Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

fatman

Bir devrin sonu - sustanonlar artık eczanelerde reçete ile satılacak!

Önerilen İletiler

fatman    29

Merhaba bugün eczacı arkadaşım verdiği bilgiye göre sustanonlar bugünde itibaren satışı reçeteli olup, reçetesiz satış yapılmayacakmış.

Hepimize geçmiş olsun sürekli zam dalgasından dolayı elimin altında 60 adet depolamıştım.6 aylık sustanonum var artık bitince eczane dışına devam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mustafaskh    84

Dostlar masadan birer birer eksiliyor! Bide bence sustanon stoklanacak kadar güzel bir ilaç değil. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    29
mustafaskh, 3 dakika önce yazdı:

Dostlar masadan birer birer eksiliyor! Bide bence sustanon stoklanacak kadar güzel bir ilaç değil. 

Güzel kötü bilemiyorum hocam eczane olması yeterli , bence en güçlü testoydu 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    29
Kado, Şimdi yazdı:

Alırsın yine bir şey olmaz

Sanmıyorum gene eferdin gibi el altı alacağız eczaneler satmaz sahte süphesine düşeceğiz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    311

Satışı zaten reçeteliydi eczanede vitamin takviye hariç tüm ilaçlar reçetelidir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    29
Tr3n, 6 dakika önce yazdı:

Satışı zaten reçeteliydi eczanede vitamin takviye hariç tüm ilaçlar reçetelidir

reçetesiz satılmiyacağını yani doktor raporsuz diye belirtti ama 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    208
fatman, 49 dakika önce yazdı:

Merhaba bugün eczacı arkadaşım verdiği bilgiye göre sustanonlar bugünde itibaren satışı reçeteli olup, reçetesiz satış yapılmayacakmış.

Hepimize geçmiş olsun sürekli zam dalgasından dolayı elimin altında 60 adet depolamıştım.6 aylık sustanonum var artık bitince eczane dışına devam.

Burak hocadan İran testo devaaaammm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    74

Trt dozunda kullananlar için reçete sorun değil, yazdırılır. Bu tedaviyi uygylayan doktorlar var. Ama anabolik kullanımı bitirmek isteyen bir kafa var gibi görünüyor. 

Yinede Trump eğer başarılı olursa başkanlık döneminde, dünyada hormon kullanımının önümüzdeki 10 yılda kolaylaşıcağına inanıyorum. Üstü kapalı vaadlerinden biri bu tedavilerin kolaylaşması ,steroid kullanan bir sağlık bakanı bile seçti :D 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    38

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ben bunla geldim bunla giderim kardeşim, ben onu yıllardır tanıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
murta    2
Fuhrer, 6 dakika önce yazdı:

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ben bunla geldim bunla giderim kardeşim, ben onu yıllardır tanıyorum

iran testonun orjinalliğini doğrulama yöntemi varmı tr deki ilaç takip sistemi sitesindeki gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    38
murta, 32 dakika önce yazdı:

iran testonun orjinalliğini doğrulama yöntemi varmı tr deki ilaç takip sistemi sitesindeki gibi

Hayır fakat iranda bu ürünü 50-60 tl gibi gülünç fiyatlara satıyorlar, üzerindeki UID numarası her üründe farklıdır ve kaşe gibi üzerine basılmıştır. Güvenilir satıcı bul, birden fazla sipariş et eğer UID numaraları aynı ise evet yerli üretimdir fakat farklı ise bu iran eczanedir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
murta    2
fatman, 11 saat önce yazdı:

Haber gerçekmiş eczaneden geliyorum 3 tane eczaneye gittim ellerinde susta kalmamış ve getirtmek için yazdırmak gerektiğini söylediler buldum bir türlü elinde son bir tane sustanon kalan eczane verdi ama getirtmek için doktora gidip yazdırmak gerektiğini söyledi aşırı moralim bozuldu yapacak birşey yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman, 12 saat önce yazdı:

Senin arkadaşın otorite değil. O vermez, başkası verir. Böyle bir bilgi vermeden önce başka eczanelerden teyit etmek gerekir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    311
fatman, 12 saat önce yazdı:

reçetesiz satılmiyacağını yani doktor raporsuz diye belirtti ama 

yeni yıl geliyor 2025 zam yapacaklar stokçuluk 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    29
HayalleriOlanBirisi, Bir saat önce yazdı:

Rimada bir sıkıntı var mı?

673eef97d614c_WhatsAppGrsel2024-11-21saat11_30.11_a373ad22.thumb.jpg.9bf8afec094d5493c48008704c6f87cb.jpg WhatsApp Görsel 2024-11-21 saat 11.30.54_d7e2955e.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Curious guy    1
fatman, 16 dakika önce yazdı:

...

Nasıl be!!!....... Eczane kürüne başlayacaktım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Curious guy    1
Kado, 13 saat önce yazdı:

Alırsın yine bir şey olmaz

Bende birkaç eczaneyi aramıştım tabi bundan 2 ay önce onlarda aynısını diyor reçete ile veririz felan diye..... 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kado    118
Curious guy, 12 dakika önce yazdı:

Bende birkaç eczaneyi aramıştım tabi bundan 2 ay önce onlarda aynısını diyor reçete ile veririz felan diye..... 

Doğru eczaneyi ararsan istediğin her şeyi alabilirsin..

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Zaten kullanılacak gibi değildi. Kullandıkları yağ aşırı kalın 4 kere apse yaptı zamanında. hepsini de kendim çekmiştim🥲

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    29
trendifferent, 1 saat önce yazdı:

Zaten kullanılacak gibi değildi. Kullandıkları yağ aşırı kalın 4 kere apse yaptı zamanında. hepsini de kendim çekmiştim🥲

Ne kadar kötü olursan olsun hocam sahte çıkma ihtimalinin olmaması ve steril olması yeterli oluyordu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman, 7 dakika önce yazdı:

Ne kadar kötü olursan olsun hocam sahte çıkma ihtimalinin olmaması ve steril olması yeterli oluyordu 

anabolizanlar konusunda evet fakat testosteron bu hocam çok kasmaya gerek yok, çok absürt bi ürün almadığınız sürece genelde hepsi steril ve dolu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    208

Sustanon gerçekten ucuz ve güvenilir ama hem çok enjeksiyon istiyor dalgalanma yapmaması için hem de ben dahil büyük bi çoğunlukta ödem sorunu yaşatıyor. Enantat adına konuşursak İran testo bence bu iş için baş tacıdır

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ugns06
      Arkadaşlar merhabalar,
      Size bir kür planlaması soracaktım.
      500 mg Sustanon + 300 mg NPP haftada 3 enjeksiyon. pazartesi: 250 Sustanon  + 150 Npp perşembe: 250 sustanon + 150Npp 8 hafta, eksiklikleri nelerdir ? 
      @hectordoyle @agfitness @rastlantisal
    • Yazan: vevcil
      Merhaba arkadaşlar,
      Küre başlayalı 2 hafta oldu. Haftada 2 kez 250mg olarak Sustanon (toplamda 500mg) ve günlük 20mg Oxandrolone kullanıyordum. Oxandrolon'un orijinal olmadığını fark edince kullanmayı bıraktım. Göğüste ağrı, baş ağrısı, nabız yükselmesi gibi etkileri oluyordu.
      İçinde ne vardı kim bilir... Saçma sapan yerlerde temin edince böyle şeyler olabiliyormuş.
      Sorum şu;
      Şu an yalnızca Sustanon ile devam ediyorum ve bunun yanına güç artışına yönelik ne ekleyebilirim? Yan etkileri kontrol edilebilecek, hayattan bezdirmeyecek önerileriniz var mıdır? Teşekkürler.
    • Yazan: bloodiamond
      Herkese merhaba,
      İlk kürümde iran testosteron ve turinabol kullandım, başarılı bir pct sonrasında 4 aydır dinleniyorum. İkinci kür olarak en güvenilir en kafama yatan iran testosteron / eczane rimobolan yapmay planlıyorum fakat oturup tek tek tüm eczaneleri aradım “elimizde yok, depoda yok, ne zaman geleceği belli değil” aldığım tek yanıt bu hiçbir sekilde bulamıyorum. Nasıl bir yol izlemek lazım ?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: mahmutbzks
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      5 haftadır testosteron enanthate kullanıyorum ilaç bitecek bilek güreşi ve powerlifting yapıyorum profesyonel olarak satıcım Rusya'daki powercıler sustanon kullanıyor daha iyi güçlenirsin dedi enantatta pek güç artisi hissedemesem de 60 kilodan 66 ya çıktım ve libido çok fena arttı güce çok etki etmemesini daha 5.hafta olmasına bağladım.
      BANA YAPILAN KULLANIM TAVSİYESİ:
      Sustanon 3 günde bi 0.65ml vurmamı önerdi haftalık 500 yani. 2 ay boyunca kullanmayı düşünüyorum. Fiyatı 56 dolar +170tl kargo fiyatı normal mi sizce?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: vevcil
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Sustanon Oxandrolone Kürüne başladım. Sustanonu salı ve cuma günleri 250mg olarak aldım ve cuma günü enjeksiyondan birkaç saat sonra yüzümde yanma ve hafif kızarma oldu. Şimdilik önlem olarak dozu 175mg a çektim.
      SORULARIM:
      Sizce bu yan etki dozajdan mıdır? Yoksa ilk olduğundan dolayı olabilir mi? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.