiler

SERKO    865
Diver, 15 saat önce yazdı:

Abi ben ayda bir hacamat ile çözdüm işi. Alıç sirkesini de denedim o da çok güzel dengeliyor. Sabah aç karnına bir yemek kaşığı içtim👌🏻

alıç ekstresi alıyorum ama sirkesini denemedim bütün gün baş ağrım oluyor

Yusufdemir1995, 15 saat önce yazdı:

Hiçbir sorum çıkartmaz kendi kalp doktorumada gösterdim aferin işi biliyosun dedi :D 4 ayrı öğrencimede verdim kullandırıyorum hepsi cok memnun

bugün başlıyorum Yusuf teşekkür ederim

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yasar    26
SERKO, 25.11.2024 - 09:10 yazdı:

mk da insanı hayattan soğutuyor

halsizlik eklem ağrısı bazen kolunu kaldıracak halin kalmaz ayrıca çok ciddi iştah açıyor

yk 11 i sabah erkenden al idman olan günlerde idmandan 1 saat önce al

çalışıyor kardeşim için rahat olsun 

Abi bu halsizlik ve eklem ağrısı mi dan dolayı mı ben de gaza gelip ağır deniyorum diye oluyor sanıyorum vallaha🤦😁 kötü bir şey mi bu yani aşırı zorlama gibi bişey belirtisi mi peki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    865
Yasar, 3 saat önce yazdı:

Abi bu halsizlik ve eklem ağrısı mi dan dolayı mı ben de gaza gelip ağır deniyorum diye oluyor sanıyorum vallaha🤦😁 kötü bir şey mi bu yani aşırı zorlama gibi bişey belirtisi mi peki

Hayır mk nın karaktersitik özelliği 3 marka kullandım hepsinde aynı yan etkiler böyle bir halsizlik yok ama ilacı bırak 2 güne eser kalmıyor

• Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.925
SERKO, Şimdi yazdı:

Hayır mk nın karaktersitik özelliği 3 marka kullandım hepsinde aynı yan etkiler böyle bir halsizlik yok ama ilacı bırak 2 güne eser kalmıyor

Bende 3 aydan sonra oldu abi. 4.Ye başlamadım o yüzden. Kedi gibi bulduğum yerde uyuyordum😂Eklem ağrısı vs bende yapmadı 😅

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    865
Diver, 55 dakika önce yazdı:

Bende 3 aydan sonra oldu abi. 4.Ye başlamadım o yüzden. Kedi gibi bulduğum yerde uyuyordum😂Eklem ağrısı vs bende yapmadı 😅

Spora giderken yoldan eve geri döndüğümü biliyorum normalde tek başına bir makinayımdır hahahaha

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lockedin    0
the_escobar, 11/25/2024 - 13:30 yazdı:

Hocam bende 677, 2866 ve lgd4033 mix ürün var, sabah akşam 1 kapsül olarak alıyorum daha çok kanda dolaşsın diye de sabah direkt 2sini de atsam daha mı mantıklı olur?

Kanka selam sırf sana bunu yazmak için hesabı açtım. Bahsettiğin ürünü biliyorum ilk kürün mü onu da bilmiyorum ama 4. kür için bile günde 2 kapsülün içeriği çok ağır bence. Hatta 1 kapsülün içeriği de öyle eğer referans değerleri doğruysa. Testosteronunu çok kötü baskılarsın. PCT planın var mı? Ne kadar devam edeceksin? Karaciğer için supplement kullanıyor musun? Bir de bu kadar yüksek dozlar için enclomiphene ya da test base öneriyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    16
lockedin, 3 saat önce yazdı:

Kanka selam sırf sana bunu yazmak için hesabı açtım. Bahsettiğin ürünü biliyorum ilk kürün mü onu da bilmiyorum ama 4. kür için bile günde 2 kapsülün içeriği çok ağır bence. Hatta 1 kapsülün içeriği de öyle eğer referans değerleri doğruysa. Testosteronunu çok kötü baskılarsın. PCT planın var mı? Ne kadar devam edeceksin? Karaciğer için supplement kullanıyor musun? Bir de bu kadar yüksek dozlar için enclomiphene ya da test base öneriyorlar.

Merhaba dostum, idmandaydım mesajını gördüm ama uzun uzun yazacak vaktim yoktu. İkinci sarms kürümdeyim, 2 kapsül Trifecta'nın üstüne 7.5mg ekstra rad140 ve mk677 kullanıyorum. İlk kürümde de rad ve mk kullanmıştım ve bıraktığımda çok büyük baskılanma hissetmediğimden şuan bu cesareti buldum. Yurtdışında lawless labs için underdose diyorlar. İçerisinde 25mg ligandrol olmama ihtimali var anlamına geliyor bu. Karaciğer için ise düzenli olarak milk thistle ve diğer tüm vitaminleri alıyorum, arada da NAC600. İlaçları 8 veya duruma göre 12 haftaya kadar uzatmayı düşünüyorum. Herhangi bir pct planım yok, zaten pctnin önceden planmasına karşıyım. Kür sonu gerekli testleri vererek uygun pctyi yapabilirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lockedin    0
the_escobar, 42 dakika önce yazdı:

Merhaba dostum, idmandaydım mesajını gördüm ama uzun uzun yazacak vaktim yoktu. İkinci sarms kürümdeyim, 2 kapsül Trifecta'nın üstüne 7.5mg ekstra rad140 ve mk677 kullanıyorum. İlk kürümde de rad ve mk kullanmıştım ve bıraktığımda çok büyük baskılanma hissetmediğimden şuan bu cesareti buldum. Yurtdışında lawless labs için underdose diyorlar. İçerisinde 25mg ligandrol olmama ihtimali var anlamına geliyor bu. Karaciğer için ise düzenli olarak milk thistle ve diğer tüm vitaminleri alıyorum, arada da NAC600. İlaçları 8 veya duruma göre 12 haftaya kadar uzatmayı düşünüyorum. Herhangi bir pct planım yok, zaten pctnin önceden planmasına karşıyım. Kür sonu gerekli testleri vererek uygun pctyi yapabilirim.

Kanka helal olsun ne diyeyim bilemedim. Dikkat et ama hem stacklemişsin hem de dozların çok yüksek geldi bana. Ben de kullanmayı düşündüğümden uzun bir araştırma yaptım en kılçıksız nasıl olur diye o araştırmaya dayanarak bilgilerimi sana vermeye çalıştım. Enclomiphene'i bir araştır bence SARMs forumlarının hepsinde bu kadar yüksek dojazlarda kullanımını öneriyorlar. Gelişmelerden güncellersin bizi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    16
lockedin, 11 dakika önce yazdı:

Kanka helal olsun ne diyeyim bilemedim. Dikkat et ama hem stacklemişsin hem de dozların çok yüksek geldi bana. Ben de kullanmayı düşündüğümden uzun bir araştırma yaptım en kılçıksız nasıl olur diye o araştırmaya dayanarak bilgilerimi sana vermeye çalıştım. Enclomiphene'i bir araştır bence SARMs forumlarının hepsinde bu kadar yüksek dojazlarda kullanımını öneriyorlar. Gelişmelerden güncellersin bizi.

Enclomiphene sanırım östrojen inhibitörüymüş. Faydası ne olur detaylı bi araştırırım, sağolasın. Başlamayı düşünüyorsan hedef bulk ise en basitinden mk677 ile başlayabilirsin. Testonu baskılama ihtimali çok düşük fakat kendi yorumum tek başına değilde yanına bi rad veya lgd eklenerek kullanılması taraftarıyım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Furkantepeci
      Hepinize merhaba arkadaşlar,
      İlk kürüm olarak sadece sarm yapmaya karar verdim. Bulk kürüm 8 hafta boyunca lgd ve mk677 olacak.
      SORULARIM:
      İlk günden itibaren N-Asetil Sistein (NAC) kullanmalımıyım? Kan testini ne zaman veya ne sıklıkta yaptırmalıyım? Eksik veya şunu ekle dediğiniz yerler nereleri? KULLANACAĞIM SUPPLEMENTLER:
      Balık Yağı (Omega-3) Devedikeni (Milk Thistle) ZMA BCAA Glutamine Multivitamin Koenzim Q10 (CoQ10) Probiyotik YAPTIMAYI PLANLADIĞIM KAN TESTLERİ:
      Kan testi için şu değerlere baktırmam yeterli mi?:
      Lh Fsh Alt Ast Prolaktin E2 Total Testo Shgb Serbest Testo Tam Kan T3 T4 Tsh Hdl Ldl Trigliserid D Demir B12 Kreatinin Ck Egfr Şimdiden paylaşacağınız değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.
    • Yazan: whasancan
      Tüm Instagram'da bu ürünler satılıyor, bunlar güvenilir mi? Yada bunlar yerine definasyon için 5 haftalık takviye nerden alabilirim?

• Yazan: Türkaygırı99
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      SORULARIM:
      Mk 677 kullanmayı planlıyorum fakat hgh kadar etkili midir? Kullanmaya değer bir ürün mü? Fikir ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.