Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yusufdemir1995

Yeni bulk kürü günlüğüm (beslenme, ilaç ve diğer tüm detaylar)

Önerilen İletiler

heisenbergg    89

Benim gibi delisi var mı diyordum çıktı 😂

Güncel olarak ben de:

• 1 gr deca
  • 250npp
  • 400 tren e
  • 250 tren a
  • 500 test e
  • 1mg oral tren günlük (2 hafta on 2 hafta off)
  • 250 mast p
  • haftalık 250mg dianabol enj
  • 800 mg bolde 

başarılar kral kütlen benden bayağı daha iyi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Emin982    29

Bende forumda duymuştum daha önce kendim kullanmama rağmen belkide tecrübesizliğimden boldenonla masteron aynı kürde olmaz diyorlar senin düşüncen nedir bu konuyla ilgili

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    118
Emin982, Şimdi yazdı:

Bende forumda duymuştum daha önce kendim kullanmama rağmen belkide tecrübesizliğimden boldenonla masteron aynı kürde olmaz diyorlar senin düşüncen nedir bu konuyla ilgili

Östrojeni çok düşürüyor baskılıyor masteronu çıkardım bu hafta. Kolay kolay büyüyemiyorsun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caikepro    1
heisenbergg, 2 saat önce yazdı:

Güncel olarak ben de:

• 1 gr deca
  • 250npp
  • 400 tren e
  • 250 tren a
  • 500 test e
  • 250 mast p
  • 800 mg bolde 

Hangi markayla çalışıyorsunuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    118
matiquew133, 13 saat önce yazdı:

1 aylık ilaç masrafı nedir tam olarak?

15 bin 

heisenbergg, 14 saat önce yazdı:

Güncel olarak ben de:

• 1 gr deca
  • 250npp
  • 400 tren e
  • 250 tren a
  • 500 test e
  • 250 mast p
  • 800 mg bolde 

Eyvallah kral. 1000 mg deca zorluyormu senı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asta    30

hocam hangi markaların kullandınız söylerseniz sevinirim merak ettim örnek testo hangi marka bolde hangi marka

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    118

Hepsi karışık kral. Yani marka pek paylaşmıyorum ama garanti olsun diyorsan sana önerim sol altta whatsapp butonu var burak hoca ile iletişime geç bu sitenin sahibi. Başın ağrımaz ve destekde olur en azından. Mesaj atma direk whatsappdan arayarak derdini kısa ve öz şekilde anlat yardımcı olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    304
heisenbergg, 13.11.2024 - 19:20 yazdı:

Güncel olarak ben de:

• 1 gr deca
  • 250npp
  • 400 tren e
  • 250 tren a
  • 500 test e
  • 250 mast p
  • 800 mg bolde 

naptın sen be ya  800 mg bende bir zamanlar bolde alıyordum cigerde öksürük oluyor du enjeksiyon dan sonra halen pişmanlık var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: onur41_38
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      11.11.2024 itibariyle haftalık  500 testo 300 deca kürümü başlatmış durumdayım. 
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      500 mg Testosteron 300 mg Deca BESLENME DETAYLARIM:
      3500-4000 (yulaf,pirinç, tavuk,kıyma, yumurta) Hiç bir tahlil yok, takviye koruyucu vs yok. Aşırı derece foto çekme özürlü olmama rağmen yine de ekliyorum formu.
      Varsa tavsiyeleriniz lütfen yazın el elden üstündür.

• Yazan: Sinan06
      Merhaba değerli hocalarım,
      Pazartesi günü bulk kürüne başlayacağım:
      400 / 400 / 200mg
      1. Hafta:
      0,5ml testo  0,5ml bolde  0,5ml masteron  Günlük 2 tablet turinabol ( sabah ve antrenman öncesi ) 2.3. Haftalar:
      Pazartesi:
      1 ml testo 1 ml bolde 1ml masteron Cuma:
      0,5ml testo 0,5ml bolde 0,5ml masteron Gunluk 4 tablet turinabol ( 2 sabah - 2 antrenman oncesi ) 4.5.6.7 ci haftalar ve sonrası için:
      Pazartesi-cuma:
      1 ml testo 1 ml bolde 1ml masteron Gunluk 5 tablet turinabol ( 2 sabah 2 antrenman oncesi 1 aksam ) Kullanımı hocam böyle önerdi...
      Vitamin ve koruyucucuları da :
      2000mg Omega 3 sabah-aksam 1000 mg C sabah+ antrenman oncesi 3 kapsul Triblus aksam 3 milk thistle sabah-aksam 10 mg tamoxifen haftada 3 25 mg proviron her gun sabah ac karina ve ya antrenman oncesi 0,5 mg dostinex 2 haftada 1 ( ayin 1 i ve 15i ic kafan karismasin ) Bu şekilde önerdi.  Sizinde bu öneriye fikirlerinizi almak istedim yanlış birşey yapıp kürü mahfetmemek için , bana yardımcı olur musunuz lütfen teşekür ederim şimdiden herkese.
    • Yazan: efe1101
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      19 yaşındayım 2 yıldır vücut geliştirme yapıyorum boyum 180 şuan 80 kilo yüzde 12 yağ oranındayım bi kaç aydır yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum. Aralığa kadar daha düşürüp daha sonra bulk dönemine girmeyi düşünüyorum. Ama bu sefer bulka ilaç ile girmeyi düşündüğüm için ve ilk kürüm olacağı için bazı sorular oluştu aklımda onları sormak istiyorum. Öncelikle aburaihan testosteron ile only testo girmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda rimo vb. ekleyebilirim belki. İlk doz olarak 250 ye düşük diyenler var, 500 girenler var bu konuda biraz kafam karışık ilk haftalar dozlar ne olmalı? Birde kan testi özellerdeki fiyatların çok fazla olduğunu biliyorum bunu devlet hastanelerinde baktırmamız için ne yapmamız gerek ya da kan testini only testo kürü için her ay baktırmak elzem midir? Son olarakta rimobolone ile ilgili bunu testonun yanına eklemek çok bi fark yaratır mı ve en min dozajı ne olmalı?
      Şimdiden teşekkürler cevaplar için.
      Merhaba hayırlı günler herkese
      Testo enantat , boldenon, trinabol , tren enantath ve masteron kürü için  günlük

●Milk thistle 200 mg 4 tablet
      ●Enginar extratı 820 mg  1 tablet
      ●Omega 3 2000 mg 1 tablet
      ●Magnezyum koplex 125 mg 1 tablet
      ●D3,k2 1000 uı  1 tablet
      ●C vitamini 1000 mg 1 tablet
      ●Selenium 100 mcg  2 tablet
      ●Saw palmetto 1 tablet
      ●B copleks  1 tablet
      ● Multi vitamin 1 tablet 
      vitaminleri ve koruyucuları kullanmayı düşünüyorum, fazla veya eksik birşey var mı acaba
      Merhaba degerli hocalarım
      Testo enantat 5 günde 1 = 500 mg
      Boldenon 5 günde 1 = 500 mg
      Masteron enantath 5 günde 1 = 250 mg
      Turinabol günde 4 tablet güne yayarak 
      Bu şekilde bulk kürüne girmeyi düşünüyorum , bu kürde kullanmam gereken vitaniminler ve dikkat etmem gereken konular nelerdir, ayrıca kür kombinasyonu ve mg lar için yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.