-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Mk677 ve yk-11 kullanımı nasıl olmalı bilgi rica edebilir miyim?
Oluşturan:
Yusufdemir1995, in Ürün kullanımı
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: İskenderBaba
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Amacım kilo almak ve kas kütlesini arttırma! mk677 veya rad 140 alırsam pct ye ihtiyaç duyar mıyım? GH de duymam diyer duydum. Bir de GH alırsam düşük dozda 4 iu yapmayı düşünüyorum sizce en güvenilir yöntem hangisi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: tahaiwnl
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Boldenon Anapolon Kürüme gideon pharma marka mk677 ekleme kararı aldım 4. gündeyim ve uyku, kemik ağrısı çok fazla olmaya başladı tecrübesi olanlar varsa bunlar tahmini ne kadar sürüyor? Gün boyu uyumak istiyorum ve kemiklerim sürekli ağrıyor.
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: yeeuux
Selamlar,
Forumu yeni keşfettim, çok güzel bilgiler var. Herkesin emeğine sağlık.
Geçenlerde internetten Benelux Pharma marka cardarin aldım 1 hafta oldu kullanıma başlayalı ama olumlu veya olumsuz en küçük bir etki görmedim. Hatta tüm günlük rutinim ve beslenmem aynı olmasına rağmen sadece antremanda uykum geliyor, esneye seneye antraman yapıyorum sarms diye uyku ilacımı aldım anlamadım. Yurtdışı imkanım yok TR bulunabilecek kaliteli sarms var mı. Kullanıp memnun kalanlardan tavsiye alabilir miyim.
-