Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Kış dönemi kronik grip problemi yaşıyorum sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

the_escobar    8

Herkese merhabalar,

Vücut geliştirmeye başladığımdan beri tüm kışı grip olarak geçiriyorum neredeyse. Yazın hiç bir problem yok, kış başladığı anda grip başlıyor ve kış boyunca ayda 1 grip oluyorum. Üstelik 12 ay supplementlerime vitaminlerime dikkat ederim.

Sizce bu hastalığın sebebi ne olabilir? @metinav

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

makro1178    33
the_escobar, 2 saat önce yazdı:

Herkese merhabalar,

Vücut geliştirmeye başladığımdan beri tüm kışı grip olarak geçiriyorum neredeyse. Yazın hiç bir problem yok, kış başladığı anda grip başlıyor ve kış boyunca ayda 1 grip oluyorum. Üstelik 12 ay supplementlerime vitaminlerime dikkat ederim.

Sizce bu hastalığın sebebi ne olabilir? @metinav

Konudan bağımsız ufak bir uyarı yapayım. Hocam grip sürecinde nefes almada sorun yaşayınca doktorunuz size iliadin veya otrivine  türevi ilaç verecektir. Bu ürünleri 5 günden fazla kullanmayın.Şuan ceremesini çekiyorum pişman etti.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kado    117

Hasta değilken Grip aşısı yaptır ben yaptırıyorum sene 1 kez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    8
Kado, 6 saat önce yazdı:

Hasta değilken Grip aşısı yaptır ben yaptırıyorum sene 1 kez.

Tamamdır hocam.

metinav, 7 saat önce yazdı:

Aynı şekilde kürlüyken yazın hiç bir semptom olmazken, kışın gribal semptomlar yaşıyorsan, sorun kür değildir...Yazın olup, kışın olmayan, yada etkisi yetersiz olan bir şey olabilir sebebi...Benim aklıma güneş ve ona bağlı d vitamini geliyor...Başka sebepler de muhakkak vardır.Ama bağışıklık ve hastalık konularıyla d vitamini seviyesinin yakından ilişkisi var.

Çoğumuz yetersiz olarak bu vitamini alıyoruz yada vucudumuz üretemiyor...Literatürde günlük çok düşük dozlar kullanılması yeterli olarak belirtilmesi ve yeni araştırmalara göre bunun güncellenmemiş olması sorun...Yazın güneşte yarım saat kalmakla derimiz 10000 iü d vitamini üretebiliyor ve bu bize hiç zarar vermiyor...

Konuyu uzatmadan yüksek doz d vitamini alımı ile bir çok otoimmün hastalıkları tedavi edebilen yurtdışında bazı doktorlar ve hasta vakaları var...Dikkat edilmesi gereken şey, k2 vitamini yanında muhakkak alınmalı...

Onun dışında en yüksek ihtimal, alerji durumu olabilir, bilmediğin ve kışın ortaya çıkan bir şeylere karşı...

Çok teşekkürler hocam.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Alaz
      Merhaba Dostlarım, 
      5 gündür idman yapamıyorum. Çünkü garip bir hastalığa yakalandım. Corona desem değil, grip değil anlamadım nasıl bir şey. 
      Ayriyeten bu 5 günün öncesi olduğunu da fark ettim analiz edince çünkü vücudum fazla su atmaya başlamıştı, idmanlar değişik bir şekilde geçiyordu. Demek ki o zaman kuluçka evresindeymiş virüs.
      Şuan ise balgamlı öksürük, grip gibi burun akıntısı, çok nadir arada gelen halsizlik ve stabil 38.5 derece ateş (sadece böyle anlarda oluyor ve maks 38.5 oluyor) 
      Merak ettiğim nokta var mı aranızda benim gibi hasta olan ya? Sağlığın önemini çok çok daha iyi kavrıyor insan böyle bir durumda. Rahat rahat nefes alamıyorsun ya, olacak iş değil. Çünkü her an öksürebiliyorsun. 
      Dipnot: Doktora gittim, gereken ilaçları temin ettim. 
      Nac600 kullanıyorum ayriyeten balgam söktürmesi, ciğerleri temizlemesi adına.

• Yazan: Geleceğin Olympia'sı
      Forumda araştırdım daha önce sorulmamış ben sorayım.
      Şuan hafif bir grip başlangıcım var çok az halsizlik çok hafif ishal(bağırsaklarda az acı) şiddeti akşama doğru ilerlemekle birlikte gün ortalarında pek sıkıntı yok yani gece burnum akarken gün içinde akmıyor. Nette biraz araştırdım kimisi yapılır diyor kimisi yapılmaz diyor. Özellikle izlediğim 2 video beni biraz korkuttu sonu ölümle bile bitiyormuş. Sizce ne yapılmalı devam mı ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.