Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

bloodiamond

Kür dönemi ve sonrası prostat sorunu ile karşı karşıyayım ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

bloodiamond    12

Herkese merhaba,

14 Haftalık 500mg testosteron / 6 hafta turinabol içeren bir kür yaptım. 32 yaşındayım başarılı bir pct sonrası tüm değerlerim yerine geldi pct biteli 3-4 ay oluyor. Anabolik sürece başladığım günden beri ve hala devam eden geceleri idrara çıkma sorunu yaşıyorum, uykudan uyandıracak şekilde ve minimum 2 kez fakat şiddetinde bir problem yok yanma acı vs de yok ama önceden gece kalkma gibi bir problemim yoktu uykudan uyanıcak şekilde her gece 2/3 kez kalkmak psikoloji bozuyor.

Pct sürecinde ise sivilce problemi yaşadım fakat deneme yanılma ve ürünlerini ekleyip cıkararak bunun tamamen Creatin kaynaklı olduğunu tespit ettim. Creatine kullanmaya başlayınca sivilcelerim canlanmaya ve dolmaya başlıyor, bu sebeple dht hassasiyetim var denilebilir mi ? Ve yeni kürümde nasıl hareket etmeliyim.

Prostat şüphesi için ürolojiye gittim fakat çok bir bilgi vermedi sadece test istedi ama psa testi yok içerisinde, testten sonrada tekrar doktora gitme imkanım olmadı. Yapılan en son testimi de ekliyorum, @metinav hocam özellikle sizin yorumunuzu bekliyorum bu konuda sizin de hassasiyet ve winstrolden dolayı etkilendiğinizi okumuştum şimdiden teşekkür ederim. @rastlantisal @ardas @heisenbergg @Diver

IMG_0351.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.746

Bu değerlere göre birşey söyleyemem. Başka üroloji doktoruna gitmeni öneririm. Ultrason vs bakılması uygun olur.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.858

Prostat da büyüme veya kanalda daralma varsa bunu iç ve alt batın ultrasonuyla doktor görebilir...Fakat prostat bezi dışında idrar torbasının da işeme konusunda problem yaratabildiği oluyor...Doktorun bunu tesbit etmesi lazım.Aktif mesane sorunu da gece idrar sıkışıklığı hissi oluşturup uyandırıyor uykudan...

Creatinin sivilce yaptığı gerçeği doğru, özellikle hassas bünyelerde ve kürdeyken...Teşhise göre öneriler değişir.İlaçlar da var bu konuda...

Büyüyen prostatın küçülmesi maalesef olmuyor.Ameliyatla yada belli ilaçlarla sürekli kullanım gerekiyor sorun olmaması için...Ameliyat bile çok verimsiz, iyileşen normale dönen çok kısıtlı bir kesim...Bir defa prostat bezinin neden büyüdüğü hangi hormondan dolayı geliştiği bile belirsiz.Bilinen dht hormonu fakat tam tersi östrojenden dolayı büyüme olduğunu savunan doktorlar var, çalışmalara göre...Belki de sinerji durumu var...

İdrar kesesinin aşırı aktif durumu için de ilaçlar var.Kullanıp yarayıp yaramadığına bakmak lazım...

Prostat bezi için bir çok suplement ve bitkisel extre var...Ama cinselliği baskılamadan sorunu çözebilecek kesin etkili bir şey ben bulamadım...

En masumu pygeum ve pumpkin seed oil bence...Pygeumun sperm miktarını ejekülasyon hacmini arttırdığına yönelik çalışmalar okumuştum...

Dht blocker çok mantıklı gelmiyor bana, belki aromatizasyon düşse sıkıntı olmayabilir, ama reseptör blokajı aynı decadick etkisi oluşturur libido konusunda...

Denemek görmek lazım...

Son olarak paylaştığın kısıtlı test de, demir eksikliğine bağlı kansızlık olabileceği çıkarılabilir...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    70

Burada bir mantığım var abi. 80lerdeki dht referanslarında bugünün en yükseği ogünün en düşüğü. Yapılan çalışmalarda o dönemde doğal bireylerde bugünün en yükseğinin 3 katı serum dhtsi olan bireyler var. Ve o günlerde prostat sorunları çok daha az. O günden bugüne artan şey erkeklerde e2. 

Ve saf dht esteri enjeksiyonu yapılan bir çalışmada bireylerde prostatta küçülme görülüyor. Dht bence kesinlikle suçlu değil ama dediğin gibi e2 kontrol altından değilken ateşe benzin atmaya benzer bir duruma yol açıyor olabilir. 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    646

PSA, Serbest PSA ve gerekiyorsa ultrason şart. 

Bazen bu tür durumlar prostatla ilgili değil de Metin hoca'nın da dediği gibi durum idrar yolu ve mesane ile ilgili olabiliyor. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.656

Merhabalar.

Öncelikle geçmiş olsun. Bende cüce palmiye hep işe yaradı. 2 ay kullanmanı öneriyorum.

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.858
Unrest, 9 saat önce yazdı:

Burada bir mantığım var abi. 80lerdeki dht referanslarında bugünün en yükseği ogünün en düşüğü. Yapılan çalışmalarda o dönemde doğal bireylerde bugünün en yükseğinin 3 katı serum dhtsi olan bireyler var. Ve o günlerde prostat sorunları çok daha az. O günden bugüne artan şey erkeklerde e2. 

Ve saf dht esteri enjeksiyonu yapılan bir çalışmada bireylerde prostatta küçülme görülüyor. Dht bence kesinlikle suçlu değil ama dediğin gibi e2 kontrol altından değilken ateşe benzin atmaya benzer bir duruma yol açıyor olabilir. 

Zaten vucutta en fazla dht bulunan doku-bez prostat bezi...Ayriyeten testosteron/DHT dönüşümü çoğunlukla burada oluyor...Sinerji yada zıtların birbiriyle rekabeti sonucu, hassasiyet artışından bu büyüme ortaya çıkabilir bence de...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    12

Hocam detaylı yorum için öncelikle çok teşekkür ederim. Bugün tekrar doktor randevum vardı ve idrar testi verdim, testlerin bir kısmı cıktı kültür kısmı bir kaç gün sonra cıkacak , doktor böbreklerimide görüntüleme cihazıyla kontrol etti ve bir sorun gözükmüyor dedi ve 24 saatlik idrar takip çizelgesi verdi. Bunları tamamladıktan sonra tekrar kontrole gideceğim ama idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek ihtimali de ortadan

kalkmış gözüküyor. İlk kürde ve sadece testosteron olan bir kürde bu kadar kısa sürede prostat büyümesi bana da mantıklı gelmiyor kür içerisinde e2 değerinin 150e kadar çıktığı durum olmuştu devamında haftada bir arimidex içerek ilerlemiştim. Sanırım sizin dediğiniz gibi kesenin aşırı aktif durumu kalıyor geriye.

Peki bu durumda uygun ilaçları deneme yanılma yoluya bulmak mı tamamen doktor önerisiyle mi ilerlemek lazım.ultrason henüz istemedi doktor ve Streoid kullanımı konusundan bahsetmedim. Pct sürecim biteli de 4 ay olacak yeni bir bulk kürü yapma arayışı içerisindeyim. Yeni kür planında öncelikli olarak odaklanmam gereken yer neresi sizce. Diğer arkadaşlarımın da yorumları için teşekkürler tekrar önerileri tecrübeleri bekliyorumm @metinav

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    70
bloodiamond, 3 saat önce yazdı:

Hocam detaylı yorum için öncelikle çok teşekkür ederim. Bugün tekrar doktor randevum vardı ve idrar testi verdim, testlerin bir kısmı cıktı kültür kısmı bir kaç gün sonra cıkacak , doktor böbreklerimide görüntüleme cihazıyla kontrol etti ve bir sorun gözükmüyor dedi ve 24 saatlik idrar takip çizelgesi verdi. Bunları tamamladıktan sonra tekrar kontrole gideceğim ama idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek ihtimali de ortadan

kalkmış gözüküyor. İlk kürde ve sadece testosteron olan bir kürde bu kadar kısa sürede prostat büyümesi bana da mantıklı gelmiyor kür içerisinde e2 değerinin 150e kadar çıktığı durum olmuştu devamında haftada bir arimidex içerek ilerlemiştim. Sanırım sizin dediğiniz gibi kesenin aşırı aktif durumu kalıyor geriye.

Peki bu durumda uygun ilaçları deneme yanılma yoluya bulmak mı tamamen doktor önerisiyle mi ilerlemek lazım.ultrason henüz istemedi doktor ve Streoid kullanımı konusundan bahsetmedim. Pct sürecim biteli de 4 ay olacak yeni bir bulk kürü yapma arayışı içerisindeyim. Yeni kür planında öncelikli olarak odaklanmam gereken yer neresi sizce. Diğer arkadaşlarımın da yorumları için teşekkürler tekrar önerileri tecrübeleri bekliyorumm @metinav

Aktif mesane bende bir dönem vardı. Bu idrarı çok tutmaktanda oluyor gibi geliyor. Biraz rahatsızlık verici, üşümeye gelmiyor ama kafanı çok takmassan hayatını aşırı kötü etkilemez, kendine iyi baktıkçada semptomlar iyiye gider.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.