Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Flexair

Sustanon+rimobolan kürü sonrası pct yapmamıştım aktif kan sonuçlarıma bakıldığında ne tür anormallikler var bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Flexair    1

Merhabalar,

1 sene öncesinde sustanon+rimobolan kürüne girmiştim yaklaşık 2 ay boyunca sonrasında hiç bir pct tedavisi uygulayamadım bazı sebeplerden ve bugün bir kan tahlili sonucu vermek zorunda kaldım doktor ise değerlerimin anormal olduğunu söyledi sizce bir anormallik mevcut mu var ise ne yapmam gerekiyor?

Screenshot_2024-10-30-20-10-15-180_com.android.chrome.thumb.jpg.3e81e0341fb96210f19738adc92ff397.jpg Screenshot_2024-10-30-20-10-19-304_com.android.chrome.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.632

Anormal olan neymiş? Bilirubin yüksekliği dışında sorun gözükmüyor. Karaciğer yada safranda sıkıntı olabilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Flexair    1
Diver, Şimdi yazdı:

Anormal olan neymiş? Bilirubin yüksekliği dışında sorun gözükmüyor. Karaciğer yada safranda sıkıntı olabilir.

Sorduğumda değerlerin normal değil diyip geçiştirdi fakat bende bir sorun görmedim iş için istemişlerdi bahane mi ettiler acaba diye düşündum de yine de sormak istedim teşekkür ederim 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Flexair    1
steroidnediryahu, 1 saat önce yazdı:

Yaşın kac acaba yaşına göre normal degil demiş olabilir.

Yaş 21 hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yasarrcnn    10

bana kalırsa lh fsh total testosteron 21 yaşına göre biraz düşük kalmış ama bilgi sahibi değilim stabili nedir diye

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    173

sorun yaşamıyorsan problem yoktur 1 sene gibi bir süre geçmiş üstünden yaptırsaydın daha yüksek olur muydu büyük ihtimalle evet olurdu.

Formunda bi sorun yoksa, enerjinde ve libidonda bir sorun yoksa kötü bir etki almıyorsan şuan durumun iyi olarak değerlendirilebilir.

Yinede içim rahat etsin diyorsan çok uzun süreler değil bir kutu klomeni biticek kadar 10 gün pct yapabilirsin sonra yine testlerine baktırıp fark var mı yok mu görmüş olursun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.606

Herhangi bir sorunun yok. Doktorlar bazen böyle yapıyorlar ki sebebi muamma. Yine de bugün sonuçlarını işyeri hekimine göstereceğim. Bakalım o ne diyecek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Flexair    1
Vezuchiy, 15 saat önce yazdı:

sorun yaşamıyorsan problem yoktur 1 sene gibi bir süre geçmiş üstünden yaptırsaydın daha yüksek olur muydu büyük ihtimalle evet olurdu.

Formunda bi sorun yoksa, enerjinde ve libidonda bir sorun yoksa kötü bir etki almıyorsan şuan durumun iyi olarak değerlendirilebilir.

Yinede içim rahat etsin diyorsan çok uzun süreler değil bir kutu klomeni biticek kadar 10 gün pct yapabilirsin sonra yine testlerine baktırıp fark var mı yok mu görmüş olursun.

Libidom oldukça yüksek aslında hatta bu son 1 aydır da inanılmaz bir sinir var yine de klomen kullanmalımiyim

rastlantisal, 8 saat önce yazdı:

Herhangi bir sorunun yok. Doktorlar bazen böyle yapıyorlar ki sebebi muamma. Yine de bugün sonuçlarını işyeri hekimine göstereceğim. Bakalım o ne diyecek.

Eczacılara da gösterdim hepsi normal değerler dedi üroloji doktoruna gösterdim o sadace e2 yüksek biraz dedi ama zamanla düşer dedi sizin hekim ne dedi acaba 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: bymeno_07
      Herkese Merhaba,
      13 Haftalık:
      Testosteron Enanthe Rimobolan Kürü yaptım. İlk Kür deneyimimdi.
      İlk 2 hafta:
      250 testo 100 Rimo Sonraki haftalar:
      500 Testo 400 Rimo İle devam ettim.
      İlk 2 hafta:
      20 mg turinabol
      Daha sonra 2 hafta:
      40 mg turinabol Aldım ve bıraktım böbreklerimde ağrı oluşmuştu.
      Kür içinde :
      Nac 600 Çinko Milkthistle B12 C vitamini Omega 3 Himalaya cystone Solgar Artichoke Aldım. Kür süresince haftada 1 defa arimideks ve bazı günler antremandan önce 1 tablet proviron kullandım.
      Son iğnemi 7 Ekimde:
      250 testo 200 rimo Yaptım.  Şu an sadece günlük Nac 600 ile Kingsize Monsterpack kullanıyorum.
      PCT ye başlamadım. PCT için yardımlarınızı bekliyorum....

• Yazan: dips enjoyer
      İyi günler herkese,
      Sakatlık problemim nedeniyle çeşitli konular açmıştım. En sonunda düzenli muayene olduğum hekim, eklem romatizması ihtimalini de değerlendirmede fayda olduğunu söylemişti ve bugün FTR hekimliğine gidip kan testi verdim. Bazı tahliller sisteme düşmüş, çok şükür sorun yok ancak doktor tam sonuç için 1 hafta gerekeceğini söylemişti, vitaminler de dahil kapsamlı bir test istediği için.
      Aynı zamanda elimde ürolojiden alabileceğim bir test de olsa fena olmaz çünkü artık son raddeye geldim, buradan da çözüm bulamazsam Anavar deneyeceğim. 
      Sorum şu: Bugün halihazırda kan testi vermiş birisi olarak perşembe günü ürolojiden tekrar kan testi isteme hakkım var mı? Hem ileriki tarihlerde çok müsaitliğim olmadığı için hem de süreci daha da uzatmak istemediğim için bu hafta versem süper olur.
    • Yazan: lei
      Merhaba iyi geceler herkese,
      1 yıllık bir düzenli spor geçmişim ve düzenli beslenme sürecim var küre başlamayı düşündüğüm için kan testi verdim fakat bazı değerlerde gözle görülür sıkıntılar var, doktorum tamoxifen önerdi 6 ay kullan dedi sabah akşam düzenli 10mg şeklinde kullanmamda sakınca var mı bu değerlere bakılınca ve küre başlamamda sakınca var mı?
      Bunları merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• Yazan: yasarrcnn
      Merhaba herkese iyi günler,
      Son enjeksiyondan 1 ay sonra 1 klomen 1 tamoksifen kullandım 30 gün boyunca sonrasında bugün test yaptırdım sonuçlar görseldeki gibi çıkmış lh fsh değerlerim 0 dı düzelmiş sanırım ama testosteron neden hala yüksek ve e2 için arimidex dışında bir çözüm var mıdır?
      Cevaplayabilen herkese şimdiden teşekkürler.
      Not: Ben kür içindeyken e2 45 değerine geldiğinde göğüste çok fazla yanma batma yaşadım ama şu an bu 116 değerinde ne batma ne ereksiyon sorunu ne de libido hiçbir sorun yaşamıyorum bu durum neden kaynaklanıyor acaba bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.