-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Soğan suyu+zencefil karşımı doğal testosteron arttırıcı tarif hk.
Oluşturan:
Tunahankrc, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: emir2121
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Humax testo cyiponate kullanıyorum ilk enjeksiyondan 22 gün sonraki verdiğim test ilacı kendi sitesinden kontrol ettim ürün orijinal diyor sizce ilaç sahtemi ?
KÜR İÇERİĞİM:
500 testosteron 350 masteron enantat KAN TESTİM:
-
Yazan: mur4tkilic
Merhabalar ben yeni başladım spordan önceki kan testimde 543 olan testo oranım spora başladıktan 45 gün sonra geçen hafta yaptırdığım testte 314 çıktı doktor bir seferlik sustanon 250 mg verdi dün yaptırdım ama tekrar gelme yazmam dedi şimdi benim ne yapmam gerekir sustanonun etkisi geçtiğinde
Ayeıca destek olarak omega 3, magnezyum, çinko, multivitamin kullanıyorum supplement olarak protein karbonhidrat kreatin bcaa glutamine l-arginine kullanıyorum doğal takviye olarakta çoban çökerten, çakşır otu, pancar tozu, matcha tozu, ısırgan otu, ıspanak vs bir sürü şey yapıyorum buna rağmen testosteron neden düşmüş olabilir ve ben bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
-
Yazan: Jöhtürk
Merhabalar, herkese iyi sporlar, sağlıklı kürler dilerim.
20 haftalık testo bolde ilk kürümden sonra 1.5 ay cruise devam edip 2.kürüm olan npp testosteron enanthate kürüme girdim ve 3.haftam bitti. boldenonun 7 ye düşürdüğü e2 değerim düzelmiş. trigliserid ve ldl değerlerimde düzelmiş. 1 haftadır corona tarzı bir grip hastalığı çekiyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
300 mg npp (humax, zphc) 500 mg testosteron ( aburaihan testo) Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: polatpr
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaklaşık 7 aydır testosteron kullanıyorum son zamanlarda enjeksiyonları sürekli atlıyorum diyeti devam ettiremiyorum aşırı yorgun hissediyorum işime odaklanamıyorum ve enjeksiyon yaparken midem bulanıyor ve hepsi ağrılı oluyor artık. Bu süreçte yaklaşık 30 kilo verdim.
SORULARIM:
Bu durumu daha önce yaşayan oldu mu? Ne yapmam gerekir? Aklımda yeniden küre girmek var fakat bi tarafımda girme komple ilaç işini sal diyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Soju
Herkese selamlar sevgiler.
2024 temmuzda testo masteron ile baslayan ilerleyen sürecte de kısa süreli ara verip testo bolde kürüyle devam eden bir kür macerası oldu. Bu sürecte haftalık dozajları hic suistimal etmedim. Fiziksel anlamda istedigim görünümü elde ettim ve testlerimi aksatmadan yaptırdım. LH ve FSH dogal olarak kapalı kan değerlerimi de kontrol altında tuttum. Bu konularda sizlerden de cok yardım aldım bilgileriniz sayesinde yolumu çizdim tesekkür ederim.
Fakat testosteron kullanımını neredeyse 1 yıldır hiç kesmedim. Ne zaman doz düserek bırakmaya niyetlensem pct sürecine kendimi atamadan tekrar devam ettim. Geçtiğimiz mayıs ayında evlendim ve Allah nasip ederse cocuk sahibi olmak istiyorum. Ama söyledigim gibi karşı karşıya kalacağım yan etkilerden ve olumsuz sonuclardan korktuğum için bir türlü kafamda ben artık dışardan bunu almayı bırakıyorum diyemedim diyemiyorum.
Bu sürecte libido kaybı ve psikolojik sıkıntılar yaşayacağım çok açık ve ben de tecrübe ettim ki bu kaçınılmaz son. Hele ki baba olmak istiyorsam. Siz değerli dostlarımın görüşleri ve tecrübeleri çok önemli benim için.
SORULARIM:
Bana ne önerirsiniz? Nasıl bir yol izlemeliyim? İşleri daha da zorlaştırmadan en az hasarla bu durumu nasıl kendi lehime çözebilirim?
-