Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

HayalleriOlanBirisi

Kürümü hangi markanın ilaçlarıyla tasarlamalıyım?

Önerilen İletiler

Edizz    0
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

"kardeşim e2 yükselmiş enjeksiyon günleri arimidex", "kardeşim alt ast yükselmiş oral keselim", "kardeşim suyu arttır" dışı ne diyebilir acaba? En çıkmaz durumda chatgpt'ye yazacak. 

Adam antrenörlük yapıyor, eczacılık yapıyor, doktorluk yapıyor, diyetisyenlik yapıyor... Bir işi yapsın adam gibi yapsın yeter, Alien ve Rezz ürünleri beş para etmez ürünlerdir. Kaliteli bir ürün kendini kanıtlayacaksa Instagram reklamları yerine Janoshik laboratuvarları testleriyle gelir. Laboratuvar testleri olan, yıllardır bu piyasada olan bir markanın sence reklama ihtiyacı var mı? 

Kaliteli ürün 100 liraya mal oluyorsa kalitesiz ürün 10 liraya mal olur ve 20 liralık reklam yapar. Kaliteli ürün 50 lira laboratuvara harcarsa kalitesiz ürün 20 lira daha reklama harcar. Her zaman dediğim gibi, boş teneke çok ses çıkartır, eskici bağrır kuyumcu bağırmaz. Özellikle Instagram'a düşmüş ürünlerden uzak durun.

hocam evet size katılıyorum başta bi acele ile kendisinden koçluk almış bulundum ve bu markaları kullanmak istemiyordum sizinde bu yorumunuz üstüne kesinlikle kullanmam ancak tek başıma kendi kan analizimi nasıl yaparım bilmiyorum ne zaman kür e başlayıp ne zaman ara vermeliyim bilmiyorum en önemlisi güvenilir markalar nelerdir bilmiyorum nerden bulunur hiç sormuyorum forum kurallarına aykırı. bunca sorun varken ben nasıl kür e başlayacağım bana bir tavsiyeniz varmı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    872
Edizz, Bir saat önce yazdı:

hocam evet size katılıyorum başta bi acele ile kendisinden koçluk almış bulundum ve bu markaları kullanmak istemiyordum sizinde bu yorumunuz üstüne kesinlikle kullanmam ancak tek başıma kendi kan analizimi nasıl yaparım bilmiyorum ne zaman kür e başlayıp ne zaman ara vermeliyim bilmiyorum en önemlisi güvenilir markalar nelerdir bilmiyorum nerden bulunur hiç sormuyorum forum kurallarına aykırı. bunca sorun varken ben nasıl kür e başlayacağım bana bir tavsiyeniz varmı ?

bu forum üzerinde bir konu oluştur ve neler istediğini yaz, veya steroidturkiye.com üzerinden yardım iste

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    75
Edizz, 11 saat önce yazdı:

Herkese merhaba, iyi formlar arkadaşlar

İade iste paşa paşa yapıcak, yapmıyorsa yada uzak bakıyorsa bahane uydurup yumşatmaya çalış adamı yakının öldü yd gidicem uzun süre gelmicem fln de paranı geri al 😁 

Bana sorarsan koçluğuna zerre güven olmaz sağdan soldan bilgiler ile tavsiyeler vericeğine eminim ve sana şunu net söyleyeyim Bu formda biraz tatlı dil güzel konuşma ve rica ile daha deneyimli hocalarımdan çok daha iyi tavsiyeler ile devam edebilirsin küre ve spora

Edizz, 11 saat önce yazdı:

Hocam ilk işiniz o adamdan iade almak olsun koçla devam etmek çok daha iyi burda biraz karışıklık oluyor. Birisi bolde seviyor diğeri sevmiyor birbirine giriyor insanlar TR meclise dönüyor bura 😂

0 bilgi sahibiseniz bir koçla devam edin ama üyelik almadan tüm konuları ilk başta konuşun adamlarla yada kaliteli ilaç satan birini bulursanız humax zphc pharmacom noxy nessie gibi konu açarsınız planlamanıza yardımcı olup size tavsiyeler veririz

tarihinde Rma tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Edizz    0
Rma, 8 saat önce yazdı:

Hocam ilk işiniz o adamdan iade almak olsun koçla devam etmek çok daha iyi burda biraz karışıklık oluyor. Birisi bolde seviyor diğeri sevmiyor birbirine giriyor insanlar TR meclise dönüyor bura 😂

0 bilgi sahibiseniz bir koçla devam edin ama üyelik almadan tüm konuları ilk başta konuşun adamlarla yada kaliteli ilaç satan birini bulursanız humax zphc pharmacom noxy nessie gibi konu açarsınız planlamanıza yardımcı olup size tavsiyeler veririz

hocam ilginiz için teşekkür ederim. bugün bana beslenme ve antrenman programı hazırlamış ve bu programı anlatan 40 dk lık bir video göndermiş şuan iade istesem bana iade yapmaya bilir ve sizin dediğinz gibi sosyal medyadan başka koçluk veren insanlara yazdım 15-20  kişiye rahat yazmışımdır ve çoğu adını ilk defa duyduğum marka ilaçlar temin ediyor verdiğiniz marka ilaç çok aradım satana daha rastlayamadım maalesef şuan sanırım mantıklı olan rezzlab kullanıp kan tahlillerimi iyi kontrol edip normal olmayan en ufak değerde bu markayı kullanmayı bırakmak gibi duruyor. bana yazdığı enjeksiyonlar/ koruyucu haplar ve bunların doazlarını şu şekilde vermiş

• testo enanthate 0,5ml/125mg pazartesı / çarşamba / cuma
  • masterone propıonete 1ml/100mg  pazartesı / çarşamba / cuma
  • yohimbıne 1 kapsül sabah kardiyodan 30 dk önce ve ya antrenman önce 

KORUYUCULAR VE VİTAMİNLER 

SABAH KAHVALTI İLE BİRLİKTE 

• C Vitamini 1000mg 
  • multi vitamin 1 servis 
  • omega 3 2000mg 
  • d3k2 3000iu 
  • nac 600 1 adet 
  • lvr formula 2 tablet 
  • kdny formula 2 tablet 
  • rezzlab liverin 2 tablet 
  • rezzlab curcumin 2 tablet 
  • glutamine  5gr 
  • creatine 5 gr

ANT. SONRASI ::

• EAA 
  • glutamine 5gr 

SON ÖĞÜNLE BİRLİKTE  

• omega 3 2000mg
  • glutamine 5gr 
  • zinc 30mg
  • magnezyum 400mg 

bana bu tablo bu konuda bilgisiz olsam bile biraz gereksiz yere ağır geldi bu konuda görüşünüzü bekliyorum testo v.s. dozları başlangıç için iyi duruyor gibi ama koruyucu ve vitamin tablosu garibime gitti ve testo uzun ester sanırım haftada 3 gün gereksiz olmaz mı  bunca soru soruyorum vallahi kusura bakmayın hakkınızı helal edin belki bu koçun hazırladığı prgram biraz olsa iyidir de içim acımaz diye soruyorum size 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    75

Valla garip tablo 😂 kidney ve liveri ele direk faydası yok nac600 e de gerek yok, c vitamini ztn galiba en gereksiz şeylerden, multi vitaminde çok bir işe yaramaz bunları ele kafa karışıklığı olmasın. Yohambinde alma rezz lab yohambine boş ztn burda birisi konu açmıştı. Sadece D3k2, Omega 3, Magnezyum, kreatin kullansan yeter geri kalanların etkisi yokken boşa masraf yapar tr de her vitamin mineral pahalı pahalı satılıyor gereksiz şeylere para verme, Yumurtaya tavuğa sebze meyveye harca paranı. Pump için intrawork yapabilirsin kendine prework taurin ve citrulin ile

Üyeliğini dondurma şansın varsa dondur knk bu ilaçları ara yapamiyorsan bi rezz ile şansımı denerim diyorsan dene yapacak birşey yok, ama koçluk hizmeti verdiği için sana dolu ilaç gönderebilirler dene. Testte yanlış olursa hesap sorarîz ztn Bu supplement konusunda bazı arkadaşlar atlayıp bana kızabilirler onlara baştan söylemek istiyorum, suppelement ihtiyaca göre kullanılır neden deli gibi gidip c vitamini, multi vitamin kullanayımki, günde 1.5 2 kilo sebze yiyorum 😂 vitamin mineralle pek işim olmuyor. D3k2 magnezyum omega3 kreatin ve intrawork suppelementleri harici işe yaramayan şeyler gerisi, he adamda belki eksiklik vardır ki sebze fln tüketiyorsa çok zor o zaman kullanır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
asirhann    0

zphc test e 30ml 90 euro humax test e 10ml 35 dolar nessie test e 10ml 35 dolar totale bakinca zphc saha uyguna denk geliyor ilk kur icin hangi marka ve yanina ekstra olarak bolde veyahut primo eklemek mantikli mi primo olarak nessie (70$)ve humaxa (80$)erisimim var fiyatlarina gore kazanclari deger mi

• Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.069
tahaiwnl, 16.01.2026 - 10:55 yazdı:

testo bolde npp kürümde hangi markaları tercih etmeliyim?

• overdose
  • glin
  • hellas
  • optimum overdose
  • peak x pharma
  • ultimate labs
  • evogen
  • hitech
  • meditech
  • white tiger
  • opiox
  • alien
  • benelux 
  • gideon

Hiç biri belki over eskisi gibiyse alınabilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bikmiscan    12
SERKO, 5 dakika önce yazdı:

Hiç biri belki over eskisi gibiyse alınabilir 

orjinalse meditech akar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.069

Orjinal getiren birini tanıyorum 

Npp 2500

Bolde 2800 

Testo 2500 e satıyor en son 2014 de kullandım çok iyiydi ama şuan ne durumda bilmiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bikmiscan    12
SERKO, 30 dakika önce yazdı:

Orjinal getiren birini tanıyorum 

Npp 2500

Bolde 2800 

Testo 2500 e satıyor en son 2014 de kullandım çok iyiydi ama şuan ne durumda bilmiyorum 

Meditechin orju üzmez ama orj olması lazım türkiyede çok sahtesi var

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.069
bikmiscan, 3 dakika önce yazdı:

Meditechin orju üzmez ama orj olması lazım türkiyede çok sahtesi var

Bana denk geldi geri gönderdim orjinali cidden zehir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: canbekcan
      Arkadaşlar selamlar.
      Spor geçmişim var. Yaş 42. Only testo + sarm kürü düşünüyorum. Anabolik (bolde +tren) girmeyi düşünmüyorum. Geçmişte bir kere de only testo, sarm yaptım verim aldım. Fakat beni düşündüren nokta yaz aylarında bu kürü yapmak. Eşim hamile ve artık küre girmem için engel kalmadı. Aklımda olan haftalık 400 testo, 4 ay. 3 hafta dan itibaren rad 140 +mk 677. Toplam 2 ay. 3. ay cardarine. Ve sonrası pct. Evimde tüm ekipmanlar var. Yaz aylarında küre girmek verim veririmi.
      Zorlukları fazla mı? Fotoğraf 3 yıl önceki kür pctden sonra 

• Yazan: kadireis01
      Merhaba arkadaşlar,
      Uzun bir dönemdir gerek hayat gerek askerlik(yedek sb. olarak ıraktaydım.) ciddi bir düşüş yaşadım.Yaklaşık 2,5 senedir. 2021 yılında mk677 kullandım tamamen düzensizdi. E2 yükseldi memeden hafif bazen sıkınca sıçrayan su gelmeye başlamıştı. Sağlıkçıyım baya korkuttu ancak alıştım ve hala geliyor sıkınca. O süreçte haftada 4 gün olmak üzere 3 yıllık bir geçmişim vardı ancak tamamen gitmedim tabi o da düzensizdi. Şuan tekrar hayatım normale döndü ve artık bırakmamak üzere spora adım atıyorum tekrardan yaklaşık bir ay oldu ve fullbody girmeye çalışıyorum 5*5 powerlifting gibi temel hareketlere yöneldim.
      KİLOM 104 BOY 178 Bel ve karın bölgesi yağlı çok çirkin bir görüntü var. Özgüven çok düşük. Psikiyatri hemşiresiyim ilaçları detaylı olarak biliyorum kullansam bile dopamine serotonine etki ettiricem diye bu kez yağlanmayı arttıyor. Bu yüzden bana iyi gelen tek şeye yani spora ağırlık vermek istiyorum. Kızılacaktır belki ama artık başla bırak başla bırak yapmaktan emeklerin karşılığınız zerre göremedim.
      Ürün kullanmak istiyorum. Bana yol göstermenize ihtiyacım var
    • Yazan: keydigger
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 aylık süre içerisinde aktif only testosteron kullanımındayım. 6 hafta boyunca 500mg son 2 haftadır 750mg testosteron kullanıyorum. 
      SORUNLAR:
      İlaca başladıktan 2 hafta sonra kan testi yaptırdım ve total testosteron seviyem : 44.35µg/L çıktı referans aralığı 1,75 - 7,81! Bu hafta tekrardan kan testi yaptırdım tal testom 16.67 µg/L çıktı! Aynı hastanede yaptırdım iki testide. Testi enjeksiyonun hemen ertesi günü yaptırdım. Marka aynı ama şuan yeni aldığım flakonu kullanıyorum. SORULARIM:
      Doz arttırmama rağmen bu oran neden böyle çıkmış olabilir Kullandığım ilaç underdose olabilir mi? Yorum yapan, konuya katılım gösteren herkse teşekkürler.
    • Yazan: Leporis
      Arkadaşlar herkese selamlar,
      Direkt konuya giriyorum. 33 Yaşındayım 7 senedir spor geçmişim var son 4 senesini güç odaklı çalışarak geçirdim. Son zamanlarda artık bir küre gireyim dedim ve 2 ay önce Testo enantath ve boldenon kürüne başladım. Haftalık 2 enjeksiyon yaparak toplamda haftalık 500mg testo 400mg boldenon alıyorum. Sorunum ise şu; Kürden hiçbir etki alamıyorum arkadaşlar. Atıyorum kürden önce 110-120 arası bench atarken şimdi hala aynı kilodayım fakat sadece daha az yoruluyorum. Güç olsun performans olsun hiçbir ilerleme yok.
      Bu arada olumsuz etkileride yok. Uykusuzluk olur libido dalgalanması olur saç dökülmesi olur hiçbir olumsuz etkide yok ama olumlu etkide yok. Tek fark edebildiğim damarlarım belirginleşti ve daha az yoruluyorum. Libido artışı ne bilim özgüven katar işte daha erkeksi hissedersin gücün artar falan hiçbiri yok.Vücudumda belli ki bir sorun var ama ne olduğunu anlamadığım için çözemiyorum. Sizden ricam buna benzer bir sorun yaşayan biri varsa ne yapmam gerektiğini söyleyebilirse çok sevinirim. Kan testi sonuçlarımı buradan paylaşıcam iki ilaçta çalışıyor.
      Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Ma3lish
      Herkese selam, iyi forumlar.
      İlk kürümdeyim ve tecrübeli arkadaşlardan destek almak için yazıyorum. Şu an kürümün 10. enjeksiyonunu yaptım. Bugün kan testi verdim ve değerlerim referans aralığının oldukça dışında çıktı. Beslenmeme dikkat etmeme rağmen son 2 haftada yaklaşık 10 kg aldım. 
      KİŞİSEL VERİLERİM:
      Başlangıç:
      175 73kg(Yağ oranım düşüktü) Güncel:
      175 83kg Hocalarımla konuştuğumda boldenonun “peak” evresinde olduğumu, ilerleyen süreçte daha fazla damarlanma yaşayacağımı söylediler. Ancak ben şu ana kadar sadece biraz güç artışı ve ciddi libido yükselmesi hissettim; fiziksel olarak kürden çok tatmin olmadım. E2 (östrojen) değerim oldukça yükseldi. Bu yüzden boldenonun gerçekten çalışıp çalışmadığından da emin değilim. Yaz yaklaştığı için hacimden ziyade daha kuru ve damarlı bir görünüm hedefliyordum, fakat şu an tam tersine su tutmuş gibi hissediyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 500mg Oxandrolone 30mg Kürüme masteron eklemeyi düşünüyorum. Ancak şu an hedefimden ciddi şekilde sapmış durumdayım.  Boldenonun kuru kas kütlesi kazandırdığını biliyorum. Bu doğrultuda kürün ilerleyen döneminde masteron ekleyerek daha kuru bir görünüm elde etmeyi düşünüyorum. Toplam kür süresini de yaklaşık 16–20 hafta arasında planlıyorum.
      SORULARIM:
      E2 değerlerimi nasıl daha sağlıklı kontrol altına alabilirim ve kürümde ne gibi değişiklikler yapmalıyım? GÜNCEL KAN TESTLERİM:

Konuya katılım gösteren, bilgi ve tecrübelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.