Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yusufdemir1995

Yeni bulk kürü günlüğüm (beslenme, ilaç ve diğer tüm detaylar)

Önerilen İletiler

heisenbergg    108

Benim gibi delisi var mı diyordum çıktı 😂

Güncel olarak ben de:

• 1 gr deca
  • 250npp
  • 400 tren e
  • 250 tren a
  • 500 test e
  • 1mg oral tren günlük (2 hafta on 2 hafta off)
  • 250 mast p
  • haftalık 250mg dianabol enj
  • 800 mg bolde 

başarılar kral kütlen benden bayağı daha iyi. 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Emin982    36

Bende forumda duymuştum daha önce kendim kullanmama rağmen belkide tecrübesizliğimden boldenonla masteron aynı kürde olmaz diyorlar senin düşüncen nedir bu konuyla ilgili

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    147
Emin982, Şimdi yazdı:

Bende forumda duymuştum daha önce kendim kullanmama rağmen belkide tecrübesizliğimden boldenonla masteron aynı kürde olmaz diyorlar senin düşüncen nedir bu konuyla ilgili

Östrojeni çok düşürüyor baskılıyor masteronu çıkardım bu hafta. Kolay kolay büyüyemiyorsun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caikepro    2
heisenbergg, 2 saat önce yazdı:

Güncel olarak ben de:

• 1 gr deca
  • 250npp
  • 400 tren e
  • 250 tren a
  • 500 test e
  • 250 mast p
  • 800 mg bolde 

Hangi markayla çalışıyorsunuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    147
matiquew133, 13 saat önce yazdı:

1 aylık ilaç masrafı nedir tam olarak?

15 bin 

heisenbergg, 14 saat önce yazdı:

Güncel olarak ben de:

• 1 gr deca
  • 250npp
  • 400 tren e
  • 250 tren a
  • 500 test e
  • 250 mast p
  • 800 mg bolde 

Eyvallah kral. 1000 mg deca zorluyormu senı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    108
Yusufdemir1995, 7 saat önce yazdı:

15 bin 

Eyvallah kral. 1000 mg deca zorluyormu senı

Libido 0 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asta    30

hocam hangi markaların kullandınız söylerseniz sevinirim merak ettim örnek testo hangi marka bolde hangi marka

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    147

Hepsi karışık kral. Yani marka pek paylaşmıyorum ama garanti olsun diyorsan sana önerim sol altta whatsapp butonu var burak hoca ile iletişime geç bu sitenin sahibi. Başın ağrımaz ve destekde olur en azından. Mesaj atma direk whatsappdan arayarak derdini kısa ve öz şekilde anlat yardımcı olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    311
heisenbergg, 13.11.2024 - 19:20 yazdı:

Güncel olarak ben de:

• 1 gr deca
  • 250npp
  • 400 tren e
  • 250 tren a
  • 500 test e
  • 250 mast p
  • 800 mg bolde 

naptın sen be ya  800 mg bende bir zamanlar bolde alıyordum cigerde öksürük oluyor du enjeksiyon dan sonra halen pişmanlık var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rhapsody3132    31
Yusufdemir1995, 39 dakika önce yazdı:

Güncel form bu şekilde :) 1 saat önce çekildim 

cidden hayvansı(övgü niteleğinde)

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    311
Yusufdemir1995, 45 dakika önce yazdı:

maşallah yürüyen eczane dedikleri bu oluyormuş Hocam:)

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    39
Yusufdemir1995, Bir saat önce yazdı:

Genetiğin çok güzel spora başlamalısın, ama toz falan kullanma. Sarkar 😆

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    569

hocam kolestrol için bir şey kullanıyor musun niascor kullanıyordum normalde bugün eczaneye sorduğumda satıştan kaldırılmış aynı hammaddeli hiçbir şey bulamadım ultrox aldım bende hiç kullandınız mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    147
ardas, 33 dakika önce yazdı:

hocam kolestrol için bir şey kullanıyor musun niascor kullanıyordum normalde bugün eczaneye sorduğumda satıştan kaldırılmış aynı hammaddeli hiçbir şey bulamadım ultrox aldım bende hiç kullandınız mı ?

Yok hiç kullanmadım. Ben günlük 4.000 mg omega 3 alıyorum ceviz yagı vs vs

Fuhrer, 39 dakika önce yazdı:

Genetiğin çok güzel spora başlamalısın, ama toz falan kullanma. Sarkar 😆

:D

• Beğen 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    147
Rhapsody3132, 17 dakika önce yazdı:

beslenme durumu nedir hocam

İnan karışık kral düzenli değil son 1 aydır dışarıdan yiyorum genelde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    311
gönderildi (düzenlendi)
Yusufdemir1995, 24.11.2024 - 00:46 yazdı:

İnan karışık kral düzenli değil son 1 aydır dışarıdan yiyorum genelde 

hocam ment için kaç para ödedin? mentin dozaj fazla yine bir tik ve pahalı zaten ulaşılmaz bir steroid fiyatından dolayı yurtdışı 164 €:) 

tarihinde Tr3n tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    10

Hocam proviron neden alıyorsun ve bu kadar steroid varken growth neden hiç yok ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    147
Tr3n, 20 saat önce yazdı:

hocam ment için kaç para ödedin? mentin dozaj fazla yine bir tik ve pahalı zaten ulaşılmaz bir steroid fiyatından dolayı yurtdışı 164 €:) 

3.800 tl :)

yanis, 18 saat önce yazdı:

Hocam proviron neden alıyorsun ve bu kadar steroid varken growth neden hiç yok ? 

Proviron kestim. Günlük 8 ünite growth var yazmayı unutmusum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: sekmet
      Merhaba arkadaşlar, selamlar..
      Yağ oranımı düşürmek ile zaman kaybetmek istemiyorum bulk küründen sonra define kürü yapıp yaza giriş yapmayı düşünüyorum sizce yağ oranımı düşürmem gerekli mi verimi etkileyeceğini biliyorum ama dikkate alınacak kadar etkiler mi yağ oranım 23-26 arası diye tahmin ediyorum.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ugns06
      Arkadaşlar merhabalar,
      Size bir kür planlaması soracaktım.
      500 mg Sustanon + 300 mg NPP haftada 3 enjeksiyon. pazartesi: 250 Sustanon  + 150 Npp perşembe: 250 sustanon + 150Npp 8 hafta, eksiklikleri nelerdir ? 
      @hectordoyle @agfitness @rastlantisal
    • Yazan: ggaridesgafa
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bulk kürü için doğru mu yanlışımı düzeltmenizi istiyorum yaklaşık 3, 4 aydır araştırıyorum. Bir kaç kendime göre bulk kürü seçtim önerileri bekliyorum...
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      Boy : 183 Kilo : 98 Yaş : 24  Yağ oranı : %19 Spor geçmişi : 15 Ay KÜR PLANLAMAM:
      Testesteron cypionat / Boldenon / Turinabol veya Ox Testesteron Enant / Rimobolan / Ox (rimoyu alabilirsem) Testesteron Enant / NPP / mk677 10mg (kısa ester olacağından su tutumunun daha az olacağını düşünüyorum ) SORULARIM:
      Mesela bunlardan farklı ne yapabilirim? Yada bunları iyileştirebilir miyiz? Hatalarım var mı yardımcı olur musunuz? Başlangıç için npp dogru bir tercih mi ? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: brkbsk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bilgilendirme: Şuanda 2 göğüs ucumda tip 1 küçük beze jinokomasti durumum var
      Merak ettiklerim ?
      Bulk kürlerinde genel bilgi olarak e2 kontrollü bir şekilde serbest bırakılır, meme ucu dokum olduğu için bloklayıcıları nasıl planlamalıyım ? Jinokomasti durumu olan birisi için , e2 seviyeleri bulk döneminde ortalama hangi referans aralığında dolaşmalı ? Östrojeni baskılayarak yinede güzel bir bulk dönemi geçirebilirmiyim, kütle ekliyebilirmiyim ? Not: 1 ay önceki kan testimde 170 civari e2 çıkmıştı ve haftada 2 arimidex 2 tamoksifen kullanıyordum buna rağmen bu seviyelerde çıktı, böyle olmasının sebebini kullandığım ilacın hammaddesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum testonun yanında kür süresince boldenon masteron  primobolan kullanmıştım bunlardada testesteron hammaddesi olduğunu düşünüyorum yüksek testodan sebep aromataz gerçekleşti, bunlar sadece benim mantık yürütmem. Bu Konu Hakkındaki fikirlerinizi de merak ediyorum
      CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM 😊

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.